Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
válasz
ChromeX
üzenetére
Úgy hogy a paypal szabályzata szerint pénzt tölteni számlára csak utalással lehet.
Sokan jelezték már, hogy a kp befizetés is simán ment, de ha a paypalnak rossz napja van, és nem teljesíti, akkor reklamációnak helye nincs, mert a szabályzatukban nem engedélyezett dolgot csináltál. (ilyenkor lehet elkezdeni kutakodni a pénz után, mert egy befizetést visszautalni ugye nem tudnak)
Amúgy én azt mondanám, hogy 2-3 banki munkanap alatt átfut (ha a paypalnak jó napja van) -
ChromeX
addikt
Kp-s befizetésnél mennyi idő amíg megjelenik a paypal számlámon a pénz körül belül?
-
jegenye77
addikt
válasz
Hintalow
üzenetére
Én Németországban regisztráltam Német címmel és Német bankszámlaszámot adtam meg.
Ilyenkor jön a számlára egy 0, valahányas összeg ami egyben a kód is amit a Paypal fiókomba kell beírni.Ez meg is történt,elfogadta.
Vasárnap rendeltem a terméket de még most se vonta le a számlámról az összeget.
Jött egy e-mail is PayPal-tól,hogy még nem teljes a fizetés.Viszont ott csak egy link van az,hogy utalja vissza a pénzt a számlámra.De még le sem vonta! -
Hintalow
senior tag
válasz
jegenye77
üzenetére
De ha bankkártyát adsz hozzá a paypalhoz, akkor nem kér semmilyen bankot, csak 16 jegyű kártyaszám, kártya lejárata, és a hátulján lévő cvv kód kell.
Van elég pnz a számlán? (kártya hozzáadásakor a paypal csinál egy 1 dolláros próbaterhelést, valamint, ha megerősített felhasználó akarsz lenni "get verified" akkor még 400Ft-ot terhelnek a számlán.) -
jegenye77
addikt
Regisztráltam a PayPal oldalon.Megadtam a bankot ahonnan levonhatja az összeget.
Küldték is a kódot.Elvileg működnie kellene a fizetésnek.
Viszont venni akartam a neten egy árut és a PayPal-al akartam fizetni de valamiért nem történt meg a levonás.
Mi lehet a baj? -
Hintalow
senior tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Akkor azt hiszem ideje frissíteni az ismereteimet

-
Öröm boldogság. Csináltam egy osztrák PayPal-számlát, hozzácsaptam a magyar bankkártyámat minden gond nélkül, Spotify-nak megadtam a PayPal fiókomat, ellenőrizte, elfogadta, virtuális nyugtát megmutatta, Premium előfizetés aktív.
Szerintem nem lesz gond később se, mert Ausztriában van a második lakhelyem, rendszeresen látni fog osztrák IP-t is. -
Avicularia
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nekem van bent magyar és svéd szállítási cím is.
-
válasz
Avicularia
üzenetére
Milyen címet adtál meg a svéd bankkártyának? Mert magyar PayPal-fiókban csak magyarországi címet lehet megadni. Akkor ezek szerint nem ellenőrzi a címet?
-
po1son
addikt
Ha egy paypalos pénzt küld egy paypalosnak az illeti vmilyen tranzakciós díj?
-
domesz
aktív tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Hello!
Csináltam egy PayPal accountot, elutaltam rá 2000HUF összeget OTP netbankon keresztül de nem érkezett meg 1 hét alatt sem /adatok ellenőrizve/.
Ötlet?
köszi
üdv.: Domesz -
Avicularia
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nekem Magyarországon nyitott paypalom van amit évekig magyar bankkártyával használtam. Kb.1 hete adtam hozzá egy svéd bankkártyát és vidáman üzemel a paypal fiók két különböző nemzetiségű kártyával.
-
Hintalow
senior tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Szerintem egy osztrák adatokkal nyitott számlához nem fogsz tudni magyar kártyát rendelni (a kártya regisztrálásakor a rendszer úgyis tudni, fogja hogy mely országból való)
-
Én is kérdeznék egyet: ha a jelenlegi magyar PayPal számlámat lezárom és osztrákot nyitok, amihez hozzárendelem a magyar MasterCard-omat, használhatok olyan szolgáltatásokat (pl. Spotify), ami nem fogad el magyar kártyát / PayPal fiókot, viszont osztrákot igen? Nem árulja el a PayPal, hogy Magyarországon kibocsátott kártyám van? Van osztrák címem is. Azt olvastam a PayPal szabályzatában, hogy EU-s PayPal fiókhoz hozzá lehet rendelni bármilyen EU-s bankkártyát.
-
válasz
freeknight
üzenetére
Nem.
-
freeknight
őstag
Hello!
Play Store-ban tudok fizetni paypallal? Csak mert nem látok erre opciót sehol... -
Z00L
csendes tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
A levélben lévő linkek valami egzotikus címet adtak ki.

Plusz nem is https volt.
-
kovsol
titán
Hi
Olyan problémán van, hogy kaptam pénzt a Blizzardtól és miután megkaptam € ban, autómatán átkonvertálta Ft -ra az összeget, de én szeretném ha maradna € ban.
Korábban már kaptam pénzt a zavvi.com tól és akkor maradt angol fontban, ez valami paypal beállítás lehet, vagy pedig direkt így küldhették, hogy konvertálja át ? -
-
Z00L
csendes tag
Az milyen már, hogy négy nappal a reg és az aktiválás után jön egy adathalásznak tűnő levél, hogy erősítsem meg a mailcímemet.
Paypalra belépve természetesen verified a státusz.
E-mailt a reg után azonnal azonosíttattam, mostanra már a kártyám is aktív.Véletlen, vagy valahol homokszem lapul a gépezetben?
-
Ákos97
aktív tag
USPS-el küldené a terméket az eladó, amit rendeltem.
Ha olyankor érkezik meg a csomag, amikor nem vagyok otthon, mi a teendő? -
Z00L
csendes tag
"Honnan veszed, hogy neki elektronikus kártyája van?"
Erre próbáltam reagálni, hogy tudtommal van dombor meg elektronikus kártya.
A dombort szerette régen a PayPal, elektronikussal vacakolt. Ezt mondják sok helyen.
Ezért írtam, hogy nekem a Virtuont elfogadta, tehát kezeli az elektronikus kártyákat is.Mindegy.

-
Ákos97
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi srácok, de közben megoldódott.
A problémát az okozta, hogy nemrég csinálttatam a kártyát, és ugyan megpróbáltam aktiválni az OTPdirektbe, de mint később kiderült, csak megváltoztattam a jelszavamat, nem aktiváltam. -
Doromb
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék a paypal számlámra pénzt utalni, de valahol azt olvastam, hogy ha a bankszámla tulajdonos nevének pontosan egyeznie kell a paypal fiók tulajdonosának nevével. És elvileg emiatt a first name-hez kell írni a vezetéknevet, a last name-hez pedig a keresztnevet. Ez még mindig így van?
Valamint nekem két keresztnevem van. Ilyenkor hogy írjam?
Köszönöm! -
po1son
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy csak az a jó, de az én ismerősi körömben általában eddig mindig ott bukott el a dolog, hogy nem volt dombornyomott.

-
Ákos97
aktív tag
Sziasztok!
Regisztráltam PayPal-ra, és éppen szeretném megadni a bankkártyaszámomat, meg a CSC kódot, amikor a Countinue-ra kattintva ezt a szöveget dobja ki:
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Nem kompatibilis a bankkártyám, hogy megtagadja a bank? -
krain
tag
hali szerintetek tiszta az, hogyha paypal-os fizetésnél ezt írj az eladó: "But please Remeber Don't Write Any Messages in the paypal when you are payment,
Because we should be print that balance to show the customs, that we will mark your item as gift and low value,
so please don't write anythings when you are payment in the paypal , Is that ok? thanks " jó áron lenne a cucc, de ezt furcsállom, ja hongkongból lenne(ha ez számít bármit is)
-
Melack
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Leginkább próbálgatás. A paranoia bizonyos szintig szükséges.
-
Melack
veterán
Egy gyors kérdés: ha egy bankkártyát törlök a felületről, majd később felveszem ismét, akkor nem kell várnom a 4 jegyű kódra? Ugyanis most visszatettem a régi kártyámat, és egyből használható lett, minden kódozás nélkül. Ez normális?
-
noxvilll
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Rendben köszönöm írtam nekik angolul .:S remélem jó lesz mert nagyon fontos lenne
-
noxvilll
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne hogy otp master cardom van és beregisztráltam csak nem vártam meg a 4 jegyű aktiváló kódot amit a bankszámlámról vesznek le és küldenek el nekem
és én a kártyám utolsó 4 jegyű számár írtam be és letiltották....
és nagyon kéne .
Mit tudok tenni hol lehet írni a paypalnak hogy rakják vissza vagy küldjenek megint nekem kódot ? mert valahol már nem tudom elküldtem a személyim hátulját elejét meg a bank kártyámat is és írtam hozzá szöveget..:S csak még nem kaptam semmit se .. HELP segítsetek nekem ebben . előre is köszönöm . -
Brian PH
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Megvan atyaég és még a 400FT is rajta figyel.

Köszi am a biztatást már majdnem kivágtam fejem megfájdult mondjuk.
-
Brian PH
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen azzal probálkozom, de már írtam be mindent amire emlékeztem, de nem talál számlát.. Lehet, hogy egy telo számon bukok meg kitudja mi volt 2 éve.

-
Brian PH
tag
Hali. Olyan gondom lenne, hogy 1x régen regeltem már a paypalra, de gőzöm nincs milyen címmel. Tegnap csináltam egy újat, de a kártya hozzá adásánál ezt kapom:
We're sorry. That credit card is already linked to the maximum allowable number of PayPal accounts. Please link a different credit card.
Ilyenkor mivan? Nem tudom törölni a régiről mivel nem tudok belépni.. Probálkoztam, de passzolom már új az email címem.

köszi
-
Z00L
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Direkt nem 400-at állítottam be, hanem 500-at.
Most felpakoltam 2K-ra, és működött.
Köszönöm! -
Tomate
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi!

-
Z00L
csendes tag
Sziasztok!
Azt olvastam, hogy elfogadja a PayPal a virtuális meg webkártyákat is.
Most regisztráltam, mail confirm megvolt, kártyámat hozzáadtam, de amikor azt is élesíteni akarom ezt dobja a PayPal:"We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."
Erste számla, Visa Virtuon kártyával. Számlaszámot megadtam, lejáratot, 3 jegyű kódot is.
Limitet is belőttem 500 HUF-ra.A rendes kártyám adatait inkább kihagynám még a PayPal-on is. Plusz az is Visa electron.
Van valakinek Visa Virtuonnal tapasztalata?
-
po1son
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Business fiókban a céged nevét feltudod tüntetni a tranzakciókba és több felhasználója is lehet egy Business fióknak. Ennyi a különbség.

-
enginev3.0
félisten
mik az előnyei a business premier accok-nak paypalon?
-
Tomate
veterán
Ha direktben pénzt küldök paypallel ugyan úgy van védelmem mintha ebayen át vennék valamit? Tegyük fel nem kapom meg a cuccot vagy rossz. Köszi!

-
enginev3.0
félisten
helló
eladtam ebayen egy terméket, vagy is kettőt
kifizették, de még nem elérhető számomra a pénz
elküldtem nekik emailben amit vettek (cd kulcsok) most várnom kell hogy adjanak pozitívat és aztán itt lesz a pénz? -
Avicularia
veterán
Furcsa,most néztem a számlámat és visszakerült rá a pénz,ez jó gyors volt.
Mikor fizettem 04.20.-án 227 ft volt a dollár most 250-el számolták vissza. -
po1son
addikt
Nah végre sikerült aktiválni az új kártyámat paypalon. Ma már megjelent a tranzakció a otp-és fiókomban. Köszönőm még1x a segítséget.

-
GabN73
addikt
Üdv!
Keresek OTP-s számlával rendelkező embert, aki tudna a PayPal-omra 10$-árt fizetni.
Szitu: Kedves Ótépé még nem küldte ki a MasterCardom, így nincs mit hozzárendelnem az accomhoz.Gondolom, attól hogy nincs bankkártya hozzárendelve, még tudok fizetni vele?
-
lakisoft
veterán
Nézd meg, nem e utalták vissza a bankkártyádra. - bocsánat hogy kötekszem de ez szakmailag helytelen. Bankkártyára nem utalunk csak a hozzá tartozó számlára. A bankkártyával csak fizetni tudsz. Csak authentikált hozzáférést biztosít a számládhoz.

Giro-val és a belső rendszerekkel nem tudsz versenyezni, sajnos. - Ebbe megint bele kell kötnöm. Egy újabb bocsánat.
. Tudsz versenyezni. A pénzmozgás (zárolás formájában) azonnali és gyorsabb mint bármelyik átutalás. -
Melack
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Ha bankszámlára, akkor marad a 2-5 munkanap, ami a hétvége miatt jövő hét lesz. Giro-val és a belső rendszerekkel nem tudsz versenyezni, sajnos.
-
Melack
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Bankszámlára banktól függően 2-5 munkanap. PayPal egyenleg esetében 1 munkanap, általában, de eltérések lehetnek. Nézd meg, nem e utalták vissza a bankkártyádra.
-
Avicularia
veterán
Refund mennyi idő elteltével szokott látszani a számlán?
Tegnap kaptam,a paypal visszautalta a számlámra,de semmit beérkező pénzt nem látok. -
dbius
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ebben az esetben akkor úgy tűnik, hogy ez a része még mindig további csiszolást igényelne. Ha más banknál megoldható, akkor itt is annak kellene lennie.
-
po1son
addikt
Egyébként paypalon a bankkártya hozzáadás mostanában lett ilyen túlkomplikált?! Én úgy emlékszem, hogy tavaly, amikor hozzáadtam a kártyámat, akkor rögtön tudtam vásárolni és nem kellet ez a 4 számú kód. Most meg már holnap lesz a 3. napja, hogy még mindig nem tudok semmi se csinálni...
-
dbius
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Próbáld meg úgy megnézni, hogy a bal oldali sávon az alábbiakat választod ki: Bankszámla - Lekérdezések - Tranzakciók ellenőrzése, jóváhagyása, aláírása.
Itt - ha több számlaszámod is van - kiválasztod azt a számlaszámot, ami meg lett terhelve, majd időszakot (az aktuális nap van kiválasztva alapból), illetve a tranzakció állapotát (mind van alapból, az jó)
Aztán alul, egy hármas választási lehetőséged is van a tranzakciók szűrésére: jóváhagyásra vár, aláírásra vár, összes tranzakció (legalábbis nálam most ezek vannak).
Ezen fülek egyikén szerintem látnod kell a zárolt, de még le nem könyvelt tételeket. Én legalábbis itt megtaláltam azt a tételt, ami a számla részletes adatai, valamint számlatörténet részben még nem szerepelt.
-
dbius
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ha minden igaz, akkor az új felületen már meg lehet nézni az otp direkten belül, nem kell napokat várni
(régen viszont biztos, hogy meg kellett várni a tényleges könyvelést, csak utána lehetett az otp direktben is megnézni) -
po1son
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Köszi a segítséget. Akkor várok holnap délutánig. Utána max felhívom őket.
-
tupacamaru
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha felhívja akkor neki is megmondják, csak a OTP Direkt-ben jelenik meg pár munkanap alatt. De ha sürgős akkor fel kell hívni őket, nekem nem volt az.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt tudom de hogy jön ide?

Feltöltés 2.0
és nagyon kéne .

V/