- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
ez még a jobbik. én csak toxic játékosokkal futok össze, akik mindig mindent jobban tudnak.
az egiyk rendszeresen követelte, hogy álljak rá a pontra hogy overtime legyen, mikor 6 ellenfél állt ott én meg egyedül... (rááltam egy pillanatra, és jöttem el azonnal, csak az OT-t reseteltem, de ez neki már magas volt, hogy miért nem maradok ott)
a másik 3-4 kör után is még engem szapult hogy a játék első körében nem élesztettem újra, mert biztos hogy nyerünk
-
.LnB
titán
Ezt már megbeszéltük, hogy első héten nem kell próbálkozni. Utána is csak 6-an. De nagyon nem vagyunk meg hatan. A rankedre készülés is megállt. Tegnap sem volt fent senki este csak én. 22:00 -ig. Azt mondom most kellene összerántani 6-7 fix embert és 2hét gyakorlás után nekiállni rankednek.
Mondtam én, hogy nem lesz itt arany fegyó..
-
törölt tag
Nem az a cél a ladderben hogy 50% legyél, hanem kíméletlenül a jobb nyer. Egyébként nagyon szuperül oldották meg. Az időért megy a verseny. Ha gyorsabban sikerül mondjuk befoglalni Anubis-t, akkor 2:2 (vagyis A,B capped) döntetlennél több időd lesz a következő körre, mint az ellenfélnek.
-
Feketelaszlo
senior tag
Feltehetőleg ugyanúgy, ahogy a legtöbb ranked rendszer működik: azonos rangúakkal kerülsz össze és győz a jobbik. Vagyis annyiban különbözik a qm-től, hogy nem egy nagy játékos pool van, amiből össze-vissza csemegéz a matchmaking, hanem bekerülsz egy bracketbe és csak olyanokkal rak össze, akik ugyanabban vannak. Mondjuk ezt a ranked dolgot én szólóban inkább hanyagolnám - az első hónapokban legalábbis mindenképp, mert a hatodik érzékem azt súgja, hogy sok Vér István fog erre rákattanni. Csapatoknak móka lehet, de egyedül várhatóan inkább pszichés megterhelés.
-
Feketelaszlo
senior tag
Nem hiszem, hogy buffolják - winrate alapján az 50%+-os hősök között van (mondjuk McCree meg a gyengébbek között volt és mégis nerfelték, tehát ez nem jelent semmit). Az biztos, hogy nem olyan értelemben véve tank, mint a többi, tényleg inkább kicsit hibrid, pl. flankelni is lehet vele - azért eléggé össze tud zavarodni az ellen, mikor megjelenik a hátában egy nagy rózsaszín golyószóró lufi. De a karakter kulcs képessége szerintem a második élet (s nem azért, meg ez +1 esély a nuboknak). Bizonyos szituációkban célszerű beáldozni a mechet a csapat védelmére (nem az ultira gondolok) és pisztollyal lövöldözni - egyrészt mivel írták, cingár koreai tiniként nehezebb eltalálni, másrészt egyáltalán nem olyan rossz a fegyver sebzése és nagyon gyorsan visszatölti a Mechet.
Puggal mondjuk kaptunk control pointon (Nepal) egy 6x D.Va fun ellenfelet, kicsit nehéz volt elmagyarázni a srácoknak, hogy S76 meg Hanzo nem fogja counterelniVégül valakit sikerült rávenni, hogy hozzon egy Reinhardtot, azzal lehetett őket aprítani, én meg Zenyattával szórtam rájuk a discordot, így végül összejött a győzelem, de mivel csak egyessével tudtuk leszedni őket, úgy nézett ki a meccs, hogy folyamatosan respawnoltak és egy D.Va mindig tudott jönni a cp-re - kemény dió volt elvenni tőlük, ha megszerezték, másfél-2 percet követően meg menetrendszerűen elkezdték nyomatni az ultijaikat (nekünk ki kellett rohanni, de ők egy csapattársat bent tudtak tartani).
-
kemotox
addikt
Díva buffjával szerintem csak az a baj, hogy egy végtagok nélkül és halva született szifiliszes selyemmajom is el tud kúszni előle, mire felrobban. Legalábbis nekem a béta óta nem sikerült vele ölnöm. Vagy én vagyok nagyon béna, vagy mindig 6 Usain Bolt van az ellenfél csapatában...
-
saen
veterán
Igen, eddig azt hoztam, ennek az eredménye, hogy Lúcio és Mercy a két legtöbbet játszott hősöm... Kb csak úgy tudok nem support/tankkal játszani, ha önző vagyok. Eszméletlen ritka az olyan amikor hamar beválasztja valaki ezt a két szerepkört. Emellett amikor ott állok Reinhardt-tal sokadszorra a payload mellett, legalább 5-en engem lőnek, a többiek meg ki tudja merre. Ilyenkor már nem érdekel a dolog és megyek valami dps karaktert, aztán gyakorlok. Tudom, szemét vagyok...
-
7
addikt
Mivel valoban unranked, ezert nem erdemes gorcsolni a nyeresen. Amig te a legjobb tudasod szerint jatszol, addig jo vagy. Pont a random pub jatekokban lehet nagyon jol megtanulni azt, hogy hogyan elheted tul a huzos helyzeteket, ha mondjuk kilovik moguled a supportot meg a csapatot, es az hosszabb tavon is hasznos ismeret.
Egyebkent en is okorkodom neha. Ma reggel offensive Torbjornt jatszottam tobb mapen is. Mukodott, tanultam belole, es meg csak nem is hatraltattam a csapatot.
Tegnap pedig (igaz, az 4-5 fos barati csapattal ment) offensive recon bastionoztem. Az is egesz jol sikerult.
@whitezo88: Botok sokkal gyengebbek, mint a rendes jatekosok, ott majdnem minden taktika mukodik, akarmennyire is eletkeptelen lenne normal helyzetben.
-
k-adi
nagyúr
Érdekes meglátás, és valamilyen szinten érthető is, de amikor megkerülöm az ellenséget, és hátulról meglepetés szerűen rátámadok egy reaperre, az meg fogja magát stun után és elrepül a fenébe (és akkor ugye sebezhetetlen a szellem formában...), mert még pont maradt 2 kockányi HP-ja (nemtudom az mennyi, 40 HP? azaz pont 1 lövés kellene még) ... nos az kicsit bosszantó... de ez csak 1 példa a sok közül. (pl. Mei se hal már meg elsőre, szépen bejegeli magát aztán szopacs van, oda a meglepetés ereje, a stun gránát, bye bye McCree..)
Én értem, hogy a sok kis csicska rengeteget trollkodott a cowboy-al, meg a no liferek dupla McCree-s felállásban is nyomták, de az meg már megint a másik véglet. Mivel nem lehet rendesen elkülöníteni ezeket a gyökereket, ezért lenullázták a karaktert és kész. Nem értem, hogy pl. a flashbang stun idejéhez miért nem nyúltak...(több stun idő, ha már kevesebb dmg van de egy tank még azt is kibírná)
Amúgy nekem is feltűnt, hogy jóval kevesebb cowboy van a meccseken, mint eddig. Viszont Roadhog lánca még mindig elkap a pálya másik végéből, widowmaker és hanzonak még mindig nagy a hitbox-ja, és még sorolhatnám. Számomra meglepő, hogy pl. Hanzohoz még nem nyúltak.... mondjuk 2 kör között pont erről beszéltünk ingame chat-en és ott egyik gyerek mondta, hogy elvileg hanzot is nerfelték egy kicsit, de nekem nagyon nem tűnt fel és a patch note-ban sem találtam.... Mindenesetre cowboy-ról átváltottam Hanzora és nem túlzok ha azt mondom, hogy minden harmadik lövésem tuti találat és halált okoz.... ami nonszensz.... persze örülök a 20-30as elimination-oknak, de ez nem "normális"... ja és a konstans hanzo WH-ról nem is beszélve, igaz nem olyan széles hatósugarú, mint widowmaker-é, de azért így is hatásos, ha tudja az ember hova kell lőni és százszor gyorsabban töltődik újra.... emiatt sokszor már az oszlop / fal mögött felkészül a hanzo és kb. esélye sincs annak aki jön... ez ugyanaz az eset, mintha McCree stunolna, de ott legalább tudod, hogy véged, itt csak hirtelen a semmiből jön és csak azt veszed észre, hogy killcam van már megint.
Szóval lehet, sőt biztos idegesítő karakter (volt) a cowboy, de hanzo duplán az... widowmaker meg a kettő közt valahol... Mei meg egy külön állatfaj
-
Rankerz
senior tag
Twitchen már csak 'Q of the game'-nek becézik
Már-már poén szint az egész.
Kap egy triple killt valaki és tudja hogy play of the game lesz.
Elkezd sprézni meg emocózni a kamerának , vagy a törpe ugye nézelődniMeg is érdemlik amikor bekapnak egy fejlövést bohóckodás közben
-
f3rdzs0
senior tag
Genji ultijánál rájöttem, hogy a legjobb hogy ha 1-on-1-ra használod Reinhardt ellen, vagy ilyen nagy tömegbe belefutsz
a lényeg hogy határozottan csináld, és beparáznak tőled
bár kétszer egy meccs alatt nem tudod megcsinálni
amúgy Lució-t igazán többet használhatnák Attack pályákon Mercy helyett. rendszeresen van egy rakat elimination-öm, mert nem kell a supportra figyelnem, mivel azt csinálja magától
-
-
sirszevenap
addikt
-
Redcaster
őstag
Potg nem feltétlen ez. Én Soldierrel kétszer értem el potg-et egymás után:
Egyszer a Nepal pályán értem el sharpshootert, leszedtem messziről egy Lúciot, majd utána egyből messziről egy ultizó Pharaht.
Azután pedig másik pályán foglaltam a pontot a tankkal, az ellen Mei-e befreezelte a tankunkat, mielőtt megölte volna, leszedtem, így megmentve a tankot. Ezért lifesaver lettem.Tehát szerintem nem a legtöbb killet adott időn belül, hanem a meccs sorsdöntő pillanataiban meccset eldöntő playeket nézheti.
-
k-adi
nagyúr
Egyébként le a kalappal Blizz előtt, sikerült olyan support kasztokat alkotniuk amikkel jó a játék
mindben van valami csavar ami érdekessé teszi, Mercy-nek pl. pont a repkedés, intenzívvé teszi az egyébként monoton/egyszerű gyógyítást.
Na igen, ez igaz Mercyre és talán Luciora. De pl. Zynetta egy nagy nulla. Symmetria pedig so-so.
Viszont Mery ultija tényleg nagyon király, főleg egy ellenség ultija után ahogy írtad
(mondjuk azért ilyenkor Mercy is hal, mert ugye közelben van a gyógyításhoz, de ha sikerül megúsznia akkor tényleg jó érzés)
-
bozont
veterán
Na igen, Hanzo nem kicsit OP, de Widowmaker fire rate-jét is csökkenthetnék kicsit. Tényleg nem vészes Hanzo ultija, mikor hallottam a kiáltását már álltam is félre (5.1 rulez). Viszont Mei (az egyik kedvencem, főleg védekezésre) ultijával kombinálva már elég jól működik.
Genji is elég OP tud lenni egy hozzáértő kezében.
Bastion meg szerintem nem annyira OP, könnyen lelehet szedni ha kicsit is összedolgozik a csapat.
Akik nekem nagyon feküdtek még: McCree, Soldier 76, Reinhardt és D.Va
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest