Hirdetés
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
oliwire
üzenetére
nem kapcsol ki, illetve "magától töröl" tehát mondjuk csak 1-et szeretnél vele töröltetni de nem áll le hanem töröl magától tovább, hol szakaszosan, hol meg gyorsan aztán egyszer majd valamikor abbahagyja.Vagy 4 szerelőnél voltam mindenki vakarta a fejét, cseréltek, relét meg minden szart, aztán fél év után meguntam és kicseréltem a motort. Lásss csodát azóta is jó, a motor meg volt 3000 huf....
-
Petyyyyy
addikt
Opel Fanatic fb csoportban 17" pacskerok gumival - 58K. Csak a múltheti eszmecsere kedvéért, amit azt hiszem haddent-tel folytattunk.
-
trassher
addikt
Ezt elfogadnám a mostani helyett.

-
w333
félisten
válasz
tboy93
üzenetére
Neeee ... 1.5M -ért ?
hát annyit talán még egy H Astráért sem adnék 
Szerk.
Ismerős csajnak van egy fehér ha jól tudom akkor 1.4i van benne nem volt még vele gond pedig több mint 200 ezer van benne, aztán másik ismerősömnek szintén fehér de az már egy OPC (na ezzel már voltak gondok)

-
zolikaDB
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
JanR-nek Signumja volt, de ilyen 3 literes dizel.
-
w333
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Áááá 17 éves autó és 50-60e km ? felejtős vagyis nagyon ritka ... inkább a B és C Corsa sokkal hihetőbb, kozmetikába járt hozzánk egy idősebb nyugdíjas néni egy szép B Corsaval, több mint 20 évas az autó és olyan mintha zsír új lenne, ja és kőkemény 47000 km volt benne

(#57185) pistike666
Mert valószínű hogy orrán száján folyik az olaj ... pedig ez egy alap dolog hogy a motortérről is kell csinálni fényképet, hiszen az az autó szíve !

(#57186) Petyyyyy
a vicc az hogy váltószoknyára volt pénz de kézifékre már nem ... ott van rajta a kopás, csak a h*lye nem látja az átbaszást ebben az autóban ! (de hát ez van)

-
Petyyyyy
addikt
-
w333
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Hát ennyi ... ezt mondtam, a G Astra nem egy olcsó autó !

Ilyen áron már van bőségesen kb. mindenből választék, de hát az olcsó fenntartású autóknak direkt megkérik az árukat, főleg hogy 2008 -íg ugyan ez a forma !

De lehet kapni 920k -ért is
egy kis műanyagápoló + váltószoknya csere na meg ugye a visszatekerés és máris drágább az autó, azt meg hogy az egész eleje törve volt remélem mindenki látja, de hát ez megy itthon ! 
-
aero.
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
A legrosszabb dízelmotor kb a piacon, egy időzített bomba.
A henger perselyes megoldású, amit iskolai papírragasztóval rögzítettek ezért a túlmelegedés miatt lecsúszik a persely és a motor megáll. Ha jól emlékszem egerben tudják javítani, peremes persellyel látják el a hengert és így nem tud lecsúszni, hatszámjegyű javítás és hármassal kezdődik. Ez a hiba változóan 170-300 ezer között jött elő, attól függően hogy használták, mert a meleg (és a silány technológia) nyírja ki.2006 után javították, de tudtommal az csak Renaultba került bele.
-
Slyer
senior tag
Sziasztok urak!
Az mitől lehet hogy már feküdt a mutató amikor beletankoltam 2 ezerért, és negyedig felment a szint?
Értékelném ha valós lenne, de nem annyira az

-
Markizmark
addikt
Van itt valakinek C vekije 177 lovas 3 literes dízel motorral? Asszem kicsit elborult az agyam és elég volt a 60 lóból, 2 év múlva autócsere lenne.

-
beg
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
Ha megtolnál egy lámpaoszlopot, és ugyanígy csomagtérajtó csere + fényezés, akkor annyi. De amint te vagy a "kedvezményezett" (ugyanis nem te fogod fizetni), akkor egyből előkerül mindegyik műhelyben a vastag ceruza és a kettes szorzó. Ez mindenhol így van várostól függetlenül.
2 éve egy parkolóban megtaláltam tolatás közben egy C vekit. Hátsó ajtó, hátsó elem, hátsó lökhárító végighúzva (nem végeztem fél munkát
). Én bambultam el, nem láttam, hogy mögém került. Nekem egy horzsolás lett a lökős csücskén és egy hátsó búra, pár ezerből kicseréltem, lökhárítót lepasztáztam, alig látszik.Neki? 317.500-ért csinálták meg, biztosító fizetett, 2 fokozatot estem kötelezőben. Szerinted volt annyi ténylegesen?
-
trassher
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Neten néztem az árakat. Racing bazár, fb bontós csoportok. Én is örülnék ha kevesebből megállna a dolog mert tényleg nem elinni akarom a fennmaradó összeget ha kijön 50-ből és idead teszem azt 100-at. Debreceni bontó oldalán van szín azonos autó. Holnap kigurulok és megkérdezem mennyiért adnák azt ide ha jó a fényezése és nem sérült. Annyi a gondom csak, hogy előre nem akarok venni semmit mert ha pénteken elkezd hárítani akkor pisloghatok mint pocok a lisztben.
-
F_Gergely
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Hat itt pesten 5 es 15 kozott van a csomiajto, 25ert fujjak, lakatolni tegyuk fel nem kell. En sokallom a 100at kb felebol meg kene alljon legrosszabb esetben. Bar teny hogy nem ismerem a debreceni lehetosegeket. De pesten ennyibe kerul. Havernak F asttahoz elso lokost, meg oldallemezt (rohadasmentes csak fenyezni kellett) vettem a kettot 8 ezerert es hibatlan volt akkor szedte le elottem a gyerek az autorol. Vectrahoz is fillerekert vannak a cuccok. De mondom, debreceni piacot nem ismerem ott lehet dragabb.
Futar kb 2500 huf. -
zolikaDB
veterán
Ha lenne 2200€-m... G Astra sedan 2.2 xenon
-
trassher
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Azt mondta, hogy a hibátlan elem fújása 30.000, ha javítani kell, rozsdás akkor több. Megnéztem, szép állapotú csomagtérajtó ott indult, hogy 35.000 forint. Ez eddig 65.000 + futár mire ideér, + csomagtérajtó motor, + szerelés. Nem célom nekem lehúzni senkit, szerintem már akkor is látható volt mikor össze festékezték az autómat.

gban: Nekem a biztosító már 4 évvel ezelőtt sem fizetett semmit. Papírt leadtam, elvittem kasztnishoz az autót, ott megnézte a kárszakértő és megmondta mennyit fizetnek rá, ha attól többe kerül a helyreállítás akkor gtk. Kasztnis megcsinálta, számlát leadta a biztosítónak, az meg kifizette neki.
-
F_Gergely
őstag
válasz
oliwire
üzenetére
Az ablaktorlomotornak kapcsoloja ment szet (bent a motorban) egy darabig megy igy aztan onallo eletre kel es nem fogod tudni kikapcsolni.
Ablaktorlo motort kell cserelni.(#57162) trassher:
En ezt mondjuk szemetsegnek tartom, mert az. 80-100 ezer? Mire fel? En adnek neked egy bontott csomagterajtot amit lefenyeztetnek es beszerelnem. De ennyit nem fizetnek az biztos! Aztan ha nem tetszik kend a hajadra a torott segged, azert ne huzzuk mar le egymast... -
trassher
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
"Ez a modern világ szemete".

hentes555: Szép

-
hentes555
senior tag
Jut eszembe, nem is küldtem még képet az autóról, pótolom most. Egyik nap elviszem egy szép helyre és csinálok jobb képeket, majd linkelek

Opel Astra G Hatchback 1999
X16SZR
175 668-at mutat az óra, nincs nagyon lelakva, bár nem hiszem hogy 99 óta csak ennyi gurult beleAz Opel logot nem én szedtem le, egy része le volt törve mikor vettem, pótolva lesz!!

-
válasz
mohabá 007
üzenetére
Rohadt volna le a keze aki ezeket kitalalta es megalkotta.

-
Petyyyyy
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Nabazz, lehet F_Gergely is ebbe nyúlt bele...?
-
trassher
addikt
Beszéltem kasztnissal, azt mondta 80-100 között nyugodtan mondhatok a fazonnak. Én sem szívesen mennék bele ilyesmibe de ha nem akar betétlapot tölteni és a pénzt is sokallja akkor van tanú, irány a rendőrség. Felemeltem a csomagtér szőnyeget, ott a lemez ép mindkét oldalon. A lökhárítóba nem ért bele az autó orra csak a csomagtérajtóba.
-
hentes555
senior tag
Sziasztok
Astra G-ben, amiben Behr rendszer van, hogy tudom kiszedni a szellőztető ventillátort, hogy meg tudjam takarítani a ventillátort? Tiszta por az egész és szeretném kicsit megtisztogatni. Kiszedtem 3 db torx csavart (bal oldalt hátul, elől, jobb oldalt hátul) de érzem, hogy jobb hátul még tartja valami, az a baj be sem nagyon látok oda, nem tudom mi az. Valaki csinált már ilyet esetleg és tudja, hogy kell?

-
bazsimano
őstag
válasz
oliwire
üzenetére
na erre en is kivancsi lennek...
mert nekem is csinalt mar ilyet...igaz nem tul gyakran...szerintem pontosan ketszer...inditom a kocsit probalok indulni es erzem,hogy nem tudom tekerni a kormanyt...kikapcs bekapcs ujra es utana mar megy...
szeirntem hetvegen vagy ha lesz idom rakotom az opcomot es probalok kiolvasni valamit...nem tudom h hogy jkell
de hatha mutat valamit... -
trassher
addikt
válasz
oliwire
üzenetére
Nem lehet, hogy a generátorod haldoklik? Szervó akkor szokott ilyet eljátszani ha nem kap elég delejt.
Most beszéltem telefonon a ducato tulajával aki belém jött. Azt mondta ha megoldható hagyjuk ki a biztosítót a buliból. Mondtam neki, hogy nekem úgy is megfelel de akkor csomagtérajtó + fényezés. Azt mondta nézzek utána és megbeszéljük. Kíváncsi leszek mi lesz végül a dologból.
-
trassher
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Az a varrható kormányvédő nagyon tré felrakva, szerintem ne foglalkozz vele. Akármilyen szépen rakják fel gagyi hatása van. Váltószoknyát én Janival csináltattam.

Amúgy a "lyukacsos ladás" kormányvédővel kaptam az autót. Az első kukába úgy kivágtam csak lestek a járókelők.
Debrecenben állítólag itt nagyon szépen bőröznek kormányt.
-
-
zolikaDB
veterán
Hol tudnek kapni:
- normalis, ha lehet bőr kormanyvedot, amit fel tudok "varrni", de nem az 1200-as Ladás lyukacsosra gondolok
- valtoszoknyat
Tudom, gugli a baratom, de olyan kellene, ami mar bevalt itt valakinek, hogy ne fussak folosleges koroket, meg ne koltsek penzt a szarra. -
drumfan
csendes tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Hú, ez az anyag(ppt) ismerős...oda jártam én is....hogy nem gondoltam rá, hogy utánanézzek...Józsibácsi jól megtanította nekünk.
Köszi szépen. -
AMD Power
titán
Tudom ,hogy w333 már beszéltem erről a témáról, de olyan szimpatikusok voltak a srácok ,hogy jövő héten pénteken hozzájuk viszem a kocsit, hogy kitakarítsák az esküvőre.
Külső-belső:külső mosás, ablaktisztítás, felni tisztítás, gumiápolás, porszívózás, belső műanyagok tisztítása, külső műanyagápolás, prémium wax, bogároldás, belső műanyagok ápolása, szagsemlegesítés, szellőzőrendszer tisztítás
5850Ft fogják megcsinálni a Budakalászi Auchannál. Azt mondta a srác kb 1.5 óra. Addig veszek piát az Auchanban!

-
Petyyyyy
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Az más, én pl a gyorsforgalmin is bíztatom a TL-t, hogy villogja le a csába azt a szendét, aki ötvennel teker a hetvenes övezetben.
Ha én vezetek, simán csak bunkó Audistává változom: helyzetjelzőről "rémisztő" tompítottra váltok ami ugye xenon és akkor mindjárt húzódnak. Jön a hülyegyerek a nagyótóval százhússzal
Mondjuk azokkal a ködvillany izzókkal már te is jó eséllyel indulsz...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lórisoknak full riszpekt van. Mennyenek miattam előttem, még mindig jobb, mintha mögöttem jönnének. Egy esetleges vészféknél a reakcióidő és az ő fékrendszerük reakcióideje és hatásfoka miatt szinte tuti, hogy csatt van, ha meg kell állnunk.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
fekete hullaszállító kombi, le lesznek sötétítve az ablakok, szerintem utána már tökmindegy kiszállok-e vagy sem lesz egy olyan érzése a delikvensnek "jobb ha nem száll ki"

Egyébként én is próbálok, higgadt, nyugodt maradni, de ma is pl 70-es tábla és 35-40-el tolja a nyugger papa, aztán kereszteződésnél egyszer csak befékez majd kibaxxa az indexet mert rájött neki itt kell elkanyarodnia.
Szóval igyekszem, de azért néha nálam is elgurul a gyógyszer. Mondjuk mikor múltkor majdnem legyalult a billencs körforgalomban, egy rossz szót se szóltam, besatuzva megálltam, és intettem akkor menjen... -
trassher
addikt
beg & Declare: Így már értem.
Amerre én járok lehetne "érdekes" road movie-kat készíteni. 
-
Petyyyyy
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Le is kell. Index használatának múlasztása adott esetben simán balesetveszélyes, szóval jó a mozdulat.
Mindig igyekszem kussban maradni, dudát nem nyomni - fő a hidegvér. Úgy sokkal inkább tűnök milliomos svájci Volvósnak, akinek 50 a pulzusa bungee jumping közben. Ha nincs kötél.
Őrizni kell az Opelosok jó hírét, miszerint nem vagyunk egy kiszállok-letépem a fejed típus. -
Fkris
őstag
Igazából nem most lenne a vásárlás, csak ugye az ára jött be.
Jövő tavasszal venném a tütüt, 6 kilo körül, plusz átírás meg a többi, összeségében kb 750k.
Itthon egy '06 twinport gastra van, ismerem az autót, jó vezetni.
Ezért egy 2000 körüli, 3 ajtós 1.4 et nézek, vagy a másik befutó egy -bár halkan merem mondani- 6gen civic.
Elég ritka viszont a 3 ajtós az 5 höz képest, ezért nehezebb, de 5ajtosat nem igazán vennék, max ha nagyon patika.
Összeségében kb ennyi, köszönöm a segítséget!

-
Declare
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Szerintem biztosan. Olyanra elvileg nem hasznalhatod fel, ha egy barom a zarovonalon megelöz es majdnem balesetet okoz (azt hiszem), de ha te vagy az elszenvedö fel, akkor felhasznalhato bizonyitekkent. Elvileg ez ugye pont az erteleme
(meg amit neztem, az olyan, hogy allo helyzetben, ha mozgast erzekel akkor is bekapcsol es rögzit. Szoval ha neked tolatnak elöl vagy hatul, elvileg akkor meglehet a tettes)(#57115) beg csak akkor kapnal, ha feltöltened mondjuk youtubera. Azert az jo lenne, ha lönel magadnak egy fenykepet az utcan es minden jarokelö es autos beperelne "par 10 ezer forintra" miatta

-
tresh
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
ÁÁ én már nem is dudálok mert még megijed a hülyéje azt összetöri magát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De a thököly út / stefánia kereszteződéből a balra forduló sávból zöld jelzésre jobbra keresztbe forduló f*szkalap H astra-s pappert ledudáltam majd köv kereszteződésnél piros lámpánál rányitottam az ajtót és megkérdeztem hogy szeretne e még élni?
Mert ha igen akkor vegyen fel még egy szemüveget vagy járjon bkv-al mert véletlen átmegyek raja a Ducato Maxival akkor lehet kivasalom azért mert ekkor közlekedésre alkalmatlan barom... komolyan nem értem én se ismerek minden kis utcát de ha leb*szom akkor megyek arra amerre az út és ahol van lehetőség ott megfordulok azt csá.. -
drumfan
csendes tag
Helo!
Az alábbi témában szeretném a véleményeteket kérni.
Időszakosan benzinszagot érzek az utastérben a jobb hátsó ülés környékéről jön a betöltési oldalon. Megnéztem van-e folyásnyom, de sem az autó alatt, sem a kerék mögött az alvázon és a csöveken, sem az ülés környékén nem látok nyomokat. Tegnap arra lettem figyelmes, hogy csak jobbra kanyarodásnál érzem és csak kevés benzinnél, tankolás előtt miközben mentem a kútra...ha teletöltöm a tankot, akkor nem jelentkezik.
Télen ritkábban, mondjuk havonta 1-2 alkalommal, most, hogy jobb idő lett, hetente 1-2 alkalommal érzem. 2 hetente tankolom az autót, de nem tele, csa 3/4-ig.
Mindenképpen elviszem szerelőhöz az autót, mert műszaki előtt áll, de kérem osszátok meg a véleményeteket, hogy milyen okai lehetnek ennek a jelenségnek.
Autó típus: Opel Corsa D.
Előre is köszönöm.

-
gban
veterán
Vagy átfutott egy macska, bármi.
És azt is letagadhatja hogy nem indexelt.
Még kamera felvétel ellenében is - pont tönkrement a hátsó izzó...
Egy nem tagadható: a károkozó nem tudott megállni.
Nekem is nagy az igazságérzetem, de inkább a tutira mennék, és nem kevernék bele semmit.
Ilyen alapon ha a doki mindent tagad, még én fékeztem indokolatlanul (bár ilyen ismét nincs a kreszben, egy időre visszakerült mint szabálysértés de rájöttek, fölösleges,kidumálja mindenki). -
Declare
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Remelem megoldodik gyorsan a para
na ezert is akarok en ilyen dashcam-et beszerezni...akkor nincs vita.En is megkaptam a biztositotol a "baleseti-szamot", amivel görgethetem tovabb az ügyet....a helyi opel szervizben ritka tirpak volt a ficko, ranezett az autore, hat szerinte csak lakkozni kell, az 6-700 euro....hat es mondom a deformacioval mi van? jaaaa....hat akkor lehet inkabb 1500...megköszöntem aztan elballagtam

(#57099) F_Gergely semmi köze a merevsegnek meg biztonsagnak a sulyhoz
de ezt mar regebben is beszeltük (nem tudom, hogy szivesebben ülnel e a "regen meg volt benne anyag" kocsiban [link] 
-
trassher
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Mikor kiszálltam arra számítottam, hogy az autó hátulja kb eltűnt. Lehetett volna nagyobb baj is de nem sérült meg senki.
zolikaDB: Legalább a ducato-s egy pillanatig sem terelt, egyből mondta, hogy írjuk meg a betétlapot.
Lauda: A jetta-s mondta, hogy le akart húzódni és azért ment 40-el mert kereste a helyet ahol meg van szakítva a padka. Na ilyenkor általában indexelni szoktunk nem?
Mikor tanultam vezetni az oktatóm minden alkalommal mondta mikor parkolóhelyet kerestem, hogy "Bandikám irányjelző aztán fék." Persze ha a ducato-s be tartja a követési távolságot akkor nincs baj viszont ha a jetta-s indexel akkor nem vészfékezek én sem. -
gban
veterán
Lényegében igazad van, ő (a "doktorúr") csak szabálytalan volt, de a balesetért közvetlen módon nem vonható felelősségre.
És annak sincs sok értelme hogy belevonják, mert csak egy huzavonát kezdenének vele, a biztosító egyből hárítana, rendőrségi határozat ellenére is (aki hallott már biztosítós ügykezelést, az tudja miről beszélek). -
válasz
trassher
üzenetére
Azert induljunk onnan, hogy ha betartja a ducatos a kovetesi tavolsagot nem tortenik meg ami tortent.
Kifuthatott volna ele kutya vagy barmi mas tortenik amiert fekezni kell, akkor ne mar az elol haladoban keressuk a hibat. 
(#57104) beg Persze, csak rosszul fogalmaztam, mar javitottam.

-
-
Csodak nincsenek, mindig ez jarjon a fejedben.
Ha valami relative olcso, annak oka van, altalaban azert, mert problemas az auto. Ha valami relative draga, az pedig nem feltetlen jelenti azt, hogy az auto problemamentes.Ha gondolod foglald ossze az igenyeidet es hogy mennyit koltenel ra, ugy konnyebben kapsz segitseget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

hát annyit talán még egy H Astráért sem adnék

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)