Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• maj-viktor

őstag

válasz agroman #16746 üzenetére

Kezdjük azzal, hogy mit vett / hol!? Miért így fizet!? (hogy rendszeren kívül... ha pl. ebay-en vette), stb.
    Az eladó kérte, ha így küldi, akkor ő állja a költségeket.. én erre válaszoltam hogy kell

Alapból nemzetközi bankszámlára akart utalni... már ezt se értem, miért utalna valaki előre.. így inkább a kérdezőt kéne kérdezni - melyik - milyen oldalról van szó!? Mivel lengyel valutáról esett szó, így feltételezem valami lengyel shop / magánszemély...

És igen, az a 2kép a "baráti küldésről szólt"... de úgy hivatkoztam rá...
    "Pont ~10kommentel visszamenőleg volt szó a "költségekről"... mikor ki állja és mibe fáj!"
    Akkor miről beszélsz már megint!?
    (ha neki így megéri... ő dolga - ő pénze)

Pont írtam, hogy én is fogadtam már így pénzt... hogy kértem a második opciót válassza, úgy hajlandó vagyok PayPal-t elfogadni.. elfogadta az eladó feltételeit (persze tudjuk nem mindenki "becsületes"... és simán lenyúlhatják...)

Az eladó feltétele előre utalás volt... bankszámlára... írtam, hogy jobb lenne PayPal-al... mert 1. olcsóbb 2. ha olyan módot választ, akkor "Buyer Protection" is van...

Az már kérdés.. hogy utalással semmi biztosíték nincs, hogy megkapja-e.. pláne külföld esetén... belföld esetén is kiröhög a rendőrség, hogy előre utaltál és nem kaptál semmit.. külföld esetén meg hello
    PayPal ad védelmet külföldi vásárlás esetén! Ezért írtam, hogy talán inkább PayPal-al kéne fizetni...
    (De igen a második móddal nincs "védelme", de még mindig olcsóbb, mintha utalt volna... 500 Ft VS 2-3E Ft nemzetközi számlaszámra utalás bankból)

Új hozzászólás Aktív témák