- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valóban, ha nem megy a fizetés azon nem segít a törlés, mert több oka is lehet.
2,5 éve megváltozott a dolog, most sem kell állítgatni, ha a kártya alapdevizája az amiben fizetni kell.
Most 3 virtuális kártyát használok, egy HUF, egy USD és egy EUR alapértelmezett és fizetéskor azt választom a feladott kártya listából amely devizában fizetni kel, ilyenkor a devizás összeg megy a kártya felé a PayPal semmit nem váltogat.
Ha lusta lennék kártyát választani vagy a fentiektől eltérő devizában kell fizetni akkor fizetéskor bármelyik kártyánál lehet választani a kártyakibocsájtó váltást, vagy ideiglenesen átállítani valamelyiknél az alap devizát. -
10 éve használok Erste virtuális kártyát itt, egyszer volt gond, a kártyaszámhoz nem volt jó a CVV2 kód, náluk került fel rossz adat. Nem tudom most látszik-e náluk a a kártyaszám hitelesítés 0 Ft-os terhelése, mert kellene. Az ügyfélszolgálatos konkrétan nem lát rá, de lehet kérni a hogy a technológiai részleg nézzen már rá a kártya tranzakciókra, esetleg látható valami gond.
hiszen a kártya müködik. A kártya nem minden helyzetben működik a pontos megfogalmazás és ez is lehet gond, pl lassú a hitelesítés folyamat a fizetésnél, nem fut végig időben és emiatt blokkolja. -
Az üzlet PayPal kliens programja dolgozik a háttérben és több dolgot ellenőriz. Amit én tapasztaltam ha magyar nyelven futnak dolgok akkor gyakran előjönnek problémák. Pl az oldalfordítás miatt nem lehet fizetni és az pont a Banggood kapcsán jött elő. Angolra állítva a felületet és a Google fordítót kikapcsolva már működött
Nem érdemes VPN-t használni (a PP ezt írja is a felhasználói szerződésben, lényegében tiltott) a reklámblokkolón és a tűzfalon is át kell engedni a PayPal-t, az adott üzletet és az anonim böngészés sem igazán támogatott. -
Azt azért láttad hogy ez 2011-es bejegyzés, már nem igazán releváns, Ráadásul válaszoltak is megoldással
Generally you will only receive this message if your card issuer denies our request to verify your card. When you initiate a payment using your debit or credit card we send an instant authorisation to your card issuer. If your card issuer denies the authorisation you will receive a message saying " you can not use this card for this transaction, please add another card".
I would suggest that when you receive this message that you contact the online authorisation department at your issuing bank as it may be their internal security system blocking the transaction.
Valahol a folyamat hibás néhány kártyánál és nem igazán tudom az okát, kártyakibocsájtói dolog a valószínűbb mert a PayPal nem tudja tiltani a kártyát, lényegében nem fér hozzá a beállításaihoz, továbbítja a fizetési kérést és ennyi, mint írtam nálam a 13 év alatt sosem fordult elő.
Az hogy a magyar nyelvű felület megint bekavarhat azt viszont nem tudom, nem magyar nyelven, hanem angolul használom a PP-t. -
Nem kell a fő kártya, az első kettőnél mehet a kártyás fizetés ezzel a kártyával PP nélkül is. A BG esetén ne a gyors fizetéses PayPal menjen hanem a normál mód és azután választani a PayPal-t.
Nálam sosem volt ilyen probléma pedig többféle virtuális kártyát használtam, használok. -
Böngészőben próbáld meg fizetni úgy hogy USD legyen az alapértelmezett devizája. Ekkor nem kell a PayPal váltással sem foglalkoznod, megy bankkártya felé az USD terhelés.
Néha előfordul hogy ahol fizetni kell csak hitel kártyát fogad el. Vagy nem jó neki a magyar kibocsájtású kártya.
Olyan is hogy az adott fizetési helyen megadott címnek egyezni kell a PayPal címmel.
Esetleg hagyd ki a PayPal-t és közvetlen kártyával fizess. -
A kártyakibocsájtónál is lehet gond, ha forintos a kártya akkor elegendő a 80 USD-re a forint összeg az adott bank deviza váltása alapján? Nem blokkolták a kártyát?
Ha törlöd és rögtön újból hozzárendeled az nem igazán oldja meg a dolgot.
USD-re van állítva a kártya alapdevizája?Megkaptad a hozzárendelési e-mailt és a kétlépcsős hitelesítése is megtörtént a banknál? -
Ha évjárat frissítés akkor a limit felszabadítás nem veszik el, ha belépsz és rákattintasz a kártya kép ikonjára, ha csak az látod hogy Edit, nincs Ready to be confirmed vagy Confirm credit card szöveg akkor rendben van.
Persze a konverziót banki beállításra újból el kell végezni, mert logikailag ez másik kártya. -
mixergep
újonc
Szia! Én is kinn dolgoztam, ott éltem, ezért is történt az ottani nyitás. Viszont alkalmi dolog volt. Írtam már 2x az ügyfélszolgálatnak, de picit mereven veszik az ügyet. Mind a kétszer olyan válasz jött vissza, hogy csak abban az országban nyithatok fiókot, ahová a lakcímkártyám szól.
-
maj-viktor
őstag
Múltkor én is gondba voltam vele... Kb. pont 1 hete... partial refund elfogadása...
http://prohardver.hu/tema/paypal/hsz_14004-14004.htmlRöviden a megoldás: kattints a "Write message"-re és ha megadta a partial refund-ot, akkor felugrik egy ablak, hogy elfogadod-e... elvan dugva... számomra sem volt egyértelmű! De amint rányomsz a paypal történetedbe is látszani fog a refund ténye.... és ~4-5nap alatt visszamegy a pénz a kártyádra, jelen esetedbe az a 14$
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest