Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok!
    Eladtam valamit az ebayen, megkaptam a pénzt és kikértem a számlámra! Le is vonta a paypal számláról az összeget és jött is az e-mail amiben az állt, hogy 1-2 nap és április 5-ig a számlámon látnom kell az összeget! Hát nem látom és a paypalnál is a státusznál a pendig felirat áll, gondolom még feldolgozás alatt van, normális ez a csúszás?
    Illetve olvastam, hogy pénz kikérésnél gond lehet az, hogy a paypalon fordítva van a név írva, tehát a keresztnév van elől a vezetéknév hátul, ilyenkor vissza dobja a kifizetést és levon 1500 Ft-ot, ez valóban így van? Amikor belépek a paypalba és írja a Welcome utána a név, nekem a vezetéknevet írja előre és a keresztet hátulra, amikor jönnek a paypalos e-mailek ott is úgy írja, hogy a vezetéknév van elől, tehát, akkor ez így rendben van, nincs felcserélve? Ha fel lenne, akkor a keresztnevem lenne elől és a vezeték hátul?
    A bank névnek ugye a bank nevét kell beírni? Mert itt a fórumon olvastam olyat, hogy a bank BIC vagy Swift kódját kell a névhez írni, de szerintem, akkor azt kérné nem a bank nevét?

Új hozzászólás Aktív témák