- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
fortune #17315 üzenetére
Régen így működött... de újabban látom csináltak "egyszeri bankkártyás fizetést is"....
De én továbbra is tartom magam, hogy érdemes beregelni és bankkártyát csatolni, ha többet vásárolsz... ha csak 1x, akkor a fenti is megoldás! (bár sztem idővel úgyis vásárolsz máshol is PayPal-al, így a bankkártyacsatolás nem hülyeség... pláne Netes virtuális WebKártyával)
-
maj-viktor
őstag
válasz
fortune #17309 üzenetére
Vagy ~5éve van PayPal-om.... bár tény, hogy nekem van egy plusz biztonsági lépés... WebKártya, de sosem volt problémám és azért jópár millióan használjak a PayPal-t... amit jogosulatlan használat esetén visszatérít vagy ő vagy a kártyakibocsájtó (MasterCard - VISA), mármint ha úgy kerülnek ki kártyaadatok... De pont ezért vannak további biztonsági lépések, mint CVC kód a hátoldalon és lejárat, hogy 2évente lejár a kártya, stb.
-
maj-viktor
őstag
válasz
fortune #17307 üzenetére
Közbe rácsekkoltam a honlapjukra... valóban Ft-os ár van írva... ha Ft-ba "terhelnek", akkor nincs átváltás... akkor nem tudsz "spórolni"!
Igen "Add credit"-tel tudsz csatolni bankkártyát, itt van a hitelesító kódos izé, amit írtam és hogy több nap is lehet... credit feltöltés top up bankkártyával szinte azonnali... átutalásos topup meg ~1-2nap, míg az Unicredites bankszámlára átér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest