Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
scream
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sziasztok!
Most küldök először pénzt PayPal-ról folyószámlára.
Mennyire tartja be PayPal az 1-2 napos határidőt ilyenekben? Vasárnap küldtem át, még nem jött meg. -
somnia
senior tag
Honnan tudom letölteni a shipping labelt?
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, honnan tudom meg, hogy a paypal mennyit tesz re egy rendelés végösszegére?
Köszönöm
-
Kernel
nagyúr
válasz
Buster17
üzenetére
Nem 1 db új jelszót kell készíteni, hanem mindenhová másikat, amit program generál, és nem kell megtanulni sem, ha titkosított fájlokban tárolódik. Igaz, ezek nyitásához általában egy közös mesterjelszót használ az ember, amit fejből jó tudni, de azt hiába figyeli le egy keylogger, még a jelszót tároló fájlt is el kellene lopni a gépről, ami már nehezebb ügy egy normálisan rendben tartott gépen.
Ha például lenne egy Budapest Bankos netfiókod, már meg lennél lőve, mert ott sokáig 90 naponként kötelező jelszócsere volt, illetve most már lehet választani 180 vagy 365 napot is. Utána egyszerűen nem enged tovább a belépés után, míg el nem végezted a jelszócserét.
Ilyenkor jön képbe a jelszógenerátor, máris van egy lzwict7ERsqBasTzw4R6 szintű jelszavad, hacsak nem kérsz bele speciális karaktereket is (@jxV*7y5$vN!*sG0wNo%), hogy érdekesebb legyen a dolog.
Ezután rögtön módosítom a jelszót az űrlapkitöltő (jelszótároló) programban is, ami dolgozhat direktben pendrive-on, mint portable alkalmazás, vagy szokott módon a gépen, ahonnan időnként elmenti az ember, a titkosított, mesterjelszóval védett fájlokat. Az általam használt programnál egyébként át lehet váltani képernyőbillentyűre is a mesterjelszó beadásához, így egy keylogger semmit nem lát belőle.
Az eljárás előnye az is, hogy az űrlapkitöltő program mindig URL-hez társít, így kizárt dolog, hogy hamisított oldalon be tudnád adni a jelszót, mert leugat a program, még mielőtt észrevennéd, hogy URL-hamisítás áldozata lettél.
-
KukkSteve
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Rendeltem egy csomagot Május 28-án, paypallal fizettem. Tracker oldalakon úgy látom, hogy Június 1-én volt postán, de még mostanáig is csak INFORMATION RECEIVED státuszban van. Gondolkozom rövid időn belül egy paypal dispute-on. Szerintetek mikor indítsam, hogy ha a legrosszabb esetet vesszük figyelembe, akkor is pénzemnél maradjak? Köszi előre is a válaszokat.
-
hidroponi
tag
válasz
Buster17
üzenetére
"Már kb 2 éve egy full biztonságos jelszavat használok mindenhol és nagyjából egységet így nem felejtem el."
nyihihi.
a 2eve, mindenhol es a full biztonsagos jelszo egymast kizaro fogalmak.
eleg 1 helyen ellopni a jelszavad es maris mndenhova bejutnak!hasznalj jelszo manager programot, ami pl. egy pendrivon tarolja erosen titkositva az adataidat.
es minden helyre gep altal generalt eros jelszot hasznalhatsz amit nem kell megjegyezned. -
-
basika
újonc
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogyha a Paypal számlám negatívban van, akkor azt a Paypal ráterheli egy idő után a bankszámlámra is? Vagy ha eltávolítom a bankszámlámat és a kártyát amit megadtam a paypalon (remove bank account and remove credit card) akkor nemtudja?
-
Buster17
addikt
válasz
pepe091
üzenetére
Ez nem vicc.
Most honnan tudjam mit adtam meg 5 éve? Már kb 2 éve egy full biztonságos jelszavat használok mindenhol és nagyjából egységet így nem felejtem el. Régen lehet valami kispistajóskát adtam meg.
5 éve más stílust kedveltem és a fene tudja, hogy mi volt az
Első állatom nevét azt tudom, de valamiért az sem jó. Lehet rosszul adtam meg 5 éve vagy valami anyóst írhattam be.
A telefonszám tényleg gáz
(Sim a kaka mert az előző ki írta a számot) -
Buster17
addikt
Hali!
Vagy egy paypalom aminek elfelejtettem a jelszavát. Már vagy 5 éves reg és már 5 éve fent sem voltam. Jelszó emlékeztetőt kértem emailomra de két biztonsági kérdés fogad amire nem tudom a választ.
Kedvenc előadómat kérdezi és honnan tudjam, hogy mi volt a kedvencem 5 éve? Első állatom nevéről ne is beszéljek...Csinálnék új reget, de kéri a telefonszámot. Muszáj a sajátomat megadni? Csak mert nem tudom, hogy mi a számom és a telefon információjában is csak annyit ír hogy ismeretlen

Maistro kártyád elfogad?
-
W1
senior tag
Sziasztok. Iphone appon hogy tudom bankszamlara lekerni a penzt? Ramegyek, hogy withdraw de annyi van ott hogy bank-0000 es nem lehet atirni vagy hogy megy telefonrol? Koszi.
-
Fandango
veterán
válasz
albinolynx
üzenetére
Viszont en szeretnem az uj emailt hasznalni, mert ami meg van adva, az ezer masik helyre is fel van hasznalva. Direkt csinaltam egy ugymond "hivatalos" helyre hasznalhato mailt, amit csak ilyen helyeken adok meg (vasarlas, ugyintezes celbol) es nem kapok minden sz*rt arra a fiokra.

-
Fandango
veterán
válasz
albinolynx
üzenetére
Erdekes, nem ertem, hogy nem oldottak meg ezt a problemat. Viszont az ertesitest a masik gmail cimre miert kapom akkor meg, miben mas a verification email?
-
somnia
senior tag
Sziasztok!
Azt hol lehet beállítani, hogy küldjön mailt ha pénz jön? -
Kernel
nagyúr
válasz
Fandango
üzenetére
Akkor az azért megy ki a régi címre, mert elmaradt az új cím megerősítése.
Egyébként a két cím azonos szolgáltató? Gmail, vagy valamilyen kisebb cég? Netán freemail.hu? Utóbbinál legendás késések fordultak elő régebben, vagy talán manapság is.
Szerintem a PayPal rendszere mindenképpen kiküldi a levelet, inkább visszapattanhat valami miatt. A pontos címzés szintén triviális, vagyis gondolom nincs elütve.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Fandango
üzenetére
Nem tudom mennyire triviális, de a spam-et is nézted, a webes fiókban? (Nem Outlook stb.)
Van egy PayPal-tesztfiókom, amit még a rendes fiók előtt csináltam, fake adatokkal, mert kíváncsi voltam a működésére, hogy ne élesben kelljen kísérletezni, esetleg elszúrni valamit.
Ebben a próba-fiókban most megadtam egy új címet, jött is rögtön a megerősítő linket tartalmazó levél, az új címre:

-
Fandango
veterán
Sziasztok!
A paypal fiokomhoz szeretnek egy uj email cimet rendelni, beirtam, megjelenik, csak meg kellene erositenem a cimet. Viszont hiaba kattintok a confirm emailre, ki irja, hogy elkuldtek a cimre a megerosito emailt, de nem kapok semmit. Mi lehet a baj?
-
Sakab
senior tag
Most legutóbb ezt a levelet kaptam. Betudok még lépni de semmi több elérem a levelezésem és kész.
(I)Thank you for your reply. My name is Daria and I am sorry to hear that you account is suspended. I understand your frustration about it and I see that you would like to know the reason of this action.
I took some time to double check your account and see that it was suspended in accordance with our User Agreement. Your account was found to have disruptive buying behavior (such as a pattern of opening cases for items not received when delivery or shipment can't be confirmed by seller), which we believe represents too great of a risk to the eBay community. From time to time, we find accounts which have a risk that no longer justifies a continuing relationship with eBay. When that happens we suspend these accounts and they are no longer able to be used for buying or selling. I am sorry but I am not able to tell the more particular reasons of this action. Unfortunately, I am not able to tell you the more particular reson of this suspension.
From this point forward, in order to conduct business on the internet, you will have to find a different venue.
Please note that you can't register a new account or use an existing account while your account is suspended, but you can continue working with your cases. I also have to inform you that we won’t be able to answer your further emails regarding this matter from this point.
We regret any frustration or inconvenience this matter may cause you. Thank you for your understanding.
Sincerely,
Daria A.
eBay Customer Support
(/I)
Azért akarok új paypal reget mert ha új mail címmel beregelek és megadom mondjuk anyum nevét címet meg többféleképpen meglehet adni. Azzal lehet játszani így nem pont ugyan azt a címet fogommegadni mint az előző regembe volt igy max az IP vagy MAC adress köt ide azt meg semeddig nem tart megváltoztatni. Paypal felől meg a számlaszámom nem látják csak azt hogy milyen mail címmel van beregelve.
"A késöbb gond lehet" az mit takar? Max ha rájönnek kitiltják az új címem is, de egy próbát megér. Rendszeresen rendeltem eddig gond nélkül és szeretnék a jövőben is. 100% visszejlzésem volt és kb 100 sikeres vásárlás, de ezt a kedves ebay support lesz*rja...

-
Kernel
nagyúr
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Én is csak feltöltéssel használom, második utalás kaptam egy ilyen emailt:
Your PayPal account is now Verified
----------------------------------------------------------------------Dear Gipsz Jakab,
Based on your recent PayPal transactions, we upgraded your account status to Verified.
This means that there are no limits on how much you can send from your PayPal account.Yours sincerely,
PayPalItt lehet megnézni / emelni:

-
Kernel
nagyúr
A cikk bármilyen szabálytalanságra vonatkozhat, ami korlátozással jár.
Eleve az eBay-ről tiltottak vagy korlátoztak (nem tudom, miben nyilvánul ez meg), de így nem is érthető, hogy miért a PayPal-t akarod újracsinálni. Az eBay-fiókot sem érdemes, mert ha az adataid alapján később felismernek, gond lehet.
http://pages.ebay.com.au/help/account/closing-account.html
Can I close my account if it’s been suspended or restricted?
If your account has been suspended or restricted, you can’t close it until all matters have been resolved.
Nincs még tapasztalatom ilyen ügyekben, de elvileg az eBay-nél lehetne kommunikálni valamit.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Régebben voltam itt, és érdeklődnék, hogy a Pay Pal számlámra mennyit utalhatok? Mennyi a limit? 35-36 ezernél lenne bármilyen korlátozás? Régebben csináltam még, nincs kártya csatolva hozzá, semmi extra. Egyszer utaltam rá 21 ezret, az átment rá, akkor a 36-nak is át kéne?
-
KTU
addikt
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Igen indíts dispute-ot és csak ott írogass nekik.
Én is így jártam.
5-7 nap után indítottam disputot, mert előre megbeszéltem velük hogy fizetés után azonnal feladják, persze nem így lett,
pár válasz után vissza is utalták a pénz, teljes egészében.Ilyen téren eléggé türelmetlen vagyok.

-
Sakab
senior tag
Köszönöm a cikket google fordítóval amit kihámoztam belölle ez inkább az eladókra vonatkozik nem de? Én meg csak simán vásárolnék.
Belátni nem látták be és én se láttam be hogy hibáztam röviden a történet az ennyi:Rrendeltem egy wifi kártyát Kínából 16 dollárért ami nem működik. Írtam az eladónak hogy du*gja fel magának mert sz-r. na jó nem igy volt tisztelt barátom stbstb. nem válaszolt 2 hétig pedig nyitottam neki caset vagy mit. Mondom nem cseszel ki velem irtam az ebaynek hogy vegye át ő az ügyet.Ekkor írták hogy többet akkor nem beszélhetek az eladóval. Kaptam is szépen választ párnap múlva hogy visszaadják a lóvét csak küldjem vissza. Irtam nekik hogy semmi akadája ha kifizetik a posta költséget ami kb 8 rongy pluszba. Erre már választ nem kaptam csak az volt a topikjában hogy Kérem adja meg a nyomonkövetési számot. semmi több...nem tudtam nekik sehogy se írni, ezért írtam úja az eladónak pár napja simán üzenetbe és lehet akkor ez az ok
Most akkor véleményed szerint több dolgot is látnifog a paypal számmal kapcsolatban? És nem lesz elég egy új regisztráció? Mit tudok akkor tenni szerinted?
A semmit kérlek le se írd inkább... 
-
Kernel
nagyúr
Ebayről kitiltottak (véleményem szerint alaptalanúl de visszacsinálni már nemtudják)
Ez értelmezhető úgy, hogy azóta már "belátták a hibájukat", csak technikailag nem állítható vissza? Mert akkor nem hinném, hogy akadályt támasztanának, sőt ajánlhatják is az ismételt regisztrációt.
Egyébként viszont ráfázhatsz, mert egy ilyen eBay túl sok mindent tud(hat) rólad, email-cím a legkevesebb:
Don't Reregister After Getting Suspended
Ha akarnak, "kicsinálnak". A cikk szerint a nyerő megoldás az eredeti probléma rendezése.
A Paypal tulajdonosi háttere aránylag ismert az Internetezők körében, vagy hamar szembesül vele, aki például az eBay-konkurens Amazonon szeretne vásárolni, aztán csodálkozik, hogy ott nem lehet PayPal-lel fizetni. Bár vannak megkerülési módok, lehet igényelni PayPal debit kártyát, ami más debit kártyákkal egyenértékű, így az Amazonon is elfogadják. Esetleg lehet regisztrálni közvetítő cégnél, aki erre a problémára szakosodott.
-
Vjankovics82
senior tag
sziasztok!
antelife nem válaszol nem lesz lenovo a660 zöldbe még lehet egy hét múlva se!!! kilépnek a chatből mikor írom nekik hogy kérem vissza a pénz!!! dispute indítok szerintem akkor biztos visszaadják!!!valaki tudja hogy mit csináljak?
-
Sakab
senior tag
válasz
hidroponi
üzenetére
"Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni, ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név, valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához."
Azaz egy új mail cím alá úra beregelni a régi kártyát amit elötte a régi PP alól kitöröltem és bár ki a tulaj többet az ebay se fog látni....elivleg...jövöhétnél hamarabb nemtudom megcsinálni sajnos addig marad a tippelgetés

-
Sakab
senior tag
Sziasztok, egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Ebayről kitiltottak (véleményem szerint alaptalanúl de visszacsinálni már nemtudják) na már msot egy amex kártyám van beregelve paypalra. Ha megszüntetem a paypal-om és újra regelek és újra megadom a kártya adataim akkor ha újra regelek ebayre akkor már az új paypalos email cimem adommeg és akkor mehet. Jól logikázom? Vagy esetleg a paypal tárolja a kártya adatokat és nem engedi törlés után se újra regisztálni?
-
kirkri
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem erről van szó, hanem volt egy eBay vásárlásom ami több hét alatt sem érkezett meg.
Írtam az eladónak, hogy gebasz van, erre azt válaszolta, hogy nem refund-ol, hanem pénzt küld. (Azóta sem értem miért) Aztán tegnap megjött a termék. Írtam neki gyorsan, hogy ne küldje a pénzt, mert megjött a termék, de kiderült, hogy pár órával elkerültük egymást és már elküldte a pénzt.
Végül abban maradtunk, hogy refund-olom a pénzét, pár euro kivételével, mert valamit kifelejtett a csomagból. Ezért kellene partial refund-ot választanom, csak nem tudom mi vár a gomb másik oldalán.
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Küldött nekem pénzt valaki a PayPal számlámra, aminek egy részét refund-al szeretném visszautalni neki.
partial refund-ot akarok választani, csak nem tudom, hogy a képen látható Issue a refund gombra nyomva van-e még választási lehetőségem, ahol kiválaszthatom a partial-t, vagy rábökve visszatolom neki automatikusan az összes pénzt? [link]Még ma este meg kellene csinálnom, de bennem van a para.
Segítsen valaki please, 
-
horvathd
aktív tag
válasz
logaritmus
üzenetére
Igen, pár napnak el kell telnie, amíg újra a számládon lesz a pénz.
-
logaritmus
tag
Sziasztok!
Kaptam egy refund-ot namost a paypal azt írja hogy completed ,de maga a bankszámlámon még nem került jóváírásra. El kell telni x napnak, hogy az ténylegesen is jóváírásra kerüljön? Azt hittem ez úgy működik, mint amikor vásárolok, hogy egyből leemeli a pénzt, itt meg egyből meg is kapom

-
index31
tag
Sziasztok !
Egy kérdésem lenne PayPal-al kapcsolatosan, ha tudnátok ebben segíteni akkor megköszönném, de ha volt már ilyen tipusú kérdés akkor elnézést kérnék.
Szóval a PayPal-hoz tartozó bankszámla, hogy ki lehessen kérni a kifizetést az midegy, hogy milyen Banknál vagy Takarékszövetkezetnél van ? Mert ahogy nézegettem egy Takarékszövetkezetnél talán olcsóbban ki lehet jönni a bankszámla terén, mert nekem kártya nem kéne hozzá csak maga a bankszámla és magyarán a fenntartási költsége talán kisebb egy Takarékszövetkezetnél a bankszámla.
Tehát ki lehet kérni akár egy Takarékszövetkezeti bankszámlára is a PayPal-nál levő összeget ?
Köszönöm a választ előre is !
-
horvathd
aktív tag
válasz
macimeister
üzenetére
Csak forintot tudsz befizetni.
-
macimeister
aktív tag
Pénz feltöltést tudok csinálni nem csak forintból? Pl nekem van dollárom/fontom/zlotyim és azt szeretném rárakni paypalra. Ezt meg tudom oldani anélkül, hogy bárhol is átváltódna? Top Up insantnál csak forintot enged, de ha a párnapost választom és bemegyek személyesen az unicreditbe, akkor ott lerakhatok forinton kívül mást is?
-
B-L-A-C-K
titán
Én is valami ilyesmire gondoltam, így akkor feleslegesen nem mászkálok a bankba, hanem az egyenlegemet feltöltöm egy másik kártyán keresztül. Köszönöm pepe091, és horvathd kolléga a megerősítést....

-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Mikor hozzáadod, akkor rajta kell lennie kb 700 Ft-nak. Először elvégez egy próbaterhelést ami 1 USD (~230 Ft körül), ezután ráterhel 400 Ft-ot. Az 1 dollárt csak zárolja az OTP ezt visszarakja majd a kártyára kb 1.5-2 héten belül. A 400 Ft-ot pedig a PP számládra fogod visszakapni, ha a 400 Ft-os terhelés közleményében lévő 4 jegyű kódot beírtad a megfelelő helyen a PP-on.
Közben megelőztek..
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Rég van már Ebay-on keresztül PayPal-om, most az OTP-nél átmentem új csomagba (OTP Simple), amihez ugye automatikásan is új kártyát adtak, ezért a régit töröltem, viszont valami oknál kifolyólag nem engedi beregelni az újat, ezt a hibát dobja ki:
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Azaz magyarul röviden, nem fogadták el a kártyát, de miért?
A kártyát már használtam máshol azaz aktiválva van (más oldalon netes vásárlásra is), viszont jelenleg nincs rajta pénz...Akkor csak ennyi lenne gond hogy fel kell tölteni az egyenlegem, vagy forduljak a bankomhoz mert más gond lehet?
A segítséget előre is köszönöm!

-
Kernel
nagyúr
Mint valahol írják azt is, hogy PayPal és eBay-ről olyan leveleket kapsz majd, amiből problémád is lehet, ha nem olvasod el, ezért olyan cím ajánlott, amit folyamatosan követni szoktál. (Bár én egyébként a POP Peeper segítségével igen sok email-fiókot is "felügyelni" tudok.)
Ettől függetlenül én a hivatalosabb célokra használt egyik címemet adtam meg, mindkét helyen. Spam elvileg nem várható, legalábbis nekem nem volt még.
Másik dolog, mint az eBay-en is is írják a nickválasztással kapcsolatban, hogy lehetséges a szakmára utaló elnevezés (teacher007, service stb.), mert néha nem árt, ha a partner kapásból tudja, kivel áll szemben. Például szakmai ügyekben ne nézzék hülyének az embert stb. Ugyanez alkalmazható az email-címre is, mint én is tettem egyébként.
-
Átnéztem a Paypal bemutatásáról szóló írásokat, és már csak egy kérdésem maradt. Érdemes-e Paypal regisztrációhoz létrehozni egy külön email címet, vagy felesleges?
-
Mhalacka
csendes tag
Elindítottam ezt a "Escalate this dispute to a PayPal claim" című dolgot, leírtam mi történt nem tudom, mikor fogják elbírálni, majd beszámolok az eseményekről amúgy -1500 Ft be vagyok átküldtem 1 kis részét Erstere mielőtt vissza kérte volna. Olvasgattam forumokon, hogy valaki -500 dollárba van évek óta és paypal nem tesz semmit. Remélem ésszerű döntés fog születni, és vissza vándorol hozzám az 50 euro.
-
Mhalacka
csendes tag
Ez nem, az ebayen történt hanem egy másik aukciós oldalon, ha most letörtlöm a paypalos accomról a mostani erste fiómokat ujra beregelek és azt átrakom az új fiókra, akkor a rendszer engedélyezni fogja? Hisz akkor nem kéne megvárnom mire ez a egész herce hurca lefut.
-
axioma
veterán
válasz
hidroponi
üzenetére
Miert jobb papiron? Ha az egy nev/jelszo paros, elobb belep vele, aztan jelszot valtoztat, es utana felveszi videora, hogy nem tud belepni vele, te csaltal.
Szerintem ilyesmit nem tudsz igazan levedeni. Legfeljebb ha olyan a hely, hogy az email cim valtoztatasrol me'g kuld hozzad a regire confirm levelet, te meg kikotod, hogy elore mondja meg, mire valtoztatja, es csak akkor engedelyezed, ha arra valtoztatasrol jon a confirm keres.
[Amugy nem alapbol tilos az elektronikus uton tovabbitott aruk kereskedelme ebay-en?] -
Mhalacka
csendes tag
Köszi a tippet, de most mit csináljak? Nyissak újat, vagy várjam meg a vita végét? Össze volt kötve erstes bankszamlammal de ha ujat csinalok és a mostaniról leválasztom, akkor az nem lesz gond? Illetve melyik az a fizetési mod ami nem " refundálható" tehát nem kérheti vissza? Donate? v send as gift ?
Köszi -
hidroponi
tag
válasz
Mhalacka
üzenetére
utolag mar nem sok lehetoseget latok.
sajnos ez a rohadt paypal szarik bele az igazsagba.
en is megjartam mar e-businessel veluk, meg az sem hatotta meg oket, hogy utolag kiderult egy csalo volt, aki egy tucat embert atvert.a jovore nezve tudok csak segiteni, soha tobbet ne adj el ugy e-cuccot, hogy emailben kuldod el azt.
ird le egy papirra (pl. a usernevet, pw-t, kodot, programot pedig adathordozora kirakni ) es add fel ajanlott+tertivevenyes levelben. -
hidroponi
tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
..
-
horvathd
aktív tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Nem ismerem az oldalt, de pár leírásba beleolvasva én nem erőltetném, ha máshonnan is meg lehet venni azt, amit keresel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

V/