Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Amelyiket jónak látod. A bankod/PayPal majd konvertál.
-
Sziasztok!
MasterCard CIB Internetkártya lesz hamarosan PayPal-hez hozzárendelve. Szeretnék egy fél éves Last.FM előfizetést egy összegben kifizetni. A Last.FM-nél ugye lehet választani, hogy milyen pénznemben (€, $, £) akarok fizetni. Ilyenkor szabadon választhatok pénznemet, ugye? Nyilván a dollárt választanám az árfolyam miatt. -
tiestofan
csendes tag
hali!
azt tudja vki h akkor mivan ha elvan kuldve kovetesi szam a pp-nek de azok b****nak jováirni a zsémet? holott azt nyomják állandoan hogy ha elkuldom a ksz-ot azonnal jovairjak a pénzt....
hol lehet ezeket beperelni? mos már emennek az annyukba!
-
veze
őstag
-
zoltanz
nagyúr
Ha feltörik a PP -t és eltünik az emberek pénze, van kártérítés? Volt már ilyen eset?
Gondolom banknak minősül (teljeskörű szolgáltatásokat nyújt) és a nemzetközi jogrend rájuk is vonatkozik? (USA) -
sonique
őstag
valaki találkozott már olyannal
hogy fizetni akart és csak azt fogad hogy az accountom limitált
valami EU regulations
nem tom mi ezés 2500euro limit reset date 2013 januar
most addig mi a szar lesz ?
vagy masik karyta és szarjak az egészre ?mert 2007 ota hasznalom ..
-
=WiNTeR=
senior tag
Üdv mindenkinek!
Nekem Erste diákszámlám van, és az érdekelne, hogy ezt hozzá lehet kapcsolni egy PayPal acc-hoz? -
Scholes9
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére

-
Scholes9
nagyúr
Hali, a kérdésem a következő: Paypal accra nem kell pénzt a karimról utalni? Mert eddig csak küldtek, de én nem küldtem még senkinek, tehát lehet közvetlen az accounthoz adott kártyáról is küldeni vagy előtte kell tölteni a paypal accra pénzt?

-
bul07
nagyúr
Gondom lenne nekem is a kártya regisztrálással
Lejárt a régi kártyám , így azt töröltem beírtam az újat elméletileg le is vont 400Ft-ot, igen ám csak nekem ki van kapcsolva a sms küldés (fene se fizet 10Ft-ot darabjáért volt hogy havi 700Ft ment el ere) így a kódot sms-be nem tudhatom meg, a nettbankba meg csak a zárolt összegnél látom a 400Ft-ot de a számlatörténetbe nem
Hogy tudhatnám meg a kódot? Hol keresem esetleg még? -
veze
őstag
ugy tünik az ebay-paypal kombinácóval van a gond..
más alternatívában működik a leemelés stb..
más fórumon olvastam, hogy nekik is volt problémájuk hasonló mint nekem. ebay-en nem tudták fizetésre használni némely paypalszlat aztan pár nap múlva "magatól" megjavult..
lehet egy kis homok került a gépezetbe, ami átmenetileg megakasztotta??
-
veze
őstag
nemrég regisztraltam paypal-on
a bankártyám hozzákapcsoltam, levették a 400 Ft-ot megjött a kód , aktualizáltam vele a kártyát, el is fogadta.
még sem tudok vele fizetni ebay-en.. le sem veszi a pénzt a számláról, ha valamit fizetni szeretnék, továbbra is ott van ebay-en a kosárban, mint ki nem fizetett termék
lásd ahogy itt is leírtam..
Aztan elinditottam ebay-en a fizetést ujból, de egy családtag paypal számlájárol, ami egy másik otp-s visa kartyához van kapcsolva, (enyém mastercard) mindent ugyanúgy csináltam ahogy az enyémmel is, és arrol meg levette és 2 perc alatt jött az email hogy ki lett fizetve..
Már felhívtam a bankot is hogy a kártyámmal van-e valami baj , hogy nem fogadja el. De a 400 Ft leemeléséhez elfogadta és meg is jelent a 400 Ft a paypalon. Bank azt mondta részükről menni kéne a tranzakcionak a paypalon van valami.
mi lehet a gond?
néztem hogy limit van e hozzá rendelve de az is van.
gyakorlatilag még egyetlen egy fizetést nem tudtam vele megvalósítani.
A első fizetés előtt kell még valami mást is jóváhagyni vagy engedélyezni? -
gg72
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
OK, varok türelemmel.
Csak ugye az a fura ugye, hogy az összeget rögtön leemelik, de a visszateritessel mar nem ez a helyzet. -
ebay11
csendes tag
Üdv Fórum!
Hogyan tudom megoldani, hogy a paypal egyenlegemen levő pénzt (melyek refundok révén vannak ott) átmozgassam a paypal mögött álló valódi bankszámlámra?
USD és HUF is van az egyenlegen, és nem akarom levásárolni az ebay-en.
Köszönöm
-
veze
őstag
nemrég regisztraltam paypal-t. kapcsoltam hozzá számlát, levették a 400 Ft-ot, megjött a kód is.. megadtam, és élesitette a számlaszámot.
Megjekent a paypalon a 400 HUF. azt átkonvertaltam usa dollarba , lett belőle US $ 1,70
Eddig minden ok is.
ebay-en vettem valamit, nem nagy tétel, összesen US $ 16,50 rányomtam a paypal fizetésre, ott figyelembe vette hogy 1,70 $ van rajta és 3508 FT-al megterheli még a számlát. Ezt átállítottam usa dollarra, írta hogy akkor 14,8 $ -t fog még leemelni (figyelembe véve hogy van 1,70 $ a számlán..)
nem a paypal convertalast választottam. hanem a sajat kártyám ( bankom) átváltását, mert az kedvezőbb volt valamivel. nyomtam Ok-t és elvileg rendben volt A számlán van annyi forint ami fedezi a terhelést bőven.
végül visszairányitoptt eBay oldara ezzel az üzenettel [link]
azóta semmi sem történt.. a számláról sem emelte le forintban sem az összeget, nem hiányzik róla. Beléptem paypalra, ott sem szerepel a számlaforgalomban egy sor sem erről.
Az eladótól sem kaptam egy árva sort sem, csak amikor lezárult a licit , arrol egy automatikus értesítést hogy enyém lett a termék, illetve a linket vele, hogy paypal fizethetem.
Miért nem vette le a számlárol az összeget paypal amikor kifizettem, miért nincs a számlatörténetében sem?
Az eladónak is jóvá kell hagyni hogy "átvegye" az utalást, és akkor emeli majd le és még nem lépett be, azért van ez? vagy mit nem csináltam jól? -
dbius
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Akkor nálad az a probléma, hogy korábban - feltételezem akkor, amikor készítetted a paypal accountot - hozzáadtad a kártyádat, viszont nem erősítetted meg.
Elvileg amikor először hozzáadtad a kártyát, akkor kellett legyen egy 400Ft-os terhelés a számládon a paypaltól, na annak a lekönyvelt tételnek a közlemény rovatában kell legyen egy 4 jegyű számkód, ezt kellene beírnod oda, hogy link and confirm my debit or credit card és utána fogod tudni használni a kártyádat.
Szerk: policy updates - felhasználási feltételek/üzletszabályzat változása, frissítése
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Fityusz
üzenetére
Nemtudom mi ütött ebbe a rákba hogy nem megy....
Remove nincs....
Van itt olyan jobb oldalt, hogy: Notifications:
És két akármi van ott.Link and confirm my debit or credit card --- ide ha rámegyek és beadok mindent ugyanaz a végeredmény, hogy elvileg nincs hozzáadva tehát 0 aktív, viszont amikor meg hozzáadnám, már azt mondja ez már hozzá van adva..
Policy Updates-- ez nem tom mi.
-
Mr.Grincs
veterán
2014 11.
Szétb@sz az ideg ettől a fostól. Félek ha letörlöm magam és újat reggelek akkor nem fog működni mivel ugyanazt a kártyát használom majd, mivel nincs más meg nem is nagyon akarok, mert bankot váltani, meg azért is fizetni...
Nem számol fel pénzt a paypal ha törlöm magamat?
Ugyanazzal az email címmel be lehet reggelni? -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Lenne paypal gondom. Nem tudok fizetni, vele azt írja ki hogy 0 aktív kártyám van de előtte egy hónapja tudtam venni ebayről cuccot. A kártyán van pénz, aktív is, dombornyomott is. Minden ami kell. Viszont azt mondja adjam hozzá a kártyát, amikor hozzáadom, azt mondja már van egy kártya ehhez az accounthoz.... A kígyó megharapta a sajt farkát game over nem tudok mit csinálni. Akárhogy próbálkoztam semmi sem jó. Valakinek ötlet a problémára?
Ki kéne fizetnem két cuccot ebayen de nem tudom.. a paypal hülyesége miatt.
-
gg72
veterán
Tegnap visszautaltak egy összeget nekem paypal-on keresztül a kartyamra, tud valaki arrol valamit, hogy ezt kb. mikor kapom meg? A paypal szamlamon tegnapi datummal szerepel a jovairas, de az összeg meg nem erkezett meg a kartyamra.
-
Melack
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gondolom fél attól, hogy mellékattint, és többért vásárol,mint szerette volna.
-
Winner_hun
félisten
válasz
FalconKnight
üzenetére
Miért nem akarsz kártyát hozzáadni?
-
Melack
veterán
válasz
FalconKnight
üzenetére
Ha top up, akkor nem rendeled hozzá a kártyát, ezt ne keverd. Ez a banki átutalás megfelelője. De ha bemész az UniCreditbe, akkor ott is fel tudod rakni az összeget az egyenlegedre.
-
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok!
Most nyitottam egy paypal számlát és az lenne a kérdésem, hogy a top up menüpontban lévő adatok szerint csak bankkártyás utalással tölthetem fel az egyenlegem, vagy az unicreditben is befizethetem?
Bankkártyát nem akarok az acchoz rendelni.
Előre is köszi! -
HS 2142
őstag
Sziasztok!
Volt már korábban Paypal accountom, most viszont csináltam egy másikat és azt szeretném, hogy közvetlenül a kártyámat terheljék meg a vásárlásokkal meg és ne kelljen külön utalgatni rá. Viszont nem találom konkrétan hol van erre opció, vagy a levonás automatikusan megtörténik, ha a PayPal egyenlegemről elfogyott a pénz?
Üdv: HS 2142 -
Herczi
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam, köszi.
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Kérdeztem egy eladótól, hogy lehet-e paypal-al fizetni, ezt válaszolta:
we also can get the payment from paypal and about 4% poundage by itNekem ez a poundage új dolog, mi ez? Köszi a választ.

-
gban
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Senki nem értelmezte elvileg rosszul (vagy mégis??).
De akkor most hülyeséget beszéltem, és lehet ilyet
Tupacamaru leírása szerint neki is így van, vagyis 2 acc 1 kártya. -
Winner_hun
félisten
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ha le van írva hogy 2 accounthoz 1 kártya azt hogy lehet fordítva értelmezni? Nagyon reggel-e volt-e még-e?

-
gban
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nekem is.
De fordítva gondolom csak lehetségesnek, mint a normál bankszámlánál is, vagyis hogy van egy számlád, és 2 kártyád van hozzá, amivel ketten tudtok költeni ugyanarról a számláról.
Ezek szerint neked egy kártyád van 2 számlához?
Honnan tudják ha fizetsz a kártyával, hogy melyik számláról költesz éppen? -
tupacamaru
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Igen, nekem is úgy van.

gban 2 acc-hoz egy kártya, nem 2 kártyához egy acc.
Legalábbis nekem ez jött le. -
gban
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Akkor honnan mondják meg hogy melyikről akartál költeni, melyiket terheljék?
-
DonThomasino
veterán
Két Paypal accounthoz tartozhat 1 kártya?
-
tiestofan
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Van nyomkövetési számom a kérdés az hogy hova adjam meg mert az ebay-en már megadtam de ezek szerint az nem volt elég,ez az 1 problémám van és tök simán mennének a bizniszek...szal paypalnek hova? (hogy végre el is fogadják)
-
tiestofan
csendes tag
Hali!
eladtam egy terméket ebayen, azt írja a paypal h megkaptam ugyan a pénzt de addig jegelik a zsét amíg nem küldöm el nekik a bizonyítékot vagy követési számot,és amint azt megkapták azonnal jóváírják az összeget...kérdés: hova küldjem ezt a követési számot hogy végre megkapjam a pénzem?
előre is köszöntem a választ!
Üdv! -
gban
veterán
válasz
Nenősüljmeg!
üzenetére
dealextreme.com
-
Nenősüljmeg!
tag
hello!
nem találtam jobb helyet arra a kérdésemre, hogy tud-e valaki megbízható kínai oldalt, ahol jó áron vehetnék egy laptopot, ami meg is érkezik és az is lesz a csomagban amit vettem...
szóval, ha valaki tud ilyen oldalt ajánlani azt megköszönném. -
maathe
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azért megvárom azt a 2-3 napot amíg megérkezik a számlámra. Addig csak nem zárolják az accom.
-
maathe
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az accom többet ér mint az a $20.
Az egyetlen gondom csak azzal van, hogy a tranzakció után egyből a bankszámlámra küldött pénz megfog-e érkezni. Lehet, hogy azt is blokkolta a PayPal.
-
Winner_hun
félisten
-
maathe
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mekkora nyomorék ez, már a PayPalos üzenetekre sem válaszol. Ugye most a PayPal számlám annyi mínuszba van, amennyiért eladtam a cuccot. Ez azért van mert teljes egészébe visszakapta a pénzt vagy még csak engem minuszoltak?
Megvárom, hogy megérkezzen a lekért pénz a számlámra, aztán visszaküldöm neki, had örüljön a rohadt indián, ezekkel sem üzletelek soha többé.
-
Winner_hun
félisten
Egyszer volt ilyenem 4 éve, nem pontosan emlékszek már rá hogy mi hogy merre mennyi.
HA jól rémlik akkor amíg nincs rendezve az ügy addig ha pénzt kapsz a PayPal számládra akkor azt automatikusan zárolják, ha valamennyi van rajta akkor azt is. Ha az ügy végére azt állapítják meg hogy a vevőé az összeg akkor nem fogod tudni használni a PayPal accountodat pénzküldésre, csak ha egyenlítetted a tartozásod. Ha közben pénzt kapsz akkor azt odaadják a vevőnek.Én egy ideig harcoltam a PayPal-lel, kb. szartak rám, miután elegem lett az egészből bementem a bankba, letiltattam a netkártyát, kértem egy újat. Mikor az megjött akkor egy új e-mail címmel létrehoztam egy új fiókot, azóta is azt használom, semmi bajom nem származott belőle hogy egy név/cím páros 2x szerepel az adatbázisukban.
-
maathe
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hogy ha neki ad igazat a PayPal akkor az én accom zárolásra kerül?
Megkaptam a pénzt és egyből lekértem a számlámra. Ha most visszaküldöm neki a pénzét akkor a lekért pénz meg fog érkezni 1-2 napon belül? Tehát nem leszek 2x annyi mínuszba? -
Winner_hun
félisten
Ha a PayPal-lel nem tudod lelevelezni, bebizonyítani hogy az az összeg a tiéd akkor vagy kifizeted neki vagy hagyod a fenébe és csinálsz új accountot. Persze ahhoz kell majd egy másik netkártya (ha volt hozzáadva)
Személyes tapasztalat, egyszer már végigcsináltam ezt egy csaló miatt. -
maathe
senior tag
Eladtam egy domaint, minden jól ment, de az a retardált refundolt és most mínuszba van a számlám PayPal-on. Ebből mi lesz?
-
gban
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Belépsz a PP számládba, send money, be kell írnod az email címét az illetőnek, ami egyben a számlája azonosítója is, meg beírod az összeget, és küldöd.
-
molnarpeter
nagyúr
Hogyan tudok egy másik PP usernek pénzt küldeni?
mp
-
DonThomasino
veterán
Van magyar paypal ügyfélszolgálat?
-
válasz
DrSquirrel
üzenetére
Igen, mindig az adott országhoz tartozó belföldi számlákra enged kiutalni a Paypal.
A Paypal átvezetésnek lesznek költségei. -
gban
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nekem ment ma is.
Keresgéltem, de nem találtam túl sok infót, Budapesten érdekelne egy lista a PP-t elfogadó számítástechnikai webshopokról / boltokról.
Tud valaki ilyet?
Amiket én találtam, az nem sok, íme:
digitalker
kingcomp
haszonaruhaz
electric-storemeg még 1-2, de annyira nehezen megtalálhatók, hogy most is kereste, mert emlékeztem hogy kimaradt pár, de nem találtam meg őket ismét.
-
válasz
DrSquirrel
üzenetére
-
DrSquirrel
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Hogy tudok szerintetek magyar címmel regisztrált paypal acc-ról utalni osztrák bankszámlára? mikor kérem a kifizetést csak magyar vagy amerikai bankszámlaszámot enged regisztrálni....
Köszönöm előre is a segítséget.
Dr.Squirrel
-
DonThomasino
veterán
Valaki használt ma paypal t vagy csak nekem nem megy?
Ez az üzenet:
Thank you for your purchase
eBay Buyer Protection Your purchase is covered by eBay Buyer Protection. Learn more about Ebay buyer Protection - opens in a new window or tab
We are processing your payment of US $1.98 through PayPal. You will receive an email receipt shortly. For more information about your purchase, visit My eBay.Se email, se sms , se pénz mozgás.
-
Winner_hun
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Mit nem értesz?
Leírod a hibaüzenetet, leírod hogy nála van gond és megkérdezed ezek után hogy nem tudsz neki pénzt küldeni? De tudsz, beteszed egy levélbe és postán feladod a címére. Nem tudom min mit nem értesz. Ez olyan hogy vagy szép rét közepén és megkérdezed hogy zöld-e a fű miközben rámutatsz a zöld fűre. Legyél konkrétabb hogy meg legyél értve.
-
DonThomasino
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor nem értelek.

-
Winner_hun
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem tudom.
-
DonThomasino
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nála van vmi gond.
Nem tudok neki küldeni pénzt? -
Winner_hun
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ezzel nem tudok mit kezdeni, google nekem is ugyanazt dobja ki mint neked, hajrá

-
DonThomasino
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
This recipient is currently unable to receive money.
-
Winner_hun
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
1. Send money - beírod az e-mail címet és az összeget, majd Continue
2. Payment method - Itt van Change link, arra klikk. -
Szumi
tag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni? Kisebb problémába ütköztem. Fizetni szeretnék Paypal-lal ebay-n. Küldtem pénzt a paypal számlámra(13000ft) és ezt szeretném megvásárolni. Mikor viszont az ebay-ről átmegyek a paypal-ra és a bejelentkezési oldal után egyből egy olyan oldalt dob ahol csak bankártyával lehet fizetni.
Bankkártyát nem akarok beregizni, de gondolom enélkül is lehet. Korábban mikor néztem (csak akkor még nem volt pénz a paypal számlán) láttam hogy két választási lehetőség volt, de most csak a bankkártyás. Be regisztráltam közben a számlaszámomat is, mert azt hittem az is kell hozzá, de elég ha csak utalok rá pénzt és kész ha jól tudom.
Mi lehet a gond? Valaki tudd segíteni? Korábban már paypal-oztam, de az már régen volt nagyon. -
DonThomasino
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem találok ilyet.

-
Winner_hun
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Payment method / Change - itt nézd meg hogy mik vannak, ha lehet választani akkor Credit card.
-
DonThomasino
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha webkártyáról akarom hoyg le vegye akkor melyik?
-
Winner_hun
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Send money.
Második lépésnél át lehet állítani hogy honnan vegye le a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Van erröl tapasztalata valakinek?

V/