Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kalapaacs
tag
De lehet, és ők állították be:
To update the currency we use to charge your credit card, please reply to this email with the following information:
•The last four digits of the credit card affected.
•The currency you want to use for your credit card.
Elküldtem, és válaszként:
I have received your request to change the currency of your credit card ending XXXX to USD. This is now complete and the currency of your card has been updated in your PayPal account.Viszont azt a menüt amiről a screen shut-ot küldted, azt hol találom? Csak hogy leellenőrizzem mit látok ott..
-
Mardel
őstag
-
Dexar007
veterán
Értem én..de akkor először mért kell középárfolyamon 280.6 euroval számolni?! Akkor számoljanak eladásival végig..direkt csináltam egy tesztvásárlást 1.50 dollár értékben..akkor is persze dollár középárfolyamon váltottak..aztán hopp meggondolták magukat.
Ha így nem fogadja el a paypal, akkor majd átváltom pénzváltónál, és rárakom egy osztrák számlára ahonnan ingyenes az átutalás külföldi bankba,mert gondolom ez is hungarikum, hogy 1000-2000Ft-ot levonnak egy egyszerű külföldi átutalásért.
-
Dexar007
veterán
Zárolt összegben 234 ezer jelent meg, ami az aznapi deviza középárfolyam volt, erre könyvelt összegként, mikor amúgy is felment 3-4 ft-ot az euro, akkor már deviza eladásival számolnak.
Egyszerűbb lett volna egy pénzváltónál eurot váltani 281-ért aznap, felrakni egy euro-s számlára és azzal fizetni paypalon keresztül, vagy ha nem fogadja el akkor az eurot átutalom paypalra és utána fizetek.Én meg elkezdtem örülni, hogy mégis milyen jófejek, amiért deviza középen számolnak 281-el..erre 290,53 szuper.
-
Tibcsii_87
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest