- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
fokukac #54818 üzenetére
Nem vagyok otthon webfejlesztésben, épp ezért nem tudom, miért nem lehetne többféle designt megalkotniuk a tartalomhoz, és a user választhatna közülük (mint a css zengardennél). Szerintem sokkal felhasználóbarátabb lenne.
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #54879 üzenetére
Minket begyűjtöttek az autópálya leállósávjában visszafele sétálva, és elmesélték, hogy ez mennyire nem szép dolog, hogy megpróbálunk eljutni a következő segélyhívó fülkéig a sivatag kellős elcseszett közepén.
10-15 perc győzködés után hívtak nekünk egy vontatóst, azt még az autóig is visszafuvaroztak. Félelmetes volt a vezető- és az anyósülés közötti "kosárban" a gépfegyver és a shoti látványa.
u.i.: 10-20 mérföldnyi vontatás 600 dolcsiba fájt, a biztosító állta.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #54868 üzenetére
Nem autófüggő, évente 1-2x engem is megnéznek, pedig egy aranyszínű civic nem tipikus maffiaautó. Nem is füstölő bontószökevény. A fejem se, de mire közel érek, már mindegy.
Kedvencem az volt, mikor egy este a céges Passattal állítottak meg, hátul egy japán emberke aki 1 hónapra volt itt, és épp Szlovéniából jöttünk haza, kollégát már J1-ből kitettük előtte. Elkérték a papírokat, lekérdezi rádión, aszondja hátul ülőét is kérné, aztán a napocskás japán útlevél láttán kicsit wtf fejet vágott
Kérdezi, hogy én vagyok a sofőr, mondom nem, de viszont stratégiai beszerző. Újabb wtf után csomagtartó megtekintés, majd további jó utat. Közben recseg a vállán a rádió: "...hallod akkor a paprikás csirkéből hagyjak neked? nokedlivel?.." elnyomott mosolyok közben: "Még folyamatban van.." .. "..ja, bocs, azt hittem már elment. Majd szólj..."
A japó meg nem értette, hogy mi ez a rendkívüli nagy intézkedésInkább azt mondom, helyfüggő. Vannak olyan rendszeres ellenőrző pontok, buszmegállók, ahol sokkal nagyobb az esélye, hogy leintenek, mint máshol. Menet közben pl. még sosem állítottak meg. Illetve de, egyszer télen kilinccsel jöttem ki egy lámpás kereszteződésben, de 10 centis letaposott hó volt, nyilván hagytam a centrifugális erőt dolgozni. Látványos volt, nekik meg bele kellett kötni, hogyaszondja megzavarhatom a többi közlekedőt... Igaz, hogy egy 5 x 3 sávos kereszteződésben középső sávból balra, és a közelben nem volt senki, és azoknak piros volt, de legyen igazuk.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #54812 üzenetére
nálam is kb 1-2 hete csörögtek, 60-as helyett ajánlottak 2 évre 120-ast 5600 ft körül, vagy marad a 60-as, de csökkentett 4600-ért és 1 csak évre. jó nekem a rezsicsökkentéses 60-as további egy évre
vodafone-tól is megkerestek, hogy elégedett vagyok e (red-ben vagyok), na őket már kiosztottam, szegény operátor nem is tudott sokat kezdeni velem, mondtam, hogy nem baj, rögzítik a hívást, mutassa meg a döntéshozónak és az aztán hívjon fel, ha valami baja lenne... azóta is izzik telefonom a hívásuktól
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #54787 üzenetére
nekem 18 éves verdám van. corsa. ami még egy 3 számmal kisebb, mint a mostani corsák. 3 ajtós, ami ugyebár nem a legnagyobb verzió közülük. új korában 45 lóerő volt
2 dolgot tennék még hozzá:
azt mondják a nagy és drága autóval bizonyos hiányosságokat szoktak kompenzálni
másrészt meg nagyon jó állapotban van
+1 van napfénytető -
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac #47838 üzenetére
Te a zászlóra kaptál már olyat amit nem a legelején adott? Nekem csak egyet ad, mindig az igenre kell nyomni..
Hmm PayPal-es tranzakció nem sikerült, valószínűleg a fogadó félnél volt valami gond. A pénz le lett vonva a számlámról, e-mail nem jött. 17 nap kellett hogy visszakapjam a pénzem. Kicsit lassú ez a banki átfutási idő.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #54468 üzenetére
Asszem, elég sokszor felmerült már (újabb Thinkpad-tesztek hozzászólásainál többek között Integrától szoktam látni ezt a véleményt és ebben teljesen egyet is értek vele), hogy nagyjából le kell tojni az újabb Thinkpad-eket. Beszerzel egy kései Core 2 Duo-s példányt (a preferenciáidat ismerve egy 4:3-os T61-et/R61-et), beletolsz 8 GB RAM-ot meg egy SSD-t és évekre jó lesz még.
Én ezt meg is léptem most év elején - eladtam a T60-at és a Z61p-t, mert mindkettő kevés volt már lassan, leginkább a maximum 3 GB RAM miatt, majd beszereztem egy T500-at és egy X200-at (mindkettőbe került 8 GB RAM és SSD, 2-3 évig nem fogok panaszkodni átlagfelhasználóként a Penryn magos C2D teljesítményére ezzel a körítéssel, a T500-on ráadásul kb. minden általam játszott játék elfut még élvezhetően).
(Az más kérdés, hogy "beesett" még egy X301 meg egy R61 is a terveken felül.
(Mondjuk az X301 megy apámékhoz, egy T43-at fog váltani.))
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #54450 üzenetére
Rákattintok index 1(egy) oldalon egy cikkre. Megnyílik ebben az új nemtommiben. Ok, elolvastam, vissza akarok jutni az index 1(egy)-re. Nekem a vissza nyíl is, meg a jobb sarokban az X is először bezárja a cikket, ami ebben az új nemtommiben nyílik meg, akkor látom az index 2(kettő)-t, valahol a közepén, pedig nagyon nem onnan indultam. Vissza gombra felugrik az index2(kettő) tetejére, és megint visszagombra néha visszaugrik index1(egy)-re, de néha csak semmit nem csinál, és egy újabb vissza gombra megy vissza csak.
Tudom, nyomvatart, rábök, visszamegy, de miért kellett ennyire túlbonyolítani, mikor máskor egy sima visszagomb már oda tett, ahonnan elindultam.Szóval szar. És igen, a dizájn is.
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac #54412 üzenetére
Heh, én is most voltam portyázni. Számomra meglepő módon elég sok kisebb bolt nyitva van, pékségek közül is néhány.
Igazi mocsok idő van, így autóval indultam neki, és addig mentem mindenfelé a környéken, míg találtam egy egész jó kínálatú boltot a villányi úton, ami előtt közvetlenül meg tudtam állni.Feltankoltam kenyérből rágcsákból, sörből.
-
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #54331 üzenetére
A fiatalember megosztotta a világgal elkeseredettségét annak kapcsán, hogy a League of Legends elnevezésű internetes akció/szerepjátékban a hálózatkimaradás, vagy kapcsolati probléma miatt egy fontos mérkőzése szakadt meg, amihez pedig már a szükséges előfeltételeket is teljesjtette és a virtuális erőforrásokat is biztosította. Személy szerint sokkal inkább együtt tudok vele érezni, mint az előtte beíró picsogással, amiről lerí, hogy a szerző a társadalom alsó hányadában lubickol intelligencia terén. És ahogy elnézem, az operátor is így volt ezzel.
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #54313 üzenetére
Mentem munkaügyibe, meg átvenni a rendelt motorolajamat, meg lottót feladni, meg 180 Ft-ért kínaiban cípösz-szavanyu leveszt enni, és annyi kis fiatal, helyes picsa szaladgált dél után az utcán, amennyit évek óta nem láttam, (nyilván, mert az irodában rohadtam) tiszta kanos lettem tőle
(mod: mármint a kis picsáktól, nem a levestől)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #54309 üzenetére
De má' mikor..
szombat óta szabad ember vagyok. Hihetetlen módon érzem, ahogy az eddigi idegbaj megy le rólam.
Juteszembe. Mióta is van napsütéses verőfényes jó idő? Esetleg azóta?Méghogy nem vagyok eső-ember...Ma délután olyat napoztam egy órát az erkélyen, hogy csak na.
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac #54206 üzenetére
Tokeletesen erthetetlen es visszataszito uzletpolitika. Ha mar annyira fel akarnak szamolni vmit az extrakert, annak kb nevetseges erteket kellene, hogy kepviseljen, nem pedig a teljes etel aranak felet kiszamlazni... Ez tenyleg vicc kategoria. Mint mikor a ketchupot v ilyesmit ker valaki otthon a kajahoz, es azt os felszamoljak... Agyrem.
Itt pont forditva mukodik, minden ingyen van - hozzatennem ez sem normalis.
A sort meg leginkabb sehogysem lehet vizezni, mar ha az otthoni hordos csaprendszert vesszuk alapul.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #54145 üzenetére
Igen, hűséges típus vagy (lehet, hogy az a vessző nem is kellett volna oda az elejére), ennek leginkább Géza a megmondhatója. No meg gondolom a T60 is megvan még.
Érdekes kérdés ez a fogyasztói társadalmasdi egyébként, tényleg kíváncsi lennék egy szélesebb körben végzett körkérdés eredményére, hogy ki mely termékek esetében mennyi időt tart optimálisnak két csere között. Meg arra a kérdésre adott válaszokra is, hogy valójában milyen időközönként cseréli ezeket, mert az az érzésem, hogy a két válasz között jelentős eltérés lenne (és a te esetedre, mint kivételesre rámutatva általában az első válaszban szerepelne a hosszabb időintervallum), még a nem túl kedvező gazdasági szcéna ellenére is.
p
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #54117 üzenetére
Aligatorok nincsenek a varosban, se kigyok (az Ausztralia volt
)
Csutortokon mig Chicagoban voltam jott a figyelmeztetes a telefonomra, hogy otthon tornado warning este 7-ig. Feleseg pedig kuldott egy kepet es csak annyit irt, hogy jon.6 vagy 7 eve volt egy igazan nagy hurrikan itt, 2 napig nem volt aram de nem vitte el a fel allamot ismerosok szerint persze felelmetes volt mikor megerkezett de nem csinalt nagy pusztitast
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #54088 üzenetére
Nagyobbik részük valószínűsíthetően az aktív rétegből kerül ki.
Tehát a Németben dolgozók száma a magyar gazdaságilag aktív réteg lélekszámának 3%-a, az egy év alatt Németbe vándoroltak száma pedig 0.6%-a ugyanennek.
Még szerencse, hogy az Egyesült Királyságban még a németnél is többen vannak kivándorolt magyarok. -
parandroid
félisten
-
fokukac
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest