Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Markizmark
üzenetére
Nincs is a hankookkal semmi baj. Nem is erröl szolt az eszmecserenk
Az hogy az ADAC teszten melyik az elsö, vagy melyik az 5., az kb hit kerdese...Az egesz onnan indult, hogy AMDpower irta, h 5000km re jo az olcso gumi is, arra irtam, hogy szvsz tök mind1 mennyi km t mesz ez nem meghatarozo, mert baj barhol lehet.
Es igen, megvennem a legbiztonsagosabb autot, ha tehetnem....de nem tehetem. Viszont gumibol megtehetem, akkor megveszem. Nem azert vettem a michelint, mert az lett az ADAC gyöztes
Michelint akartam, mert nem kopik gyorsan es jo gumi es vacilaltam az energysvaer+ es a primacy között.Az total az en gondolkodasom, hogy most sporolhattam volna 20-30 ezret talan a szett nyari gumin, de szerencsere ez nem kell, hogy szempont legyen, ha azt nezem, hogy evi 20-25k km t megyek es ezek a gumik a következö 3-4 evben kiszolgalnak. De ez tenyleg az ember szubjektiv helyzete es merlegelese. Nem erröl volt szo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az hogy az ADAC teszten melyik az elsö, vagy melyik az 5., az kb hit kerdese...
Michelint akartam, mert nem kopik gyorsan es jo gumi es vacilaltam az energysvaer+ es a primacy között.