Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• k.

őstag

Gondolkodóba estem
    Szóval jelenleg az a helyzet, hogy 1-2 éven belül összejöhet egy kocsira.
    Namost tul sok pénzem nem lesz, de szeretnék valami extrábbat. Opelt természetesen:)
    Namost:
    Bertone Cabrio
    Ő nagyon tetszik :)
    The same
    Ő is.
    Namost. Én köbányán lakom, nem a világ legszebb környéke ugye. Szerintetek bevállaljak-e egy ilyet vagy kerüljem a "feltünést"? Ugyértem, félek attól, hogy valaki feltépi a tetőt, vagy megkarcolják, hogy büdös cabrio-s és tsai. Namost a másik félemem a tél. Mi van akkor, ha erre ráesik egy 30 centi hó? Beszakad?
    Persze lehet nem lesz ilyen, csak inkább járok F astrával, de spécibbel, mint egy sima G-vel(ami apukámnak egyébként van, és tökjó is de azért mégis).
    Szóval szeretnék valami spécibbet, amivel nyáron lehet jókat kirándulni, meg a haverokkal elmenni valamerre -meg persze a lelkemet örvendeztetni:D- de nem túl drágán. Ez pont jó is lenne, föleg a 2. mert az baromi szép(bár a bőr ülés meg az elsőnél csábító:D). Viszont ha egy ilyet vennék, azt is időszakosan, tehát klimát raknék bele, elmennék vele 2 évet kb, aztán eladnám egy másikra. Szóval szerintetek érdemes ilyenről álmodozni ide köbányára, vagy fejeltsem el rögtön?

Új hozzászólás Aktív témák