Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DAVE_CH1
tag
Sziasztok! Egy buta kérdésem lenne. Megérkezett a visszatérítés Gearbest-ről paypalomra. Viszont nem látom az egyenlegemen az összeget. Vagy majd a bankomon fog megjelenni? Valaki felhomályosítani hogyan is működik. köszönöm.

-
válasz
espi38
üzenetére
Mindig próbálkoznak valami hülyeséggel kaphatsz számlát amit ! a vevő készített! hogy kifizette csak épp fordított a számla felépítése.
Lényeg az hogy ha valakinek te küldesz számlát és azt kifizeti az egyértelműen látható, a PayPal küld értesítőt, ha utalással küldené akkor még azt is írják, hogy majd később kapod meg, de a számlatörténetben ott látod, mindig azt javasolják hogy csak akkor postázzuk ha tényleges meg van a pénz.
Be lehet állítani hogy kapj sms-t is az e-mailen kívül, ha jön pénz vagy az alábbiak közül valamelyik:Ha ezeket megkapod akkor érkezhetett pénz.
Az ilyen tartalmú levelet, csak más összeggel és más e-mail címekkel sokan kaptak már, a Neten több helyen találkozhatsz ilyen PayPal-os kérdéssel.
-
espi38
őstag
Igen, de kiderult hogy ez jo nagy kamu, az összes felszólító email nem a paypaltol jött nem véletlen került a spam mappába a csaloktól jövő email.
Jó hogy itt beszéltük ki hátha mas se fog beleesni a csapdájukba.
Mindenkinek nagyon köszönöm a türelmét segítségét ezért jó egy ilyen közösség segítsük egymást, mert az amúgy se könnyű életünket ne keserítse meg egy csaló szervezet vagy ember
-
espi38
őstag
Vagy csak ez felkérés volt és ha valóban megérkezett akkor az egyenlegem 350 euro lenne ami most 0
-
törölt tag
válasz
espi38
üzenetére
FBI warning lol. Hallod. Töröld az össes email és tiltsd is le. FBI warning, ezen sírtam. Nyilván itt europába az FBI érted az FBI, ilynekkel fog foglalkozni. Sírok... És ez nem volt gyanús?
Pont az ilyen tudatlan, angolul nem tudó embereket húzzák le mint a szart. Már bocsi, de ha pénzről van szó és vannak nyelvi, illetve tapasztalat beli hiányok. Lásd informatika. Kérj meg valakit.
Még jó, hogy írtál ide.(#36092) espi38
Sőt, ne is töröld, hanem jelentsd, hogy adathalászati kísérlet vagy ilyesmi. Gmail-né,l spam jelentés vagy ilyesmi van.
-
válasz
espi38
üzenetére
Nyomkovetesi szám megadása után jovairjak az összeget Ez nem igaz.
Sőt ha kezdő eladó vagy akkor 21 napig pihen az egyenleged és csak azután kapod meg. De akkor is látnod kell az PayPal balance vagy PayPal-egyenleg alatt a 350 €-t ha nem férsz hozzá, csak mellette hogy hold, függőben a Currencies, Pénznemek alatt.
Leírtam már 2-szer hogy honnan küld a PayPal e-mailt, innen: service@intl.paypal.com ha innen nem kaptál azt nem a PayPal küldte. -
-
válasz
üzenetére
Ha elrontanak valamit, akkor nem fog sikerül és a pénzed is nagyon nehezen szerzed vissza, az Összefoglaló GYIK 13. Kérdés: Top Up-al utalok pénzt a PayPal egyenlegre, hogy kell megadni az adatokat?
13. Kérdés: Top Up-al utalok pénzt a PayPal egyenlegre, hogy kell megadni az adatokat?
Válasz:
Kedvezményezett neve: PAYPAL PTE LTD
Kedvezményezett számlaszáma: 109180010000000115050684
Közlemény rovatba: Csak a Transfer ID, semmi más. (Ezzel azonosítják a PayPal egyenlegünket)A szükséges adatok belépés után bal oldalt a Top Ups vagy Feltöltés menüpontnál olvashatóak.
Az a szabály ekkor is él hogy a saját bankszámládról, a saját PayPal fiókra lehet utalni, a pénztári utalás nem egészen egyezik ezzel.
Nincs bankszámlád?
-
törölt tag
Sziasztok !
Unicredit bankfiókban lehetséges paypal számlát feltölteni kp.-ért?
Ha igen , milyen infót kell tudni (vinni) hozzá?
-
espi38
őstag
válasz
LuckyL
üzenetére
Sok éves vagyok de nem vagyok járatos ebben a paypalos dologban.
A paypalos fiokomba ha belépek valóban látszik, hogy jött nekem az összeg csak az volt fura nekem, hogy miért adjam előre fel a csomagot és adjam meg a nyomkovetesi számot majd ezután jovairjak az összeget, gondolom a paypal nem igy csinálja? -
espi38
őstag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
-
espi38
őstag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Tudod mi az érdekes, hogy a paypal történetben ott van hogy fizette a 350 eurót és most adjam fel majd a nyomkovetesi szam után kapom meg az összeget, csak a legtöbb email a spam mappába landol ugyan miért?
-
válasz
espi38
üzenetére
Az előbb azt írtad hogy nincs a számlán a pénz.

postázzam ugy hogy még nincs a számlán az összeg
Nézd már meg hogy akkor az egyenlegeden ott van-e, nincs ott hogy függőben van? Leírtam a PayPal e-mail címet, ha tényleg a egyenlegeden van akkor arról kapnod kell értesítőt.
-
válasz
espi38
üzenetére
Mi az ő PayPal fizetésének a Transaction ID-je? Azt elküldöd a Paypal-nak és megmondják hogy ilyen nem i létezik.
Nincs PayPal rendőrség, a francia rendőrségen tehet feljelentést, aztán majd a magyar hatóságok megkeresnek. Ne dőlj már be ennek az átverésnek.
Erről az e-mail címről service@intl.paypal.com kapsz egy ilyesmi levelet:
Benne az összes dolog amit megadtál és alul ez a szöveg:Copyright © 1999-2019 PayPal. All rights reserved. PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. Société en Commandite par Actions Registered Office: 22–24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg RCS Luxembourg B 118 349
PayPal PPC001014:7099c29ae9b73
-
válasz
espi38
üzenetére
Komolyan mondom nem értem. Te adsz valamit, akkor te küldöd a pénzbekérőt, nem a vevő. Te kéred a pénzt, ő meg fizeti, ezután ott a PayPal egyenlegeden a pénz. Még a PayPal is szokta írni hogy csak akkor postázd ha a pénzt megkaptad.
Ez hülyeség: postázzam ugy hogy még nincs a számlán az összeg és ha a nyomkövetesi számot elkuldöm a paypalnak akkor jóváirják az összeget a magyar számlámon ez valóban igy van?Mi van? paypal rendőrségen
Tovább nem is magyarázom azt átverést.
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Franciaországból jelenkezett egy ember a telefonomért, hogy megvenné és szállítási költséget is fizetve paypalon keresztül.
A paypal fiókomon keresztül kértem tőle egy díjbekérőt majd a PayPal tól azt az infót kaptam hogy a fizetés megtörtént csak az volt a furcsa nekem, hogy ez az email a spam mappába jutott és nem a beerkezo levelekhez.
Aztán az ember kérte, hogy postázzam ugy hogy még nincs a számlán az összeg és ha a nyomkövetesi számot elkuldöm a paypalnak akkor jóváirják az összeget a magyar számlámon ez valóban igy van?
Mivel megirtam neki, hogy így ebben a formában nem akarom feladni feljelentett a paypal rendőrségen, ekkor mi a helyzet valóban lecsuknak 350 euro miatt ha nem postázom a terméket?
Segítő válaszokat előre is köszönöm -
válasz
Viktor44
üzenetére
Melyik egyenlegen lenne? A Wishen az egyenlegről fizettél?
Ha látod az az összeget hogy az egyenlegen van amikor belépsz, tedd azt elsődlegessé.
Ha eredetileg bankkártya volt a fizetőeszköz akkor automatikusan megy a refund, visszatérítés arra a bankszámlára amelyhez a kártya tartozik. Ha rákattintasz a refund bejövő tételsorra a lenyíló ablakban ezt kiírva is látod. -
Viktor44
csendes tag
A wish által paypalra visszatérített összeget hogyan tudom a számlára utalni OTP? Amikor megpróbálom kikérni a pénz átutalás menüben azt írja, hogy nincs egyenlegem! Köszönöm a segítséget!
-
DAVE_CH1
tag
Jó tudni
Gearbest-en vásároltam, fizetés után kb 20percre jeleztem, hogy mégsem kell a termék. Azt a választ kaptam hogy várjak 1-2napot és kiderül. Egyszerűen nem értem, hogyha azonnal jelzem akkor miért nem működik egyszerűen a dolog? Na mindegy ha más nem akkor dispute. Köszi a tanácsot! -
válasz
DAVE_CH1
üzenetére
Hol vásároltál és mit? Mert ott kell lemondani a PayPal-al csak fizettél és már régóta nincs itt vásárlás visszamondás.
Ha azzal az eladóval, webshop-al nem tudsz megegyezni akkor indíthatsz dispute-t.
Segítségül az Összefoglalóban van ez 9. PayPal Dispute és Claim indítás leírása.
De ezzel nem tudod a vásárlást visszamondani, mint írtam akitől vettél valamit azzal kell egyezkedned. -
DAVE_CH1
tag
Hello! Szeretnek egy vasarlast lemondani, visszakerni a penzem. Regi feluleten egyszeru volt "payment cancel". Az uj paypal feluleten meg nem kertem visszahivast. A fizettet termeknel olyan van hogy problema jelentes es azon belul, "nem kaptam meg a termeket" stb, nincs opcio hogy sima osszeg visszakeresre. Ilyenkor mi a teendo? koszonom
-
válasz
huszar90
üzenetére
A PayPal egyenlegre ne tegyél fel semmit, add hozzá a MC kártyát a fiókhoz, állítsd át hogy a bankod váltsa a devizát és fizess a kártyával. A két bankszámlád közt meg mozgasd a pénzt.
A PayPal fiókod forintos arra csak forint mehet rá, de rosszabb a PayPal egyenlegről történő vásárlás árfolyama.
Ha a PayPal árfolyamon fizetsz akkor a 800 € az 265997 Ft-ot igényel, ha bankkártya és banki váltás akkor meg 257496 Ft-ot igényel. Mai árfolyamokon. -
huszar90
aktív tag
Kedves fórum társak!
A segítségeteket kérném. Van készpénzben 800 euróm. Ekkora értékben szeretnék egy külföldi weboldalról vásárolni. Van egy magyar bankszámlaszámom (rafi) Mastercard kártyával, illetve egy céges euró számlám kártya nélkül. Hogy lenne érdemes a Paypalos számlámra felvarázsolni ezt az összeget?
- Menjek be a bankba rakjam a 800 eurót a magyar számlámra, akkor ott átkonvertálják forintra, majd paypal-on fizessek a hozzácsatolt mastercarddal ami megint visszakonvertálja euróra?
- Az eurós számlámról utaljak a paypalra, trustly vagy közvetlenül az unicreditnek?
Vagy valami egyéb megoldás?Köszi a segítséget!

-
válasz
gaijin09
üzenetére
Volt kártya frissítés azóta? Az angol nyelvű felületen sem utalnak rá?
De akkor ír nekik Üzenetközpont (Message Center) Email us
Téma ez:Leírod hogy ennyi pénzt szeretnél a Withdraw funds menüponttal kiküldeni de nem sikerül.
Erre jön egy automata üzenet, arra válaszul beírod ugyanezt a szöveget és akkor fognak az ügyfélszolgálatos emberek válaszolni.Ami bankszámlát adtál hozzá az a főpénzforgalmi forintos számlád? Többen abba a hibába esnek hogy a kártya alszámlát adják meg.
-
válasz
gaijin09
üzenetére
Bankkártyát adtál hozzá és azt 400 Ft-os limit törlést a kártya megerősítéssel megcsináltad? Mert ha nem, akkor csak havi 21000 Ft (kb 68 €) a kiküldési limit. Ha nem a magyar nyelven használod akkor elméletileg ezt ilyenkor ki szokta írni.
Azonkívül mostanában igénylik hogy a személyes okmányaiddal igazold magad, főleg ha valaki hosszabb ideje nem használta, de azt általában írni szokták. -
reggie
csendes tag
ez a paypal.me mire jó?
-
válasz
reggie
üzenetére
Magyar fióknál nem volt personal, premier és business van. A helpek ezt is összevissza írják, eredetileg ez a három kategória volt: Personal Account, Premier Account és Business Account, a magyar regisztráció automatikusan premier volt.
Ha most azt vesszük hogy van magán fiók és üzleti fiók akkor PayPal gombokat mindkettőnél használhatod. -
válasz
reggie
üzenetére
A help-ek nem igazán követik a változásokat.
Mi az új vagy régi nézet?
Az Összefoglaló, 13. PayPal angol és magyar nyelvű azonos menük képei-nél első tartalmazza az elérési linket, a helye nem változott.
Seller tools, Seller preferences vagy Értékesítési eszközök, Eladói beállítások és a PayPal buttons sor végén Update, ott pedig Related Items keret Create new button és felül Choose a button type Donations.A (#36020)-tól beszélgettünk erről a témáról
A #36026 hogy hol van az a keret, mi lesz a végeredmény #36029 -
reggie
csendes tag
Üdv
Kérdésem lenne, paypal donate buttont szeretnék létrehozni.
Ezeket az instrukciókat kaptam:
"Hello , sure we'd be glad to set you up with a karma coin. We will need you to generate your donation code from within your Paypal account though. Please follow these steps and send us the code that you'll generate by step 4:
⦁ Log in to PayPal.
⦁ Click on “Merchant Services”
⦁ Click “Donations”
⦁ Follow the site's prompts to get your personalized HTML code.
⦁ Once you get the HTML code, please copy/paste it and email it to "A problémám, hogy ezeket nem találom sehol...a régi elrendezésben megvoltak, de most nem tudom régi nézetet visszaállítani vagy lehet már nem is lehet...
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan találhatnám meg ezeket a lehetőségeket?
Köszi előre is!
-
válasz
Flexy90
üzenetére
Nekem volt velük szintén problémás vásárlásom, úgy 5. nap történt reakció részükről. Esélyeket nem latolgatnám, de azoknál a webshop-oknál ahol van szállítási biztosítás a szerződési feltételeik szerint elvesztés esetére akkor jár az ingyenes újraküldés vagy teljes refund ha az fizetve van.
A PayPal a döntésnél nem mindig veszi ezt figyelembe és a vevő javára dönt. -
Flexy90
senior tag
-
válasz
Flexy90
üzenetére
Általában kell 3-5 munkanap hogy az érintett eladótól a reakció megtörténjen, addig nem tudnak döntést hozni amíg mindkét fél nincs "meghallgatva." Időben van a dolog és nem március 22 lesz a döntés ideje. 99%.
Kifizetted a szállítási biztosítást a GB-n? Mert akkor nem szokott eddig eljutni az ügy. Adják vissza a pénzt. -
-
válasz
Suineg
üzenetére
A Fogyasztóvédelmi törvények alapján az Internetes kereskedőkre szigorúbb szabályok vonatkoznak, ha gondod van az le kell rendezniük, A PayPal-nál is az az elvárás, hogy a kereskedő által biztosított probléma rendezést használd elsőként. A garanciás dolgokra nem terjed ki a PayPal védelme.
A törvény alapján nem kerülhetsz olyan szituációba ha online vásárolsz egy számítástechnikai eszközt egy webshoptól, hogy a PayPal védelme életbe lépne.
Egy összefoglaló oldal -
Suineg
senior tag
Ez mit jelenthet a gyakorlatban?
The recommended payment methods are Stripe and PayPal (For Business Accounts). Stripe allows you to accept credit card payments directly through Brick Owl with slightly cheaper fees than PayPal. PayPal (For Business Accounts) has full integration with Brick Owl allowing you view payment details and process refunds. There is no charge to upgrade your PayPal account from a standard to a business account.
Valamiért ajánlják a Paypal business account-ot de nem értem, hogy miért? Nyilván ahhoz meg vállalkozás kéne, nem?
-
válasz
üzenetére
Már csak azért javasoltam a kártyát, mert van ahol +pénzt kérnek a PayPal fizetés miatt és a mi Fogyasztóvédelmi szabályaink mellett nincs jelentősége a PayPal vásárlói védelmének.
Persze ha a PayPal egyenlegen van pénzed és nincs kártyád, akkor más lehetőséged nincs.
Leggyorsabb listát a Google kereső ablak és számítástechnika paypal szavakra kapsz. Ezért nem gyűjtögettem ki őket. -
törölt tag
Üdvözletem!
Létezik olyan számítógép komponenseket forgalmazó webáruház, ahol lehet fizetni PayPal-al?
-
válasz
tamas1985
üzenetére
Ezekkel a beállításokkal ilyesmi jön létre:
Ez a Shareable URL eredménye és szerintem még a QR kód verzió is jó, könnyebb azt ki tenni az oldalra és olyan szöveget írunk mellé ami tetszik.
A html verziót én nem is tenném fel.
A változtatást szerintem a könnyebb kezelés indokolta, megadjuk az országot és olyan nyelvű lesz.
Pl: Ausztria esetén választhatjuk a német nyelvet. -
válasz
maross
üzenetére
Nem írtad melyik böngészőt használod, de ha törlöd a PayPal sütiket, a gyorsítótárat az újra indítás előtt nézd már meg hogy a Firefox, Adatvédelem és biztonságnál a Tartalomblokkolás ha szigorú lenne ott a Harmadik féltől származó követő sütik ne legyenek bejelölve és lejjebb a felugró ablak engedélyezve legyen. Chrome-nál Beállítások, Speciális, Tartalombeállítások, Cookie-k, Harmadik féltől származó cookie-k letiltása is legyen kapcsolva.A felugró ablak szintén engedélyezve.
Ezt a linket próbáld belépésnél. -
Egy új PayPal szolgáltatás lett elérhető a magyar regisztrációval rendelkező PayPal fiók tulajdonosoknak.
A PayPal Money Pools (Gyűjtések) olyan eszköz, amely a nem üzleti PayPal ügyfeleknek áll rendelkezésére, akik olyan platformot szeretnének, amelyen keresztül pénzt gyűjthetünk barátainktól egy meghatározott célra, például valaki számára csoportos ajándék adása, egy eseményre szóló jegyek megvásárlása vagy egy tervezett utazás költségeinek megosztása céljából.
A Gyűjtés nem használható közösségi finanszírozásra, illetve áruk vagy szolgáltatások értékesítésére. Nem kínálható semmilyen ösztönző, ellenszolgáltatás, kamat, kedvezmény, „jutalom” vagy „előny” a Gyűjtéshez történő hozzájárulás fejében.
A Gyűjtéshez történő hozzájárulásokat személyes elektronikus pénz befizetéseknek tekintik, és ezekre nem terjed ki a PayPal Vásárlói védelem. Nem használható fel a Gyűjtés reklám- vagy promóciós célokra.
Ez személyes tranzakció kategória, az esetleges díjak ennek megfelelőek. A PayPal szerint a szolgáltatás ingyenes, ha a PayPal egyenlegről vagy a PayPal számlához kapcsolódó bankkártyáról származó pénzt használ.
Az általános PayPal-díjak akkor érvényesek, ha devizát kell konvertálni vagy hitelkártyát kell használnia (ami a PayPal-fiókjához kapcsolódik).A Money Pool (Gyűjtés) aktiváláshoz belépés után a bal oldali menüben kattintsunk a Money Pools részen a Start Collecting (Gyűjtés megkezdése) gombra, linkre.
Ezután elnevezhetjük Gyűjtést, hozzáadhatunk egy bannerképet, a háttér színt is választhatunk, megadhatjuk hogyan milyen kifizetéseket várunk (bármilyen összeg, fix összeg, minimumösszeg, az utóbbi kettőnél értéket is kell adnunk.). Ezután leírjuk, hogy miért gyűjtjük a pénzt és itt tudjuk megköszönni a támogatást.
Lehetősége van arra is, hogy határidőt állapítsunk meg a Gyűjtés számára. A határidő eltelte után a hozzájárulások nem fogadhatók el. Ugyanakkor ez a határidő a Gyűjtés kezelő oldalon meghosszabbítható.A megosztáshoz kapunk linket és azt kell a rendelkezésre álló oldalakra az ismerőseinknek eljuttatni.
A Gyűjtéshez való hozzájárulás a barátok és a család útján történik; nem kell PayPal ügyfélnek lennie ahhoz, hogy hozzájáruljanak.
Mi, mint a számlatulajdonos, nem tudunk hozzájárulni a Gyűjtéshez.
Miután elértük a gyűjtési célösszeget vagy lejárt a megadott idő, a pénzt átutalhatjuk a PayPal számlánkra. Ezek az átutalások ingyenesek.
Akik hozzájárulnak a Gyűjtéshez azoknál jelentkezhet költség, de ezt a hozzájárulás előtt látni fogja.
Szerződési feltételekEnnek megfelelően az Összefoglaló bővült egy új leírással, 14. A PayPal Money Pools (Gyűjtések)
A leírás itt olvasható -
tamas1985
tag
Elsőnek köszönöm a segítséget, sikerült megcsinálni közhasznú egyesületként a regisztrációt.
A következő kérdés merült még fel:
Létrehoztunk egy adomány gyűjtő gombot, hogyan lehetne ezt magyar nyelvűvé tenni? Ha lecserélem a gifet az működni fog? -
maross
nagyúr
paypal bejelentkezes mukodik nalatok? sms utan kivag ismet a bejelentkezo oldalra.
-
-
válasz
Oliverda
üzenetére
Nézd ahol én egy láttam leírást ott ez volt, náluk így működött, ez lett megadva.
De ez a kiírás a PayPal-on van így, hogy miért az van írva nem tudom.
Az általad írt TransferWise szöveg is ezt írja, hogy ez nem checking account, így a másik, csak a savings lehet.
Nekem az volt a lényeg hogy a $ konverzió nélkül mozogjon, az hogy mit írnak a képernyőre nem igazán zavar. -
Oliverda
félisten
Miért savingsre kell állítani?
When you, or someone else, is making a payment from a US based account to your Borderless USD details, they'll need to select 'checking' as the receiving account type (normally checking or savings). Please be advised your borderless account is not a checking account, it's an account to store prepaid money (but as the options are savings or checking you'll need to select one of the two). - [link]
Illetve már ezen a képen is checking szerepel
-
PayPal-ról TransferWise számlánkra $ küldés konverzió nélkül
Azt mindenki tudja, hogy magyar PayPal regisztráció alapvetően forint alapú, forintot lehet az egyenlegre utalni, feltölteni és a különböző deviza egyenlegeken lévő összegeket a PayPal árfolyamán forintra konvertálva tudjuk saját bankszámlákra kiutaltatni.
Azt kevesebben tudják, hogy még egy bankszámla hozzáadható, amely USA és $ alapú számla lehet. Itt szoktunk megakadni, mert honnan is vegyünk ilyet.
Van rá megoldás.
Ha sok $ van a PayPal egyenlegen és nem a PayPal-al akarod elkölteni, akkor van lehetőség rugalmasabban kezelni ha egy Trasferwise regisztrációt csinálsz.
Náluk lehetőség van USA bankszámlaszámot is igényelni a több pénznemű számla funkcióval, a megkapott USA banki adatokat a PayPal-on megadva (bankszámla hozzáadás és ott a Country United States állítással) lesz lehetőség arra, hogy a Withdraw funds menüponttal arra a bankszámlára át küldd a $ egyenleget, úgy, hogy semmiféle konverzió nem fog történni.
Azután már bárkinek elutalhatjuk, az ingyenes Mastercard kártyával el is vásárolhatjuk.
Az, hogy mi ez a Transferwise, itt röviden az általuk írt ismertetőket át lehet futni, bővebben az oldalukon.
Illetve van Prohardver topik is.Fontos! Az USA bankszámlaszám igényléséhez fel kell tölteni jó minőségű képként a személyazonosító igazolványunk mindkét oldalát (lehetőleg jpg kép formátumban. Egy képet célszerű összehozni.
Ki van próbálva, működik.
-
Davidkoma
tag
-
válasz
Davidkoma
üzenetére
Igen, de ezt is vegyétek figyelembe.
Az eladók az esetek 90%-ában "elfelejtik" úgy küldeni, hogy a PayPal ne vonjon le belőle a te részedről jutalékot.
Vagy barátkénti küldéssel jön a pénz és akkor nincs jutalék levonás, vagy az eladó a visszaküldendő összeg 3,4%+0,3 $-al megnövelve küldi a pénzt, ami fedezi a levont jutalékot. -
Davidkoma
tag
Üdv!
Kollégámnak Aliexpress-es pénzvisszatérítéshez segítenék, mivel nincs neki PayPal-je.
Kb. ~15 USD lenne az összeg, de nem találom a saját PayPal számlaszámomat ehhez, amit megadhatnék neki.
Help!Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gearbest-en vásároltam, fizetés után kb 20percre jeleztem, hogy mégsem kell a termék. Azt a választ kaptam hogy várjak 1-2napot és kiderül. Egyszerűen nem értem, hogyha azonnal jelzem akkor miért nem működik egyszerűen a dolog? Na mindegy ha más nem akkor dispute. Köszi a tanácsot!