Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
Nem feltetlen. Nekem egy szenzor volt hibas, meg egy szelep rohadt be es nem tudott zarni,nyitni (kipufogo gazt hasznalna fel ez a szelep telen a moor gyorsabb melegitesere. Nyaron meg lezarna es nem engedne a motrt melegiteni. Vagy valami ilyesmi....azt mondtak nem egy lenyeges dolog, lehet cserelni 80k, de ugyan igy be fog rohadni 1-2 ev mulva, szoval hagytam)
Szoval a szenzort kicsereltek, ami a fals hiba üzenetet küldte es ezert dobalta a kocsiba randomba a szervizkulcsos lampat. Azt a hütöszelepet, meg eltavolitottak, igy is folyton nyitott allapotban volt berohadva, mos kiszedtek, hogy veletlen se okozzon gubancot. Ez meg tavaly november körül volt asszem, azota hibatlan a masina (koppkoppkopkopp
)Takaritani viszont nem kellett, azert nekem az autopalyas tizen x oras menetek tisztitjak, amit kell
az csak a gyanu volt, hogy a hiba üzenet jöhet azert mert koszos a turbo es nem tud megfelelöen müködni.Ettöl meg a pakliba a takaritas/felujitas benne van. Viszont ezek nem jelentös költsegek. Turbofelujitas is 100k alatt megall es ujabb sok 10k km ig jo vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)