Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
2-3 nap, amíg könyvelődik a tétel (de ha vannak kódjaid telebankhoz, akkor felhívod őket, és bármikor meg tudják mondani, mert az ügyfélszolgálat könyvelés elött is látja)
elpatkorado
az a bibi, hogy a paypal utalással való feltöltése forint utalással működik, erre érvényes az ott írt 1-2 nap, mivel te devizautalást indítottál, ez hoszabb lehet, de ami a nagyobbik probléma lehet, hogy a számlaszám, amire a paypal kéri az utalásokat, egy forint számla, ezért a bank (Unicredit) aktuális árfolyamán átváltják majd a zsét, és forint kerül a paypal számládra.
Toncsiii93
a premier/personal része a válaszomnak nem rád vonatkozott.
a te esetedben első körben megkérdezném a bankot, hogy mit látnak ebből, ill. használható -e egyáltalán a kártyád online. -
int
tag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Nem tudsz. Ők csak küldeni tudnak, fogadni nem.
linkKeresned kell másik megoldást.
-
elpatkorado
aktív tag
Üdv! Megcsináltam az első Paypal számlám, egyelőre még nem kötöttem hozzá kártyát, hanem átutalós módszerrel használom egy darabig. Tegnap utaltam pár dollárt csak próbaképp, ma reggel jelezte a bank, hogy elküldte, a kérdésem az lenne, hogy kb. mikor íródik jóvá a számlámon a pénz? A PP olyan 1-2 munkanapot ír, de ez a gyakorlatban is ennyi, vagy csak elvileg? Köszi.

Szerk. nem válasznak indult.

-
Hintalow
senior tag
válasz
Toncsiii93
üzenetére
A 400 Ft-ot zárolta, ha nem volt sikeres a kártya hozzáadása (márpedig az alapján amit írtál nem volt az)
akkor levonni nem fogják, egy idő után magától visszakerül az egyenleghez. (2 hétre zárolnak a magyar bankok)
Miféle kártyád van? Valószinűleg vagy a paypal által nem preferált, vagy a bank nem engedélyezi az online használatot annál a típusnál.
Az viszont furcsa, hogy közben megcsinálta a tranzakciót.sNORh:
Elméletileg az elején ki kellene tudni választani, hogy milyet akarsz.
amúgy a personal/premier között semmi olyan különbség nincsen, amivel hátrányt szenvednél.
A premier magánszemélyeknek van akik eladnak, magasabb limitek pénzküldésénél/fogadásnál. -
jubilleum
senior tag
Üdv!
A paypal jelszó módosítással mi a baj? Megváltoztatom a jelszavam, de ha beakarnék lépni, akkor nem fogadja el. Ezt már vagy 5ször eljátszottam(jelszó emlékeztető, jelszó váltás, ki küld egy mailt, hogy megtörtént a jelszó váltás) de mikor belépnék, az új jelszóval akkor nem fogadja el... Ötletek?
-
Toncsiii93
tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy a kártya csatolásnál: This credit card cannot be added to your PayPal account. Please try another card. ezt írja. De a 400Ft ot leszedte a bankáratyámról. Mi tévő legyek? (OTP JUNIOR)
-
sNORh
addikt
Hali
Regisztráltam most a Paypal-ra, és az Account type Premier, hogy tudom Personalra változtatni? Csak ez volt, meg a Business. Még számlaszámot nem adtam hozzá. -
Louies
aktív tag
válasz
Flashcash
üzenetére
Ott nem találtam, de
PayPal My account. --> Profile. --> My Money --> Profile --> My preapproved payments section--> update alatt ott volt az aktiv státsz, ezt inaktíva tettem így már gondolom nem lesz gond. Remélem.
köszi a gyors választ! mondjuk a Subscriptions vagy Recurring Payments alatt nem értem miért nem volt ott? -
Louies
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, h paypalon van-e állandó megbízás/inkasszó?
Előfizetem egy újságra a napokban és utána gondolkodtam,hogy ha negyedévente jelenik meg az újság akkor mindig automatikusan a paypal leemeli a számlámról az összeget. Mivel most egy próba számot kaptam ezért nem tudom,h fogom-e rendszeresen járatni. Azt meg nem szeretném,ogy ha nem tetszik akkor is folyamatosan vonja a számlámról le.
köszi a válaszokat. -
Hintalow
senior tag
válasz
Grekooo
üzenetére
Noha én nem szoktam nagyobb értékben vásárolni, most beléptem a paypalomra megnézni, hogy van -e ott valamiféle limit, de nem találtam. (Sima personal számlám van, verified, tehát kártya csatolva van.)
Neked konkrétan mi a problémád? Vásárolnál, és nem engedi?
Mekkora összegben?
Kártya csatolva van a paypalodhoz?
Mit ír ki?
Milyen bank és milyen bankkártya?Olyan nincs, hogy egy bankkártyán nem lehet limitet módosítani.
-
dReFiX
senior tag
Én kizártnak tartom, hogy számla nélkül anonim módon készpénzbefizetéssel menni fog. Még az is megvan szabva hogy amilyen számláról utalsz rá, annak meg kell egyeznie a paypal neveddel.
-
uggon
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítene, hogy lehetséges-e ez?
Nincs bánszámlaszámom egyik banknál sem. Regisztráltam paypal-ra, a Top Up fülön ilyen szerepel, hogy Bank, Bankszámlaszám, Transfer ID. A kérdésem/elképzelésem a következő: én bemegyek egy bankba (K&H, OTP, Raiffeissen) és megmondom, hogy pénzt szeretnék arra számlaszámra utalni, ami a paypal számlámnál szerepel, odaadom a banosnak a pénzt, a megjegyzésben feltüntetik a Transfer ID-t és elutalják, majd megjelenik a paypal számlámon, aztán pedig paypalról elutalhatom ahová akarom. Ez lehetséges így? Vagy ahhoz, hogy feltölthessem a paypal számlámat mindenképp kell, hogy rendelkezzek saját bankszámlával? -
htc07
addikt
#8375: az OTP-vel jobban jársz azt mondják, én nem rég jöttem rá, hogy van ilyen lehetőség és még nem próbáltam.
#8376: elvileg nyomtatják a címkét a legtöbb helyen, tehát nem kellene ilyen gondnak történnie. De szerintem a magyar postások vannak annyira képzettek, hogy ékezetek nélkül is rájönnek, hogy melyik utcába kell szállítani, nyilván hasonló nevű utcáknál ( kar-kár, csorog-csörög, csak hogy pár nyelvi példát felhozzak) lehetnek ilyen gondok, de szerintem nem fog ilyen történni. Én paypalon ékezetekkel adtam meg a nevem, és minden eddig érkezett csomagomon helyesen, ékezetekkel volt írva.
#8377: nekem OTP-nél 10000 forint volt a limitem (junior számla), személyesen bementem és átállították magasabb értékre, pillanatok alatt. De úgy hallottam, sok helyen 50000 forint az alap napi limit. -
eszgé100
őstag
sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom teljesen limitmentessé tenni a magyar paypal accountom? van egy angol, az megvolt két vagy három lépésben, azóta működik rendesen, de a magyarral egyszerűen nem tudok mit kezdeni, mert a ~600k-s éves limitet nem tudom feloldani, pedig már minden létező dokumentumot feltöltöttem amit kért, kapcsoltam bankszámlához is (Erste), bár ahhoz nem dombornyomott kártya van (MasterCard). Lehetséges, hogy ezzel van a baj és nem a feltöltött dokumentumokkal?
-
elpatkorado
aktív tag
Ne haragudjatok, most jönne pár nagyon kezdő kérdés. Még soha nem regisztráltam úgy külföldi oldalon, hogy kellett volna a lakcímem, most eljött ez a pillanat. Lenne pár kérdésem: ékezetek nélkül kell megadni vagy rendesen? +utcát kell írni vagy streetet? és egy nem lakcímmel kapcsolatos kérdés, ismeri valamelyikőtök a zazzle-t, rendelt már onnan valaki? Köszi.

-
ku-cu
tag
Sziasztok!
Bogarásztam a fórumot, de nem találtam egyértelmű választ.Láttam, van olyan lehetőség, hogy ne a paypal váltson (huf-->usd), hanem a bankom (OTP).
Megadom a küldeni kívánt összeget, ezt paypal kiírja nekem forintban. (Nyilván a saját árfolyamán váltott értékén.) Ezután ha beállítom, hogy a bank váltson, látszólag semmi nem történik, a forintba számított összeg változatlan.
Most ilyenkor mi van? A számlámról az általa kiszámított forint fog levonódni, vagy a bank által (ha jól értem középárfolyamon) átváltott összeg? (Tehát releváns-e az általa "equal to xy HUF" összeg?)Megköszönném ha valaki tisztázná ezt nekem.
-
htc07
addikt
válasz
zebulon007
üzenetére
Több emberrel megtörtént, a paypal-nél volt valami gebasz. Én úgy oldottam meg, hogy nyitottam egy case-t a paypalen a trranzakciónál, és beleírtam, hogy a paypal hibája miatt nem sikerült a rendelés (70049-es hibakódra hivatkoztam, gondolom veled is ez történt). Rendes volt az eladó, visszaküldte az elküldött összeget. Amennyiben mégsem szándékozik visszaküldeni mert nem elég jóarc, akkor ebaynél-paypalnál lehet reklamálni, 2-3 napon belül jönni szokott a válasz.
-
Hintalow
senior tag
válasz
zebulon007
üzenetére
írni kell a paypalnak/ebaynek, hogy nem okés a dolog (esetleg még várnék 1-2 napot hátha rendeződik, napokban többen jeleztek ilyen problémát, nem egyedi esetről van szó)
Grekooo:
Most akkor a bankkártyádon van limit, vagy a paypal számládon?
a paypalon is van limit, de ott, ha hozzá van adva kártya, akkor az elég magas, ha nem százezres nagyságrendekben vásárolnál, nem fogsz ilyennel találkozni.
Ha meg a kártyádon van vásárlási limit, akkor egyértelmű a válasz: felveszed a kapcsolatot a bankoddal, és megérdeklődöd, hogyan lehet módosítani a limitet. -
Grekooo
csendes tag
Szevasztok!
A paypalhoz rendelt bankkártyámhoz egy limit van hozzá rendelve online fizetésénél, amit nem tudom megnövelni. Szeretnék majd egy ennél magasabb összegű árut rendelni online boltból.Kérdésem az, h ezt hogy lehetne megoldani, h ezt a bankkártyát mindenképpen igénybe veszem? Gondolok itt arra, h működik e olyan, h utalok még a paypalos számlámra rá az ezen felül és akkor automatikusan ezt levonja aztán a bankártyáról? Vagy esetleg megadni egy 2. kártyát és így egyszerre 2 kártyáról utal? Egyáltalán van a paypalos fizetésnek vmi limitje? -
zebulon007
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy vélhetően tömegesen nem előforduló
problémával kapcsolatban. A jelenlegi angol
tudásommal pedig kétlem, hogy segítség nélkül hamar zöld
ágra vergődnék. Hétfőn rendeltem (azaz,
csak próbáltam volna rendelni) egy fm
transmitter-t ebayről, nem egy nagy összeg,
kb. 700 ft-ról van szó, de akkor sem
szeretném, ha elveszne a süllyesztőben.
Minden stimmelt, eljutottam a paypal fiókig,
beléptem, majd fizettem. Ezután ugye
következik még egy ebay rendszeres
megerősítés, amivel befejezzük az egész
vásárlást. De, miután erre a megerősítés
gombra ráklikkeltem, valami rendszerhibát
jelzett, már nem emlékszem, h pontosan mit
írt ki, mert kiléptem, másképp amúgy sem
tudtam volna tovább menni. Figyeltem
közben az e-mail-emet is, h érkezik e ebay-
es, vagy paypalos levél a tranzakcióról, mert
eddig minden vásárlást követő 1 percen
belül ott csücsültek a bejövő postámban. De
semmi. Nem is idegesítettem magam rajta,
mert a hibaüzenet miatt amúgy is sejtettem,
h nem történt rendelés. Kíváncsiságból
belementem az internetbankomba és láttam,
h le van könyvelve az összeg, a mai nappal
pedig teljesítettre változott. A paypal
fiókomban is ott van a kifizetés. Ilyenkor mi
lenne a teendőm? Az ebay fiókomban
nincs a rendeléseim között, sem email-
eket nem kaptam a sikeres tranzakcióról,
viszont a pénzem az elment. Hogyan
szerezhetném vissza? -
Sleek
senior tag
Írtam hogy nem kaptam meg az egyik ftp elérhetőségét. Ez azért történt mert töröltem az automata levonást. Azt hitték végleg lemondtam a szolgáltatást és ez miatt visszaküldték az 5 eurót.
A paypalen látszik is. Ez az összeg otp webkártyára kb mikor érkezhet meg? -
fesii
aktív tag
Sziasztok
Még réges régen csináltam egy paypal számlát magamnak. Az lenne a kérdésem, hogy hol tudom megnézni, hogy anno jó bankszámlaszámot adtam meg? Ha jól emlékszem kellett a saját otp bankártyaszámom is ha de lehet tévedek már régen volt.
Melyik átutalásra menjek az otp-nél? Belföldi avagy devizás?
Válaszokat előre is köszi!
Angoltudás elhanyagolható
! -
Sleek
senior tag
Sziasztok tegnap előfizettem ftpre amit írtam is az egyik ftpről jött is az adat hogy ok lekönyvelték és elküldték az adatokat. A másik ftp ről semmi nem jött még pedig azt írták ki max 5 óra alatt elküldik az adatokat.
Írtam az üzemeltető címére de semmi válasz.
Meddig várjak szerintetek?
Esetleg a paypalnek mit lehet ilyenkor írni?
Segítségeteket köszönöm és bocsánat a kérdésekért de teljesen kezdő vagyok -
Winner_hun
félisten
válasz
Grande Ale
üzenetére
Én ilyenért nem adok pozitívat, csak ha megjött a termék és jó is az.
-
Grande Ale
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Oké, köszönöm! Tudom, hogy nem paypal, hanem ebay, de ilyenkor szoktatok visszajelzést adni az eladóról? Nyomjak rá egy pozitívat, mert visszaküldte a pénzt?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Grande Ale
üzenetére
Több nap míg a kártyádra visszakerül.
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget: az eladó visszautalta a kifizettet pénzt, mert nem érkezett meg a termék. A paypal számlán látszik, hogy az eladó visszautalta: Refund From Exclusive Mobiles Ltd Completed
Ezután a paypal elvileg visszautalta a bakkártyámra: Transfer To Credit Card CompletedOtt viszont a mai napig nem látszik semmi, nem jött meg az összeg... Várni kell még, vagy mi ez esetben a teendő? Nem jártam még így, hogy visszautaltattam a pénzt, sajnos nem vagyok képben, hogy mi a menete, de szerintem már látszania kellene a számlámon, nem?
-
Hello!
Regisztráltam PP-ra és szeretném feltölteni az egyenlegem. Ezt, hogyan tudom megcsinálni?
Kártyát meg minden adatot már megadtam, felismerte a bankom, bla-bla-bla, csak 0€-van a PP számlán.
Azt hittem ez úgy működik, hogy a PP-on keresztül használhatom a bankkártyámon lévő összeget. Ezek szerint nem... -
axioma
veterán
Jol hangzik, marmint ha lathatoan fel volt vive allandora es torolted.
Azert megjegyeznem, hogy attol hogy igy nem tudjak siman leszipkazni, amennyiben nem ugy szol a szerzodes amit alairtal, hogy nemfizetes eseten egyszeruen megszunik, akkor azert a szolgaltatast kene lejaratkor (vagy elore hataridore, ha van olyan) lemondanod ahhoz, hogy tiszta le'gy az ugyben. -
Sleek
senior tag
To change or cancel your agreement with graphx Webshop, log in to your PayPal account, go to your Profile, and click My money. Update your agreement in the "My preapproved payments" section.
onnan kitöröltem a webshopot és ezt írta ki
This profile has been canceled and cannot be reactivated. No more recurring payments will be made. -
axioma
veterán
Arra volt pelda, hogy 1x megadott es engedelyezett hitelkartyarol hasonlo esetben vontak folyamatosan, ha az eredeti "szerzodesben" ez ugyesen bele volt foglalva (nem velem tortent, de kozelemben). Hogy a paypal eseteben ez valtozik-e, azt nem tudom, talan valaki mas, de nem lennek biztos a dologban.
-
Sleek
senior tag
Helló ismét én.
Előfizettem egy ftp szolgáltatásra két hétre ami 5 euro. Papypalen keresztül. Automatán ugye nem tudja az ftp levenni a webkártyámról a pénzt ha lejár az előfizu igaz? -
Sleek
senior tag
Hintalow, köszönöm szépen megoldva a dolog

-
Hintalow
senior tag
A netbankodban keresd meg a 400Ft tételt a könyvelt tranzakcióknál (nem tudom pontosan, milyen néven fut ott) és az adatainál lesz egy olyan rész, hogy PP*1234. Neked az a szám kell, amit én 1234-nek írtam.
Az a megerősítő kód.
A második kérdésedre: igen, a kártya hozzáadása után simán kártyás vásárlásként intézi a paypal a vásárlásodat, nem kell utalgatnod rá. -
Sleek
senior tag
Sziasztok szép napot. Regisztráltam csütörtökön a paypalre.
A pénzt le is vette 400ft +223ft.
A 400forintnál eddig ELŐJEGYZETT TRANZAKCIÓ volt írva a mai nap délig.
Most már csak a 223forintnál van ez a szöveg.
A számlacsomag az otp net számla csomag.
A kódot mailban vagy hol kapom meg? Illetve mennyi id kb?
Valamint megadtam a vírtuális webkártyám számát a paypalnél. Akkor tudok úgy vásárolni hogy ne kelljen a paypal egyenleget feltölteni? Gondolom ilyenkor az otp webkártyáról veszi le a pénzt ha megadtam a számát.
Segítségeteket köszönöm -
Hintalow
senior tag
a kártyaellenőrzéskor 1 dollárt foglal le, ezt utána nem vonják/könyvelik a számláról, hanem egy idő után eltünik a zárolás (magyar bankok jellemzően 2 hétig zárolnak ilyenkor) és visszakerül az egyenlegedhez.
Az alapján amit elmondtál, a vásárlásaidnál is hasonló történhettet, lezárolta a bankod rendszere a pénzt, (ez a vásárlás pillanatában történik, ezért lett kevesebb az egyenleged)
Viszont utána hibára futhatott valami, és nem lett sikeres a folyamat.
Ez annyiból jó, hogy valószinűleg nem fogják levonni a számládról, de annyiból rossz, hogy ilyenkor az a pénz is üldögél 2 hetet zárolva a számlán.
Első körben megpróbálhatod a bankot, bár ők nem fognak sokkal többet látni erről, max megerősíthetik, hogy ott van zárolva a pénz (ha esetleg kaptak ők is hibakódot a tranzakcióról, akkor viszont fel tudják szabadítani)
nekiugorhatsz a paypalnak is, de velük nehezeb kapcsolatba lépni.
Szerintem a paypallal való levelezgetés elött várjál 1-2 napot, jó esélyel csak valami penész van a rendszerükkel. -
htc07
addikt
Sziasztok! Épp az előbb rendeltem pár cuccot ebay-en, paypal feljött, belépés, elfogadás, visszadobott ebayre, confirm, jött az sms, hogy levonták az árát. Aztán az ebay 70049 hibakódot dobott, hogy próbáljam meg később a tranzakciót, és visszadobott a bevásárlókosárhoz. A paypalról jött egy megerősítő email, de ha rámegyek a tranzakció ID-kre, akkor azt írja, hogy nem létezik ilyen tranzakció. A paypal-ben nem is mutatja a tranzakciókat (sőt, az elmúlt időkben történt tranzakciókat sem). Csak a rendszer szerencsétlenkedik ideiglenesen és rendbe jön, vagy induljak oknyomozásba és hosszas levelezgetésbe? Gyakorlatilag még az otp netbankban sem látom a tranzakciókat, csak látom hogy kevesebb a pénz rajta.
#2 : paypalen címet változtattam kb. két hete, elfogadta de levont 1 USD-t. Állítólag csak ideiglenes, és visszautalják a kártyámra, de azóta is várom

-
zsolx
tag
Sziasztok, hogyan tudom paypal-os egyenlegemet (kb 5000 Ft)átutalni a saját itthoni számlámra?
-
Tv
senior tag
Sziasztok
Valószínűleg olyat kérdezek amit már gondolom millióan, de nem találtam egyértelmű választ még.
Tehát, eddig még nem volt Paypal számlám, de szeretnék csinálni. Mindenképp össze kell kötni egy létező bankszámlával? Úgy nem működik a dolog, hogy csak magában van a paypal számla és pénzt utalok rá ? -
kaliber
aktív tag
Tényleg ki lett már tárgyalva, de az ebayes topicban biztosan.
Hol vásároltad?
Ha ebayen nézd meg a szállítási és fizetési feltételeknél mikortól ad refundot amint lejárt az időpont (35 nap szokott lenni) kontakt az eladóval és jelzed neki, hogy nem érkezett meg a termék és kérsz refundot, ha elzárkózik vagy mellébeszél 45 napon belül nyithatsz case-t PP-n vagy ebayen és ha ebben a vitában (20napod van rá) sem hajlandó visszatéríteni az árát (vagy addig nem érkezik meg a csomag) akkor emelheted claim-re és a PP eldönti kinek van igaza (többnyire a vevőnek)Ja az e Ebay topic 1.hsz részletesen összefoglalták
-
Gege94
tag
Gondolom egypáran már feltették ezt a kérdést, de sajnos nem találtam, tehát a problémám az, hogy 30 napja ott ül kínába a csomagom és lassan lejár a 45 nap. Tehát ilyenkor mi a teendő, hogyan lehet visszakérni a pénzem?
-
newgamer
aktív tag
sziasztok van egy kis gondom a paypal-al. Nem tudom, hogy hol találom a bankártya megerősítésére szolgáló 4 digites számot, amit a paypal accountban kér. Tud ebben valaki segíteni?
-
profi
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Most megpróbáltam újra és hozzáadta. Nem tudom, mi volt a gond, mert szerintem múltkor is volt rajta pénz.
Köszönöm a segítséget mindenkinek
-
kaliber
aktív tag
válasz
DeniBoy
üzenetére
Nekem is ilyen webkártyám van e-mail-ben ill. PP-n megjelenik az üzenet, hogy refund xy összeg és vissza kerül 2-3 nap múlva webkártyádra forintban, tehát nem kell semmit küldözgetni.
A webkártyádhoz tartozó alszámlára kerül OTP directen tudod csekkolni, 2-3 napig az éterben van addig nem tudod elkölteni.
-
DeniBoy
aktív tag
Sziasztok!
Van egy OTP web kártyám ezzel fizettem a paypal-on (ebay) kaptam refundot a pénz hova fog menni ?
tudtommal a web kártya nem fogad pénzt csak fizetni lehet vele. (írták pénz vissza a kártyára) akkor merre mehetett a pénz
Jól tudom vagy nem ?
-
kugli81
aktív tag
Sziaszok .Volt két refundom .Elvileg a lovét visszakaptam ,de a számnlámon nem látok még semmit mennyi idő mig a számlámon lesz ?
-
törölt tag
Üdv!
Rendeltem egy pólót www.youreyeslie.com ról, azt írták hogy 15 napon belül megjön. Letelt a 15 nap megnéztem a rendelést, a rendes címemet adtam meg az országot leszámítva, az Hungary helyett UNITED KINGDOM. Ilyenkor mit lehet csinálni? Mert a pénzt már levette a számlámról PayPallel, ilyenkor visszaadják a pénzt, vagy ha már átírtam a számlázási címet akkor elküldik oda?

-
pentium4
senior tag
Mindenképp az otthonit add meg mivel ott nyitottad a számlát, és a kártyaadatok is magyarba szólnak!
szállitási cimnek add majd hozzá az angliait és kész!
igy majd a magyar számládra is tudsz majd kiutalni forintot!
de én azt mondom ha már ugyis dolgozni mész ki, muszáj leszel bankszámlát nyitni ha csak nem feketén melózol majd
szal érdemesebb egy uk paypalt reggelni igy a font-forint konverziót is meguszod!P4
-
potkem
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Hamarosan megyek Angliába dolgozni.
Az itthoni számlám a Budapest Banknál van, melyhez kaptam nemzetközi azonosító számot.
Ha már kint leszek, veszek egy két dolgot az Ebay-ről.
Ezzel lenne a problémám, mert még nincs paypal fiókom.
Nem tudom hogy címnek mit adjak meg?( itteni, vagy majd az ottani címem)
Ha megnyitom most a fiókot, tudom e majd az adatokat változtatni?
Tudok e az itthoni számlámra pénzt küldeni Paypal-on keresztül?A válaszokat köszönöm.

-
profi
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor mondok másik példát, a vodafone oldalán azzal a kártyával szoktam feltölteni az egyenlegem.
-
a. sándor
csendes tag
Sziasztok!
A #8308-ra nem lenne valakinek valami ötlete?
-
profi
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, folyamatosan használom a netbankot.
-
somasz
addikt
Tudom, hogy nem PayPal, de szerintetek átverés?

I will explain you how this process works:
1. You must go to a PayPoint store and ask for Paysafecard vouchers
2. You come home and confirm with PayPoint invoice that you bought the vouchers.
3. I will send the item next day delivery
4. You receive the item at the shop or at your address and inspect it.
5. If you agree you can keep the item or not.
6. If you're ok with the item you can send me the vouchers if not you will receive a refund from PayPoint and Paysafecard -
Winner_hun
félisten
válasz
viperabácsi
üzenetére
[KLIKK] powered by

-
viperabácsi
addikt
Üdv
Szeretnék kérni egy kis segítséget.Szeretnék egy paypal-os számlát csinálni, csak nem tudom hogyan kezdjek hozzá.Ebben kérném a segítségeteket.
-
axioma
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Az termeszetes, hogy tud szamlat kuldeni, ha postakoltseg-valtozas van azaz checkout-nal nem jo lenne az osszeg, akor ez a legegyszerubb modja. De persze azert mindenkepp ellenorizd le mindig, hogy paypal.com a domain a linken, nem csak valami hasonlo!
Emlekeim szerint ha szamlad van, akkor azt akkor is fel fogja dobni, ha magadtol elmesz a pp-ra es bejelentkezel. -
attiati
veterán
láttatok már olyat, hogy a partner küld egy számlát e-mailben, amiben van egy link, és arra kattintva lehet kifizetni? ez nyugodtan fizethető így vagy utaljam át neki a hagyományos módon, és inkább írjak megjegyzésbe azonosítókat?
-
petishow
csendes tag
Hello !
Van egy kis gondom az hogy mikor regisztráltam a paypal-nal akkor mindent meg csináltam a regisztrációnál el kérte a négy jegyű kódot be írtam neki , utána vásároltam is vele vetem valami alkatrészt ebay-en megint szeretem volna vásárolni az ebay-en de nem tudtam mert le tiltották a kártyát ,fel mentem a paypal-ra meg nézni mi van vele és ez fogadott engemet :We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal,send us some documents.
El küldtem neki a dokumentumot amit kér és meg mindig ezt a felirat jelenik meg nekem .
-
Winner_hun
félisten
válasz
dr_demeter
üzenetére
Egyből megkapja. Ha nem küldi el a PayPal a pénzt azt a fizetésnél hibaüzenettel mutatja.
-
dr_demeter
újonc
Hello mindenkinek. Uj vagyok a PayPal-ba, es lenne nekem is egy egyszeru kerdesem: hogyha a bankkartyamat osszehangolom a paypal-al, azzal a koddal amit akkor kuldenek, mikor leveszik azt a bizonyos osszeget, akkor kell en meg valamit csinaljak, vagyis valami kont toltes meg hasonlo, vagy ha kuldom a penzt az illetonek, akkor a banki kontomrol direkt veszi le es kuldi is.
Es ha kuldi akkor o azt mennyi idon belol kapja meg?Na nem tudom erthetoen irtam-e de remelem. Elore is koszonom segitsegeteket
-
a. sándor
csendes tag
Azt nem értem, hogy állítólag az én érdekemben történik a zárolás.
Na most már - a PP kérésének eleget téve - kétszer megváltoztattam a jelszavamat és a biztonsági kérdéseket, kapcsoltam a PP számlámhoz MasterCard bankkártyámat, amiről leemeltek 400 Ft-ot, utána a leemelésnél elküldött 4-jegyű kódot visszaküldtem - tehát igazoltam azt, hogy az én bankszámlámról emelték le a pénzemet -, akkor tulajdonképpen mi kellene még ahhoz, hogy egyértelmű legyen, hogy a PP számlámnak én vagyok a tulajdonosa, ezért jogom van a saját pénzemhez, amit a hazai bankszámlámon akarok látni.
Tulajdonképpen mi kellene még?
Ezért lenne jó, ha valakinek lenne hasonló tapasztalata, és segítséget tudna nyújtani abban, hogy mit lehet itt tenni?
-
a. sándor
csendes tag
Nagyon jó!
Január 4-e óta a PP számlám zárolva van, pedig mindent megcsináltam, amit kértek.
Ott van rajta a pénzem, és nem tudom levenni, átutalni a hazai bankszámlámra.
Tudna valaki tanácsot adni, hogy mit lehet tenni, hova lehet fordulni?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Blood Mage
üzenetére
Felhívod őket, 1 perc alatt be tudsz lépni. Nem idő kérdése.
-
FalconKnight
aktív tag
erre valaki?
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Blood Mage
üzenetére
áh, látom, hogy valami 4 jegyű kódot kéne beírnom paypalra. Csak épp kitiltott a CIB internetbank, szóval így nem tudom egyenlőre megnézni.. de majd intézkedem ha lesz rá időm. Viszont a pénznemes dolog továbbra is érdekel!

-
Blood Mage
senior tag
Csináltam egy Paypal számlát. Most a verificatiate your debit card résznél vagyok, amikor ugye 400at lehúzna a kártyámról, hogy minden rendben van e. Viszont ez nem történik meg!
már napok óta várok és semmi. Esetleg meg lehet valahol nézni, hogy elindult e a folyamat?Másik. Ugye Ft-ot van a bankkártyámon. Viszont a PayPal-al majd dollárban fogok fizetni. Ehhez valamit be kell állítanom?
-
axioma
veterán
Ott van az, hogy ALTALABAN. Mondom, a bankodnal kerdezz ra, konkretan az adott kartya vonatkozasaban, mert van amelyiknel atallithato! Es ha nem, az is valoszinu, hogy a bankod a keresedre (ha van nekik) lecsereli a meglevo kartyadat USD alapura. Veszteseg nem er, mert az eves kartyadij idoarnyosan visszajar (azon specialis esetben, ha kartya gyartasi dij kulon van, akkor az nem, de ilyennel most axa-nal talalkoztam, mashol nem remlik). Ha nincs a sajat bankodnal, es hitelkepes vagy ra, egy csak hitelkartyat barmelyik masik szimpatikus banknal kerhetsz ugy, hogy mindig egybol kiegyenlited (mondjuk a kartyadijakban es zarlati dijakban van szoras, de lehet olcsobbat talalni). Ha tavaly jott volna a kerdes, azt mondtam volna hogy a visszateritesen tobbet nyersz x koltes felett, de ma mar keves iyen kartya van (K&H ha minden igaz el meg, mastrcard es visa kartyara is, azt kell megnezni hogy usd alapu-e a visajuk, es naluk nincs havidij ha a fordulokor mar ki van fizetve a tartozas, es 2% visszajar ha volt rajta min 20e koltes, havi szinten ebbol max. 3e Ft-ot adnak, per kartya - tarskartyara is).
Manapsag egyre gyakrabban van a visa is eur alapon, ugyhogy figyelni kell. Tenyleg azon mulik, hogyan szerzodik a bank a kartyatarsasaggal. Teny, hogy inkabb a visa maszik at eur iranyban Europan belul, a mastercard sztem max. kerheto atallitassal lesz usd-s, ott ertlemszeruen eur az alap (ja mert korabban ugy volt, hogy a mastercard fo terulete Europa, a Visae az Usa volt).
Esetleg otp-nel amex-et nezd meg, mert bar van, nem tudom milyen, annak lenne me'g ertelme usd-snek lennie. -
profi
aktív tag
Köszönöm a választ. Néztem a bakkartya.hu-n és úgy látom, hogy a Mastercard kártyáknál EUR az elszámolási alap
Tehát hiába vásárolok USD-ben és be is van állítva a paypal felületé, hogy USD-ben fizetek, nem úszom meg a dupla váltást
Ez elég idegesítő dolog...
Ami még érdekes, hogy van egy Visa Electron kártyám, amit meg a Paypal nem engedett beregisztrálni (pedig ott USD az elszámolási alap).
Feltéve, hogy jó értelmeztem ezt a leírást:
[link]1. konverzió: a külföldi ország devizaneme és a kártyatársaság Ön bankjával megállapodott elszámolási devizaneme között történik. Ez általában
a MasterCard kártyái (Cirrus, Cirrus/Maestro, MasterCard) esetében a helyi ország devizaneméről
- Európában az eurózónában euróra,
- máshol amerikai dollárra,a Visa kártyái (Visa Plus, Visa Electron, Visa Classic, Visa Gold, Visa Internet) esetében minden esetben amerikai dollárra történik.
2. konverzió: az előbbi, 1. konverzió szerinti devizanem (általában euró vagy amerikai dollár) és az Ön kártyaszámlájának devizaneme között, általában az Ön bankja deviza eladási árfolyamán történik.
A konverzió mértéke elérheti akár a 3%-os veszteséget is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehát hiába vásárolok USD-ben és be is van állítva a paypal felületé, hogy USD-ben fizetek, nem úszom meg a dupla váltást
V/