-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A bankszámláknak van kártyája, a vásárláskor a kártya egy kapocs a vevő és az eladó bankszámlái közt, a pénz banki utalással kerül az eladóhoz a bankszámláról. Legtöbb esteben még a kártya alapszámlája is egy fő bankszámlához kapcsolódik és ráadásul csak bankon kívülre lehet pénzt mozgatni róla, nem képes bejövő pénzt fogadni, azok a főszámlára mennek.
A visszafele útra nincs szükség bankkártyára -csak könyvelés technikai ok, hogy ezt írják ki a PP-on képernyőre- a két bankszámla közt mozog a pénz.
Én erre gondoltam, nem pedig számok különbözőségére. -
Nézd ez már egy kicsit sok nekem.Nem számóndékozom megsérteni az ismerősöd de ha ő sem tudja hogy mit csinál akkr milyen segítséget vár.
Mivel a bankszámlára megy a pénz ( a bankkártya használatát ésa fizetsé és sztornó működését nem kívánom most elmagyarázni) az hogy törölte a kártyát nem befolyásol semmit.Tény az hogy 15-én arra a bankszámlára a pénz elment amihez tartozott az a kártya. Nézze meg alaposan a fő bankszámláját és keresse meg a 6068 Ft-os jóváírást. Esetleg vegye fel a telefont vagy menjen be a bankjába és kerestesse meg. Meg fogják találni.
Ha a kártyája lejárt X időpontba, a bank X+30 napig még kezeli és azután 5 évig a forgalmi adatokat megőrzi.Magát a PayPal vásárlás működést sem kívánom elmagyarázni, aki nem jött rá annak ellenére hogy használja, annak teljesen felesleges a magyarázat.
Ott szintén nincs a számláján. Ez nem valószínű.
Esetleg jelezni kellene feléjük a történteket? Ha nem találja a pénzt akkor a megfelelő helyen a megfelelő emberrel kell keresni.
Az új kártya számát gondolom hiába írja vissza a PayPalon, a régi meg már nem érvényes, és szerintem nem is tudja a számát. Ez értelmetlen dolog. -
Ott képen az előző az refund, ez más néven van címkézve, de akkor legyen refund.
Abban igazad van hogy ezt nem az eladó küldte.
Ha erre kattintasz akkor nincs bővebb információ: See details on old account view
A preapproved payments-nél sem szivárgott el a pénz? Mert az nem látható összesítő képernyőn.
De van tranzakció azonosítója a bejövő tételnek, kérdezze meg a PayPal-t hogy hol van a hozzátartozó pénz ha ő nem költötte el.
Nem szokott csak úgy eltűnni.Amikor megkapta az e-mailt a bejövő pénzről nem ellenőrizte? -
Dexar007
veterán
Na én most már teljesen elvesztettem a fonalat..
Felhívtam a szarvasi postát (oda ment a csomag), név és cím alapján megnézték, hogy ott van e még a csomag (persze a címzett címét is elkérték), erre olyat szól az ügyintéző, hogy ,,ezt a csomagot tegnap visszaküldték a feladónak,vagyis magának".
Na most .:1.) Vagy kivette belőle a telefont és visszaküld egy üres dobozt, amivel igazolni tudja a rendőrségen, hogy ő márpedig visszaküldött mindent.
2.)Vagy..nem tudom.
Eleve, hogy küldhetik ilyen gyorsan vissza? Mert 4-5 napot mindenképp ott kellene állnia a postán, hogy a címzett az értesítés után át tudja venni.
-
adster
tag
Okés, köszi még egyszer.
Ez a karakter az aláírás rovatban szerepel, egy négyjegyű, illetve szorosan mellette egy háromjegyű számból áll, így jön ki a 7 számjegy.
A kártya előlapján a kártyaszám alatt szerepel még egy 4 jegyű szám apró írással, először arra gondoltam, de netes keresés után tűnt valószínűnek ez a 7 jegyű szám utolsó három karaktere...
-
adster
tag
Értem, köszi szépen. Ezt akkor majd a bankkal egyeztetjük, a kártya nem az enyém egyébként, hanem a barátnőmé, az enyém Maestro, ami alapból kizárt az oldalon.
Az adatok egyébként helyesek, amiket írtam? Tehát ezek kell, hogy bekerüljenek? Különösen a Security Code az, amiben bizonytalan vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged