- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor #61700 üzenetére
Hagyjuk mar ezt a szakerto-dolgot. A 'szakerto' titulussal rendelkezo userek tulnyomo resze nemhogy egy dologhoz sem ert szakot, de semmihez se. En leginkabb azert orulok a 'szakerto' statusznak, mert poennak tartom, hogy lett egy olyan titulus a PH!-n, amilyen neven Steamen nyomulok (ennek megvan a maga tortenete). Szoval ez a titulus nem jelent semmit az egvilagon.
Az egyik, altalam kifejezetten kedvelt szakmai forumon nagyon egyszeru a szabaly: _minden_ szakmai topicban leirt hozzaszolasnak informativnak es lehetoleg erdekesnek kell lennie. Nem arrol van csak szo, hogy olyan hozzaszolast nem toleralnak, ami itt szo nelkul bent maradhat (ld. Windows 10 topic, az egesz hsz annyi, hogy 'Nesztek Windows tizenkinyalhatod!" -- es nem zavarja a modikat), hanem az sem elfogadhato, ha annyit irsz, hogy 'en is', vagy hogy 'egyetertek'. Tipikusan az IT gazdasagi hireknel, ahol valamelyik telefongyarto, szoftvergyarto vagy OS-gyarto erintett, egybol elszabadul az irtozatosan semmitmondo terites/igehirdetes. Es ha nem szemelyeskedik, vagy nem anyazik, akkor nem torlitek -- az senkit nem zavar, ha evi 500000 karaktert szan valaki arra, hogy pl. kivetel nelkul az osszes Microsoftos hirben elkezdjen wall-of-texteket gyartani a hulyesegeivel. Merthat nem szemelyeskedik, vegulis. Sajnos ez mind azert van, mert nincsenek szakmailag kompetens moderatorok, megfelelo jogokkal ellatva (dabadab az egyetlen, aki most eszembe jut, aki tenyleg nem beszel se felre, se hulyeseget, de neki sincs arra mandatuma, hogy egy topicot tenyleg magas szinten tartson).
-
Integra
titán
válasz
radi8tor #61693 üzenetére
óriásit tévedsz - itt is, de én sem fogom ezt kifejteni, mert nincsen értelme. nem hibáztatlak érte egyébként, nem gondollak ettől rossz embernek, tudod jól.
nem, nem a moderátorok miatt létezik ez a fórum, ez a közösség, hanem MIATTUNK, mi tartjuk össze oly sok éve, és nem ti, sosem fogjátok elérni azt, amit mi. lehet, hogy ez nem tetszik és nem értetek egyet vele, attól ez még így van és így lesz.
és lehet, hogy nem olvastam neduddkit, mert lusta voltam meg zavart az írása, de kutya kötelességem kiállni mellette, érte, mert ő alap ember és semmi olyat nem tett vagy mondott, amiért megérdemelte volna azt, amit ti elkövettetek vele szemben. az meg egyenesen vérlázító, hogy egy olyan ember provokálásának ültetek fel moderátorként, aki már többszörösen kitiltott felhasználó (ha jól raktam össze a dolgokat), ez szerintem vérciki, írtó kínos és nagy blamázs...
pontosan tudtátok, hogy mit követtek el vele szemben, vagy az aki ezért személyesen felelős, de ami eddig volt, az egy rohadt nagy felelősség áthárítás és szabályzatra való hivatkozás egy olyan konkrét esetben, aminek sosem volt köze semmilyen szabályzathoz. ezzel takarózni... ezek azok a dolgok, amikből üvölt, hogy nagyon nincsen tapasztalatotok az életben ilyen téren, nincsen felelősség, nincsen kiállás, leginkább az nem, hogy ha hibáztok, beismerjétek. néztek jobbra meg balra meg mutogattok mindenfelé, csak nehogy bármelyikőtöket felelősség terhelje. ne vedd magadra, te vagy itt, neked (is) írom, te legalább írsz és itt vagy, vállalod a konfliktust, a párbeszédet!
ami meg a szabályozást illeti, azt tényleg inkább hanyagolom, de szerintem emvyvel együtt nagyon hasonló dolgokra gondolhatunk. de tegnap is volt egy olyan magyarázatod, hogy az ember csak pislog és hüledezik..
amíg ezeket nem érted meg, nem jössz rá, semmi sem fog változni a fejetekben. -
fokukac
nagyúr
válasz
radi8tor #61693 üzenetére
Nem általánosítok, olvastam a másik topicban a nevelést és indoklást, tökéletesen összeillik.
Szerintem nem a moderátorok miatt vagyunk itt, hanem a társaság miatt. Értelmes emberek, társalgunk egymással a világ dolgairól. És ez a fórum abban is más, hogy itt barátságok is kialakultak.
Miért tartanám magam önzőnek?
-
fokukac
nagyúr
válasz
radi8tor #61685 üzenetére
Én is elkezdtem draftolni egy levelet hazafele a metrón, de inkább kitöröltem.
Szerintem egyáltalán nem érted, hogy ez a fórum miről szól, hogy mitől más, mint a többi. Hogy miért vannak itt sokáig emberek. Hogy miért nem máshol fórumoznak.
És ez szimplán szar.
Ui. és a moderátorok társaságában sajnos nem vagy egyedül ezzel, ami pedig még rosszabb.Uui. és ez a "kivételezős" duma pedig nagyon gáz.Az nem kivételezés, ha hagysz élni valakit, aki semmi rosszat nem csinált, hanem csak segített sokaknak, és sokszor. Teljesen keveritek a szabály betűjét és szellemét.
Uuui. a félmillió user pedig, mint hivatkozási alap a hülye moderálási elvekre... biztos vannak annyian. Jelenleg 6100 tag aktív. Szerintem ez a szám sokkal közelebb áll a tényleges számhoz. Engem egyáltalán nem érdekel a félmillió. De a 6100 sem. Engem az a pár tucatnyi ember érdekel, akikkel tizenegy éve beszélgetek. És amikor a fő-moderátor úr - aki érzelmileg eléggé labilisnak tűnik az eddigiek alapján - beindul, ott kő kövön nem marad. Szerintem ez nem jó.
-
tildy
nagyúr
válasz
radi8tor #41463 üzenetére
Azert mert nem mindenki engedhet meg maganak 10 ezer forintot , minden egyes latogataskor.
Nekem csak a fizikoterapia kb 200 font volt a mult honapban, es meg erre is szivom a fogam. De muszaj, mert az NHS csapnivalo, health insurancet meg nem kapok a munkahelyen.
bobsys: whao, gratula.
amugy ja, en is lesem folyamatosan a credit scoreom, de basszus van olyan , amit mar masfel honapja visszafizettem, megis ott van rajta meg... -
EQMontoya
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Légies iPhone halvány színei
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest