Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Ez az egyik beveteli forrasuk, a nem tul kedvezo valtas. Allitsd at, hogy a bankod valtson. (Bar az se kozepen fog... es bankonkent valtozo, hogy mennyivel ter el a kozeptol.)
Egyebkent a 275-t nem tudom hol valtottad 62e-nek, en a google-be szoktam beirni, hogy x usd in huf, ez most eppen 65243 Ft, ahhoz kepest nem is annyira veszes a 67e. -
hege79
csendes tag
Helló!
Hogy számol ez a paypal?275 us dollárt 67000ft-ot vett le a 62000 helyett.
Napi árfolyamon számoltam 62000-ret erre 5000-rel többet vont le a visa kártyámról.
Hogy lehet ez? -
spileraaa
senior tag
es igen
CountryHungaryes modositani sem lehet ...
irjak nekik emailt vagy mi a teendo ? -
spileraaa
senior tag
na ez fura a mozilaval sikerult belepjek ( es minden adat valos mondjuk fura hogy huf-ot ir lei helyet lehet magyar oldalrol regisztraltam es automatikusan azt rakta be vagy nem tudom , vagy lehet ezt az egy adatot roszul adtam meg )
de chrome-on most sem enged belepni ...
ezt irja
Nincsenek fogadott adatok
Nem sikerült betölteni a weblapot, mert a szerver nem küldött adatokat.
Íme néhány javaslat:
A weboldal újratöltése később.
Hiba: 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): A szerver adatok küldése nélkül lezárta a kapcsolatot.de akkor az a 48 oras email kamu lehetet ?
vagy mostmar tenyleg semit sem ertek ... -
psycroptic
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy levelet a paypaltól, hogy adnak 15 dollárt elkölteni az ebay-en. A levélben nem láttam lejárati/felhasználásra vonatkozó időt. Ezek szerint még tökölhetek rajta/vele?
Üdv.:
psycroptic -
axioma
veterán
-
spileraaa
senior tag
egyik ismerosom ezt irta tenyleg igy van ???
"Ha újat csinálsz, abból sem lesz gond. Ha a régin nincs pénzed, akkor csinálj újat. Akár 100 is lehet."
-
válasz
Hintalow
üzenetére
Rendben, de én sem tudok már másra gondolni. Próbáltam átállítani a státuszt, de csak a kártya felvételt dobta fel, szerintem ott már nincs más lehetőségem.
Nem értem, miért van ennyire megbonyolítva, gyakorlatilag értelmét veszti az átutalás is. Ott van mint lehetőség, de minek???
-
Hintalow
senior tag
Ha bankkártyával fizettél, akkor először a refund a papypal számládra kerül (ez azonnali) viszont onnan azonnal továbbirányítja a paypal a bankszámlára, mivel az eredeti állapotot állítják vissza. Viszont kb 2-4 munkanap, mire a bankszámlára visszakerül a pénz.
Ergó ha 26-án refundoltak, még bőven időben vagy, sajna még az is benne van, hogy csak jövő héten lesz a számládon a pénz.Kvardlipot
ha nem regisztráltál kártyát, akkor valószinűleg "unverified" tehát nem megerősített a státuszot, paypalon, lehetnek olyan eladók, akiknek be van állítva, hogy csak megerősített felhasználók vásárolhatnak tőlük.
-
kirkri
addikt
válasz
Panthera
üzenetére
Gondolom az nem áll fenn, hogy nincs rajta annyi pénz ami fedezné a vásárlást. Külföldi áruházban szeretnél vele fizetni? Mert a PP számláról csak a PP saját árfolyamával engedi váltani a pénzt, ami okozhat olyan problémát, hogy nem elég a keret a vásárláshoz.
Pár napja volt itt valaki a tiédhez hasonló problémával, neki végül csak valami összeg alatt engedett fizetni direktben a PP számláról, ha jól emlékszem (ami nem logikus ugyan, de állítólag ez történt). Próbálj visszaolvasni, hátha megtalálod.Szerk:
Sikerült megtalálni. [link] [a folytatás] [és a vége]
-
Nem adtam meg direkt bankkártya adatokat, hanem átutaltam a pp-re. Ott van a pénz, de nem tudok vele fizetni. Fizetéskor a bankkártya adatokat kéri, esze ágába sincs levonni közvetlen a paypal egyenlegről.
Vagy valamit nem jól csinálok, nem tudom, nem fizettem még sehogy pp-vel. -
spileraaa
senior tag
megneztem az emailt es ekkor regisztraltam Jun 30, 2010
vagyis nem ma volt es az ota kb talan 3 szor ha beleptem
legutoljara kb fel eve amikor uj jelszot csereltem rajta ... -
Mitől függ az, hogy lehet-e egy oldalon paypal egyenlegből vásárolni?
Egyébként, ha megadom a bankkártya adatokat, akkor azt az áruház a paypal-on keresztül már nem látja, jól gondolom? -
spileraaa
senior tag
kb 2 eve regisztraltam akkor nem sokat tudtam az oldalrol es lehet direkt fake ( hamis ) adatokat adtam meg nem sokat tudtam rola igy nem biztam meg a paypal-ban ( a nevemet azt rendesen adtam meg de talan a tobbi adat egyiksem igazi ) ...
jah az is hoza tartozik hogy talan az ota 2 vagy 3 szor ha beleptem (mondjuk fura hogy akkor miert nem volt gond csak mostani belepesnel ) ( vagy lehet tenyleg beleptek mas ip cimrol is )...
de most nagy szuksegem lenne ra mivel szeretnek kulfoldrol rendelni idokozben pedig rajotem hogy maximalisan biztonsagos a paypal ...
a link pedig ez
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_login-submit/xxxSegitsetek valahogy helyre hozni

1. Irjak nekik es magyarazam meg a dolgot ha igen valaki segitene angolul megirni ?
2. Vagy ha ujbol regisztralok abbol gond lehet utolag ?
( mondjuk az is fura hogy tegnap jot toluk reklam feleseg is
Great prices on Burton, Roxy and many more brands
If this email is not displayed correctly click here.
Add paypal@e.paypal.com to your address book so our newsletters won't be categorized as spam..... )
-
axioma
veterán
válasz
spileraaa
üzenetére
1. a levelben levo link alatt egyaltalan ....paypal.com cim van, nem valami csaloe?
2. barhol szerepelt a neved benne? azt a pp tudja, de a csalok nem
Ha beleptel egyszer is a linken keresztul, akkor ott lelophattak a jelszavadat, es lezarhattak eloled.
Mondjuk ha 0 Ft volt rajta es nem volt kartya hozza, akkor nem kell nagyon izgulnod.
Aztan lehet, hogy valos, ezt innen nem tudom, de nezd meg azt hogy csalas nem lehet-e.Hm, reszletesebben megnezve, lehet /hoyg csak az a bajuk tenyleg, hogy orszagok kozt szaladgalsz. Azert ellenorizd csak azt a levelet, az a biztos.
-
spileraaa
senior tag
Hello
paypal -al kapcsolatban valaki tudna segiteni ?
ez jot emailben 5 napja a spamek koze
PayPal Account® Possible Fraud - Notification
Security check !You have received this email because your account has been used from different locations by you or someone else.
For security purpose, we are required to open an investigation into this matter.In order to safeguard your account, we require that you confirm your informations.
To help speed up this process, please access the following link so we can complete the verification of
your Paypal Account:Alert code: 13xxxxxxxx
Please Note:
If we do no receive the appropriate account verification within 48 hours, then we will assume this PayPal Bank account is fraudulent and will be suspended. The purpose of this verification is to ensure that your bank account has not been fraudulently used and to combat the fraud from our community.
We appreciate your support and understanding and thank you for your prompt attention to this matter.Regards,
PayPal - Paypal Account® Security Departmenta link mar nem mukodik es a paypal ra sem tudok belepni ... lehet ujbol aktivalni vagy ujbol kell regisztraljak ra ? vajon nem az lehetet a gond hogy talan regisztracional Magyarorszagot raktam be es 5 napja romaniabol leptem be ?
( mert 5 napal ezelot amikor beleptem 0 huf /usd volt irva es nem lei ) (Romaniabol regisztraltam kb 1 eve az ota nem is hasznaltam de lehet veletlenul Magyarorszagot jeloltem be akkor )
es a paypal oldalon pedig ezt irja :
Sorry — your last action could not be completed
If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.
If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page
and restart your activity. You might have to log in again.es nem lehet valahogy helyre hozni ?
es az lehetet a gond amire gondolok ? rosz orszag volt megadva ?
vagy lehet ujbol regisztralni ra mas email cimmel ?
-
A vásárlásnál a kártyádról vagy a PP egyenlegedből vásároltál?
Ha a kártyáról, akkor még a bankodon is át kell mennie, ami igénybe vesz pár napot, de elvileg meg kellett volna már kapnod. Mindenesetre először a saját bankodnál érdeklődj.
Viszont ha PP egyenlegből vásároltál akkor már lehet valami gáz.. -
TayRol
nagyúr
Szavasztok!
Kerdes: 19-en fizettem paypalon egy termekert amely tranzakcio az elado hibajbol meghiúsult. Kaptam aznap egy full refundot, amire a paypal azt irta hogy 5-7 nap. Most 0 ft a paypalos szamlam, es 26-a volt a deadline ám a bankszamlamon nincs ott a penz. Mi a teendő ilyenkor?
Köszönöm előre is.
Udv.
TayRol -
Hintalow
senior tag
válasz
Trianta
üzenetére
Az a baj, hogy bár az angoltudásom bőven elég arra, hogy a paypal helpjéből kiszedjek infót, nem tudok tapasztalatból írni, mert nem szoktam pénz küldözgetni.
Innen indultam el: [link]Írnak valami "Currency Conversion Fee" -ről, amiről képtelenség összegszerűen infót kapni, de ez csak akkor van, ha a paypalnak kell váltania gondolom.
Az accountok közötti különbség: [link]
Ha nem akarsz eladni, akkor a personal bőven elég
-
Trianta
tag
válasz
Hintalow
üzenetére
Köszi az infót.
Mivel nálam nincs View Limit opció, gondolom nincs limit.
Szerintem nem ingyenes a pénzküldés paypal-on belül sem, valahány % az átutalási díj, amit a küldött összegből vonnak le. Ez valyon függ az összeg méretétől vagy fix?
Egyébként gyakorlatilag mi a külömbség a Personal és a másik két account közt?
-
Hintalow
senior tag
válasz
Trianta
üzenetére
Ha a kérdésed az, hogy paypalról másik paypal számlára mennyi az utalás, akkor:
ha paypal számlán lévő összeget küldesz, akkor ingyenes, ha regisztrált kártyával közvetlenül bankszámláról utalsz, akkor 3,4% + 90 Ft a díj, és eldönthető, hogy a küldő vagy a fogadó fizesse.paypalról pénzt kikérni bankszámlára ingyenes.
a paypal helpje szerint a limitek országonként vannak meghatározva, magyarországnál ez 2.000.000 Ft per tranzakció
Ha nem vagy megerősített felhasználó (unverified a státuszod ahogy belépsz) akkor ez az összeg kisebb lehet, ebben az esetben, ha belépsz a számládra, az account overview résznél fogsz látni olyat, hogy view limits, ott tudod megnézni, hogy mi vonatkozik rádcore2
nem kell dombornyomott kártya az online vásárláshoz már régóta, ha van a hátoldalán 3 jegyű biztonsági kód, akkor nem lesz gond vele (én is egy unembossed mastercarddal csapatom paypalon, igaz az Raiffeisenes)
A legbiztosabb válaszért kérdezd meg a bankod amúgy szerintem. -
Neil Watts
veterán
Sziasztok
Az MKB Banknál lévő MasterCard Unembossed kártyát jelenleg, 2013-ban elfogadja a PayPal? Ez ha jól látom nem dombornyomott.

Köszi!
Üdv. core2
-
Trianta
tag
Sziasztok!
Két kérdésem van:
1. A küldött összeg hány %-át vonja le magának a Paypal?
2. Van e átutalási limit, tehát mennyi a bankszámlára lehívható összeg Personal account-nál? -
kaliber
aktív tag
Erre már reagálni kell az eladónak ha nem válaszol (vagy neked nem kedvező a válasza) emeled claim szintre miután a vitából követelés lesz a lefolytatott levelezésből bizonyítékokból a PP dönti el kinek van igaza és ezután kártalanít (vagy nem) minderre 20 napod van, a "case" 20 nap után automatikusan záródik.
-
vasi89
őstag
Hali!
Ebayen kívüli desputenak mi a menete? Indítok egy despute-ot, várok valameddig aztán indítok 1 claim-et? Rendeltem 1 webshopból ahonnan már többször is viszont az utóbbi 1 évben nem. Most újra rendeltem viszont semmiféle visszaigazolást nem kapok, nem látom a rendelésemet a korábbiak között illetve nem is válaszol senki az emailemre. Eddig nem volt gondom de most másfél hete semmi info. Konkrétan erről van szó.
-
Attix82
addikt
Kérdés:
Paypalról paypalra küldés kezelési költséggel jár? Vagy csak benyomtam olyat, amit nem kellett volna küldéskor.
-
kaliber
aktív tag
válasz
Vikusz77
üzenetére
Megvárod mit válaszol a "vitaminos" cég ha nem akarják megtéríteni a károd (az összeg kettőtök megegyezésén múlik) Paypal>>>Resolution center>>>Open case, és behajtod rajtuk a károd (45napon belül van csak erre lehetőséged) dokumentumokkal tudod bizonyítani a súlykülönbséget, nyert ügyed van!!
A jobbik esetben aki csomagolta az hibázott, rosszabbikban lenyúlt magának egy adag "vitamint" az első esetben szerintem térítik maguktól is a károd a másodikban valószínűleg neked kell PP hivatalos úton (a fent leírt mód) vissza"kérni" .
-
M_o_g_y_i
őstag
PayPal gateway has rejected request. Payment has already been made for this InvoiceID (#12345: Duplicate invoice).
Ez esetben lehet valamit tenni?

Kosárban benne a termék, kifizetni viszont nem tudom...
-
Vikusz77
tag
Vitacost amerikai cégtől vásároltam vitaminokat weben 66 dollár értékben. A csomag megjött, kifizettem rá 4500 ft áfát+kezelési költséget.
Itthon kibontottam, hiányzik a vitaminok több mint fele, értékben a háromnegyede! Bele se tették, mivel acsomag 72 deka, szemben a rendeléskor webshopban kiírt 1 kiló 5 dekával, szóval nem a magyar hivatalok a hunyók.Paypallal fizettem. Mit tudok tenni?
Írtam a vitaminos cégnek, hogy mi van, fényképeket is küldtem, hogy mi van a csomagban illetve leírtam, hogy bele se tették a hiányzó vitaminokat amit bizonyít, hogy a feladáskori súlya (csomagon amerikai posta papírján és utána amagyaron is szerepel)már jóval kevesebb volt mint aminek kellett volna lennie.
Mit tegyek még? Paypalnak érdemes írni, és ha igen mit? Legközelebb a postán nyissam ki? Menetem volna azzal valamire?Vikusz
-
Hintalow
senior tag
A refund mindig az eredeti állapotot állítja vissza.
Ha a vásárlás paypalon lévő egyenlegből történt, akkor oda visszakerül a pénz, ez azonnali.
Ha a paypal számládhoz csatolt kártyával vásároltál bankszámláról, akkor is azonnal megjelenik a refund ténye paypalon, viszont onnan 2-3 munkanap, amíg visszakerül a bankszámládra a pénz.
Ha azt a 4.89 USD-t kártyával csináltad, akkor a 21-i refund majd valamikor hétfő-kedd körül lesz a bankszámládon.
A másik már érdekesebbnek látszik, ha az is refund volt, akkor az eladó bénázott: ott van hogy paypment, ergó fizetés, valószínűleg nincs képben, és nem refundolt, hanem kifizetett neked ennyi összeget, mintha te lennél az eladó, ő pedig a vevő.
Az issue refund gombot azért nem láttál eddig, mert csak az eladók látnak ilyet, azzal tudják visszafizetni a pénzt. -
Sakab
senior tag
Sziasztok tudnátok nekem segíteni. Kaptam az utobbi párnapba 2 refoundot. 1ik se került át kapásból a kártyámra hanem az 1ik ott maradt a másik meg elveszett vagy nemtudom. ugye eddig báűrmikor refoundot kaptam akkor elöször megjelent a paypal számlámon mint plusz x dollár majd utáa a következő tétel minusz x dollár amivel visszarakták a hitelkártyámra. Na most az utobbi párnapba egyiknél se igy zajlott meg jelent a paypales számlán az 1ik melett meg jelent egy számomra új Issue refound gomb amit nemtudok hova tenni de legalább a balfelső sarokba ott az összeg a felette lévő 4.89 es meg a PP s számlámion sincs és a hitel kártyán sincs. Valakinekvalami 5let?

-
A Paypal-on a "Profile / Bank Account" menüben egy "Checking Account" van megadva, vagyis semmi. Nem lehet, hogy ezt törölnöm kellene, hogy tudjak fizetni bankkártya nélkül a Paypal számláról? Talán ez kavar be...
-
Ha a bankszámlámra akarok utalni a pp-ről, annak mekkora a költsége?
-
minimumgame
tag
Köszönöm a válaszokat. Igen, arra gondoltam, illetve úgy értelmeztem ezt a ki írást, de akkor ez esetben nem értem mi a haszna. Pedig már kezdtem örülni, hogy így vehetek kiflit

-
Hintalow
senior tag
A szövegértelmezés ma este nem az erősségem

Ahogy a kolléga írta, ha arra gondoltál, hogy a paypal egyenlegeden lévő pénzből vásárolhatsz pl. bankkártyával a sarki abc-ben, az valóban nem fog működni
-
horvathd
aktív tag
válasz
minimumgame
üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy a PayPal egyenlegedből költsél a bankkártyáddal, akkor az nem fog működni soha.
-
Hintalow
senior tag
válasz
minimumgame
üzenetére
igen is meg nem is

a paypal már valóban elfogadja a maestro kártyát is, tehát rajtuk nem múlik a dolog, viszont
a maestrok még mindig sok banknál "fapados" kártyát, nem használhatóak online fizetésre, így érdemes rákérdezni a bankodnál (persze elötte is megpróbálhatod regisztrálni paypalon, max akkor menni a bankhoz a nem sikerül)
Mert hiába fogadja el a paypal már őket, ha az adott bank maestro-ját a bank nem engedélyezi online vásárlásra, ott vagy, ahol a part szakad...szerk.
vááááárjunk csak: most értelmezem a kérdésed második felét: ha már hozzáadva,validálva van egy maestro kártya, akkor szerintem eddig is bármikor tudtad volna használni (azért nem éppen tegnap óta vannak engedélyezve a maestrók a paypalnál)
-
minimumgame
tag
"Now you can shop online worldwide at millions of stores
using your Maestro® card. Simply add the card
to your PayPal account and check out securely with us."Nekem ilyen típusú kártyám van (hozzáadva, validitálva), most ez az jelenti, hogy a PayPal pénzből tudok vásárolni a kártyámmal ?

-
axioma
veterán
válasz
krisi047
üzenetére
Mintha akkorra ert volna oda az utalas, vagyis nem. Az a par nap attol van, hogy a konyvelt beerkezo teteleket a paypal a megjegyzes rovat alapjan at kell konyvelje a sajat nyilvantartasaba. [Meg hat ugye a paypal egyik fo beveteli forrasa a nala levo penzek kamata... nem feltetlen erdekuk sietni.]
-
krisi047
senior tag
Sziasztok!
Ha jól tudom, Magyarországon a PayPal az Unicreditnél vezeti a számláját. Ha bemegyek személyesen egy fiókba és befizetem az összeget, akkor hamarabb rákerül a PayPal egyenlegre? Köszi! -
Vikusz77
tag
válasz
Vikusz77
üzenetére
Végül megrendeltem a kisebb mennyiségű árút, amit a paypalon lévő összegből engedett fizetni.
Amit nem értek, hogy a "pending" kifejezés szerepel a "completed" helyett a tranzakciónál. A más cégektől történt kisebb összegű vásárlásomnál azonnal a completed jelent meg és rögtön le is vonódott a paypal számlámról az összeg. Itt nem csökkent az egyenlegem. Korábban próbáltam már ettől a cégtől vásárolni és akkor arra való hivatkozással, hogy a paypalnal valami probléma lehet, végül visszamondták a rendelésemet.
Mi lehet a gond? -
válasz
soundsonic
üzenetére
Nekem másnap már ott volt (a héten utaltam).
-
horvathd
aktív tag
válasz
soundsonic
üzenetére
Pár nap amíg megjelenik az egyenlegeden.
-
soundsonic
aktív tag
hello! Amatőr kérdésem volna.. Szóval tegnap reggel tett fel a bátyám az új paypal accomra pénzt az unicredit bankban készpénzzel. Kb. mennyi idő míg megjelenik a paypal számlámon? Előre is köszi!
-
-
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Ugyanez a gondom, - ha jól értem - nekem is...
Angliai webshopban vásárolnék.
Mit kéne beállítanom, hogy a paypal, ne a hozzárendelt bankszámlámról akarja leszedni a vételárat, hanem a paypalnál lévő pénzemből, amit korábban átutaltam oda?
Kisebb összegnél 3 ezer huf) mikor vásároltam, megkérdezte, honnan fizessen és a paypalnál lévő pénzből fizettem, most meg nagyobb összegnél (100 ezer huf) ami kb 10 ezer forinttal kevesebb mint ami a paypal számlán van(tehát van rá fedezet) , nem ad választási lehetőséget, csak a fiókhoz rendelt bankszámlát (amin nincs annyi pénzem, hogy ki tudjam fizetni a terméket amit venni akarok). Mit kéne tennem, hogy a paypal egyenlegből tudjak fizetni? A paypal számlán lévő összeget fontban is kiírja és 30 font maradna e-szerint vásárlás után, tehát elvileg bőven van rá fedezet. Nyomjak rá esetleg a felajánlott bankkártyás fizetésre és ha azon nincs elég pénz majd rákérdez arra, hogy akkor a paypalos egyenlegből fizesse-e?
Vagy, ilyenkor leszedi ami van a bankszámlán és a hiányzó részt pedig a paypal számláról fizettetii? Ez is jó lenn nekem végül is, akciós a termék ezért sürgős a vásárlás.Előre is kösz!
Vikusz
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pedig több van rajta...a fizetendő összeg az stimmel.
Esetleg a tranzakcióért is felszámolna valamennyit? -
Paypal-al hol lehet fizetni bankkártya nélkül? Az összeg már ott van (utalva lett), de a fizetésnél mindenáron azt a ... bankkártyát akarja (hogy adjam meg az adatait).
-
Winner_hun
félisten
A PayPal ma nagyon nincs formában. Egyszer egy kapcsát kért fizetés közben, most meg egy sok nyelvű figyelmeztetést / hibaüzenetet adott. Mi jöhet még?
-
petymeg
addikt
Üdv! Hola fenében lehet a megújuló előfizetést leállítani? Meg visszakérni a pénzt, amit így levontak, akaratom ellenére?
Az előfizu visszavonását megtaláltam, visszakérni hogy kell a pénzt?
-
kirkri
addikt
-
flash-
veterán
raiffeisenes dombornyomott visa kártyám van.
elmondaná valaki részletesen hogy a paypalon az egyenlegemet hogy tegyem rá a bankszámlámra?
-
Dongatto01
tag
Sziasztok.Nekem Olyan gondom volna hogy a [Manafont]-ról rendeltem egy töltőt de ők visszaírtak,hogy már nincs nekik raktáron.Majd ezek után mondtam,hogy küldjenek helyette egy lámpát de azt sem tudták küldeni. Az oldalukon baloldalt van egy kis ablak ahol lehet élő online csevegést létesíteni velük,és ott mondtam nekik hogy akkor sajnálom mást nem szeretnék rendelni és utalják vissza a pénzem,erre ők azt válaszolták,hogy megpróbálják a lehető leghamarabb a számlámra juttatni a pénzt.
-Kérdésem az lenne,hogy mivel pay-pal-al fizettem kell e nekem valami szükséges lépéseket tennem pay-pal-on hogy visszakapjam a pénzem vagy nem.
Esetleg akinek volt már hasonló gondja azoktól kérdeznám hogy mennyi ennek az átfutási idelye mire a számlámra beérkezik a pénz??

-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Tudna valaki abban segíteni hogy:
Bank nevéhez azt írtam hogy "CIB BANK" de most néztem a számlakivonatot és azon úgy szerepel hogy "CIB Bank Zrt."
Ebből lehet gondom ha szeretném a cibes kártyámra utalni a paypalos pénzem?
Vagy meg kell változtatnom?
És ha meg kell azt hol tudom?Bocsi kezdő vagyok még most regeltem...

Köszönöm

-
FuckeR19
senior tag
Szevasztok
Kis infó kellene...
Haverom Angliából utalt pénzt a paypal számlámra, szépen rákérdezett hogy elfogadom-e és hogy fontba akarom vagy forintba. Miután ezt elfogadtam megjelent a paypal egyenlegen de nem rakta át a kártyámra.
Hogy tudom ezt visszavezetni?Ha ebay-es ferund történik egyből ott van hogy bejött x-y$ és ezt már rögtön pakolta is át a kártyámra -x-y$ to credit card címszóval.
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Olyankor mi van, hogyha nem enged be a jelszavammal a paypal, és ha rányomok, hogy forgot my password, és beírom a mail címet, akkor mindig azt írja ki, hogy Sorry — your last action could not be completed.
ördögi kör

-
rasky
senior tag
Hali,
Szeretnék vásárolni a német media markt honlapján Paypal-en keresztül. Viszont OTP kártya van hozzá csatolva, ami FT alapú, itt meg EUROVAL kell fizetni. Az átváltási díjon kívül, számol fel valami plusz költséget nekem a paypal? Ja és ha már az átváltásról van szó, azt kivégzi a paypal vagy az otp?
-
Slownz
senior tag
-
Balinov
titán
válasz
D4rkm4n
üzenetére
nekem angol a PP-m, de szvsz lokalizaciofuggetlenul kb igy kell csinalni.
belepsz a PP-re->MyAccount->Top Up account. Itt megadja, melyik banknak, melyik szamlajara kell milyen kozlemennyel utalnod a bankodbol.
Nekem 1-2 napot ir, mig ravezetik a feltoltest a PP egyenlegedre, lehehet, ez is orszagfuggo
-
D4rkm4n
őstag
Szükségem lenne egy leírásra, hogy hogyan tudok pénzt utalni a PayPal számlámra ahhoz, hogy fizetni tudjak e-bayen. Nincs egy fixált 1.hsz, amiben az alapok le lennének írva a n00bok számára, mint amilyen én is vagyok

-
flash-
veterán
paypalról az eurót hogy lehet rátenni a bankszámlámra?
-
Taubácsi
csendes tag
Köszönöm a segítségeket! Majd még írok,ha lesz valami fejlemény.
-
Taubácsi
csendes tag
válasz
marositech
üzenetére
Teljesen üres volt a számla,csak akkor töltöttünk rá pénzt,ha vásároltunk.Csak az volt a baj,hogy hitelkártyáról beszélek és 100.000Ft-al mínuszba is lehetett vele menni.Ezt használták ki.
-
PartyShan
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Esetleg az nem lehet baj, hogy a paypal nem tudja lekérdezni a webkártya adataimat, mert az otp-nél ez a funkció átmenetileg szünetel technikai okok miatt. Persze mikor regisztráltam a kártyát minden adatot megadtam. Januárban vásároltam vele utoljára akkor még jó volt.
-
PartyShan
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, akkor várok egy kicsit hátha megjavul.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

V/