Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
Gondolkodóba estem
Szóval jelenleg az a helyzet, hogy 1-2 éven belül összejöhet egy kocsira.
Namost tul sok pénzem nem lesz, de szeretnék valami extrábbat. Opelt természetesen
Namost:
Bertone Cabrio
Ő nagyon tetszik
The same
Ő is.
Namost. Én köbányán lakom, nem a világ legszebb környéke ugye. Szerintetek bevállaljak-e egy ilyet vagy kerüljem a "feltünést"? Ugyértem, félek attól, hogy valaki feltépi a tetőt, vagy megkarcolják, hogy büdös cabrio-s és tsai. Namost a másik félemem a tél. Mi van akkor, ha erre ráesik egy 30 centi hó? Beszakad?
Persze lehet nem lesz ilyen, csak inkább járok F astrával, de spécibbel, mint egy sima G-vel(ami apukámnak egyébként van, és tökjó is de azért mégis).
Szóval szeretnék valami spécibbet, amivel nyáron lehet jókat kirándulni, meg a haverokkal elmenni valamerre -meg persze a lelkemet örvendeztetni
- de nem túl drágán. Ez pont jó is lenne, föleg a 2. mert az baromi szép(bár a bőr ülés meg az elsőnél csábító
). Viszont ha egy ilyet vennék, azt is időszakosan, tehát klimát raknék bele, elmennék vele 2 évet kb, aztán eladnám egy másikra. Szóval szerintetek érdemes ilyenről álmodozni ide köbányára, vagy fejeltsem el rögtön?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- de nem túl drágán. Ez pont jó is lenne, föleg a 2. mert az baromi szép(bár a bőr ülés meg az elsőnél csábító