- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyira úgy működik, hogy ha a Paypal balance-on van pénzem, szó nélkül arról szedi le a pénzt, nem is fordul a kártyához.
Volt időszak amikor, már idéztem kártya csere volt, amíg átfutott a rendszeren, mert a régit törölni kellett stb. 1 hétig csak a Paypal balance-ről költöttem, mert nem volt érvényesített kártyám a PP-n abban az időszakban és működött.
A vásárlás előtt minden előírt beállításod megvolt ugye?
Ahogy leírtad, azért az idő tényező nem jött elő, mert nem derül ki, hogy mikor utaltál az PP Unicredites számládra, konkrétan mikor volt elérhető a vásárlás előtt, mivel a PP csak HUF és USD tesz be a devizák közé, fel kell venni a többit is amiben vásárolsz, az e-mail címnek megerősítve kell lenni, stb.
Még a böngésződ is bekavarhat egy nem megfelelő beállítással.Ha minden rendben van, akkor bizony nem kell kártya a vásárláshoz. Nem csak én mondom, a Paypal is.
Meg ezt írtad: Többet soha PayPal... Meg is szüntetem a számlát!
Akkor nem mindegy?De valójában nem kell nekem hinned, de tapasztalatom az, hogy a kérdezők, néha nem körültekintően csinálnak valamit és azt elfelejtik közölni.
-
maj-viktor
őstag
1-2nappal későbbi árfolyamon vonják le... amikor fizetsz csak megterhelik a számládat... te persze levonva látod már az egyenlegedből... de valójában csak 1-2nappal később vonják le valósan... így árfolyam ingadozás esetén pár ft-tal több lehet... de ha erősödik a ft, akkor kevesebb... szerintem már nem azon a pár ft-on múlik... 100$ esetén is ~pár száz forintról lehet szó!
-
Nem hoztak be semmit, ha a regisztráció után feltöltjük a Paypal egyenleget, és rajta van a pénz, már lehet vásárolni.
Persze minimum a Confirm your email address-t meg kell csinálni.
A Top Up Account (in a few days) működik.
A mellékelt képen látszik a két lehetőség, paypal balance használat és a kártya hozzárendelés, lényeges szöveg:
A verzió Shop all around the world by typing in your email address and PayPal password.
B verzió Shop all around the world without revealing your financial information. -
Mivel interneten keresztül soha nem adnám meg a bankkártyám adatait
Inkább sorba állsz a csekkekkel, mint hogy a szolgáltatók weboldalán kártyával fizetsz?
A PayPal, biztonságos, amikor beregisztrálod a kártyádat az adatok titkosítva mennek el a gépedről és titkosítva tárolják. Később a vásárlási azonosítód egy e-mail cím, nem kártyaszám.
Lehet hangolni a kártya használatot, csak annyi pénz ami épp szükséges a vásárlásra, a tranzakciók nyomon követése stb. van olyan biztonságos, az %-os esélye annak hogy az utcán kirabolnak nagyobb, mint a kártya lenyúlásnak. -
Ha a Paypal accoutról akarsz fizetni azt kell választani. Pay with my Paypal account
a konvertálással nem kell foglalkoznod, automatikus. Ha forintod van, akkor az az elsődleges, a 0 értékű-re Fontra, állítva nem tudsz fizetni!
Segítség, csak nézet:Más pénz nemeket meg itt add hozzá, mindegyiket, amiben fizetnél:
-
maj-viktor
őstag
Hűűűha... itt alapfogalmakkal nem vagy tisztában!
Ha csak sima 1x vásárlás lett volna, elég lett volna az egyszeri reg nélküli bankkártya adatok megadása a paypal felületén... és úgy vásárlás!
De ha jól értem regeltél a PayPal-ra és oda "utaltál"? vagy top-upoltál bankkártyával!?
és most PayPal egyenleged van... Ft-ban... ami nem baj! Ha majd fizeted a fontot, átváltja paypal árfolyamon... felesleges váltogatni! Meg amúgy miért nem a bankkal váltatja az ember... csak ehhez meg a bankkártyát be kell regeltetni... 400Ft-os levonás - hitelesítés... pár nap várakozás, stb.Ha gyorsan - kapkodva vásárolsz ez lesz az eredeménye!
De a lényeg... így is tudsz már vásárolni elvileg... vagy most mi a is a probléma!?
feltöltötted az egyenlegedet... ott mondjuk van 20.000 Ft és 18.000 Ft-ért akarsz venni egy cipőt... megrendeled - fizeted PayPal-al és várod a szállítást... EU-ból 1-2hét, Kínából 2-6hét közötti!PrtScr és konkrét webshop oldal többet segítene... lehet valami kamu webshop... és ellopták / ellopják a PayPal adataidat, ahogy fogalmazol... elég fura!
Webshopba belépve amúgy látszik a rendelésed valami order számmal!? vagy, hogy Paid - Unpaid, stb!?
Egyenleged PayPal-on változatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest