Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Withdraw menüpont. Ott a megadott bankszámlaszámra tudod visszautalni. 2-3 munkanap (és éjjel is megérkezhet)
De
-
rayoliviero
veterán
A paypalunkra pénz érkezett. Ezt, hogy lehet ráutalni arra a bankszámlaszámra, ami a paypal-hoz tartozik. Az összeget látjuk a paypalon, de hogy fel is tudjuk itthon használni, ahhoz rá kell valahogy utalni a paypal-hoz tartozó magyar számlára.
Nem úgy kell, hogy? Withraw funds to yout bank account.
-
Melack
veterán
Vagy nem

-
po1son
addikt
Hát az én számlaszámomnak a vége 2835, amit a paypal jól is írt a transfernél. De hogy emailen miért küldtek 0000-át az nem értem.... Kártya adatok, ha jól tudom ilyenkor nem is kellenek. Hiszen a számlára megy ilyenkor a pénz. Köszi a segítséget egyébként. Remélem, hogy nem lesz belőle -1500 Ft és +1hét.....
-
Melack
veterán
OTPs bankszámlaszám 3x8 karakter, ennek utolsó 8 karektere ált 0 - így az első jó lehet. A második nem a kártyád száma akar lenni?
És válaszolva kérdésedre, igen, megjöhet. Nem minden bank ugyanúgy kezeli a zárolások/utalások feloldását (az ilyenekről elég sokat tudnék mesélni... )
-
po1son
addikt
Akkor ha én vasárnap küldtem el, akkor még holnap megjöhet az enyém is?
Mert nekem egy olyan levél jött, hogy 1-2 nap és 27-én a számlámon kell lennie a pénznek, de még nincsen.
Amikor elküldtem a pénzt, akkor emailen a bank accountnál ez volt Bank account : OTP Bank Nyrt. x-0000, ami nem jó mert a számlám vége nem 0000.
Paypalon meg ezt írja ami a jó Transfer to: OTP Bank Nyrt. Checking (Hungary) x-2835.
Ezt most nem értem.
-
Dexar007
veterán
Hi,
mennyi idő mostanában paypal számláról haza küldeni a pénzt..teszem azt cib bankba ? -
Hintalow
senior tag
Az a baj, hogy erre nem nagyon lehet válaszolni, mert az valóban csak saját számláról lehet feltölteni, és ha nem így történik, a paypalnak valóban joga van visszautasítani azt.
Viszont az a bökkenő, hogy sehol sincsen egzakt meghatározva, hogy ezt mennyi idő alatt szülik meg (legalábbis én nem találtam még soha, és mástól sem halottam)
1-2 héten belül visszaküldik tapasztalatok alapján (esetleg mégis jóváírják, de ennek kisebb az esélye -
Spirit
őstag
A segítségeteket szeretném kérni. Mivel a bankkártyámat nem lehet hozzákötni a paypal-hoz(és nem is szeretném) ezért ráutalással szoktam használni a paypal számlámat. Mivel a számlámat és az eBay accountomat a párom is használja, így sikerült azt a hibát elkövetni, hogy az Ő bankszámlájáról utaltunk az én nevemen futó Paypal-ra. Még mindig nem érkezett meg a pénz, így elolvastam a szabályzatot és állítólag nem szabad más nevéről utalni, mert nem biztos, hogy be tudnak azonosítani(akkor a közlemény rovatba írandó azonosító mire van?). Ebben az esetben visszautalják a pénzt.
Kérdésem az, hogy járt-e már ilyen cipőben valaki és ha igen, mi a teendőm? Mennyi idő múlva várhatom az elkönyvelést vagy visszautalást?(egy hét telt el)
-
Sziasztok!
Nemrégiben vásároltam e-bayről egy terméket, (top rated seller volt) azt írta 7-16 munkanapon belül megjön. 1 hónap után sem jött meg, és indítottam ellene egy claim-et a paypalon keresztül, amit "megnyertem" és visszaküldték a pénzt, (és itt jön a de) DE ahogy rájött a paypalra az összeg USD-ben, ezt a paypal, automatikusan átkonvertálta HUF-ba, és kiküldte a bánkártyámra, viszont a vásárlás után én lecseréltem a bankkártyámat, mert az lejárt, viszont mikor automatikusan kiküldte az összeget a kártyára, akkor arra a kártyára küldte, amivel vettem, tehát a régire, ami mellesleg már nem is szerepel a pay-pal fiókomban. Szóval ilyenkor mi a helyzet? Attól, hogy arra a kártyára ment, az itthoni számlámon meg fog jelenni?
(Meg maradt így rajta 18 Ft, mert annyi volt a különbözet a vásárlás, sé a visszaigénylés között, szóval még arra is figyelt, hogy pont annyit utaljon vissza, mint amit levett)Előre is köszönöm a segítséget.
-
ocsi19
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
jaja, az lesz.
-
ocsi19
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
kicsit félreértelmeztem és igazából magamat akartam bebiztosítani, hogy ne utalhassak nagyobb összeget(hátha nem biztonságos)
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Most így elsőre jelenleg elég magas éves limitet állított be magától a Paypal, hogy tudom lejjebb vinni?

-
dances
tag
Sziasztok!
Valaki le tudná írni, hogy hol és hogyan tudom visszakérni a legutóbbi vásárlásom árát?
(11.05-én rendeltem, és még mindig nem adták fel) -
Hintalow
senior tag
Na döntök rekordot?
A 09.21-én vásárolt (és 24-én feladott) cucc ma érkezett meg.
Természetesen HK post.
Szerintem csak valamiért iszonyatosan feltorlódtak a cuccok, de előbb-utóbb minden megjön, úgyhogy kitartás
Persze már refundolt az eladó, ezért megkérdezném, hátha más már csinált ilyet: ilyenkor simán a mélcímére send money-val küldjem el az összeget? mi alapján tudja majd, hogy miért kapja?
Vagy kérdezzem meg, hogy mi legyen, hogy küldjem neki el megint? -
po1son
addikt
Paypalon még mindig van havi limit a pénzkivételnél (21.000 Ft)? Personal user vagyok.
Másrészt meg tényleg már csak 1-2 nap az átfutási idő? -
tlac
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
van ez a kép, nekem is ilyen volt, csak nem ebay, meg nem találkoztam ezzel a linkkel
de ezt kizárólag csak fizetésnél lehet beállítani? máshol nem?
vagy az számíthat valamit, hogy a primary pénznemet dollárra állítottam és ezért nem is volt ilyen link?
-
tlac
nagyúr
Amikor fizetsz a Paypal felületén megjelenik egy választható Opció a (végefelé“Other Conversion Options” ) és ott lehet állítani hogy a bank vagy a paypal váltsa.Véglegesnek veszi tehát vagy vásárlásnál állítod át vagy a paypal fiókban is beállítható.“Other Conversion Options”
fizetésnél nem találkoztam ezzel az opcióval
csak észrevettem volna, pedig végigkattintottam mindent"vagy a paypal fiókban is beállítható"
ez pontosan hol van?
(#7966) Winner_hun
ok, kösz, szépen elköltötte
-
efge
aktív tag
mennyi ido alatt veszik le a limited statuszt?
mindharom kert feladatot megcsnaltam, complete van melletuk es meg mindig limited vagyok
tudok vmi mast tenni hogy minel gyorsabban tudjam hasznalni a paypalomat? -
chatran
őstag
Street Address, lakcímhez rendelt netkártyámnál ezt írja a PP:
"By entering a new address, you will also change the PayPal billing address for the cards below. Before you make a change on this page, please update your new address with the card companies."
Ha ezt megváltoztatom, tényleg szólnom kell a bankomnak előtte? Jelenleg egy régi ideiglenes lakcímem van megadva neki, már 2 éve nem is ott lakom.
-
mate0314
aktív tag
Milyen költsége van annak, hogy a számlámról a pénz átkerül a paypal kezei közé? (Forint és dollárban kell fizetnem) Tehát a bankom mennyit vesz le/mit számol fel azért hogy a paypal kezeli a pénzt?
-
Melack
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
A bankod azért nézd meg, hogy az utalás után számol e fel díjat.
-
Melack
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Igen. A PP nem számít fel díjat.
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. gyors kérdés. ha töltök fel pénzt a paypalra az ingyenes?
-
po1son
addikt
Paypal számláról lehívni bankszámlára a pénzt 25.000 Ft felett ingyenes?
-
kmisi99
addikt
Ha lejárt a régi visa kártya amire a paypal volt regisztrálva és helyette a bank mastero kártyát küldött ki akkor nem lesz kavarodás paypalon?
-
Melack
veterán
Akkor mégse 11.06-tal indították el?
(#7948) Jonye: azért azt érdemes megnézned, hogy milyen bankszámlaszám van feltűntetve. Mert ha az rossz, ami bent van, akkor érthető, hogy nem kaptad meg - és akkor megint nem. Ha viszont ott minden rendben, akkor a PP szúrt el valamit.
-
Melack
veterán
Nézd meg a tranzakcióid listáját, hogy adott időintervallumban (november 6 - 22 között) érkezett e beérkező utalás a PPról - lehet vmi kínai nevet fogsz látni, nálam legalábbis úgy jelentkeznek az eladók adatai. Ha nincs, akkor írsz PP-nak, hogy no money....
(#7941) Dexar007: te még jól is jártál, ahogy olvastam.
-
Dexar007
veterán
Visszatérve még az előző majdnem átverős történetemre, ami végül is jól zárult szerencsére.
Időközben, a vevőm már 2 negatív értékelést is begyűjtött vaterán, érdemes elolvasni.:[link]..szerintem én holnap megyek a rendőrségre, mondjuk fogalmam sincs, hogy működnek ezek a dolgok. -
Jonye
csendes tag
Én kaptam egy levelet a PaPal tól amiben azt írják hogy nem tudták jóváírni a számlámon a pénzt és vissza utalták a feladónak..11 hó 06 án.... Azóta sem érkezett meg.. Mit lehet tenni??
-
peter9228
aktív tag
Hali!
Leteszteltem a személyes befizetést Unicredit bankban, működik. Az ügyintéző mondta, hogy a megjegyzésbe nem csak az azonosítót, hanem a nevet és lakcímet is írjuk bele, én hallgattam rá, és befizettem 100 Ft-ot. Ez hétfőn volt, ma 4-5 óra körül jelent meg a 100 Ft a felhasználómon. Kicsit bonyolította a dolgot (szerintem), hogy 2 keresztnevem van, a bankban ugye elkérik a személyit, lakcímkártyát, és a teljes nevemet írták be, paypalon meg csak az első keresztnevemet adtam meg, tehát nem egyezett meg a két név. Viszont a megjegyzésbe ezt írtuk: XXXXXXXXXXXXXXX [név] [lakcím] (a paypal-on megadott név és lakcím, a sok x pedig az azonosító) Úgyhogy talán működhet ebben a formában más nevére a befizetés. -
Mardel
őstag
Paypalról paypalra bárkinek bármikor lehet utalni, és perceken belül átmegy.
Top up-al meg csak saját paypal fiókra lehet utalni magyar bankból.
De még figyelmeztet is rá, a Top up menü alatt.
"Important!
The money must come from a bank account that's in the same name as your PayPal account, which we have as XY. Read more" -
mate0314
aktív tag
Üdv! Szeretném a segítségeteket kérni!
Kínából szeretnék rendelni.Ersténél van visa dombornyomott kártyám + eszámla
Ha az ő rendszerükön keresztül utalok, az horror. Az érdekelne, hogy ha paypal-al összekötném a kártyám, akkor pl egy 100$-os termék nekem mennyibe fog fájni? (mondjuk 220-es árfolyamnál)Valamint annak milyen költsége van, hogy az erstés számlámról a pénz átkerül a paypalhoz? (mennyit vagy mit számol fel érte az erste?)
-
Jonye
csendes tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Leg közelebb csak akkor postázz ha csilingel az sms
Egyébként nekem is van egy hasonló ügyem... Én is Bizonylat screen re postáztam... Persze nem katam meg azóta sem a pénzt igaz itt a vevő PayPal címemre utalt.. később kiderült hogy csak sajátra lehet.. nade a PayPal azt mondta telefonba hogy 11.06 án érkezett a befizetés mivel nem tudták elkönyvelni 11.10 én visza külték a feladónak... A feladó az azt mondja még nem érkezett visza a pénz.. NA most akkor mi van??? -
Dexar007
veterán
Háh..megjött a csomag..bontatlanul, úgy ahogy elküldtem.Volt rajta egy kis sárga cetli, hogy miért küldték vissza .: 5 lehetőség-megváltozott lakcím, érvénytelen cím- stb és be volt X-elve az ,,ismeretlen".
Először azt hittem, hogy nagyon jó fenyegető levelet tudok küldeni
, de aztán rájöttem, hogy ez bőven a levél előtt lett visszaküldve, mivel ha már ma megkaptam, akkor tegnap kellett ugye feladni.
Na de a lényeg, hogy öröm és bódottá...már csak, az a kérdés ,hogy ennek mi értelme volt az ő szempontjából? Mert ez még "csalási kísérletnek" még mindig elmegy, főleg, hogy meghamisított egy erstés befizetési bizonylatot. -
Dexar007
veterán
Na én most már teljesen elvesztettem a fonalat..
Felhívtam a szarvasi postát (oda ment a csomag), név és cím alapján megnézték, hogy ott van e még a csomag (persze a címzett címét is elkérték), erre olyat szól az ügyintéző, hogy ,,ezt a csomagot tegnap visszaküldték a feladónak,vagyis magának".
Na most .:1.) Vagy kivette belőle a telefont és visszaküld egy üres dobozt, amivel igazolni tudja a rendőrségen, hogy ő márpedig visszaküldött mindent.
2.)Vagy..nem tudom.
Eleve, hogy küldhetik ilyen gyorsan vissza? Mert 4-5 napot mindenképp ott kellene állnia a postán, hogy a címzett az értesítés után át tudja venni.
-
Tamy
őstag
válasz
Dexar007
üzenetére
Szerintem hiába is mennél oda, nem Te vagy a címzett, a postás nem fogja odaadni neked. Az egy dolog, hogy Te adtad fel, a postán talán lehetne is kezdeni ezzel valamit, ha meglenne a feladószelvény, de a postás csak a címzettnek, a vele egy háztartásban élő személynek, vagy a címzett által meghatalmazott személynek adhatja át. Hivatalosan legalábbis. Régebben nekem a postán az át nem vett küldeményeimet alig akarták odaadni, mert nem a lakcímkártyámon szereplő cím szerepelt rajta. Így viszont szerintem is maximum a rendőrségre mehetsz. Persze lehet, hogy tévedek, szerencsére nem volt még ilyenben részem.
-
-
Mardel
őstag
Nem értem a kérdést.
Unicrediteseknek annyi pluszt jelent, hogy nem 2 nap az átutalás paypalra, hanem 1 nap.
Neten ha banki nyitvatartási időben utalod, akkor a paypal unicredites számlájára perceken belül megérkezik, az időeltoldódás és az ő nyitvatartási idejük miatt kell még 1 nap, mire a paypal számládon van a pénz.Ugyanez mikor paypalról utalsz vissza saját számládra.
-
Dexar007
veterán
Na,és ezek után még van pofája azt mondani, hogy ,,visszavontam az átutalást mert a csomag nem jött meg".
Írtam neki 4 lehetőséget, 1.kifizeti 2. visszaküldi 3. letiltom a mobilt (47 ezer volt egyébként) 4. ablakban fog fizetni..
Nekem teljesen mindegy, itt nem a pénzről van szó..persze arról is..de egyszerűen zavar az a tény, hogy valaki ingyen használja a mobilt amit elküldtem neki ajánlott+elsőbbségivel jóindulatból, mert neki ,,keddre sürgősen kellett". -
Jonye
csendes tag
Egy trükkös kérdés:
A PayPal Unicredites... tehát ha bemegyek az unicreditbe... És a saját PP-s számlámrol kimásolom az adatokat.. A bankban be e tudom fizetni az öszeget és az vajon jóvá e iródik?? -
Dexar007
veterán
Igen, minden összejött..1 évre visszamenőleg kb megvannak az ajánlott szelvények, csak ezt az egyet kellett a postán hagynom.
Postán esetleg ha bemegyek személyesen, akkor nem tudják megmondani, hogy milyen csomagot adtam fel tegnap? Mert ugye a szelvényt be szokták vinni a gépbe. -
Mardel
őstag
válasz
Dexar007
üzenetére
Lehet, hogy nem is a saját címére kérte a postát, hanem valaki máséra, hogy majd dobja be hozzá ha kap valamit, stb.
Be kéne menni az Erste-be személyesen vinni kéne ezt a kinyomtatott hamis bizonylatot, és megkérdezni, hogy a te címed amire küldted a csomagot, egyezik-e azzal a címmel amiről az átutalási megbízást adták.
K&H-ban pl minden személyes ügyletet csak személyi és lakcímkártya megnézése, egyeztetése ellenében végeznek el.
Ha egyezik, akkor akár a rendőrségi feljelentést is megtudod tenni, ha még a beszélgetés részletei megvannak neked.
Érdemes az ilyeneket meglépni. 20 ezer Ft felett már amúgyis foglalkozniuk kell az üggyel.
Sőt felnyomhatod hivatalos okmány meghamisítása miatt is. -
Dexar007
veterán
Feladtam, mert látszik, hogy egy gyenge hamisítvány..Ki tudom nyomtatni a bizonylatot, és bemehetek vele a bankba, és utána mi lesz? Semmi,max kiröhögnek.
Annyit tudok még tenni, hogy elmegyek holnap 8-ra a címére és várom a postást, aztán visszaveszem a csomagot...ablakba meg dobok valami ajándékot. -
Melack
veterán
válasz
Alexios
üzenetére
Nah, azért érdemes megnézni,hogy a bank mennyi ideig ül a pénzen. Ezt sajnos így exhas nem tudom megmondani neked - én saját tapasztalatról beszélek, nálam max 2 munkanap. Nézd meg a tranzakcióidat is, hátha ott van közte.
Nézd meg PP-on is, hogy mikor indították el.
(#7913) Dexar007: feladtad már? Egyébként meg a feladó bankot a bizonylattal fel tudod keresni, hogy mi a szösz van - illetve szólsz a fazonnak, hogy ez így nem begyere....
-
Dexar007
veterán
Jóvan..átvertek, most már biztos (most nagyítottam ki az átutalási bizonylatot..és elég szarul van megcsinálva).
Ilyenkor mit lehet tenni? -
Mardel
őstag
válasz
Dexar007
üzenetére
Ha bemegy CIB-be és onnan fizeti a te számlaszámodra készpénzben akkor azonnal rajta van.
Ha Ersteből CIB-be akkor az átutalás, és délben még átmehet 4-ig de utána csak következő nap várható.
Ha még nem jött, akkor nagy az esélye hogy átejtett, esetleg több dolgot vett tőled és csak az egyik bizonylatot fénymásolta be, vagy lehet csak az ára egyezett, stb.Nem szoktam vaterázni az előreutalásos átverések miatt se.
-
Melack
veterán
válasz
Dexar007
üzenetére
Hmm, akkor most vagy az van, hogy zárás után adta le az összeget átutalásra a fiókban, akkor viszont ma indították el, és csak holnap kapod meg, vagy valamit elírt. (Én bankfiókba be nem teszem a lábam ilyen miatt) ERSTE kondíciós lista, hátha van benne hasznos infó erről.
Ez alapján nem hiszem, hogy jól állsz.
A "4 órás szabály" egyelőre nem terjed ki egyetlen beszedési fajtára sem, ezért a csoportos beszedések, a felhatalmazó levélen alapuló beszedések, a váltóbeszedések, a csekkbeszedések, a határidős beszedések és az okmányos beszedések esetében a teljesítési határidők nem változnak. Elektronikus benyújtásnak az interneten, az elektronikus banki rendszeren benyújtott megbízás vagy telefonon megadott rendelkezés számít (a faxon benyújtott megbízás papíralapú megbízásnak minősül).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vasárnap este küldték el.

Éjszakai utalás, jól hangzik.

V/