- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
annyiban igaza van, hogy Lengyelország az a feltörekvő ország, ami meghatározó jelentőségű a régióban, és rendíthetetlenül fellendül. (Ott még a nagy 2008-2009-es visszaesés alatt is nőtt a GDP!)
Ráadásul 40 millióan vannak, tehát relatíve nagy piac, ezért sok multicég jelen akar lenni.
Szóval én is rendszeresen látok olyan hirdetést, hogy lengyel tudás előny.
SZláv szakértő ismerősöm szerint (orosz az anyanyelve, de itt él gyerekkora óta - minden szláv nyelvet ért és valamelyest ismer) a lengyel a legkülönbözőbb a szláv nyelvek között, ergo nehéz. De ha nem tanultál másik szláv nyelvet, akkor tök mindegy.
Amúgy szerintem ha kimész, bármit megtanulsz.
-
ladybug
őstag
Mi is otthon voltunk egy hétig, aztán pont mielőtt visszajöttünk volna, jött az a félelmetes vihar és jégeső. Amúgy elviselhetetlen meleg és pára volt és van.
-
kételkedem
addikt
Pár napos kint tartózkodásunk ideje alatt kizárólag román sört ittunk, mondván, nem azért nyaralunk külföldön, hogy a jól megszokott ételeket és italokat fogyasszuk! Nekem mindegyiknek az alkoholmentes sörök ízvilága köszönt vissza, pedig sokat kipróbáltunk! Utolsó nap megkegyelmeztem magamnak és az ebédhez Stellát rendeltem!
-
-
Mawyx
őstag
Nyilván minden olyan amilyenre készítik, ezért írtam, hogy netről rendelnék és itt szerintem többen szoktak netről kaját rendelni. Hogy házilag hogy készítjük az teljesen más. Ha kosárba rakom és megrendelem, amikor kihozzák hiába kérdezem meg hogy ez erős-e, ki kell fizetnem.
pl Chilli con carne
350g, marhahús, sertéshús, sajt, chips
ebből nekem rohadtul nem derül ki, hogy erős-e vagy csak azért van chili a nevében, mert mexikói étterem és szinte minden kaja nevében benne van.
Mellesleg ki mondta hogy idiótáknak nem adnak diplomát? Hogy be tudtam magolni egy csomó matek képletet meg bizoyítást az egyáltalán nem jelent semmit. -
-
törölt tag
-
tildy
nagyúr
Neha jobb a nyugi.
Errol jut eszembe , volt munkatarsam allandoan remegtette a labat, sajnos a volt munkahelyemen a a padlo is olyan %^&# volt, hogy nem csak a laba remegett, hanem az is, meg az asztalom is. Iszonyat jo allandoan mozgo monitoron dolgozni...
MAr kezdtem elfelejteni, erre tegnap vendegsegben esm occse ugyanezt csinalta, sajnos ott is rossz volt a padlo, muszaj voltam raszolni. Egyszeruen stresszel , ha valaki remegteti a labat. Szoval meg tudom erteni, ha stresszes melobol (tudom, hogy te maskepp ertetted) az ember vegre kikerul.
Feherhollo
-
-
fokukac
nagyúr
ma korán el akartam jönni a munkahelyemről, így csak két és fél túlóra sikerült, már itthon is vagyok.
kint 35 fok, azért csak ennyi, mert már megy le a nap, a páratartalom relatív, melegben sokkal nagyobb tud lenni, mint 19 fokban
de most már öltönyt levettem, légkondit bekapcsoltam, coronitát kibontottam, szóval jó
Ui. a kéróban kb. 28 fok volt, amikor hazajöttem (miután kb. délután 3-ig ment a légkondi), de, hogy milyen jó a panelház: a radiátorom (és gondolom, a fal) 32 fokos, legalábbis a rászerelt hőmennyiségmérő szerint. Azt mutatja a hőmennyiségmérő, hogy az elmúlt 24 óra 50%-ában fűtöttem (magasabb volt a hőmérséklete, mint 29 fok)
-
-
Közben megtaláltam... SilverStone PP02 Power Supply Acoustic Cover néven futkos - [link], [link]
Nem merek belenyúlni abba tápba, ha átkötöm 7V-ra, akkor meg megfő, így is egy Codegány házban van, és felfelé tolja ki a hőt, szerencsétlen gép csak netezésre lenne, ismerősnek, de úgy néz ki hogy ennek már lassan vége. Ahogy nézem az alaplapon és a tápban a kondik szép púposak, hát ezt teszi a gyári Intel hűtő, ré mag ide vagy oda..., most ha
összerakom/összetákolom neki, akkor is jobb esetben kihúzza még egy évig, szóval nem érdemes már foglalkozni vele, mert ebbe még hűtő, memória, legalább egy venti, és egy HD-s VGA kell. Inkább ajánlok neki egy üzleti netbookot, ProBook vagy Thinkpad megtenné neki vagy 15-20 évig.
-
ToBeY
nagyúr
Az elmúlt egy évben nem futottál bele a Rolling in the deep csodás szerzeménybe?
Pedig mindenhol csak ezt lehetett hallani,még ha tv-t rádiót nem nézel/hallgatsz akkor is. -
degu
senior tag
Szerintem Te egy kemeny legeny vagy,nem *igahuzo patkany*!
Belattad,hogy barmilyen verlazito is a helyzet...el kell fogadnod,mert itthon a nagyfonok annyi munka utan nemhogy a neveden sem szolitana,es meg sem fordulna a fejeben,hogy gratulaljon,hanem azt mondana,hogy...holnap vasarnap! Be kene jonni holnap is!
/Azert a nevetseges penzert,es ebedszunetben kinyalhatod a s*get-halabol.../
-
tildy
nagyúr
Ezt nem gondoltam volna, pedig te jól is beszélsz angolul.
Lehet amúgy , hogy igen szoros összefüggés van az iskolázottság és az ilyesfajta viselkedés közt.Remélem fogsz találni idővel olyan munkát, amit szeretsz is, kvalitásaidhoz illik is, és meg is becsülnek. Tényleg őszintén kívánom.
-
fokukac
nagyúr
valami van a levegőben,
én is rosszul aludtam tegnap, pedig hulla fáradt voltam.
szombaton a bnőm keltett reggel 7-kor, mert tanfolyamra ment.
vasárnap apámnál voltam Szegeden, ő 5:20-ig hagyott aludni
ma pedig ezek után magamtól felébredtem 5-kor.
persze, aztán 6 körül visszaaludtam, és így sokkal álmosabban kelhettem 7-kor... -
-
Te sem tolod keményen
. Egyszer meló + suli után még fennmaradtam a haverokkal italozni, este pedig otthon még gépeztem, összesen lehetett vagy 26-27 óra az ébrenlét időtartama, este azért már igencsak fájt a szemem, és nyitva tartani is alig tudtam, meg néha-néha kimaradt ez-az, azután persze feladtam és kidőltem
. Szóval inkább próbálj aludni és pihend ki magad
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest