-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Igazából erre gondoltam. Ha csatolva van a virtuális kártya, akkor tehát automatikusan egy bejövő utalást nem továbbítanak arra. Ezt akkor manuálisan teszem meg, a már hozzácsatolt számlaszámra.
Csak ha pl. az Ebay-n ezzel fizetek történik automatikusan az utalás a virtuális kártyára..
Mert végülis ott akkor a virtuális kártyával fizetek tulajdonképpen csak a PP-n keresztül.
Így már ok.Köszi Urak!
-
Fizetésnél kell beállítani hogy ne a PayPal váltson ha bankkártya fizetési eszköz, így ezt a részt nem is értem, mert változott de megmaradt a lehetőség, ezt itt már kibeszéltük is a kártya hozzáadásnál is írom az Összefoglalóba. Nem automatikus hanem manuális.
Mondjuk én Wise-el utalok és az azonnal ott van a mailbox.de-nél, tudtommal a Revolutnál is gyorsan megy.Ha nem muszáj akkor nem használom a PayPal-t, főleg ahol nincs jelentősége a vásárlói védelmének. -
Hiába írsz nekik, nem náluk van probléma ilyenkor. Futottunk már ezzel köröket, azért is linkeltem egy keresést a témában, egyértelműen leírva hogy mitől és hol van gond.
A te hordozott 30-as számodra nem kaptál sms-t, a nekem rögtön jött, nem a PayPal válogat a telefonszámok közül. -
Értem, a hordozott számokkal mindig gond szokott lenni, bár a Vodafone hamarabb reagál rá, a hordozott számos adatbázis szinkronizáció hibája miatt van az hogy nem kapod meg.
Jelezni kell nekik hogy megint előjött ez a hiba.
Az igazi 30-asra 2 mp alatt jött az sms most.
Jól van írva.
Megnéztem a Digimobilosnál annál most épp nem kérik ezt amit nálad, ezt a linket próbáld meg meg a belépésre. -
Szóval nekem sehogy nem jött össze a "két helyről" való fizetés.
Megoldás az volt, hogy a forint számlára rá raktam a vásárolandó termék teljes összegét (forintban), majd fizetéskor a bankszámláról való fizetést választottam.
Viszont horror áron vált a paypal (kb 368 HUF/GBP). Lehet, hogy jobb lenne a számláról eleve fontot utalni a paypalra? -
Paypal számlámon xxx USD van, meg 400 HUF a veryfied miatt.
Amikor a fizetési mód kiválasztásánál vagyok akkor a forint egyenleget 400 HUF írja csak ki., mintha az USD-vel nem számolna ?!?
A hozzá csatolt magyar bankszámlán csak forint van. Olyan, mintha nem tudná a kifizetést különböző deviza nemekből elintézni.
Mindig kifizetési problémára hivatkozik. Szóval nem értem, hogy hol a bibi :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest