- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
andatti #30483 üzenetére
Az Összefoglalóban lévő leírásban azt írtam, hogy pár nap és megjelenik a banki könyvelésben.
Continue-ra kattintva 400 Ft-al kerül megterhelésre a kártya, a terhelési üzenetben szereplő kód szükséges a kártya hozzárendelés befejezéséhez. Ezt a 4 jegyű kódot elsődlegesen a bankunk által a terhelés jóváírásakor fogjuk a számlatörténetben látni, 1-3 nap múlva.
Van amelyik bank sms-ben küldi rögtön a 4 számot, de a kártyás vásárlásoknak minimum 24 óra az átfutása így az még nincs könyvelve megfelelően, nem javaslom beírni.
Ráérsz kedden is beírni, mert gondolm az egyenlegről nem akarsz 21000 Ft-nál többet a bankszámládra kiküldeni, mert csak a pénz kiküldési havi limit eltörlése miatt kell ez a confirm.Az összes többi dolog pl. konverzió beállítás is le van írva az Összefoglalóban, mert azt is a PayPal-n kell beállítani.
-
válasz
andatti #25828 üzenetére
Bármelyik kártya használható a fizetésnél lehet váltani, a Change linkkel és szerintem ez is könnyű.
Az Összefoglalóba beírtam A My Profil elérését, ott változtathatod hogy melyik legyen a Primary, bár ugye nincs jelentősége, ha fizetésnél lehet váltani.
Choose a payment method az nem az amit szeretnél. -
tepimartin
tag
-
hidroponi
tag
válasz
andatti #10771 üzenetére
te offolsz folyamatosan..
egyebkent a skrilles kartya es az en bankszamlam havi koltsege kozott 100ft a kulonbseg. (5db zsemle ara). cserebe van ingyen kartyam, havi 1 ingyen keszpenzfelvetelem es van hazai bankszamlam. mindezt ugy hogy semmi kotelezettsegem nincs (se forgalmi, se mas). -
Kernel
nagyúr
válasz
andatti #10766 üzenetére
Nekem úgy tűnik, Magyarországról nem is lehet regisztrálni, csak próbáld meg.
Itt nem abból kell kiindulni, hogy az ismerősödnek 80 ezer a bankköltsége. Ő ezért bizonyára el is követ mindent, hogy annyi legyen.
Nekem például az Ersténél bankkártyám sincs, csak számlám, ingyenes Netbankkal. Igaz, ez egy régi Postabankos közüzemi számlán alapul, amit azért nyitottam 15 éve, mert már igen untam, hogy folyton csengetett valamilyen díjbeszedő és leolvasó a lakásom ajtaján, vagyis nem akartam többet látni a pofájukat.
Utána jött a Netbank, és már postára sem kell járni, Vaterán is vásárolhattam átutalással stb. Ennyit már csak megér, havi párszáz forint költség (más kérdés, hogy másik banknál van egy Befektetési Kártyám is, de ez már az én bajom).
Példának okáért, Erste Szimpla, 275 Ft:
http://erstebank.hu/static/internet/download/LBBH_m2_1_20130902.pdf
Nem tudom, ehhez kötelező-e bankkártyát igényelni, de az sem vészes, ha az éves 3070 Ft egy hónapra eső részét tekintjük:
http://erstebank.hu/static/internet/download/LBBH_m3_20130902.pdf
Nyilván van sok bank ebben az országban, csak én ezt ismerem jobban.
-
Hintalow
senior tag
válasz
andatti #10766 üzenetére
Amúgy ha azok a fentebb írt dolláros díjjak a payonerhez tartoznak, akkor szerintem drága (én is azon a véleményen vagyok, hogy bankszámla nélkül nem fogsz hozzájutni semmilyen elektronikus szlán lévő pénzhez.
Amúgy ha csak kp felvétre használnád, akkor nem kell túlbonyolítani, vagyük pl a Raiffeisen-t (nem reklám, csak az ő kondíciójukat ismerem a legjobban)
nyitsz egy bázis számlacsomagot, havi szlavezetési díjja kemény 0 Ft.
Igényelsz hozzá egy nem dombornyomott mastercardot (ún. start okos) éves díjja 2635 Ft
a kp felvét díjja atm-ből húzós 546Ft bármilyen atm-től, de még így is nehéz olcsóbb megoldást találni. -
axioma
veterán
válasz
andatti #10764 üzenetére
Azt nem ertem, hogy miert jo csillioert virtualis szolgaltatohoz kapcsolodo bankkartya, mikor annyiert mar itthon is lehetne szamlad es kartyad, eves szinten akar a felvetekkel egyutt (osszegfuggo, ha nem milliokat mozgatsz hanem mondjuk 200e/ho, akkor azert evente osszesen ha nem is 8e, de biztos nem 80e, de meg csak nem is 30e a fenntartas).
-
maj-viktor
őstag
válasz
andatti #10764 üzenetére
Már írták... hogy a pénzmosás miatt van ez... Nem is nagyon fogsz találni!
Mivel a pénzt - számlát - bankkártyát egy valós személyhez (bank azonosít - személyi igazolvánnyal) tudják kapcsolni... a világon mindenhol!Nem mondom, hogy nem találsz megoldás és nincs megoldás... a drogpénzeket is sokszor "átmossák" valahogy... különböző cégeken átvezetve! Egy jó könyvelő bármit megold!
(#10756) kaliber
Jogos a 45napos határidőből lejöhetett volna / rájöhettem volna én is...
(ugye, hogy fizetéstől számított 45. naptári napon nyithatok dispute-claim-et) -
Kernel
nagyúr
válasz
andatti #10757 üzenetére
PayPal <--> Moneybookers: ha voltak is korábban közvetítő weboldalak, de ezek mára tiltottak, megszűntek, ha jól láttam.
http://wiki.answers.com/Q/Can_you_transfer_funds_from_paypal_to_moneybookers
http://moneybookers.internetesfizetes.com/limitek_hitelesites.html
-
hidroponi
tag
válasz
andatti #10571 üzenetére
nah vegig neztem a sajatom.
ami kulonbseget latok, hogy te megadtal preapproved payments izebizet azon a fulon amirol irtal.
nalam nincs ilyen, engem minden fizetesnel atdob a paypalra ahol beazonositas utan tudom engedelyezni a fizetest, jo par klikkel. es igy megjelenik az a bizonyos link.talan probald meg, ha kiveszed a My preapproved payments dolgot, te is tudsz valasztani.
egyebkent nekem a Myaccount -> Overview teljesen maskepp nez ki, mint a te kepeden.
-
-
andatti
senior tag
válasz
andatti #10566 üzenetére
Nos, kaptam a bank váltsa problémára egy másik hszre utaló linket...
"hogyan kell beállítani a PayPal-on azt hogy a bank váltsa a valutát, ne pedig a PayPal, akkor itt egy kis segítség:
PayPal -> Profile -> My money -> My preapproved payments melletti update gomb -> Set Available Funding Sources -> itt pedig a használandó bankkártya mellett: Conversion Options -> Bill me in the currency listed on the seller's invoice. -> Submit.
És készen is vagyunk."de nem boldogultam vele...
ugyanis csak addig jó, hogy "-> Set Available Funding Sources -> itt pedig a használandó bankkártya mellett: Conversion Options" De nekem már nincs sehol Conversation options, ez a kép fogad. Szóval semmilyen conversion itt nincs, ha pedig leokézom, (a save gombra kattintok) akkor ez. A 400 Ft-os hitelesítés is megvolt már, nem tudom miért nem sikerült...
Így pont a lényeg nem sikerült:
Conversion Options -> Bill me in the currency listed on the seller's invoice. -> Submit.Ha valakinek van tippje, hogy hol kell beállítani azt, hogy a bank váltson, azért megköszönném... ugyanis nekem ebay-en vásárlás esetén annyi lehetőségem van, hogy belépek a paypal-re, (kéri a név-jelszót) és utána ez fogad. Amit /ha a confirm and pay-re kattintok/ csak leokézni tudok és kiírja, hogy megtörtént a vásárlás. Ha pedig előtte a change-ra kattintok, akkor pedig a bankkártyámat tudom leokézni, de sehol nem tudom beállítani, hogy a bank váltson és ne a paypal...
Már kezdek besokallni, mit rontok el? Hol lehet ezt beállítani? -
Hintalow
senior tag
válasz
andatti #8258 üzenetére
Szia!
Ha utalással /befizetéssel tennél pénzt a paypal számládra, akkor mindenképpen forintosítják, mert a számla, amit a paypal használ erre a célra a magyar unicredit banknál, az egy forint számla.(nem tudok róla, hogy egyéb devizanemben vezetnének számlát)
Így ha mást pnznemben érkezik pénz, azt már maga a bank automatikusan átváltja.
Az, hogy neked a paypalon milyen pénznem van beállítva, nem számít, mert az egy virtuális dolog, csak a paypal rendszerén belül érvényes, nincs köze semmilyen bankot érintő művelethez.(ugyanígy ha pénzt hívsz le a paypal számládról, az is csak forintban lehet.)
kIsDe`
amit felvázoltál, magyar számláról csináltad? mert még nem találkoztam ilyennel.
-
törölt tag
válasz
andatti #8258 üzenetére
Jó kérdések. Ezeket feszegetném én is (#8242). És ez még az eccerűbb kérdéskör, mert lehetne fokozni. Mi van akkor, ha a kártyabirtokos és a hozzá tartozó számla tulajdonosa nem ua. A barátnőm külföldön él és úgy oldjuk meg a "pénzmozgást", hogy mindkettőnknek van a másik számlájához társkártyája. Ráadásul az övé eurós. Vajh hogy kezeli az iyesmit a pp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Napelem
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest