Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PartyShan
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
A hozzácsatolt virtuális bankkártyán, de eddig nem volt gond nem most vásárolnék így először.
-
Fizetni szeretnék a paypalról, nem akarok semmilyen banki adatot megani.
Megvan az account. Ha utalok a "top up" menüben található unicredites számlára, és a transfer id-t közleményként megadom, akkor nincs más teendőm, ugye?
A ~400 ft ideiglenes beugróval kell-e ilyenkor számolni, ha nem regisztrálok bankkártyát?
Köszönöm! -
axioma
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
Ennel egyszerubb.
Van a cimed. Marmint a paypalon, amit a reg letrehozasakor megadtal. Ez a Home.
Meg vannak az alternate cimek. Minimum 3 felveheto pluszban (nekem 2 van es van add lehetoseg).
Azt nem tudom, hogy hol, de raadasul beallithatod, hogy utobbi legyen az alapertelmezett - nekem eleve minden oda jon (munkahely), mert ott mindig atveszi valaki. -
Hintalow
senior tag
válasz
Taubácsi
üzenetére
A gépeden pedig alapos vírusirtás/újratelepítés, ha eddig nem történt volna meg, valamint minden fontosabb helyen (email stb.) jelszóváltoztatás, és a jövőben ne használj egyszerű/azonos jelszavakat különböző helyeken.
Ezt azért mondom, mert szinte kizárt, hogy a paypal rendszerét nyomták fel, biztosra vehető, hogy a jelszavadat szerezték meg valahogy, feltört email,keylogger, vagy hasonlók. -
erdomester2
tag
Sziasztok,
Paypal számlára érkezett jövedelem után kell adózni, vagy csak akkor ha az összeg megjelent a bankszámlámon? Azaz ha pl egy kft-m van és a cégem paypal business accountjára adott hóban érkezik félmillió forint az eladásokból akkor a könyvelőmmel ezt csak akkor kell tudatnom, ha az összeget kiutalom a céges bankszámlára? Ebben az esetben viszont (aki meri) fennáll az adócsalás lehetősége, hiszen a felét elköltöm paypal bankkártyával (nem a hivatalossal, hanem a másik P betűssel, amit mostanában nagyon hirdetnek) és a másik felét meg kiutalom a számlára és abból adózom. Csak egy példa. Nem mintha bárkit bátorítanék erre, mert nem szeretnék sem fizetni sem ülni. -
htc07
addikt
válasz
Taubácsi
üzenetére
Írj minél hamarabb a paypalnek, hogy ellopták a hozzáférésed, és hogy töröljék a tranzakciókat. Talán a bankod is tud segíteni, de én a helyedben ahogy felkelek első dolgom lenne telefonálni a banknak és elmesélni a sztorit, aztán lehet hogy ők meg tudják még menteni, ugyanis ha jól tudom akkor pár napig csak zárolásként van a terhelés a számládon, (nem vették le csak "félretették").
-
Taubácsi
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagy gondom van a paypallal aki tud kérem segítsen!Kb 15-16 hónapja már nem használtam a számlát, (a gyereknek rendeltem tavalyelőtt karácsonyra játékot hong-kongból) tegnap pedig, 03.12-én jött egy sms,hogy 03.07-én a hitelkártyámat megterhelték 80.000Ft-al.Valaki valószínűleg feltörte a paypal számlámat,és vásárolt vele egy ipodot és egy karórát összesen 80.000 Ft értékben.Meg van a postázási cím,és az illető neve is, egy algériai városban lakik.A számlámat letiltattam,ma megyek be a rendőrségre feljelentést tenni.A PayPalnál mi a teendő?(sajnos angolul nem nagyon beszélek)Járt már valaki hasonlóképpen?
-
kirkri
addikt
válasz
marositech
üzenetére
Válassz egy szimpatikus pontot, ami a legközelebb van a problémádhoz, aztán írd meg oda. Úgyis válaszolni fognak rá akkor is, ha rossz pontot választottál.
Ez olyan mint az egyik bank telefonos ügyfélszolgálatán, ahol lépkedek össze-vissza, de mégsem találom azt a pontot, hogy munkatársunk kapcsolása. Erre kiválasztom, hogy szerződés megszüntetése, amit rögtön fel is vettek. Majd itt szépen vázoltam, hogy nem akarok semmit megszüntetni, de csak ebben a pontban tudtam élő emberre bukkanni 5 perc alatt.

-
marositech
senior tag
válasz
Hintalow
üzenetére
- OTP Bank gondolom ennyire nem kell elírni. (vagy talán swift kód kellett volna?)
- Megfelelően, nem IBAN, 16 számjegyű és OTP bankdirekt oldaláról lett copyzva, tehát elírás kizárt
- Megegyezik
- IgenÉs erre van pofája lehúzni...rohadt.
kirkri:
Vágom a contact us részét, csak melyik pontot használjak. Ez a gondom.
Majd ezt mégegyszer lefutom.
Itt eleve az volt a gond, hogy se szó se beszéd és kiírják nem jó.
Pedig napi szinten utalok jobbra-balra (paypal withdraw nekem ezaz első, de így körültekintő voltam). -
Hintalow
senior tag
válasz
marositech
üzenetére
Azt a díjjat akkor szokták levonni, ha bármi probléma adódik a pénz kiutalásánál:
- Bank nevét megfelelően írtad be (hivatalosan, ahogy bármilyen banki papíron szerepel)
- számlaszámod megfelelően, NEM iban formátumban lett megadva, kötőjelek nélkül, a teljes 16 v. 24 jegyű szám? (bár ha el tudtad indítani a withdraw-ot, akkor nem nagyon volt vele gond valszeg)
- A számlatulajdonos neve megegyezik a paypal számlán lévő névvel?
- Forintot kívántál lehívni magyarországi forint számládra? (mást nem lehet) -
kirkri
addikt
válasz
marositech
üzenetére
Főoldal alján Contact us.
Aztán az ablakban kiválasztod a megfelelő témakört és megírod a problémád. Erre választ már emailben fogsz kapni, konkrét ügyintézőtől, olyan email címről, ahová tudsz neki direktben válaszolni, tehát nem csak egy gyűjtő email-ről. Legalábbis két éve még így intézték a dolgot, amikor volt velük néhány levélváltásom.
-
marositech
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet a paypalon panaszt tenni?
Oké tudom van telószám írországi, de emailt írni, hogy "szépen" adják vissza a pénzemet?
Withdrawoltam a pénzem, egy megadott bankszámlaszámra (saját, nem néztem el, 4x leellenőriztem).
Erre a **** **** ***** paypal azt mondja, hogy hoppá nem sikerült, de ezért lenyúlunk 1500 forintot.
Viszont eléggé tetemes össze van rajta és dunsztom sincs, hogy szerezzem vissza.
Ötlet? -
Balinov
titán
Sracok, segitseget kernek a kovetkezohoz.
adott verified pp acount, X szamlazasi, X szallitasi cimmel.
Adott egy ebay-es cucc, amit meg szeretnek venni.Meg lehet valahogy oldani, hogy az adott ebay-es tranzakcional Y szallitasi cimre kerem, vagy csak oda es default szallit majd az elado, ahova a PP-s szamlazasi cim van?
-
Pinochet
tag
Sziasztok! MOst próbálkozom ezzel a Paypal dologgal. Van egy olyan angol oldal ahol a kártyás és paypal is támogatott. MElyikkel járok jobban. Értem itt, hogy ha internet kártyával fizetek ott ugye egyszer vált forint és gbp között, paypalnál van plusz valami amit fizetni kell? Vagy hogy megy ez az egész?
-
axioma
veterán
1. a valuta az valuta, a kartyas tranzakcio deviza, szoval ketlem hoy ez alapjan menne (bar lehet, hogy jellemzoen ugyanabban az iranyban ternek el, egyaltalan nem torvenyszeru), raadasul devizaarfolyambol is jellemzoen legalabb ketto van egy banknal
2. axa nincs benne, lehet hogy mas sem, de mivel pont azt akrtam megnezni, ez tunt felNekem van cib is, mar az jobb volt a paypalnal (persze a legjobb addig volt amig 3% visszaterites is volt negyedevente 166e koltesig), most viszont axa world mastercard kartyam van (mondjuk ez nem olcso, csak azert mondom hogy a sima kartyanal gozom sincs, hogy ugyanaz-e az arfolyam), es eleg jonak talalom a valtast. De mintha irtam is volna ide bele korabbi tranzakciokat. Igaz, nem napi, hanem folyamatosan valtozo arfolyamuk van, egy napon belul is tudtam ket kulonbozo arfolyamon fizetni.
-
fesii
aktív tag
-
kirkri
addikt
Kizárólag a vásárlás ingyenes és az is csak a vevőnek.
(#8668) Slownz: Erre sajnos nem tudok válaszolni, nekem Citibank és Erste számláim vannak. A Citibank az nagyon magas árfolyamon vált, ahhoz képest az Erste olcsónak nevezhető. De biztosan van más bank, ami még jobb árfolyamon vált.
-
kirkri
addikt
-
Telda
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Értem, köszönöm!

-
Telda
addikt
-
Hintalow
senior tag
Az rendben történt, ugyanis a paypal az egyenlegeden lévő különböző devizák között önhatalmúlag nem vált(hat)
akkor szedte volna le a paypal számládról az összeget és a különbözetet a bankszámládról, ha elötte azt az eurót kézzel átváltod thai baht-ba.Küldési díj pedig szerintem mindig van
-
Telda
addikt
Hali!
Ha paypalon keresztül küldök pénzt egy másik paypal felhasználónak, akkor minden esetben kell küldési díjat (fee) fizetni, vagy csak bizonyos összeg fölött?
A másik pedig, ha már volt a paypal balance-on 13 euro akkor annak nem úgy kellett volna történnie, hogy először leveszi a 13 eurot a többi pedig a bankszámlámról terheti?
Vagy először az eurot át kellett volna váltanom thai baht-ba? (abban küldtem az összeget)
Mert most a balace-on ott maradt a 13 euro és a számlámról vette le a teljes összeget.Köszi!
Üdv
-
kirkri
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem két ismerősöm is van, akit nem tudtam meggyőzni, hogy nem kell parázniuk a PayPal-től.
Így a saját eBay accountjuk alól én PayPal fiókomon keresztül fizetem a vásárolt cuccaikat. Rossz belegondolni, hogy amennyiben egyszer valami probléma lenne a pénzügyi részével a vásárlásnak, akkor miként magyaráznám ki a dolgot.Aki fél az ilyen dolgoktól, annak ideális egy virtuális kártya. Nekem a sokkal kedvezőbb devizaárfolyam miatt van virtuális kártyám. (Nem a virtuális kártya miatt kedvezőbb, hanem a másik bankomnak nagyon brutálisak az árfolyamai) Valós kártyát erre nem akartam kifizetni, ez meg ingyen van a számlacsomagomhoz, amit csak a lakáshitelhez vagyok kénytelen fenntartani.
(#8659) Sterilzona: Akkor nincs más tippem.

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Személy szerint jobban féltem a kártyámat magától az OTP-től, mint a PP-től..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Paranoiától válj meg és nyugodtan add meg a kártyaszámod, nem lesz belőle semmi gond.
-
kirkri
addikt
Nem tudom az OTP virtuális kártyája pontosan miként működik, az Erste virtuális kártyáján alapból napi 1 forint vásárlási limit van beállítva. Ha valamit venni szeretnéd, akkor a netbankba belépve (vagy telefonon) módosíthatod a limitet, hogy mennyi pénzt lehessen leemelni a kártyáról. Ezt a limitet max 48 órára tudod beállítani (értelemszerűen bármilyen rövidebb időre is lehet), majd a határidő lejártával a limit visszaáll 1 forintra. Gondolom valami hasonló lehet az OTP kártyája is.
Ezek a kártyák sem mágnescsíkot, sem pedig chip-et nem tartalmaznak, így csak netes vásárlásra lehet őket használni. -
kirkri
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
Dombornyomott a Mastercard kártyád?
Mert ezt az OTP honlapján találtam:"MasterCard Electronic és Maestro típusú bankkártyákkal nem végezhető internetes tranzakció. "
Nem lehetséges, hogy az előbbi kártyád van neked is? Van rajta CVC2 kód? (a hátulján a három számjegyű kód)
(#8652) core2: Az OTP-nél van virtuális kártya, ha nem szeretnéd a kártyád adatait megadni, akkor arra keress rá. Virtuális WEB Kártya a hivatalos neve.
-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Szeretnék a PayPalozásba belekezdeni, de félek megadni a kártyaszámom.
Az OTP-nél vagyok, (ne kérdezzétek a nevét a csomagnak, nem tudom már), melyhez jár egy MasterCard kártya.Van arra valami biztonságos és olcsó megoldás, hogy ne kelljen a kártyaszámot megadni? Létre lehet hozni az OTP-nél külön erre a célra alszámlát? Vagy pontosan hogy megy ez? Ilyet még sosem csináltam. Személyesen kell intézni vagy lehet netről is?
Vagy van ugye az az utalgatásos módszer: OTP alól is biztonsággal elvégezhető? Meg fog érkezni a pénz? Hallottam már olyanról hogy eltűnt...
Köszi!
Üdv. core2
-
applause
aktív tag
Hello xxx xxx,
Ecell Global LTD (sales@elcell.co.uk) has issued a full refund for your payment.
----------------------------------------------------------------
Original payment details:
----------------------------------------------------------------Amount: 3.45 GBP
Thanks,
PayPal
Ennyi az üzenet.
-
kirkri
addikt
válasz
applause
üzenetére
Ebből a nagyon "magyartalan" szövegből úgy tűnik, hogy igen.
Inkább másoltad volna be az eredeti angol szöveget...(#8645) Sterilzona: Nekem ugyan nem OTP-s Mastercard kártyám van, de több ismerősöm is azt használ.
Ezt így sajnos nem lehet kideríteni, próbáld meg a bankodat megkérdezni. Talán nem egyedi az eseted és ebben az esetben biztosan megmondják mi a probléma. A másik tipp pedig a PayPal helpdesk. -
applause
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam mailt melyben ezt írták.Ecell Global Ltd. (sales@elcell.co.uk) adott ki egy teljes visszatérítést a kifizetés.
és közölték az összeget melyet korábban utaltam.
Ez azt jelenti, hogy visszamondták a megrendelést és visszaküldik az pénzt?
-
kirkri
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
Nem.
Nekem például van egy dombornyomott Mastercard és egy csak elektronikus vásárlásra alkalmas virtuális Visa is regisztrálva a PayPal account-omhoz,
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok. csak dombornyomott kartyaval lehet paypalt csinalni?
-
hulkobb
tag
Sziasztok.Van lehetoseg paypalt letrehozni CVC-kod nelkul is? Sima Maestro kartyam van es nem lehet hozza igenyelni se mert ez ilyen tipus
Koszi -
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok, ezért kérdezem...
Ha a paypalról fizetek, akkor az összeget át kell tenni előtte a pp-s számlámra? Vagy le tudja vonni közvetlen a kártyámról?
Én annak örülnék jobban (bár sejtem hogy így nem kivitelezhető a dolog), ha nem kéne semmilyen adatot megadni a bankkártyámról, csak egyszerűen átutalnék a paypal-ra, onnan meg kifizetném. -
mimey
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném egy PayPal számlával kapcsolatban.
Módosítania kell az Ebay-es eladónak a felém kiállított számláját, mert duplán van rajta szállítási költség, és én szeretném dollárban fizetni az összeget.
Erre az alábbi üzenetet kaptam, amit nem értek, hogy milyen PayPal-os adatra van szüksége:
"OK, no problem, please offer your PayPal account, then i could send the invoice with USD, thank you"Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv: mimey
-
basika
újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha el akarom adni a számítógépemet eBay-n és Paypalra jönne az ára, akkor nem-e korlátoz le mivel úgy hallottam 500$ a limit amennyit lelehet venni róla. Szóval hogy tudnám megemelni ezt a limitet annyira hogy korlátlanul tudjam kivenni róla pénzt, mert a gép több mint 500$ és akkor nem férnék hozzá :S Lehet hogy már volt ez a kérdés, de én nem találtam meg rá a választ még
Illetve otp-s mastercard jó-e hozzá vagy csak dombornyomott kártyával lehet pénzt fogadni? -
lostprophet
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Visszavonom, már régesrégen feltették ezt a kérdést, elvileg folyószámlát jelent és már elfogadták.
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Rendeltem tegnap egy telefont a tmallbox.com-ról és Paypallal fizettem (200 dollár).
Most egy illető felhívta a figyelmemet arra, hogy nem épp megbízható ez a webshop, elég sok embert, pl őt is átvágták, behúzták a pénzét, telefont meg nem küldtek.
Az a kérdésem, hogyan lehet "visszacsinálni" az átutalást? Sajnos a pénz már megérkezett az webshophoz...
Tudomásom szerint a fizetéstől számított 45 napig valahogy vissza lehet csinálni az egészet. ha így van akkor kb. mikor jutok a pénzemhez, mennyi idő ez?
Köszi. -
lostprophet
aktív tag
Ilyenem van, hozzárendeltem a bankszámlámat a PayPal-hez. Ez azt jelenti, hogy még elszüttyögnek rajta 1-2 napot és ha eltűnik a "Checking account", akkor ki tudom a bankszámlára utalni PayPal-ről?
Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.
Checking Account
x-1017 Hungary -
axioma
veterán
Nem ertem. Minek akarsz utalni, ha a penz rajta van azon a szamlan, aminek a kartyajat beregisztraltad? Vagy nem ugyanaz a kartya szamlaja, mint ahol a penz van?
Ha megis, akkor szepen fizetsz a nulla (vagy 400) paypal egyenlegeden felul a kartyarol engedve a kiegyenlitest. Sima kartyas vasarlas virtualis pos terminalon, annak megfelelo koltseggel a sajat bankod oldalan, a pp nem ker erte semmit. Illetve hat ha valtas van, akkor jo magas %-kal dolgozik, de ezt is meg tudod kerulni (igaz, a 400Ft-odat csak akkor fogja hasznalni, ha forintban kered hogy fizetni szeretnel, azaz devizas fizetes eseten csak akkor, ha ok valthatnak - de en mar fizettem magyar szolgaltatasert is pp-lal, akkor meg ilyen veszteseg se volt). -
kirkri
addikt
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Igen, már utána néztem.
És közleménybe saját, ID-t kell be írni.
Másik kérdés.
Valami olyasmit olvastam imént, hogy, ~250ft az utalás?!
Igaz ez?!
Tehát akkor pl: 4000ft-ért néztem ki valamit, akkor 4500ft rakjak fel ?
A befizetés gondolom az 0ft..

-
lostprophet
aktív tag
A 400 forintot akkor emeli le, ha hozzárendelsz egy bankkártyát, amit egy nap múlva vissza is kapsz. Viszont ahogy kirkri is írta, utalnod kell arra az Unicredites számlára, amit pár nap múlva ráraknak a PayPaledre. Nincs más módja.
Cadal: PayPal-ről PayPal-re utalásnál van még egy minimális összeg, illetve az árfolyamkülönbözet.
-
Cadal
őstag
Hali!
Használgatom én is a PayPal-t mint fizetési lehetőséget, és csak érdeklődnék, hogy kerül ez valamibe nekem? Van valami havidíj, vagy megelégszik a PayPal a árfolyam különbözeti összeggel?
Köszi.
lostprophet: igen általában Paypal-ról Paypal-ra fizetés szokott menni. és köszönöm.
-
Đ10Đ4
aktív tag
-
Đ10Đ4
aktív tag
Sziasztok, egy gyors kérdésem lenne.
Van már mindenem, meg van az acc. és be is lett hitelesítve, még jó egy fél éve.
Csak azóta annyira nem foglalkoztam vele, hogy már nem tudom hogyan is kellene utalni rá.
Tehát a kérdésem.
Van a kártyám, és erről pénzt hogy tudok tenni a Paypal számlámra?köszönöm a segítségeteket!
Dió -
róland
veterán
Aki fél a bankkártyája adatainak megadásától, az igényeljen külön netes vásárlásra használandó kártyát a bankjától.
ERSTE-nek pl. van VISA Virtuon kártyája kifejezetten erre. Az alapértelmezett vásárlási limitje 1 tranzakció/nap és 1 Ft/tranzakció. A használónak vásárlás előtt kell módosítania a limitet.
Ha még parásabb valaki, akkor kérjen külön bankszámlaszámot az ilyen kártyához, s arra csak annyit utaljon, amit el akar költeni.
-
pook20
aktív tag
sziasztok!még kezdő és bizonytalan paypal-os/és ebay-es/vagyok így még nem adtam meg a bankkártyám adatait hanem csak egyenlőre csak pár ezer ft-ot utaltam a számlára!/tanuló pénz gyanánt!
/a kérdésem az lenne hogy azt hol és hogyan lehet azt beállítani hogy ezt az összeget ne csak forintba írja ki hanem euróba meg usa dollárba is? -
htc07
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
Van pénz a kártyádon? 400 forintot levon a kártya hozzáadásánál, + 1 dollárt zárol ha jól emlékszem. A 400 forintot visszakapod a paypal számládra pár napon belül, és az első vásárlásodba beleszámolja azt a +400 forintot. Az 1 dollárt ha zárolják még (adategyeztetés a bankkal címszóval), akkor azt két hét után visszakapod a kártyádra.
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok! Tegnap már próbálkoztam, bocsánat, hogy ma is fel teszem. Van valami oka annak, hogy otp-s mastercard kártyámat nem akarja elfogadni a paypal a kártya hozzáadása menünél ?
Köszönöm -
mno
tag
üdv
Paypal accountom van, rajta pénz is! "World of Tanks"-ben vennék aranyat. A WOT oldaláról kiindulva, ott belépek előbb WOT majd paypal accountommal, de utána elakadok:
A következőket kéri:
Credit card number
CSCNekem kártyám nincs, gondoltam valami virtuális kártyaszám lehetne, de azt sem találok sehol paypal accountomban, google sem nagyon segített ki, mi a teendő, csak ha van hozzá kártyám akkor lehet vásárolni?
üdv
-
kirkri
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Ha nincs pénz a számlán, akkor nehézkes levonni belőle a 400 forintot.

-
kirkri
addikt
válasz
alec.cs
üzenetére
Ilyen invoice-ra , vagy payment requestre gondoltam. [link]
Ha ilyet küldene neked az eladó, akkor semmi más feladatod nem lenne, mint rányomni a Pay Now gombra.
Természetesen a send money opció is nyitva áll. [link] Ennél igazából csak egy címzett kell (email cím amit az eladó elküldött neked a fizetéshez) és az összeg. A következő oldalon pedig a message ablakba beírod a termék megnevezését amit kifizetsz (meg amit még akarsz).
Egy dologra figyelj, hogy a megfelelő pénznemet állítsd be, mert az alapértelmezett a forint. Én egyszer dollár helyett forintban küldtem el az összeget és csak akkor vettem észre, amikor az eladó reklamált.

-
Revajzz
tag
válasz
lostprophet
üzenetére
dettó én is ezt tapasztaltam. Gondoltam én is hogy azért nem tudja, de ha megjön a fizu hétfőn kipróbálom és közlöm veled/veletek!!!

-
lostprophet
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Oké, rájöttem, hogy Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. és elfogadta. Következő kérdés:
-Ha nincs a számlámon pénz, akkor nem tudom hozzáadni a bankkártyámat, mert nem tudja levonni róla a 400 forintot?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Futás, futópályák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
koszi, vak voltam, megneztem ujra, es kisult, gift adress-nek vettem fel a melohelyit, felvettem ujbol Home addressnek, elvileg most mar jonak kell lenni.

Jólvan értöm.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Koszi
Illetve otp-s mastercard jó-e hozzá vagy csak dombornyomott kártyával lehet pénzt fogadni?

V/