- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
peti0211 #17108 üzenetére
Nem... Ft-ba kaptad így Ft-ba lehet kikérni... meg amúgy is... a paypal az átváltással "lehúz még pluszba" +10Ft/$ kb. a bankhoz képest...
(legközelebb mielőtt eladsz - most nem leb*szásból, megnézed jobban milyen költségek lehetnek... mint ebay jutalék... paypal jutalék, stb. ~-10% lehet sacc-perr)
De mivel még nem kaptad meg... vagyis ugyebár van az a 21napos idő, így azért nem látod... (balance 0 HUF)
Az említett 65E-ből ~5E Ft mínusz költség
(szolgáltatást vettél igénybe, melynek vannak díjai... mint ebay eladó felület - paypal pénzkezelő felület)Úgy fogd fel, hogy ha van egy üzleted ott is vannak költségek (mint bérleti díj, rezsi, munkabér, stb.) vagy ha piacra kimész kirakod a portékádat van helypénz - asztalpénz (pár ezer / nap)... vagy magyar "licitálóson - vatera" is vannak költségek... ott is ~5-10% mínusz!
-
agroman
aktív tag
válasz
peti0211 #17103 üzenetére
kicsit nehez pontosnak lenni, mert hol forintot irsz hol dollart..
ami "biztos" . az eladas utan az ebay altalaban 10%-ot vesz le a vegen az eladott erteken.
persze ezer fele egyeb kotlseg lehet meg. nem tudom mit vettel igenybe es meg a site sem mindegy ahol feladtad (.com. uk, de) mert attol is fugg.
a PP pedig kb. 3.4%-ot.ez nem keves koltseg...szoval megertelek, de benne van a pakliban.
-
maj-viktor
őstag
-
maj-viktor
őstag
válasz
peti0211 #17084 üzenetére
Nem tudjuk az összeget, így nem tudunk viszonyítani, hogy sok-e.... a paypal-nak van költsége.. ahogy egy banknak is vagy bármi másnak, ami pénzkezel... pl. pénzváltók is felszámolnak költséget (vagy beépítik az árba)
(#17086) andatti
400 Ft-os / 1$-os hitelesítés.... "Link & Confirm My Card" -
bgabi1
aktív tag
válasz
peti0211 #15711 üzenetére
Remélem igazad lesz, kicsit megnyugtattál. Mindenesetre a bankban úgy néztek rám, mintha az űrből jöttem volna. Szerintem ebben a bankban senki sem fizetett még kp.-ben PayPalra. Odaadtam az ID-met a bankosnak és még ezek után is megkérdezte, hogy mit írjon a közleménybe. Na én meg néztem nagyot, aztán mondtam neki, hogy ID és a karaktersor. Erre ő egymásutánban beírta ID után nincs szünet, egybe a karakterekkel. Amikor megreklamáltam azt mondta, hogy ez nem lehet gond, az egész világon ismerik az ID jelentését a bankokban és tudni fogják, hogy az nem a karaktersor része. Bízom benne, különben 30000-em az ablakban, vagy mégsem?
-
Hintalow
senior tag
válasz
peti0211 #10525 üzenetére
Saját névre szóló paypal számlához csak saját névre szóló kártyát fog engedni csatolni.
A kártya aktiv kell hogy legyen (ez csak akkor érvényes ugye, ha most kaptad meg, sokan elfelejtik aktiválni)
Illetve azon a számlán, amihez a kártya tartozik, kell hogy legyen legalább 230Ft körüli összeg, ugyanis a kártyaadatok megadásakor a paypal csinálna egy 1 dolláros próbavásárlást, illetve, ha a kártya megerősítését is kéred, akkor egy 400Ft-os tranzakciót is csinál.
Röviden a következő jellemző hiba, hogy 0 Ft-os számlával akarnak kártyát hozzáadni.
Ha ezek rendben vannak, hívd fel a bankot, ők látják mi a probléma. -
axioma
veterán
válasz
peti0211 #10475 üzenetére
A korabbi kartyaszamod rajta kene legyen a kartyaszerzodesen, nem lehet hogy az megvan neked valahol a fiokodban? Ha nincs, akkor is szerintem a banknak latnia kene. En megprobalnam inkabb igy intezni, mint a pp-n bizonygatni, hogy semmit nem tudok de istibizti en vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged