- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Viszont ha a törpeharcsát dobod forró vízbe, akkor 0,5 mp múlva nem rángatózik, és a nyálkát, vagy akár az egész bőrt is könnyebb leszedni róla. Csak le kell fedni egy fedővel, mert az egész konyhát telefröcsköli a gusztustalan lével.
Ennek mintájára ha megadóztatott adót dobnak a nyakunkba, egyszerre sokat, akkor gyorsan le kell zárni egy ideig az országot, mert hőzöng a nép egy kicsit. Aztán a bőrt is lenyúzhatják rólunk, nekünk már úgyis mindegy.
Vajon melyik szenved kevesebbet: a béka, vagy a törpeharcsa? (csak a párhuzam kedvéért)
-
parandroid
félisten
Kukac korábban félig viccesen megjegyezte, hogy a facebook üzenetekre kellene adót kivetni... MIután javasolta a kormánynak a forgalom után fizetendő adót, hogy a ragya törne ki rajta.
"Vargáék törvényjavaslata szerint a telefonadós rész sem változik, azaz magánszemélyek üzeneteiként és megkezdett perceiként 2 forintot, hívószámonként 700 forintot kell fizetnie a szolgáltatóknak. Céges számokról ez 3-3 forint és 5 ezer forint per hívószám."
A kérdés az ezek után, hogy mit tekintünk üzenetnek. Ebből értelmezhetem úgy is, hogy ip-telefónia, de miután annyira a skype-ot emlegette a sok hozzá nem értő féltehetséges, valószínűnek tartom, hogy a bármilyen voip, és videohívásra gondotak. Itt jön a képbe a facetime, az azonnali üzenetküldők, és ha már itt tartunk, akkor az email, és a fórumhozzászólások is. Mint tudjuk, pártunk és kormányunk egyetlen valódi ellenzéke számára pillanatnyilag ez az egyetlen elérhető platform. A jelenlegi botrányokról való terelés mellett amit jelen pillanatban nemigen hiszem, hogy tényállás lenne, olyan mellszélessséggel, önként, és dalolva állnak bele minden pofonba, lásd a ma reggeli hírt a déli áramlatról, szerintem inkább ennek a lehetőségnek a korlátozása jelenti a fő motivációt, az internetezőket kell ezúttal megbüntetni. Csak ugye mivel pontosan nem értik, hogyan működnek a dolgok, lesz némi járulékos veszteség is.
Szerk.: Még két napot vagyok Mo-n, csak addig ne zárják le a határt... Idén már úgysem jövök többet, jövőre meg nagy családi fogadalom, hogy az időt, pénzt, energiát nem idelátogatásokra fordítjuk, hanem tényleg elmegyünk valahova nyaralni végre.
p
-
tothl
addikt
Konkrétan ha bevezetik és így ebben a formában asszem húzok én is valahova ha kell mosogatni de ennyi köszi elég volt ebből a szarból.
Mondjuk inkább ezzel foglalkozzanak a népek, mint hogy már Viktort sem engedik az USÁba...(mondjuk nem mintha oda akarna menni, mert Ő a mi megváltónk mi vagyunk az Ő szabadon választott népe és minket ment meg teljes gőzzel.)
-
NoLF
veterán
-
e=mc²
őstag
Szerelovel beszeltem, kettovel is, de valamiert mindegyik azt mondta, miutan mondom nekik, hogy 10 eves a huto, hogy vegyek ujat, vagy be tudja vizsgalni 8000-ert, meg feltolteni gazzal 10.000-ert, de nem garantalja, hogy harmadnapra nem szokik el ugyanugy a gaz. Ezert is kerdezoskodok itt is, mert azert 20.000-et nem adnek ki csak ugy.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest