Új hozzászólás Aktív témák
-
Akula
őstag
Hol a csudában van még Magyarországon olyan hely, ahol a dinnyeföldről árulják a görögdinnyét? Még faluban is ház előtt amit árulnak kis kemping asztalról, megvették nagybani piacról és addig oda van kitéve amíg el nem poshad, vagy egy hülye, mint én, megveszi.
Régen amikor mentem Muhi mellett, dinnyeföldnél tábla kitéve, reggel szedték fel, meg is lékelte, ha akartam, de már ütögetésre jó volt.
Most is ilyet akarok! -
Akula
őstag
Ez az Éjjel nappal Budapest kinek szől? Mármint kik nézik egyáltalán?
Gyalázatos és szánalmas... -
Akula
őstag
Sziasztok!
Feldobom a témát, hátha nem volt még.
Vettem fenyőfát. Család leokézta, nem kell visszavinni, hogy féloldalas, vagy görbe
Hogyan tudnám tartósítani, hogy kibírja Karácsony után is? Azt gugliztam, hogy vízbe kell tenni, mert ezek a fák már október végén fűrész alatt voltak. Eddig rendben is van, de odakint -1.5 fok van most, vagyis éjjel még hidegebb lesz. Milyen fagyállót használjak ami nem károsítja a fát? Így a só kiesett. A pálinka meg vallási okokból nem kerül a vízbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest