Új hozzászólás Aktív témák

• maj-viktor
    őstag
    válasz Kobe üzenetére #17204

Nekem átvan állítva, hogy a bankom váltson... és kártya (WebKártya) van csatolva... így "jobb árfolyammal" vált... Ezeket PayPal-os gombos - webshopos fizetésekkel csinálom és a "bankkártyámról vonja" (mely Ft alapú) nem a PayPal vált... szal ezt a kérdés-kérésedet nem értem! Ha átállítottad, akkor az "alacsonyabb banki árfolyammal fizetsz" szemben a magasabb PayPal árfolyammal (ami pl. ha PayPal-on van pénzed lehet gond, mert ott csak azzal hajlandó átváltani... amikor Ft-ba kikéred)

Így pont fordítva van, amit írsz... a PayPal gombos webshopos fizetés esetén van lehetőség, hogy a bankod váltson, míg a PayPal-on belüli küldés esetén erre nincs lehetőség ott csak a PayPal vált!

Top-up feltöltéssel megint rosszul jársz... / befizetéssel! Mert Ft-ba befizeted, Ft lesz a PayPal-odon, amit aztán valszeg $ vagy € kell fizetned így a PayPal fog váltani a rosszabb árfolyammal

Webshop függő a fizetés... általában letudsz adni úgy rendelést, hogy nem kell instant fizetned... de ha 24-48-72órán belül nem fizeted ki törölhetik a megrendelést!

Invoice-ot kérve tudsz "fizetési meghagyást kérni", hogy te kapsz egy kérelmet, hogy xxx $-t "követelnek - kérnek" tőled... (de ez megint hülyeség)

Miért akarsz "trükközni"!? Nem értem... okkal van a paypalon belüli fizetés - vásárló védelem... az ilyen kikerülöm ezt - kikerülöm azt... 1. vagy a paypal jutalék kijátszásra megy (ha az eladó kéri) 2. átverés és lenyúlják a pénzedet, mert úgy kérik, nincs nincs Buyer Protection és pl. a tranzakciós költséget ráterhelik (Friend-nek való pénzküldés)

Új hozzászólás Aktív témák