- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz
LuckyL #15472 üzenetére
Nekem 2 ilyen volt besoroló alatt és atom idegesítő, szerintem az lenne a fair ha legalább mínuszt nem kapnának ilyenkor a bent maradók, mert szinte tuti bukó innentől nekik a meccs... Illetve a leaver meg kapjon komolyabb büntit, ha nem jó a gépe /nete, akkor meg ne compozzon...
-
Hando
tag
válasz
LuckyL #15434 üzenetére
Bizonyára, csak sima competevibe akkor hogy vagyok casual játékosként gold 2300-2400 ban! Folyamatosan nyerésre álltunk 2/0-ra ,de elkezdenek hőstváltogatni és bebukjuk, én legtöbbet Brigitte, Lució,Moirah-t Reinhard vagy D.vat
szoktam vinni és nem váltogatok 1 mecs alatt 4 karakterre, amugy ezek után 3 QP is játszottam és mind a 3 olyan mecsre dobott be ahol leaver volt és esélytelen volt a nyerés , kicsit úgyérzem hogy a játék direkt szivat! -
Soram
újonc
válasz
LuckyL #15358 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget LuckyL!
Igen, szépen fut rajta minden korábbi játéka,amivel játszani szokott(GTAV,Fortnite,) Nem tudom, hogy lehet-e esetleg köze ahhoz, hogy mikor az Overwatch kliensét a Blizzard oldalról letöltöttük, azt valami eszméletlen lassan szedte le 150 M nettel. Máshonnan más játékok rendben és gyorsan letöltődtek. Ha majd esetleg sikerül elhárítani a hibát,majd megírom....Mégegyszer nagyon köszönöm...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Witcher topik
- EAFC 25
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest