- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
fokukac #22442 üzenetére
kifejtem:
tegnap az öszes órámat beállítottam. egymáshoz képest ma a felük 5 perces etérést mutatott. elég x aktás, hogy az elemek fele pont ma éjszaka hülyült meg.
de könnyen lehetett, hogy este figyelmetlen voltam.fogtam 3 online pontosidőt. több mp-es eltérések voltak közöttük.
ekkor már kezdtem pipa lenni.
10-kor rádiót akartam hallgatni. bekapcsoltam. és ugye jött az asszem kb. 20 mp-es eltérés a 10 órás füttykor.
semmit nem vártam az online strem-től. egyszerűen akkor fel sem tűnt, hogy nem a direkt rádiót hallgatom, hanem online. (minkét esetben ugyanaz a rádiós fejhallgató van a fejemen...)
de most utólag beugrott, (írtam is), hogy mi lehetett a gond...így már világos?
egyébként tv adások közt is van saját magukhoz képest is késés. ha a szobában nézek az m1-en a fullhd adásokat dvb-t-n szoktam nézni. fejhallgató a fejemen, kimegyek a konyhába, ahol ugyanaz megy analóg upc kábelen, több mp. csúszás van.
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #21067 üzenetére
Az OO Defraggal próbálkozom. nagyon jól csinálja...
viszont a 1,5 terrás vinyót éppen 25 órája csinálja, és még mindig csak 88%-nál tart.
Konkrétan 68% volt a töredezettség, pedig nem is oda töltöttem, hanem a másik vinyóra, erre csak másoltam, és az idióta total commander így másolta be....Ez normális, hogy egy tök üres vinyót úgy rak tele, hogy minden fájl töredezett? kb. 74%-a foglalt...
csak azt vettem észre, hogy rohadtul belassult a másolás. rákerestem, erre kiderült, hogy agyon volt töredezve, a diskkeper meg nem tudott vele mit csinálni....
Ez az OO Defrag sokkal értelmesebb program. még az is lehet, hogy megveszem.
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #22339 üzenetére
Találtam egy saját készítésű videót az érintett szakaszról. Igaz, sok minden nem látszik, mert éjjel volt és mobillal csináltam, de ha az autók lámpái nem árulkodóak, akkor a hangokból azért lehet következtetni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy furgonban ültem, aminek nyilván nincs olyan kifinomult futóműve mint egy személyautónak. Na de akkor is.
-
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #22330 üzenetére
Kisvárda - Egerszólát útvonalat kellett megtennem oda - vissza egy olyan 12 személyes mikrobuszban, ahol a magam 170 centijével képtelen voltam elférni az ülésen. Annyira közel voltak az ülések, hogy nem tudtam olyan testhelyzetet felvenni, amiben a térdem nem nyomódik az előttem levő széknek. Hazafelé hangosan szidtam a kisbusz tervezőjét, kivitelezőjét, meg azt aki ezt személyszállításra alkalmasnak ítélte!
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #22330 üzenetére
"Utoljára kb. 5 éve jártam arra, akkor még beton-elemes, ugratós volt a sztráda, de lehet, hogy azóta kicserélték a csehek
"
Dehogy cserélték, még csak neki se álltak. Ha arra kell menned, egy vigasz van, Mezirici-ben adják a legfinomabb burgonyás knédlit, marhahússal, párolt káposztával...
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #22291 üzenetére
Sajnos nem! Nekem tulajdonképpen kimaradt a MP.
A történet mindkét szereplője pszichológiai eset. A nő kényszerevő, a férfi pedig azt élvezi, hogy teljes hatalma van valaki felett. Ha nem itatja meg, akkor nem iszik, ha nem eteti meg, akkor nem eszik, ha nem teszi tisztába, akkor úgy marad.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #22256 üzenetére
En rendszeresen hasznalom most is tarcsazot, mindenkinel , minek keresoben keressek tobb szaz nev kozul, nehezebben az apro gombok miatt, mikor prediktiven beutom hogy 748, es maris irja ki a neveket, ami stimmel. Meg hat, egy szamgomb nagyobb , mint a betus.... Raadasul a gyakrabban hasznaltakat megjegyzi, igy sokszor eleg a 7-est beutni, es mar adja is.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #22265 üzenetére
Pár plusz app és egy plusz felület miatt talán nem nevezném másnak az oprendszert (legalábbis Samsungnál kb. ennyi, a HTC valamivel jobban nyúl bele az alap Androidba a Sense felülettel). Ez majdnem olyan volt, mintha a Windows XP egy Vista skinnel már más operációs rendszernek számítana egy alap kinézetű Windows XP-től.
-
válasz
fokukac #22191 üzenetére
Bírom, csak inkább arra vagyok ráállva ami alkoholt is tartalmaz, nagyobb mennyiségben. A heroin elég kényelmes és erős, csak körülményes egy Volán buszon való iv.-be történő bejuttatása a tömegben. Közben még mozog a busz, esetleg másnak adom a reggeli adagomat, ehhh, inkább nem.
-
-
-
fokukac
nagyúr
-
-
lujó55
addikt
válasz
fokukac #21939 üzenetére
Ezt nem mondod komolyan!
Mindenki tanuljon...
Az segít? Nézd már meg hány állástalan multidiplomás van, a pályakezdőkről nem is beszélve. Nem a politológusokról, meg antropológusokról beszélek, hanem orvosok, mérnökök, jogászok. Szvsz, ez nem ilyen egyszerű. De majd jön Ildikó és megerősít. -
lujó55
addikt
válasz
fokukac #21931 üzenetére
Pannónia sajt: respect!
Kedvencem!
Tojás azért lett 60 Ft, mert EU kitalálta, hogy a szárnyastartásnak mik az új állategészségügyi-lélektani-négymancstani követelményei és a tojástermelőknek be kellett ruházni vagy 50 millát, hogy megfeleljenek az új követelményeknek. Ugyanezt ráerőltették a francia, holland, román, mindegyik EU-s tagállamra. Most már várom nagyon, mikor mondják azt, hogy a rabszolga kutyának (nekünk) a bérét szintén EU-s szintre kéne hozni, mert a hülye nemhogy tankolni nem tud, de lassan enni se. -
válasz
fokukac #21931 üzenetére
tényleg brutálisan megdrágult minden... amikor 2007-ben kezdtem a sulit, akkor hetente 5k-t kaptam otthonról, és ebből 1k sokszor még meg is maradt. most 9k-t kapok, és ez általában nem elég... ráadásul úgy, hogy minden nap eszem húst, veszek gyümölcsleveket és ásványvizet, zöldséget, gyümölcsöt, vagyis rendesnek mondható élelmiszereket, nem kell az s-budgeteset vennem. ezek szerintem kevéssé drágultak, de a jobbnak, minőségibbnek mondható dolgok jelentősen, sajnos, és ki tudja még, hogy hol a határ...
btw megjött végre a monitorom, és eszméletlen szép a képe, szabályosan rosszul leszek, ha erről visszapillantok a laptopom kijelzőjére. soha többet tn panelt!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #21848 üzenetére
Nem elégedett, de dejavum van. Nemtom kezeltessem-e.
Nőügyem nincs.Aki esetleg venné a hajlandóságot, és a mai napon este 11 és fél2 között a Symbolban, esetleg ekörüli, vagy főleg ezutáni időszakban, azaz vasárnap hajnalreggel 2 és 4 között a Cabana Clubban tartózkodna, az jelezze valamilyen módon. Ebből a megyéből nem tudok senkit felrángatni. Mindenkinek van valami dolga.
-
-
lorcsi
veterán
válasz
fokukac #21446 üzenetére
kár volt butaságot venni
az aprók közt kellett volna 50 körül egy jó kis 12-14' IBM-et..azok közt elég sok a 4:3-as
vagy egy jó toshi(#21451: akkor valamit valamiért
mondjuk a 12' sem túl nagy..és 1,5 kiló körül vannak..csak ugye az ibm nem csajos..gondolom ez is szempont volt
és ezek szerint te már tudod mi az a ibm..kicsit rá kellett volna beszléllni
-
-
-
-
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac #21350 üzenetére
Roviden-tomoren:
Anno volt egy lehetoseg J-1 es tanulovizummal kijutni egy ceghez 18 honapra uj technologiat megismerni egy nonprofit ceg segitsegevel, akik ra 2 honapra meg is szuntek.
Kijottem, a ceg tok rendes volt, megkedveltek es segitettek a szponzoralni a zoldkartya megszerzeseben. Mivel en csak 67. senki vagyok(nem kutato,orvos,vilaghiru muvesz) igy kb 1.5M forinttal es 7 ev evvel kesobb meg is kaptam a zoldkartyat
Azota itt elek, es jol erzem itt magam.
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #21250 üzenetére
Egyszerűen. Mikor jössz haza, kamera figyeli a rendszámot. Már korábban kiépítették a Határforgalmi Statisztikai Rendszert. A számítógép képernyőjén jelez a rendszer a szerveknek, hogy az adott rendszámot tegnap is látta. A határőr leküldi aknára az autót, a gazdájának meg elmesélik, hogy ha nem akar egy alaposabb NAV szemlét az otthonában, illetve ha nem akarja, hogy elkobozzák a kocsiját egy vizsgálat erejéig, akkor ezután egy héten egyszer jöjjön. Persze, ha valaki igazolja, hogy Kisvárdán lakik, de Ungváron dolgozik, akkor semmi gond.
Gondolom most is lesznek az egyenlők között is egyenlőbbek, akik ugyan úgy naponta fordulnak, de egy kicsit biztosan csökken majd a határforgalom.
A hírekből egyébként nem egyértelmű, hogy csak a 10 literes kannában behozott üzemanyag fáj nekik, vagy a sűrű mászkálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest