Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Háh..megjött a csomag..bontatlanul, úgy ahogy elküldtem.Volt rajta egy kis sárga cetli, hogy miért küldték vissza .: 5 lehetőség-megváltozott lakcím, érvénytelen cím- stb és be volt X-elve az ,,ismeretlen".
Először azt hittem, hogy nagyon jó fenyegető levelet tudok küldeni
, de aztán rájöttem, hogy ez bőven a levél előtt lett visszaküldve, mivel ha már ma megkaptam, akkor tegnap kellett ugye feladni.
Na de a lényeg, hogy öröm és bódottá...már csak, az a kérdés ,hogy ennek mi értelme volt az ő szempontjából? Mert ez még "csalási kísérletnek" még mindig elmegy, főleg, hogy meghamisított egy erstés befizetési bizonylatot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 3060 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de aztán rájöttem, hogy ez bőven a levél előtt lett visszaküldve, mivel ha már ma megkaptam, akkor tegnap kellett ugye feladni.
V/