- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kártyát nem szabad eltávolítani és ha mégis újból hozzáadod mindig legyen rajta egy kis pénz.
Ami a képen van az mind látható és ilyen formátummal? Ha nem akkor CTRL-F5-el oldal frissítés vagy PayPal sütik és böngésző gyorsítótár törlés. Nagyon rég ilyen a felület.Közben megnéztem a mobil app-ban is állítható, Pénztárca, a kártyára kattintás, Pénznem jobb szélen a > és lehet választani.
-
Ez a webshop nem írja hogy milyen költsége van a PayPal fizetésnek?
De nem jól csinálod. Lépj be a PayPal-ra és állítsd a kártya alapértelmezett devizáját EUR-ra, ezután ha fizetni akarsz nem kell foglalkoznod a váltással mert az EUR összeget a PP csak továbbítja a Revolut felé, nem kell állítgatni és ha a webshop nem számol fel x %-ot akkor 245 EUR fog jönni-menni.
Te is tudsz hozzáadni több virtuális kártyás, azokat egyenként más-más devizára állítva fizetéskor csak a megfeleő kártyát kell kiválasztanod és úgy fizetni. Nekem van WISE digitális (virtuális) USD, EUR, GBP, HUF alapértelmezett kártyaszám és mindig azzal fizetek mint amiben kell, ez azért mert ha egy kártya van akkor havonta maximum 6-10 alkalommal lehet csak állítani az alap devizát. -
-
axioma
veterán
Az ugy nem fog menni, hogy eurot felraksz egyenlegkent a pp szamladra (amig magyar cimmel magyar reg-ed van).
Ellenben ha
- van egy euro szamlad
- van egy kartyad ami mogott ez az euro szamla van (vagy valtassal mogerakhato)
- es beallitod, hogy a pp a kartyat a terheles devizanemeben terhelje
akkor ki tudod hasznalni az olcso euro-valtasi lehetosegedet.
Termeszetesen a kartya lehet csak virtualis kartya (kerdezd meg a bankod, ha a valos kartyad nem hasznalhato igy, hogy az euro szamlahoz mennyiert adna ahhoz kotott virtualis bankkartyat, termeszetesen annak megfelelo devizanemmel). -
maj-viktor
őstag
Na ha már így írod, egy € számla stb. így már máskérdés...
(sajnos ebben nem tudok segíteni, csak Ft számlávan van - volt dolgom)De az elméletem 2részes:
- ha €-t küldesz € lesz a PayPal egyenlegen
- ha €-t küldesz, de Magyar PayPal reged van, automata átrakja Ft-ra... PayPal árfolyamon (<--- sztem sajnos így dolgozik)Így hülyeség Top-up-olni / átutalni! Hanem szimplán az €-s számlát csatold és akkor €-ba vonják le... nincs átváltási mizéria!
(de várj meg egy okosabb - €-s számlával tapasztaltabb véleményét - kommentjét, ez nálam csak elméleti sík)
-
maj-viktor
őstag
Nekem átvan állítva, hogy a bankom váltson... és kártya (WebKártya) van csatolva... így "jobb árfolyammal" vált... Ezeket PayPal-os gombos - webshopos fizetésekkel csinálom és a "bankkártyámról vonja" (mely Ft alapú) nem a PayPal vált... szal ezt a kérdés-kérésedet nem értem! Ha átállítottad, akkor az "alacsonyabb banki árfolyammal fizetsz" szemben a magasabb PayPal árfolyammal (ami pl. ha PayPal-on van pénzed lehet gond, mert ott csak azzal hajlandó átváltani... amikor Ft-ba kikéred)
Így pont fordítva van, amit írsz... a PayPal gombos webshopos fizetés esetén van lehetőség, hogy a bankod váltson, míg a PayPal-on belüli küldés esetén erre nincs lehetőség ott csak a PayPal vált!
Top-up feltöltéssel megint rosszul jársz... / befizetéssel! Mert Ft-ba befizeted, Ft lesz a PayPal-odon, amit aztán valszeg $ vagy € kell fizetned így a PayPal fog váltani a rosszabb árfolyammal
Webshop függő a fizetés... általában letudsz adni úgy rendelést, hogy nem kell instant fizetned... de ha 24-48-72órán belül nem fizeted ki törölhetik a megrendelést!
Invoice-ot kérve tudsz "fizetési meghagyást kérni", hogy te kapsz egy kérelmet, hogy xxx $-t "követelnek - kérnek" tőled... (de ez megint hülyeség)
Miért akarsz "trükközni"!? Nem értem... okkal van a paypalon belüli fizetés - vásárló védelem... az ilyen kikerülöm ezt - kikerülöm azt... 1. vagy a paypal jutalék kijátszásra megy (ha az eladó kéri) 2. átverés és lenyúlják a pénzedet, mert úgy kérik, nincs nincs Buyer Protection és pl. a tranzakciós költséget ráterhelik (Friend-nek való pénzküldés)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest