Hirdetés
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Mercy-t szerintem sokan rosszul játszák, ott legalábbis ahol én vagyok (gold).
A profikat próbálják utánozni ami szerintem hiba, ugyanis ott elég jók az ellenfelek is, hogy gyorsan meghaljon egy csapat és itt lehet és érdemes nagy res-ekre várni, emellett a profiknak van annyi esze, hogy egy helyen haljanak meg, hogy bekerüljenek a feltámasztásba. Ilyen szintű csapatmunka randomokkal, arany fokozaton nincs, nem is érdemes elvárni. Ha valaki meghal és nyugodtan fel lehet támasztani akkor szerintem fel is kell, nem kell a teljes csapatos rezre várni, túl nagy a kockázat.
A másik dolog meg a pisztoly kérdése. Profiknál nem kell használni, mert ott van értelme a damage boostnak, arany fokozaton szerintem már nem igazán. Tapasztalatom szerint plusz egy fegyver többet ér, mint a +30% sebzés valakinek aki úgyis sokat mellélő. Azt csak akkor használom ha nem akarok szem előtt lenni.
Statokkal is alátámasztanám amiket mondtam, ezt a szezont úgy terveztem, hogy support fronton Zen/Ana párossal fogom letolni. Zen a legjobb karakterem jelenleg, sokat játszom vele és a winrate ezzel a legmagasabb, szóval talán jól is csinálom a szintemen. Ana viszont a nano boost nerf óta nem megy, nagyon rossz a winrate-em/statjaim vele ezért elkezdtem Mercy-zni helyette. Sebzés/Elimben kitolom ugyanazt, mint Anával, emellett 635/perc gyógyításról felmentem 1306/percre ami több, mint duplája az Anás gyógyításnak (Zen 514/perc nálam), ez azért látszik. Igaz nincs altatás, de van helyette rez. A nano boostot meg ilyen szinten nehéz jól használni, nem is hiányzik.
Sebzéshez még annyit, hogy jelenleg 1,57 elim/perc és 576 damage/perc kimegy, ez picit rosszabb, mint Zen, de messze nem elhanyagolható. Ezekkel a statokkal egyébként top 1%-ban vagyok a játékban, de nem azért, mert ekkora ász lennék, hanem mert nem csinálja ezt senki. Gyógyításban is top 9% vagyok jelenleg, tehát nem megy a kárára, szerintem érdemes lődözni. Főleg a harcok elején amikor még mindenki maxon van. Emellett senki nem fél Mercy-től, lehet nagy meglepetéseket okozni. Volt olyan rám chargoló Reinhardt aki nem ért oda, meg a bénább dps-eket is simán le lehet lőni akár 1vs1-ben is, főleg ha nincsenek maxon. De már az is nagy segítség ha lövöd Rein pajzsát, vagy segítesz egy-egy eliminationben, esetleg megzavarsz valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ecco the Dolphin: Complete - Két klasszikus és egy új rész egy csomagban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TBT