- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
3shae
aktív tag
Hát látod.. Egyébként szerettem én ezt a csatornát valamikor, de már ez sem a régi.. Mindegy a két fejhallgatóm szálszakadásos, de holnap már tényleg veszek valami kis 2.1-es rendszert ide a géphez. A skótságom ugye..
Discoveryn meg állandóan a kamu raktárvadászok mennek, a legutóbb úgy felqrtam magam rajtuk, hogy azóta átlépem azt a csatit
-
fokukac
nagyúr
-
freelanced
addikt
Ez teljesen jogos, de ha nem fogadja be az agyam akkor mi van?
Valahogy így érezném magam a matek súlya alatt: [link]
De amúgy logikus amit mondasz.
emvy
Lehetséges, mondjuk én az ELTE IK-t néztem, nem tudom ott milyen a matek.
Viszont az informatikával szeretnék kezdeni valamit mindenképp, de eddig nem találtam túl sok lehetőséget.
Ami még érdekelne az a webdesign/arculattervezés vagy valami ilyesmi, viszont az csak fizetős van ha jól tudom, az meg nem opció sajnos.Viszont ha nem valami infóval kapcsolatos akkor nem tudom mi más lehetne.
-
Szoval bovebben: jellemzoen telen szarad ki az ember keze, szaja, szeme, holott telen a legmagasabb a relativ paratartalom (sokszor kozel 100% napokon keresztul, Budapesten is). Ez a hideg miatt van, a levego kevesebb vizet tart meg alacsonyabb homersekleten. Egy adott abszolut paratartalom (gramm/m3) lehet, hogy 0 fokon 100%-os relativ paratartalomnak szamit, 25 fokon viszont sokkal alacsonyabbnak. Ha a kulso hideg, 100%-os paratartalmu levego bejon a szobaba, es felmelegited (futesz), akkor a relativ paratartalom hirtelen sokat esik a melegebb helyeken. Ez az oka, hogy telen jobban szarad a bor, peldaul. Tehat pl. viszonylag huvosen tartott szobat paratlanitani nem praktikus, mert a testhomersekleten mert relativ paratartalom rendkivul alacsony lesz.
Egyebkent annak, hogy telen gyakrabban vagyunk betegek, elsosorban nem a hideg az oka, hanem az alacsonyabb abszolut paratartalom (pl. jobban kiszaradnak a tudohorgocskek, kevesbe mukodik az immunrendszer ilyen kornyezetben).
Szoval ovatosan a paratlanitoval telen (nem veletlenul vannak a falusi ovodakban vizzel teli cserepek a radiatorokon).
-
Valakinek bejött az élet
Vasútra: Mikor még főiskolára jártam (ennek már 11 éve lassan, hmm de rég volt), már akkor újították a Budapest-Debrecen szakaszt, hogy 160-al menjenek a vonatok rajta, egy kérdésem lenne az illetékes felé, hány vonat is megy azóta 160-al ? ja hogy egysem, nincs több kérdésem.
UI: Aludni kéne menni, de rohadtúl nem vagyok álmos, pedig holnap korán kelés.
-
-
-
BlacKSouL
addikt
Még az is lehet, hogy elkövetem ezt a világraszóló tombolást.
Nem mondom, hogy az elmúlt 19 szilveszter mindegyike fergetegesen jól sikerült, de sosem voltam itthon. Viszont az elmúlt 365 napból legalább 340-et itthon töltöttem, így a szilveszter különlegessége a karácsonnyal együtt idén a 0-ra redukálódott. Hiába, erős kezdések voltak, magasra lett téve a léc, és most ez gyászosnak tűnik, de ez van. Majd lesz még rosszabb is, meg még lehet hogy jobb is. -
Mawyx
őstag
Kemény nap lesz, de te mindent könnyedén veszel.
(#50382) Crytec210: 10 oldalas lesz a szakdoga? Kemény
Nekem a tartalomjegyzék volt annyi
Nah jó, nem
Az égési hólyagom tegnap húzódott vissza, mára meg tök kemény lett, gondolom 1-2 hét és ott ledobja majd a bőrt ahogy nő az új. Nem tudom nyomni a ctrl-t, mert nem érzek semmit.
Félek mit rendeznek majd ezek a suttyók fölöttem, lehet beülök a kocsiba és lemegyek anyámékhoz vagy topéhoz
-
Mawyx
őstag
Úgy is lehet, meg így is.
Sétálni mentünk és be akartam ékelni a kocsit a sétány végébe egy helyre, végülis sikerültCsak pár autó fér el ott és én voltam az elsö, gondoltam van hely forgolódni, irányba rakom a kocsit, hogy ki birjak állni orral előre. Meg is érkeztek a pecások mire végeztünk a sétával.
[link] -
-
-
tildy
nagyúr
Magyar-magyar szamlarol van szo jelen esetben. ( es forint-forintrol
)
Ami szvsz felhaborito, hogy emiatt a hulye unneptologatasok miatt siman el tudom kepzelni, hogy egy het lesz, mire ater.concret_hp: altalaban igen, iden tudomasom szerint ledolgoztatok korabban. ( talan dec 7-en)
-
Tikakukac
titán
Nehéz, de valamikor január magasságában lesz minden ami kell, és akkor 2-3 évig kuss van a gépek meg notik körül.
Csak tényleg annyira flott lenne, ha mindenki tudna olyat, mint a nagy ritkaság. Egy jó üzlet lemegy 30 perc alatt. Van aki 2 hétig hiteget meg cseszekedik és semmi, kiderül pénze sincs, de cserébe ad gitárt. Lohoool. Tényleg most pattant meg az agyam, sok lett egyben....
-
Tikakukac
titán
A telefonokról ne is beszéljünk. 2 óra és ott vagyok, viszem, okés, remek, nagyon jó, tetszik és mikor várom mi van semmi. Csörgök, ismeri a számot fel sem veszi. Ha meggondolta magát valaki okés. Legyen, de ne ráncigáljuk már a másikat nonstop a semmiért aztán meg tegyünk úgy, hogy nem történt semmi.
Az, hogy grátiszban információs pultnak gondolnak mindig... meg ha írok 2000 karaktert hirdetésre, olvasd el, aztán ha tetszik, írj. De amit leművelnek néha, hajam leőszül. Újra meg újra ki kell másolni a szöveget, mert nem fogja fel. Gyilkos, hála Istennek nemsokára elmegy minden a háztól
De a vétel sem jobb, ott is amik vannak... gyerek sértődik, hogy miért kérdezek rá az alkura, mikor ez remek ár. Remek-remek, csak ha bemegyek Iponba a te árad alatt kapok papíros garral ugyanolyat. És akkor ugye automatice bunkó vagyok mert rá mertem kérdezni. Hát ez van...
-
bobsys
veterán
majd szoljatok nekem is
jeges mert akkor nem kapod meg, hiszen nincs benne!
azt nem is emlitem, hogy valoszinu nem is tudja, hogy hogyan lehetne elkuldeni egy linket
Notes szol, hogy nem kuldte el a levelet? Nekem csak berakja a sent itemek koze meg akkor is ha meg van 5 perc a kovetkezo szinkronig (igen, local replikat hasznalok kulonben hasznalhatatlanul lassu) -
FehérHolló
veterán
Jelen pillanatban legalább 10 kilóval vagyok a szokásos tömegem alatt, 65 környékén. Kivételesen ideges sem vagyok, meg semmi, és bioritmus szerint 1 óra múlva kellene magamtól elaludnom.
Betegtájékoztató szerint alváshoz 1-2 tablettát kellene beszedni. (Mellesleg ilyesmit sem láttam még, hogy beleírják, hogy nincs ismert mellékhatás. Hiszi a piszi, de valaki engedélyezte ezt a szövegezést, az is biztos.) -
Elims
veterán
"Luwak nem volt meg..."
Nekem most -kb.5perce- megvolt. :-)
Finom,igen jó,de nekem még most is az illy a nyerő.
A budakalászi auchan-nél van egy Big Ben Teaház,itt ittam. Gondolkoztam,hogy veszek egy 25dkg-osat,de aztán meggondoltam magam,nem pár ezerért adta volna az igen csinos nem csitri hölgy..."Ha 20Ft. lenne a luwak-nak tonnája..."
Győzőtt a kíváncsiságom. :-/
-
parandroid
félisten
Egy jó kávéfőzőnek saját vízlágyítója van, nem? Én ezzel együtt munkahelyen mindig kommersz Omniát főztem a Szarvasi kávéfőzővel, szigorúan saját ásványvízből. Vagy csak hozzászoktam, vagy az én hétköznapi ízlésemnek bejön, vagy tényleg elfogadható volt, mindenesetre senki nem panaszkodott...
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Reklámblokkolók topikja
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- OpenWRT topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -50% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest