- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Ha már úgy is ruhákról beszélgettek.
Szeretnék venni egy őszi/tavaszi kabátot. Milyen márkát ajánlotok ami nem túl drága mégis tartós/minőségi?
Akár boltot is linkelhettek.THX
-
Predator2
addikt
válasz
ladybug #42193 üzenetére
Helló
Köszönöm a válaszokat.
Szívesen költöznék azzal nincs gond.
Itt is lehetne a környéken (Vác vagy BGyarmat) ismerkedni csak egyszerűen nincs senki akit rá tudnék venni, hogy menjünk valamerre. Öcsém hatalmas mázlista, neki évek óta van 1 remek kapcsolata. Rá/rájuk viszont nem akaszkodhatok, hogy már pedig menjünk valamerre.
"Vagy válts munkát." Sokat agyalok ezen csak nem tudom, hogy kéne csinálni, hogy jó legyen. A jelenlegi helyet utálom. Annó jelentkeztem a Mercedeshez Kecskemétre fel is vettek csak a bér volt annyira gyenge, hogy nem érte volna meg. Azért dolgoztam volna, hogy jövő hónapban is el tudjak menni dolgozni (nem a melóval van a gond) csak ezt nem szerettem volna. Itt viszont ahol most lakom (szüleimmel) amellett, hogy haza is adok marad pénzem magamra.
"Vagy költözz külföldre."
Hogyan kezdjek neki/Hogyan kezdenétek neki? Sajnos nyelvet a magyaron kívül nem beszélek, de a folyamatos műszak mellett ezen változtatni sem tudok. 4 barátom van/volt kint. És nem sok jó dolgot mesélnek pedig egyik sem egy naplopó. Segíteni nem tudnak nekem. -
Predator2
addikt
Helló
Mivel ez egy ilyen beszélgetős topic gondoltam megosztom veletek a problémámat hátha tudtok némi tanácsot adni.
25 éves vagyok. Nógrád megyében lakom egy kis faluban. Folyamatos műszakban dolgozom egy fém megmunkáló gyárban CNC köszörű gépeken. Évek óta vagyok egyedülálló és ezen szeretnék változtatni.
Ritkán van szabad hétvégém de ha egyszer összejön egy akkor sincs senki akivel el tudnék menni egy diszkóba vagy kocsmába meginni egy sört stb... Vannak barátaim csak messze laknak (külföldön)
Egyedül meg .....Mi ilyenkor a jó megoldás azon kívül, hogy felköti magát az ember?
-
Predator2
addikt
Ez a topic az élet nagy dolgait próbálja kibeszélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Robogó, kismotor
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Le Mans Ultimate
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPad topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest