Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz rvn_10 #78078 üzenetére

Nekem 2003-as 1.6 Z16XE van. Ha megkímélt példányt veszel, akkor nem lehet nagy gondod. Én a legolcsóbbat vettem HAHU-ról 2 éve nyáron, ráadásul osztrák volt, sőt még fújva is volt pár elem (persze 300 alatti értékek vannak) de összességében jó autó. 31k-t tettem eddig bele. Az EGR-el volt szívásom, de már levakoltam és kifordítottam. Igazából a kopó alkatrészeken (futómű) kívül egy kipufogósort vettem rá, mert kifújt a középső dob több helyen, de ha már ott voltam, akkor a hátsó dobot és a flex csövet is cseréltük, valamint volt egy motorolajszint mérő cserém, mert max olajszint mellett bejelzett, hogy nincs benne olaj, a többi az vagy kopó, vagy apróság (hátsó ablaktörlő kábel törés, kp zárnál kábel törés, szellőztető rendszernél egy műanyag valami törött le, ezek összesen kb 15k-ba kerültek). Szerintem nagyon praktikus autó, iszonyat jól pakolható, 2 gyerek van, simán elmegyünk 3-an +2 gyerekülés akár több száz km-t is. Nekem az üléspozíció nagyon jó, imádom, hogy magasan ülök. Ha találsz egy itthoni keveset futott végig szervizelt példányt, akkor nagy meglepetés nem fog érni, de mint látod a legolcsóbbal se igazán volt gond.

Új hozzászólás Aktív témák