-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak az értesítő e-mail az, ami perc pontos. Maga tranzakció század mp. Nem igazán van emberi léptékű eleje és vége. Érdekes felvetés. Mi lenne a jelentősége?
Pl egy ilyen e-mail idő adatai:
Létrehozás időpontja: 2016. december 6. 19:07 (1 másodperc után kézbesítve)
Tue, 06 Dec 2016 10:07:36 -0800 (PST) -
maj-viktor
őstag
Vannak itt a fórumba unatkozó emberek, akik imádnak "belémkötni"... ő is közéjük tartozik amúgy! (és várja mikor írok valami olyat, ami helytelen és odavághassa, hogy te hülye még számolni sem tudsz, stb.)
(meglátják már a nevemet - profilképemet és még ha "hasznos kommentem is van" figyelmen kívül hagyják, ha meg véletlenül valamit rosszul mondok - írok... belekötnek)
No comment!
Egyszóval én is este/éjjel olvasom legtöbbször a fórumot... fáradt lehet az ember, stb. de miért kell folyton ilyen lekelező stílusba válaszolni annak, aki esetleg téved!?
(#16735) agroman
.DLL lehet az adóbevallásra gondolt...
Nehogy egyel több 0-t írj az éves bevétel bevallásodhoz
(máj.20-éig lehet beadni - posták hosszabbított nyitva tartással vannak nyitva) -
maj-viktor
őstag
Sajna ez ilyen... sokszor mindenki a saját kárán tanul... mostmár legközelebb legalább tudod!
Nekem is volt egy vevőm... eladtam valamit... apróhirdetés... magyar, de külföldön él... mondja nincs magyar számlája, stb. de PayPal-on tudná küldeni... mondom, OK, de csakis úgy, ha ő állja a költségeket.. vagy azt jelöli meg... vagy annyival többet küld...
-
maj-viktor
őstag
A küldő kitudja választani, hogy ki állja a költségeket... itt te álltad...
(ha minden igaz a kérdéses összeg amúgy 25.000 Ft volt átküldve - visszaszámolva)Ha "rokonnak - családnak küldöd", általában te állod, mint küldő... és pont annyit kap meg, amennyit küldtél, de az neked költségbe fáj... azaz a jelen eseti 25.000 Ft átküldése 25.910 Ft-ba fájna... ha viszont "kereskedelmiként küldöd", úgy megilleti a másik felet a "vevővédelem" és ingyen küldöd
What are you sending money for?
- I'm paying for goods or services
(0 HUF fee. Free for you. The seller pays the fees.
Purchasing goods? Your eligible transactions covered with Buyer Protection.)
- I'm sending money to family or friendsEgyszóval a PayPal nem szeretet szolgálat... nincs ingyen! Ingyen van, ha vevőként használod, de amúgy az eladónak költségei vannak, ha PayPal-t elfogad, amit általában beépít az árba...
Plusz a valuta átváltással is jót szakít a PP!
-
takessz
senior tag
Jó tudom sorry csak kicsit mérgesen írtam lényeg hogy Budapest Bank-bol Net Bankon keresztül utaltam Paypal Top up Instantly-val,kérdésem az lenne menyi idö még ez megjelenik a Paypalon!!!Még pedig azért kérdezem mert ebbe az Instantly-ba A Budapest Bank nincs feltüntetve,így más Bank opcióra mentem!!
-
hidroponi
tag
igen.
-
Kernel
nagyúr
Nem tudom, mi történne, ha másodszor is küldenél rá, de jobban utána nézve arról írnak, hogy bankszámla csatolása szükséges, kártya nélkül vagy kártyával:
-
Johnny Cage
addikt
köszi a választ. gondolom az nem játszik h valakinek (egy hozzátartozómnak) odaadom a személyimet, elviszi a kódomat és ő intézi a befizetést.. ?! (ezeknek az unicredit bankoknak, legalábbis a környékünkön, a nyitvatartási ideje szánalmas. pont munkaidőre esik, soha nem jutnék be oda..)
-
kexksz
addikt
Még folyamatban van az ügy, egyelőre az ügyintézés folyamatáig levonták a PayPal-emről az adott összeget, ha nekem ítélik akkor viszont visszakapom, de igazából ahogy néztem külföldi fórumokon erre csekély esély van, mert a seller's protection kb. semmi a buyer's-hez képest...
-
Kernel
nagyúr
Nem épp a nemzetköziségen van a hangsúly, a kis kínai csak rányomtatja a csomagra, végül úgyis a magyar postás dolgozik vele. Ez különösen érvényes az Address line 1-re.
Line 2 maradhat üres.
Igaz, külön van cím, postacím az eBay-regisztrációnál is, de előfordulhat olyan eladó, aki a PayPal postacímhez ragaszkodik, így legjobb egyformára készíteni.
Megye / Province beírása nem fontos, csak akkor kitöltik a helyét egy "Not Provided" felirattal. A csomag így is megérkezik, de ez engem valamiért zavart, ezért később beírtam rövidítve, hogy:
Xx m. (Pest m., BAZ m. stb.) Így ez fog szerepelni a csomagon, ami egyébként itthon felesleges, de el is fér.
Postal code: négy számjegy, a csomagon automatikusan szerepelni fog az ország is.
Country: Hungary
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Chrome
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest