Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sasa311
veterán
Valaki tudja, hogy a PP buyer protection mekkora értékhatárig védi a vevőt? Hány $-ig?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
joecontra
üzenetére
Tudok, de ez még nincs benne. Látok minden régi tételt október 8.-ig, de ez az új tegnapi még nem került bele.
Két hete azon bosszankodtam, hogy ha nincs nyitvatartási idő, az ebank is bezár a K&H-nál gyakorlatilag. Hiába volt pénzem az egyik számlámon, a másik számlámra nem engedte átutalni bankon belül, csak a következő munkanapon, ami mivel péntek volt, csak hétfő lehetett 3 nap múlva. Ennyi náluk az ebank.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
szabogabor10
üzenetére
Most csekkoltam, náluk nincs olyan, hogy kártyatörténet. A számlatörténet felső sorában, gyakorlatilag az egyenlegnél jelzi, sőt jelezte már tegnap, azonnal a paypalos verifikáció után, hogy Függő tételek összege: 401Ft. Szóval az igényt látják, gondolom ki is fizették, de info róla semmi a számlatörténetben.
Melack: Valahogy nincs kedvem elcseszni többszáz forintot arra, hogy hívogassam az ügyfélszolgálatukat.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy a K&H ebank-nál hány nap alatt kerül be a számlatörténetbe a paypalos 400 forintos ellenörző összeg? Be kellene írnom a tranzakcióból egy 4 jegyű számot, de fent hiába látom hogy függő tétel 401Ft, alul nem szerepelteti, vagyis nem látom azt a mezőt, amit be kellene írnom. Tegnap óta nem történt semmi. Ennyire egy süket ebankot, mint ami a K&H-nál van...
-
a_nagy_pok
csendes tag
Üdvözlet. Most próbáltam új PayPal Personal account-ot nyitni, viszont a rendszer valamiért nem engedi.
Csak két lehetőséget ajánl fel: "PayPal for you" és "PayPal for business". Ha a PayPal for you-t választon, akkor automatikusan a Premier account regisztrációs oldalára visz, és nem ajánlja fel sehol, hogy personal account-ot nyissak.
Úgy vettem észre, hogy a personal account csak USA-ban érhető el (találomra kipróbáltam pár másik országot is Magyarországon kívül).Erről Ti tudtok valamit? Ezt, hogy personal account csak USA-ban érhető el, nem találtam megemlítve sem a PayPal help-jében, sem sehol máshol rákeresve a neten, ezért furcsállom kicsit...
Szerk.: formázás
-
henkel6
csendes tag
Paypal fiókot zárás után hogy lehet ujra aktiválni?
-
pentium4
senior tag
hali mindenkinek!
nincs valakinek a balance-án felesleges dollár, nekem szükségem lenne rá, középárfolyamon elszámolhatnánk hogy mindenkinek jó legyen!
kösziP4
-
ERPY
őstag
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Na, ma már megjelent a számlatörténetben a 400ft és a kód, szal túl vagyok rajta.
Most mutatja a PayPal egyenlegemnél a 400 ft-ot. Ezt magától visszautalja a kártyámra, vagy nekem kell? Csak mert úgy akarom használni hosszútávon, hogy hozzáférjen a kártyámhoz és azon keresztül vegye le a szükséges összeget. -
joecontra
addikt
Azt hol kell beállítani, hogy a bank váltsa a valutát?
Üdv,
J -
nagyúr
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ezt azért megemlíthetted volna.

-
nagyúr
válasz
GrooveHero
üzenetére
Milyen kimutatás?

Elvileg csak annyi lenne, hogy PP acc-hoz csatolt kártyáról zárol egy jelképes összeget. Aztán a közleményben van egy kód amivel igazolod, hogy hozzáférsz a kártyához tartozó számlához. Azt a kódot kell megadni a PP-nek. -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Egyik ismerősöm Paypal accountot szeretne csinálni, de a kártya elfogadása után nem tudott továbblépni. Azt írja ki a renccer, amikor bejelentkezik, hogy limited access. Semmit nem tud csinálni, amíg a credit card statement nincs meg. De a vicc az, hogy már vagy 10-szer megcsinálta. Elvileg arról szólna a dolog, hogy kell küldeni vmi kimutatást, vagy ilyesmi. Ő a webes felületen lementette ezt pdf-ben, fel is töltötte a paypal honlapján az aktuális rásznél, de még mindíg az van kiírva, hogy várják, hogy megcsinálja. Már elég rég óta ez van, és nem tudja használni. Segíteni meg én sem tudok, mert anno mikor én csináltam még nem volt ilyen. Tud vki estleg segíteni?
-
nagyúr
Ha én küldök pénzt egy termékért, pl fizetési kérelemre, akkor is védve vagyok a PP által?
(#7465) ERPY
Lekérdezed a számla történetet és ott a megfelelő összeg mellett a közleményben találod a kódot. -
Twicehun
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy regisztráltam a paypalre és egy otp webkártyát csatoltam hozzá. Mivel még nem vagyok jártas a témában így azt is csak 2 nap múlva vettem észre hogy levontak 400ft. Elvileg mellette kellene lenni egy kódnak, viszont nekem csak azonosító, dátum , csekkszám és közlemény van mindenhol számok (kivétel a közleménynél), és sehol semmi nyoma a pp négy szám code kombinációnak. Valaki használ otp webkártyát vagy tudna segíteni? Köszönöm a segítséget előre
-
dReFiX
senior tag
OFF
Nincs valakinek prepaid-os mastercard kártyája ? repjegyet szeretnék venni, aki esetleg tud segíteni PM. megegyezünk. köszi sry4off
/OFF
-
Winner_hun
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Adj hozzá kártyát.
Valutát a bankod váltsa.
Mindegy milyen valutában vásárolsz, Ft-ról úgyis át kell váltani. -
werszomjas
addikt
Üdv.
Van egy paypal accom, hogy érdemesebb vele fizetni??
Látok benne olyat, hogy pénz küldése a paypal számlára, meg hogy megadom a bankkártyám adatait és mikor fizetek vele, közvetlen arról vonják le a pénzt, csak annyit, amennyi szükséges.
Tranzakciók, valuta átváltás szempontjából melyik a jobb?
Illetve a külföldi oldalról melyik pénznemben jobb vásárolni, USD, EUR vagy GBP
Nem vagyok sűrű paypal használó, egyedül most vásárolnék innen. egy kulcsot.
Account Type: Premier UpgradeStatus: Verified
-
henkel6
csendes tag
Üdvözlet.
Paypal (bejelentkező) email címet hogy tudok megváltoztatni?Töröltettem az email címet és ujjat adnék meg.
-
Melack
veterán
Helló!
Azt be tudom állítani valahol, hogy a refundolt pénzt ne küldje vissza a bankkártyámra, hanem maradjon az egyenlegemen?
Köszönöm a választ előre is!
-
glugi
aktív tag
Sziasztok!
A bank lecserélte chipes Cirrus Maestro-ra a régi Visa Electront. Ahogy olvastam, ezt már ugyanúgy lehet használni a netes vásárlásnál is.
Na most ahogy kell, töröltem a régi kártyát, vinném fel az újat, de a paypal szerint nem jó a szám, amit megadok. Most ilyenkor mi van? Úgy tudom már elfogadják a Maestro-t is, illetve Maestro=Mastercard a neten.
A kártyát aktiváltam persze. -
FrankóStein
aktív tag
Bocsánat a láma kérdésért:
az eladó mit lát rólam konkrétan a Paypalos fizetés után?
Pl: csak a PP merchant (?) számomat, vagy látja az email címemet is? -
Latency
senior tag
Üdv.
Biztosan sokszor le lett már írva, csak én nem találtam meg. Szóval a paypal levont 1 dollárt a címmódosításért (illetve kettőt, mert először elírtam). Ezt visszakapom mint a regisztrációkor történt terhelést?
-
And
veterán
(A probléma szerencsére megoldódni látszik: a webshop /valószínűleg a nem válaszoló helyett egy másik személy, most a PayPal-en regisztrált e-mail címről/ küldött egy levelet, mert látta a PayPal dispute indítását. Amit ugyan rögtön le is zárt a rendszer, de a feladó kérte, hogy írjam le a problémámat. Amit ugyan a dispute-t is beleszámítva addig már háromszor megtettem, de legyen, leírtam negyedszer is. Szinte rögtön válaszolt, és megígérte, hogy azonnal feladja a hiányzó, első csomagból kimaradt alkatrészeket.)
-
flierqqq
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy beregltem PayPalra és ugye először csinál egy 400 forintos próbautalást, és ott van a megerősítéshez szükséges kód, de nekem nem vont le semmit.Az lehet a gond, hogy 18 éven aluli vagyok?A paypal ilyenkor szűri a számlám adatait? -
digo00
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen a bankkártyámon van de én nem azt szeretném használni hanem a webkártyámat amihez meg csak egy számlaszám tartozik!Vagy kellene lenni külön a bankkártyámon kívül egy webkártyának is?Vagy a bankártya cuccait kell megadnom a paypalon?
-
digo00
tag
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudom aktiválni a webkártyát a PayPalon?Mivel kéri a kártyaszámot a lejárati dátumot és a CVC kódot!
De a webkártyámhoz csak számlaszám tartozik!
A válaszotokat előre is köszönöm! -
pontyos
senior tag
Helló!
Help : Tud fogadni pénzt olyan, aki Unverified stástuszban van? Küldenék rá, de nemtom utalható e, ill fogadható e?
Thx
-
-
Először is sry, nincs nagyon időm végignyálazni a hsz-eket. Olyanra lenne szükségem, hogy paypalon amerikai címet szeretnék megadni, de az országot nem engedi megváltoztatni. Ebayen sikerült átírni azzal nincs is gond, csak ha az eladó küld még egy invoice-t akkor ez okozhat-e problémát? Nem akarom közvetlenül Mo-ra küldetni a pakkot.
-
Bence942
tag
Paypalnak valami fax számát meg tudja adni valaki?
-
vbpcx
csendes tag
Sziasztok!
Valaki jártas a csaló paypal jogvitákban??? Vettek tőlem pár dolgot és oda fizettek ez meg ügyesen lezárta a fiókomat biztonsági okokra hivatkozva 180 napra és semmi infót nem adnak csak előre megírd szövegeket küldenek!!! Az eladások már több mint 45 napja voltak tehát a vevők még reklamálni se tudnak!!! Nekem egy jól megrendezett csalásnak tűnik de ilyenkor kihez lehet fordulni??? -
And
veterán
-
Paypal / Resolution center / Dispute Transaction / kiválasztod a tranzakciót, majd ezután jön egy választómenü, ahol a vita okát kell megadni: Missing contents from the package vagy valamilyen hasonó indokot kell keresni. Ezután az üzeneteknél pedig linkeld be a képeket mint bizonyíték, írd le: a fotókon látható trackinges csomag mérete önmagában kizárja, hogy a rendelés minden tétele elférjen benne.
Alul jelöld be: Partial refundot elfogadsz a hiányzó áruk értékében.
-
And
veterán
Üdv!
Mi a teendő a PayPal felé, ha egy webshop szívatja az embert? Árut megrendeltem, előre kifizettem paypal-lel, majd hetekkel később jött is a csomag. De a megrendelt árunak csak kábé a negyede volt benne. Írtam a boltnak, hogy ez így nem lesz jó, de csak annyi válasz jött, hogy várjak, mert lassú a posta, meg megadtak egy tracking numbert. Erre ismét egyértelművé tettem, hogy az általuk megadott követési számú borítékot átvettem, de hiányos, még fotót is csatoltam. Erre már nem jött válasz. Pár hét elteltével ismét írtam, de megint csak nem válaszoltak. Nem egy eget rengető összegről van szó, kb. 21€-ról, de akkor is, ne verjen már át egy (német nyelvű, de mint kiderült, hongkongi) webáruház. Ilyenkor mit lehet tenni? -
Nyom191
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Valaki segíetsen, Full Account Numbert-t milyen formában kell megadni, egy hete szenvedek vele de e-mailre nem képesek válaszolni

-
Bence942
tag
Nekem nem tud segíteni senki?
-
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek, én is arra tippeltem volna, de nem nagyon tűnt szimpatikusnak valamiért, de most úgy néz ki sikerült minden.

-
Vasinger!
nagyúr
Esküszöm nem találom, hogy hol kell átutalni a PayPal számlámról a rendes számlámra a pénzt.

Valaki segítene? -
Bence942
tag
Helló nekem olyan problémám akadt hogy rendeltem egy kisebb összegért egy programot ami rosszul jött meg és én nem tudtam felhasználni utána is jártam mit tudok csinálni a pénzem vissza szerzésében kapcsolatban és indítottam egy disputot aztán claim lett belőle és a pénzt vissza kaptam program sehol és a paypalom limited lett mit tudok csinálni ? Valaki már mondott olyat hogy küldenem kell egy számlát hogy tudjam igazolni hogy én vagyok de még azt se tudom hova kellene küldenem esetleg faxolnom kellene? Valaki segítsen mert nagyon kétségbe vagyok esve és kellene a pénz is ha már a program nem jött össze :S
HELP PLS!! -
adammkaa
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi a tartalmas beszélgetést

-
adammkaa
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Felesleges mert ahogy fogalmaztam finoman, csak a pöcsüket vakargatják.
-
-
adammkaa
senior tag
Ez elég vérlázító, hogy 21-én előző hét pénteken a megrendelt Vsonic gr06, vám elé lett állítva, és még ma sincs itt a fülhallgató, mit csinálnak ezek három napon keresztül azon kívül hogy vakarják a pöcsüke* ?
-
smirdex
tag
Sziasztok !
Pár hete regisztráltam a paypal rendszerébe és besétáltam a helyi Unicredit bankba. Megadtam a pénztáros által kért 13 jegyű merchant id-t és befizettem 1000 forintot, hogy megnézzem minden rendben működik-e. A pénz a mai napig nem érkezett meg.
A bankban azt mondják minden rendben történt, az pénz azonban sehol.
Tanácstalan vagyok. A firts name-hez írtam a keresztnevemet, a last name-hez a vezetéknevemet. Bankkártyát, bank számlaszámot nem adtam meg a regisztráció során, mert a Unicredit bankos befizetéssel szerettem volna az egyenleget feltölteni.Mi lehet a hiba? (a bankban nem tudják)
Köszönöm!

-
Nyom191
csendes tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
https://www.paypal.com oldalon vagyok, ez volt az első dolog amit megnéztem mielőtt elkezdtem próbálkozni
-
-
Nyom191
csendes tag
Erről tudtok valamit? Kaptam egy mailt hogy visszaélés miatt zárolták a paypalom és hogy belépésnél meg kell adnom a teljes bankszámlaszámom (Full Account Number) meg is adom de egy oldalra irányít át ahol ez az üzenet fogad: Sorry — your last action could not be completed . Emailre nem kapok választ és nem tudom hogy mit kéne csinálnom hogy használni tudjam a a paypalomat.
-
nyunyu
félisten
Mastercarddal. Olyannal, amivel ment eddig.
Vagy ugy jartal, mint en.
Kinabol rendeltem par dollaros kutyuket, PayPallal fizettem mindenhol, mondvan kinai weblapon nem szivesen adom meg a bankkartyam adatait.
PayPalhoz hozza volt rendelve a kartyam, igy fizeteskor automatikusan arrol vonta a penzt.Erre ma kaptam tertivevenyes levelet a bankomtol, hogy visszaeles gyanus tranzakcio miatt letiltottak a kartyamat, menjek be dijmentesen ujat igenyelni.
Azt persze nem tudtak megmondani, hogy melyik tranzakcio verte ki a bankbiztonsag automata csalas figyelojenel a biztositekot.
-
Bodz
nagyúr
Paypalon dispute esetén mennyire javasolt magyarul írogatni? Egy itthoni cégnek kifizetett összeggel van gondom. Így egyszerűbb lenne a kommunikáció velük.
-
pontyos
senior tag
HellÓ, egy szakértő tudása jól jönne! Csináltam egy Paypal számlát de egyenlőre nem rendeltem hozzá semmilyen bankszámlát ill, kártyát, csak egy csupasz számla. Fogadhatok vele így pénzt, vagy kell hozzárendelés mert jelenleg a státusz: Unverified Köszönöm ha kapok választ!!
-
mandin
senior tag
Üdv.
Ma regisztráltam PayPal-ra. Google AdSense miatt volt szükség rá. Nem tiszta pontosan, hogyan is kellene beregisztrálnom.
Aki ért hozzá legyen szíves írjon nekem privátba pár kérdés erejéig
Köszönöm
-
-
Melack
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Mastercarddal. Olyannal, amivel ment eddig. De a másik Mastercarddal már okés volt a dolog. Nem értem.
-
Oliverda
félisten

-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bocsi, akkor még nem volt tisztázott a dolog, hogy ez miatt lehet. Most sem 100%, de én személy szerint erre gyanakszom. Mindegy, mail elment a kontakt-nak, oszt majd jön a válasz

.

V/