Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz marquuard #43241 üzenetére
A trükk az lehet hogy rendszere blokkolt mert gond van fiókkal és ezért nem tudod a törlést kérni mert blokkolt felhasználó nem kérheti.
A chat felületen szerintem ezen tudnak segíteni vagy azt írják hogy csinálj új regisztrációt ezzel meg ne foglalkozz, de inkább a lezárás lenne jó, mert a végén még kitalálják hogy a magyar személyles fiókokra is lesz inaktivitási díj és felszámolják mert inaktív, ami persze hülyeség lenne, mert te meg akarod szüntetni. -
Topikgazda
válasz marquuard #43228 üzenetére
Új fiók a megoldás. A szerződési feltételeik szerint betöltött 18 éves kor szükséges, mert a pénzügyi és adás-vételi szerződésekhez neked cselekvőképesnek kell lenni. A mi törvényeink szerint is ennek korhatára 18 év.
Nem keresnek, hiszen nem jöhetett volna létre a regisztrációd, lényegébe egy érvénytelen fiók dolog van. -
sagat1982
újonc
válasz marquuard #33830 üzenetére
Sziasztok segitseget szeretnék kérni teganp regisztráltam paypal oldalra szeretnék vasarolni egy terméket én adataimat adtam meg és édesanyám bankartya adatait na erre le is korlatozott pay pal felhivtuk egyeztettűnk mindent es irjak paypal oldalon hogy vizsgálat alatt kérdésem mennyi idö után tudok vasarollni? igazoltunk mindent fényképet elküldük stb stb..ez kb hány nap? köszönöm- azota kaptam egy vizsgálati számot
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz marquuard #33828 üzenetére
Az adott vásárlási tételre rákattintasz a lenyíló ablakban balra alul az eligible for Buyer .....link.
Egyébként az főoldalon a Resolution Center a bal alsó részen továbbra is elérhető.
Az viszont előfordulhat hogy nem a fenti képet látod hanem ezt,
akkor az eBay-en kell keresni a probléma megoldást.
-
aytukabozs
addikt
válasz marquuard #17017 üzenetére
vissza a rendes kerékvágásba.
Csak tipp, de gondolom azért van még csak az a 2 opciód,
mert nem telt még le az az időintervallum amire a szállítást ígérte az eladó,
ha letellik valamivel több lehetőség lesz ott;Ha nem jön meg akkor értelemszerűen a 4. pont (i didn't receive item),
ha baj van vele akkor 1. pont és beszélgettek kicsit,
ha nem ajánl elfogadható megoldást akkor 3. pont és itt 2 dolgot tehetsz,*Submit your problem to EBay online - reklamáció az ebay-en, vagy
*Continue to view PayPal transaction - vita indítása PayPalon.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
-
agroman
senior tag
válasz marquuard #17015 üzenetére
vagy a purchase historyban vagy az ebay resolution center-eben tudsz elni a vedelemmel.
pl. ha a hataridoig nem erkezett meg a termek vagy ha megerkezett de vmi miatt nem felel meg a leirasnak.ezt erdemes elolvasni: http://prohardver.hu/tema/ebay_tapasztalatok/index.html
------
-
air
nagyúr
válasz marquuard #16698 üzenetére
Normál utalásnak számít, tehát egyéb kezelési költségét nem számolnak fel, csak a szokásos tranzakciós illetéket.
Illetve a számlacsomagodtól függ, hogy van-e díja a fiókban indított utalásnak.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
maj-viktor
őstag
válasz marquuard #16637 üzenetére
Lehet bank / bankszámla függő.. nekem OTP-nél nincs ilyen tétel! Ingyenes a bankkártyás vásárlás... netes bankkártyás vásárlás is...
PayPal számlája UniCreditnél van... ennek megfelelő a költsége.... attól függ milyen bankszámlád van - melyik banknál, milyen az "idegen bank-ba" utalás költsége... nekem OTP-nél talán valami 150 Ft egy ilyen utalás OTP -> Unicredit viszonylatban
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
maj-viktor
őstag
válasz marquuard #16628 üzenetére
Igen! Elsődlegesen a PayPal egyenlegről jön le az összeg, ha fizetsz... utána a bankkártyádról...
Top-up-pal ugyebár az egyenlegedet tudod feltölteni, de szigorúan csak saját számláról.... (pénzmosás miatt), előző kérdező pont ezt bukta be.... örülj! Jóesetben csak levonnak -1.500 Ft-ot és visszakerül a számlára az összeg... rosszabb esetben nagyon utána kell járni és "visszaszerezni az összeget"... előbb olvasni kellett volna tényleg! Mindenhol figyelmeztetnek, hogy a top-up csak saját számláról mehet... és UniCredit-es befizetés esetén is szigorúan írni kell a közleménybe az egyedi azonosítót, amit leír a rendszer... paypal üsz felé írhatsz... hogy ekkor - innen - ide ment pénz, kéretik "visszautalni"...
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest