- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DonThomasino #42360 üzenetére
Ha a PayPal-on be van állítva hogy vásárláskor ne ők váltsák a devizát akkor az marad, ha küldöd a pénzt akkor kell neked állítani.
-
válasz
DonThomasino #42358 üzenetére
Nem, mert most is kártyával fizettél, de inkább legyen lassabb a feldolgozás és legyen egy +vásárlási védelmed.
Célszerű lenne jelezned hogy ott a pénz a PayPal fiókjában csak el kellene fogadnia, mert van aki rosszul állítja be a PayPal fizetési módszerét, kliensét.
A kereskedőtől megkaptad a vásárlás visszaigazolását? -
válasz
DonThomasino #42355 üzenetére
Van ilyen hogy a fizetést el kell fogadnia a kereskedőnek.
Volt a PayPal egyenlegen annyi pénz ami elegendő a vásárláshoz? Mert ha igen akkor onna szedi le, ha nem a bankkártya van beállítva elsődleges fizetési forrásnak. Ezt az egyenlegek kezelésénél, ahol a konverzió számoló is van ott lehet alul állítani. -
DonThomasino
veterán
válasz
DonThomasino #42355 üzenetére
Közben mail ben még jött egy ilyen ami már nem teljesen ugyanaz a szöveg.
A pénzt akkor utaljuk át, ha a kereskedő feldolgozza a kifizetést. Először, a többi fizetési forrás előtt, a PayPal-számláján található pénzt használjuk.
-
válasz
DonThomasino #38449 üzenetére
Alapból nem kell, abból dolgoznak ami náluk van a vásárlásról, ha kell igazolni valamit akkor majd kérik és feltöltöd az adott linken.
-
válasz
DonThomasino #35881 üzenetére
Téged véd a vásárlói védelem nem őt. Nincs jelentősége.
-
válasz
DonThomasino #35375 üzenetére
Igen, azt.
-
válasz
DonThomasino #34856 üzenetére
Ha vásárlás ellenértékeként küldöd a pénzt, tehát nem barátilag küldés akkor van a szokásos 180 napos vásárlói védelem.
Maga a vásárlás a meghatározó, nem az hogy magánszemély vagy cég az eladó, jó eséllyel amit megveszel az nem esik ki a vásárlói védelem keretei közül. Ez utóbbi itt a 13.4 a felsorolásnál
Maga a vásárlás "védett" ha megkapod s 5-6 hét múlva elromlik az már más dolog, hiába a 180 nap. -
agroman
aktív tag
válasz
DonThomasino #17080 üzenetére
ugy kell penzt kuldened, hogy aru /vagy szolgaltatasert es akkor lesz vedelmed, ha barat/csaladnak akkor nem lesz.
atutalas ideje..attol fug melyikre gondolsz? ha te raksz penz a PP accodra bankszamladrol az par nap.
ha arra gondolsz hogy egyik PP acc-rol a masikra az tobbnyire azonnali.. -
maj-viktor
őstag
válasz
DonThomasino #17076 üzenetére
Attól függ hogy!? Ha ebay / webshop PayPal fizetés gomb-bal, úgy automata van "Buyer Protection", ha csak pénz küldesz PayPal-on úgy nem igazán... hol-mit-hogyan akarsz venni!?
(#17077) peti0211
"Tranzakciós költség"!? Kiutalás költsége!? Nem lehet, hogy valami eladás problémás volt és refundolták a vásárlót!? stb. -
horvathd
aktív tag
válasz
DonThomasino #11636 üzenetére
Gyakorlatilag ingyen van, de a hozzáadás során foglalásba kelül $1 és 400 Ft-ot levonnak a számláról, amit a PayPal egyenlegen jóváírnak.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
DonThomasino #9300 üzenetére
Üdv emberek !
Tesóm ugyan így járt.
Beküldtük szkennelve a személyi 2 oldali másolatát, és az utolsó havi banksz. kivonatot, amin egyforma a cím a regisztrációval.Ennek már 5 napja, és a kártyát még mindig nem oldották fel, nem lehet újra regisztrálni.
Elvileg 5-7 napon belül kell rá válaszolnia a paypalnak.
-
cocka
veterán
válasz
DonThomasino #9300 üzenetére
card statement
Magyarul számlakivonat.
-
tupacamaru
veterán
válasz
DonThomasino #6342 üzenetére
Igen, nekem is úgy van.
gban 2 acc-hoz egy kártya, nem 2 kártyához egy acc.
Legalábbis nekem ez jött le.
-
válasz
DonThomasino #6342 üzenetére
Akkor honnan mondják meg hogy melyikről akartál költeni, melyiket terheljék?
-
válasz
DonThomasino #6316 üzenetére
Nekem ment ma is.
Keresgéltem, de nem találtam túl sok infót, Budapesten érdekelne egy lista a PP-t elfogadó számítástechnikai webshopokról / boltokról.
Tud valaki ilyet?
Amiket én találtam, az nem sok, íme:
digitalker
kingcomp
haszonaruhaz
electric-storemeg még 1-2, de annyira nehezen megtalálhatók, hogy most is kereste, mert emlékeztem hogy kimaradt pár, de nem találtam meg őket ismét.
-
Winner_hun
félisten
válasz
DonThomasino #6314 üzenetére
Mit nem értesz?
Leírod a hibaüzenetet, leírod hogy nála van gond és megkérdezed ezek után hogy nem tudsz neki pénzt küldeni? De tudsz, beteszed egy levélbe és postán feladod a címére. Nem tudom min mit nem értesz. Ez olyan hogy vagy szép rét közepén és megkérdezed hogy zöld-e a fű miközben rámutatsz a zöld fűre. Legyél konkrétabb hogy meg legyél értve.
-
Winner_hun
félisten
válasz
DonThomasino #6312 üzenetére
Nem tudom.
-
Winner_hun
félisten
válasz
DonThomasino #6310 üzenetére
Ezzel nem tudok mit kezdeni, google nekem is ugyanazt dobja ki mint neked, hajrá
-
Winner_hun
félisten
válasz
DonThomasino #6304 üzenetére
1. Send money - beírod az e-mail címet és az összeget, majd Continue
2. Payment method - Itt van Change link, arra klikk. -
Winner_hun
félisten
válasz
DonThomasino #6302 üzenetére
Payment method / Change - itt nézd meg hogy mik vannak, ha lehet választani akkor Credit card.
-
Winner_hun
félisten
válasz
DonThomasino #6300 üzenetére
Send money.
Második lépésnél át lehet állítani hogy honnan vegye le a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest