Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Har_melin
üzenetére
Ez eléggé lelombozó és mindazonáltal elkeserítő, hogy egy adott játékban nem lehet normálisan és mindenféle üzletelés nélkül, tiszta jatékkal eljutni egy bizonyos szint fölé
Akkor nem véletlenül látok ugyan olyan karaktereket mint az enyém, és teljesen más képpen csinálnak mindent pozitív értelemben! Akkor én sem erőlködök, mert én biztos, hogy nem fogok üzletelni csak azért, hogy a 12 feletti térképeken úgy haladjak mint azok akik elköltenek 100 divine orbot a karakterükre, hozzáteszem nem is látom értelmét, mert mint az őrült úgy szaladnak végig a pályákon minden kihívás nélkül, én ezt valahogy nem élem, és egyáltalán nem is tetszik! Én kis naiv azt hittem lehetséges tiszta jatékkal is elérni egy normális működő képes karaktert, nos akkor ez nem az én játékom! Szép volt jó volt a 360 óra, de köszönöm akkor ennyi volt
Teljes játékot azért a fennmaradó 3 chapter miatt biztosan végig viszem majd, de nekem addig offos ez így...
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Akkor nem véletlenül látok ugyan olyan karaktereket mint az enyém, és teljesen más képpen csinálnak mindent pozitív értelemben! Akkor én sem erőlködök, mert én biztos, hogy nem fogok üzletelni csak azért, hogy a 12 feletti térképeken úgy haladjak mint azok akik elköltenek 100 divine orbot a karakterükre, hozzáteszem nem is látom értelmét, mert mint az őrült úgy szaladnak végig a pályákon minden kihívás nélkül, én ezt valahogy nem élem, és egyáltalán nem is tetszik! Én kis naiv azt hittem lehetséges tiszta jatékkal is elérni egy normális működő képes karaktert, nos akkor ez nem az én játékom! Szép volt jó volt a 360 óra, de köszönöm akkor ennyi volt
Teljes játékot azért a fennmaradó 3 chapter miatt biztosan végig viszem majd, de nekem addig offos ez így...