Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonThomasino
veterán
Hogy kell paypal on utalni egyből email címre?
ha úgy akarom hogy egyből a net es számláról vegye le ne a paypal egyenlegből -
pontyos
senior tag
HellÓ! Légyszi valaki segítsen abban, hogy némi jogdíj érkezne a számlára, de még nincs hozzáadva a Paypal - hoz a számlaszámom - mert nincs kész, viszont meg kell adnom, a jogdíj miatt.
Az érdekelne, hogy attól, hogy ez még nincs az oldalon regizve jöhet a zseton???
Köszi ha valaki tudja....
-
Vazallus
tag
Üdv,
Paypalon hol találom most az Add Funds opciót? -
hevizms
addikt
Valakinek volt már olyan hogy a DHL nyomonkövetésnél az van hogy a vámolás megtörtént,utána meg percre pontosan1 órával(15:57)kapok egy emailt ezzel a szöveggel egy DHL-es ügyintézőtől:
Tisztelt Ügyfelünk,
A vámhivatal operativ csoportja a fenti küldeményel kapcsolatban devizakiutalási igazolást kér, amennyben nem fizetett az áruért kérem –büntetőjogi nyilatkozat formában, leírni hogy miért nem fizetett.
Kérem küldje el a bekért okmányt mivel ameddig ez nincs bemutatva a vámhivatalnak nem tudjuk a küldeményt vámkezelni.Rákerestem a neten(illetve kerestem volna),de nem igazán dob ki semmit erre vonatkozóan.
Mi ez a devizakiutalási igazolás dolog?Ez van a nyomkövetésnél:
16 Vámkezelési eljárás befejeződött BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 14:57
15 Vámkezelés folyamatban BUDAPEST - HUNGARY 08:12
14 Vámkezelés alatt BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 06:47
1 Csomagok13 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 06:44
-
Balinov
titán
Sziasztok,
ha Ebay-en fizetek a PP accountommal, akkor van lehetoseg eltero szallitasi cimet megadni PP-s fizetesnel, neadjisten mas orszagbeli cimet? Multkor vettem 2 cuccot HK-bol, de bevallom, nem emlekszem semmi ilyenre.

Koszi
Balinov -
Iomega
addikt
Regisztráció után már nem lehet valahogy az országot állítani? Mert amin beregisztráltam lakcímen, ha át akarom állítani, akkor nem lehetséges, mert inaktív a country opció. Utólagosan nem lehet mondjuk Magyarországról átállni más országra?
hevizms: Ennek örülök.

-
hevizms
addikt
Na mintha a paypal is olvasta volna az itt leirtakat,ma reggel a számlámon volt a pénz

Tényleg nem kell nyugtalankodni.
Nekem egész pontosan 6 napba telt,de ebben benne volt a hétvége is.
Ráadásul még 500 ft-al több is jött vissza az eredeti levételhez képest a valuta átváltás miatt.
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy előfizettem egy VPN szolgáltatásra (1 hónapra) amit pár napig használtam csak. Ezek a nyomorultak viszont Paypalon keresztül havonta megcsapolták a bankszámlámat a havidíjjal, amit az oldalukon lemondani nem lehet. Elvileg Paypalon le lehetne tiltani ezt a havi tranzakciót, de nem tudom hol, hogyan. Tudnátok segíteni? Thanks!
-
qfm
őstag
Van egy eladói paypal számla, amire euroban, dollárban, és forintban megadott gombokkal fizetnek/fizethetnek be emberek pénzt. Jelenleg úgy van beállítva, hogy mindent forintba konvertáljon automatikusan. Gazdaságosabb lenne meghagyatni a saját pénznemében, és úgy lekérni egyben a pénzt? (fentebb írtátok, hogy olcsóbb, ha a bank vált)
-
Iomega
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Korábban én is azt hittem, hogy nem megy vissza a számlára, és azon spekuláltam, hogy hogyan kell a PP-n belül a számlára visszautalni, de végül is ráhagytam, mivel pár ezerről volt szó. Mondván, majd annyival kevesebbet kell fizetni a következő vásárláskor.
Ettől függetlenül, egyszer csak megérkezett az összeg. Kellemesen csalódtam, rájöttem, hogy nem is kell semmit tenni, visszamegy a számlára az összeg és ok.
-
Iomega
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Megnyugodhatsz, minden rendben. A pénzedet visszafizették.

Hamarosan rá fog kerülni a számládra is a pénz csak némi idő, mire megérkezik.
Nekem is volt már többször pénzvisszaigénylésem, visszaküldés után, ezt írja ki.
Egy -két héten belül visszakerül a számládra a pénz, legalábbis nekem mindig visszajött. -
XP NINJA
őstag
hello. van itt valaki aki mar utalt paypalrol OTP re ? nekem mar 4 napja utal es vegre kiirta hogy completed (5000 ft) de azota megint eltelt egy nap. mikor kapom mar meg vegre?
-
hevizms
addikt
Na jól van ám!
Most már nekem is sikerült elbizonytalanodnom
Akinek már volt ilyen visszatéritéses ügye kártyára az kérem segitsen.
Nekem ezt mutatja a paypal oldalam a tranzakció leirásnál:
Mintha itt azt irná hogy minden oké és a pénz a kártyámra került.Vagy nem?
A kártyámra viszont nem jött át eddig.
Normális dolog ez,vagy irjak a paypalnak?
Miért van odairva hogy completed????
Kösz a segitséget előre is.
-
hevizms
addikt
válasz
szeva000
üzenetére
Hát az tuti hogy nem egy idegbeteg módon dolgozik a paypal.
Nekem 30-án irtak hogy az eladó refundolta a pénzemAzóta sem jelent még meg a kártyámon.

Rendben hogy volt egy hétvége,de akkor is.Ráadásul tökre idegesitő hogy sehol nem látni ilyenkor a pénzt.Mintha valahol lenne a nagy semmiben.
Ilyenkor a paypal valami zárolt számla vagy valami formában igazán odatehetné hogy az embert ne egye az ideg. -
szeva000
addikt
Hali!
Visszakértem a pénzem a DX-től,azt írták még pénteken,hogy visszautalták...Mennyi időbe telik,hogy a payPal számlán megjelenjen? -
Tomi_Sci
őstag
Ha a Conversion Options-nál a bankot választom, annak van valami plusz (váltási, tranzakciós) költsége? (OTP Junior, MasterCard) Sajnos az OTP hirdetménye nem földi halandóknak van kitalálva

-
Winner_hun
félisten
válasz
rayman2006
üzenetére
A kifizetett összeg után.
-
rayman2006
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Helló
Köszi.
Valószínű nincs vám kamerára ha jól nézem
.
Pontosan Áfát miután kell fizetni maga termék ára vagy egész után amit fizettem PayPal-on termékára+szállítás+PayPal fee?
Köszi. -
hevizms
addikt
Köszönöm a válaszokat.Sokat segitettek.Nem mertem bekockáztatni a moneybookerst.Inább vettem máshol cuccot ahol van paypal.
-
Winner_hun
félisten
válasz
rayman2006
üzenetére
-
dbius
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
Szóval ami érdekelne a visszafizetéssel.
Most ilyenkor a paypal a bankon keresztül visszateszi a kártyához tartozó bankszámlára a pénzt?Igen
Ilyenkor a bank visszaváltja forintra?
Igen
Ilyen esetben engem kár ér a váltások miatt vagy nyerek rajt,vagy ugyanannyiban veszi vissza mint előzőleg amennyi forint volt?
A könyvelés napján érvényes árfolyamon váltja vissza a bank, ebből adódóan biztos, hogy lesz eltérés az általad történt fizetés és a visszafizetett összeg között. Azt viszont nem tudom, hogy vételi vagy középárfolyamon váltja-e a bank visszautaláskor.
Ja és kb mennyi nap szokott lenni mig megjelenik a pénz?
2-3 munkanap
-
rayman2006
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi.
Hol lehet találni tarifa táblázatot? -
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek!
Fizettem paypalon keresztül hozzárendelt bankkártyáról,aminél a forint/dollár váltást a bank csinál nem a paypal.
Namármost az eladó visszarefunfdolta a pénzt mert a paypal valamiért nem jó neki(érthetetlen azóta az oldalukon már nincs is ott a paypal logo) és hogy fizessek inkább moneybookers-el.Szóval ami érdekelne a visszafizetéssel.
Most ilyenkor a paypal a bankon keresztül visszateszi a kártyához tartozó bankszámlára a pénzt?
Ilyenkor a bank visszaváltja forintra?
Ilyen esetben engem kár ér a váltások miatt vagy nyerek rajt,vagy ugyanannyiban veszi vissza mint előzőleg amennyi forint volt?Ja és kb mennyi nap szokott lenni mig megjelenik a pénz?
Mert egyelőre sem a paypalon,sem pedig a bankkártyámon nincs.Köszönöm előre is a segitséget.

-
Winner_hun
félisten
válasz
rayman2006
üzenetére
Az majd kiderül. Amúgy valószínűleg igen.
Áfa 27%, vám számítástechnikai eszközökre nincs, nem tudom a kamera mennyire tartozik ide. Van taric táblázat, abban benne van hogy mi után mennyi vámot kell fizetni.Hogy megy ennek menete még nem rendeltem Kínából.
Kifizeted a terméket és várod a postást / futárt. -
rayman2006
tag
Sziasztok.
Kínából akarok venni Ip kamerákat aminek ára összesen 725$ +100$ DHL szállítás PayPal-en fizetve.
Kell fizetni adót és Vámot?
Ha igen mennyi vám és áfát kéne fizetnem?
Hogy megy ennek menete még nem rendeltem Kínából.
Előre köszönöm a segítséget. -
hevizms
addikt
Van valakinek tapasztalata a moneybookers.com fizetési lehetőségről?
A következő történt.
A chinagrabber.com-on rendeltem egy árut és paypalon keresztül fizettem.
Ma visszarefundolták a pénzt a paypalhoz és ezt az üzit kaptam tőlük:Hello,
We are currently no longer using paypal and will need to refund your existing order.
However, we are using skrill as a payment option which is just like paypal, see link below:https://www.moneybookers.com/app/consumer.pl/
You will receive a payment request shorty, please forward the confirmation once it is paid and we will process the order.
Or, if you'd like to take 5% off you can send payment using WesternUnion.com.
Best Regards,
AmyNa ilyenkor mit csináljak?
Bemerjem kockáztatni ezt a számomra új fizetési rendszert vagy inkább hagyjam a fenébe?
Az hogy visszaküldték a lóvét,nekem azt jelenti hogy nem akarnak megvágni,viszont azt meg nem értem miért nem működik a paypalos fizetési lehetőség,hisz az oldalukon ott van
-
Valdez
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Visszaírt, és hiába kértem, nem küldi egy csomagban, pedig csak 2 zene albumról lenne szó, fizethetem a dupla postát, szemétláda

-
Valdez
őstag
Olyankor mi van ha request total-t kértem egy eladótól (2 terméket vennék tőle) és ő nem reagál rá semmit? Igaz, még egy nap sem telt el, csak kicsit furcsa.
-
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek!
Vásárolt már valaki a chinagrabber-től?
Nemrég rendeltem tőlük,de az istenért nem akarnak az email-re válaszolni.
Pedig csak szerettem volna megtudni mikorra számithatok arra hogy elinditják a csomagomat. -
kisspista
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pedig jó lenne pontosan tudni, hogy lehet-e utalni egy tetszőleges külföldi bankszámlára vele, mert több ezer Ft-ot lehetne megspórolni, amit a bankok kezelési költség gyanánt levonnak!
Esetleg, aki jártas ebben, válaszát megköszönném!
-
Winner_hun
félisten
-
janihunk
senior tag
Nem tudok velük megállapodásra jutni, hogy tudom törölni az egész paypal dolgaimat? Vagy van rá esély hogy a 400ft visszaadják?
-
Szerk.: ahogy látom más is hasonlót kérdezett az előbb, de ettől még érdekelne

Kérdésem lenne
Paypal account, van hozzá regisztrálva kettő bankkártya:
1. egy magyar Visa Electron kártya ami egy forintszámlához tartozik
2. egy német Visa kártya, ami egy német € számlához tartozikVan értelme (illetve lehet-e) a német bankszámláról pénzt utalni a magyarra? Vagy olcsóbb lehet simán a két bank között utalni? (ott van kb. 2e forint költsége a magyar oldalon).
Köszi!
-
kisspista
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Valaki mondta, hogy lehet PayPal-ról is külső bankszámlára.... Akkor ez nem igaz?
Pedig jó lenne, mert tetemes összeegt elkérnek a hazai bankok egy külföldi utalásért! -
kisspista
senior tag
Helló!
Olyan kérdésem volna, hogy innen Magyarországról, PayPal számla tulajdonában miként tudnék külföldi bankszámlára €-t küldeni.
Külföldi szállás foglalásához lenne szükségem arra, hogy a meglévő PayPal számlán található összeget (melyhez nincs hozzárendelve folyószámlás bankkártya) el tudjam utalni Horvátországba lévő bankszámlára, a szállástadónak.Mennyi lenne az átutalási költség erre a külföldi bankszámlára, milyen plusz díjjal kell számolnom, illetve mennyi időn belül jelenik meg a célszámlán a Ft-ból átkonvertált € összeg?
Lesz-e erről valamiféle bizonylat az utalás sikerességéről (bizonyítékként, nyugtaként)?Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv. -
B1T3
addikt
Kikértem egy összeget, és a PayPal-on teljesítettnek írja ki a bankba utalást, de a webbankba (CIB) belépve látom, hogy nem érkezett meg a pénz. Gond van? Ha igen, vagy a nevem (ugye tulajdonképpen fordítva van a sorrend) vagy a bankszámlaszám lehet csak, de utóbbit nem is tudom leellenőrizni (persze 99%, hogy jól adtam meg), mert hiába kattintok az Add or Edit Bank Account menüpontra, nem tekinthető meg.
-
hidzsmann
csendes tag
Sziasztok!
3 éve használom a Paypal-t, eddig semmi problémám nemvolt.
Egyik este véletlenül bekapcsolva hagytam a VPN-em és úgy próbáltam megnézni a PP accountomat. Amire aztán nem engedett be a helyváltoztatás miatt gondolom én.Ez fogad ha belépek az accountomra:
Security Measures
We are currently performing regular maintenance of our security measures. Your account has been randomly selected for this maintenance, and you will now be taken through a series of identity verification pages.
Protecting the security of your PayPal account is our primary concern, and we apologize for any inconvenience this may cause.
Bank Account Informationés itt kiválaszthatom a regisztrált 5 Bank Accountomat
és a kiválasztotthoz kéri ezt: Full Account Number:
Én ide beírtam kötőjel, space nélkül, ahogy elvileg kellene a 24 jegyű CIB-es/Unicredites számlaszámomat.Amikor leokézom ezt írja ki: Some required information is missing or incomplete. Please correct your entries and try again.
2 számlát is kipróbáltam már és tutira jól adtam meg. E-mailekre 1 hete semmi válasz.
Volt már valakinek ilyesmi, vagy más számra gondoltak amit meg kell adni, más formátum?
Előre is köszönöm! -
A nemzetközi IBAN számlaszám egy HU előtétkódból és a bankod azonosítókódjából valamint a hazai 24 számjegyű GIRO számlaszámodból áll.
A Paypalon a hazai GIRO bankszámlaszámodat kell megadni, ahogy azt már párszor belinkeltem:
http://prohardver.hu/tema/paypal/hsz_5554-5554.html -
B1T3
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt tudom, de bankszámlát akarok az account-hoz adni, és a GIRO, valamint az IBAN is 24 számjegyű, nem tudom, a pénzkikéréshez melyik szükséges.
A linkelt oldal szerint a GIRO. -
B1T3
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Itt az olvasható, hogy nem az IBAN-t, hanem a GIRO-t kell megadni. Akkor most melyiket?
Na, meg a vezetéknév és keresztnév sorrendjéből nem adódhat gond? -
B1T3
addikt
Üdv!
Amatőr kérdések part 2.

A bankszámla megadásánál a „CIB Bank Zrt.” forma helyes?
-
janihunk
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Írtam nekik itt is ha ezután se lesz semmi akkor hagyom a pi be. De így most nem tudok vásárolni vele?
-
janihunk
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Itt is meg kell adni azt a számot de nem fogadja el.
-
janihunk
senior tag
Hát beszélek én itt velük de nem tudja mit akarok, valami ilyesmit ír hogy díj visszafizetés. Ez mi? Visszaadják a 400ft-ot?
-
janihunk
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
És ilyen esetben melyikre menyek, mert hiába katolok bármelyik segítségre nem jön elő semmi.
-
Winner_hun
félisten
válasz
janihunk
üzenetére
Oldal alján ott van a Contact Us
-
janihunk
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mailukat nem tudod? Vagy szerinted írjak arra amiben a kódot kaptam?
-
Winner_hun
félisten
válasz
janihunk
üzenetére
Ha e-mailben nem lehet nekik elküldeni akkor ha nem is tudsz faxolni, Postán tudnak neked faxolni. Vagy másik kártyát kell hozzáadni, lehetőleg több figyelemmel. Amúgy ha mindent jól is csinálsz egyszer várható egy ilyen ellenőrzés, bár akkor azt webes felületen biztosan el lehet intézni.
-
janihunk
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az jó mert nm tudok fax-olni nekik semmit, vagy most ilyenkor mit csináljak?
-
janihunk
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mikor kellet azt megadni?adtam meg a kártyám hátuljáról kódot de az csak 3 számjegy.
Kaptam 4 jegyű kódot de most meg ezt írja rá:
The code you entered still doesn't match, so we've had to disable this card for use with PayPal. You can always confirm a different card.
If you'd still like to use this card with PayPal, you'll need to fax us:
A copy of your driver's license or other photo ID.
A copy of the summary of financial activity provided by your card issuer, which should show the last 4 digits of the card number as well as your name and address. These need to match the information in your PayPal account.
A fax cover sheet, which will help us process your documents as quickly as possible.
If you'd still like to use this card with PayPal, please call Customer Service. -
Winner_hun
félisten
-
janihunk
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Siker le is vette a 400-at. Most hogy tudok a paypal ra pénzt tenni? Meg kér valami paypal kódot. 4 számjegy.
-
janihunk
senior tag
Sziasztok próbálnék egy paypal számlát csinálni az eleje meg is van a mailt is visszaigazoltam már, de a számlaszámomat nm akarja elfogadni, azt írja hibás OTP-s vagyok.
-
B1T3
addikt
Az mennyire természetes, hogy a max. 24 óra vizsgálati idő helyett 41 órája „under review” a payment status?
-
qfm
őstag
Sziasztok. Paypal IPN kérdésem lenne.
A https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr - url-el teszteltem mindent, jól ment. Átírtam sima https://www.paypal.com -re, ami elvileg az éles címe, és nem kapok sem VERIFIED, sem INVALID választ tőlük. Itt https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr címet kellene használni? Kinek, milyen címmel megy?
Kérem csak olyan írjon, aki biztosan tudja, mert nincs lehetőségem éles felhasználókon tesztelgetni.
-
maxell11
csendes tag
Üdv Fórum!
Azt lehet tudni mi változott a paypal-os refund-ok menetében?
Mire gondolok?
Kismilliószor kértem már refund-ot az ebay-en az eladóktól.
A menet minidig ugyanaz volt: jött egy mail a paypal-tól, hogy refund-ot kaptam, és pár napra, anélkül hogy bármit kellett volna tennem, megjelent a pénz a paypal mögött álló visa kártyámon (vagyis a bankszámlámon).
Most jött két refund, de nem a szokványos módon, hanem a paypal mail-ben volt egy link, mely szerint:
You'll need to manually claim this payment because:
You're an international customer.
Log in to your PayPal account and look for a transaction with an Accept/Deny button next to it. Click Accept to receive the payment.Na most ezt én megtettem. Azóta eltelt három hét, és a pénz azóta sincs sehol. Nem jelent meg a bankszámlán.
A paypal history-ben ott van világosan: Payment sent to: nekem
és success.
Mindent jól csináltam.
De akkor hol a pénz?Mi változott a refund-dal? Eddig semmi ilyesmi nem kellett! Accept stb. és sehol a pénz?
Mi van itt?
Ki tudja?Köszönöm
-
sonar
addikt
válasz
szeva000
üzenetére
Ha egy hónap alatt nem ér ide akkor kezdjél el aggódni. Néha elég fura utakat tud bejárni a cucc... legalábbis valami feketelyuk el tudja nyelni 1-2 hétre...
Nekem volt hogy 4 hónap alatt kaptam jött meg egy laser pointer. Mondjuk ott a feladás tartott 3 hónapig. A DX-hez nagy türelem kell

-
hevizms
addikt
válasz
szeva000
üzenetére
Hello!
Ha jól emlékszem akkor én ennek az oldal alján található LIVE HLEP kockában lévő Start Chat-ra kattintva megvártam az ügyintézőt és ott tettem fel a kérdéseimet.Haéppen nem jelentkezik senki,akkor meg irj ott nekik üzit!Én ma hivtam fel a postát hog mi a pálya a rendelésemmel és a mai napon jött meg az orzságba és kb szerintem 2-3 nap múlva meg is kapom.
03 12-én adták fel a honkongiak.
02 15-én rendeltem.Úgyhogy csak nyugi!Megkapod majd te is.Kicsit lassúak,de mindenki megbizhatónak tartja őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koszi, hogy ezt miert nem jutott eszembe megnezni. Szoval ha van + cim beallitva akkor amikor a PP-s checkoutot csinalom, felajanlja a cimvalasztast, ha csak 1db cim van, akkor meg nem. Tok logikus

)

V/