Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Integra #58317 üzenetére
erdős cukrászda, a kelenföldi pályaudvarnál, hidd el, hogy a legeslegjobb
bár sétára ez nem a legalkalmasabb hely.
[link] van bizonyíték is, nem gagyi indexes formábanMontoya:
amikor itt a kutya tiszaújvárosból mindig a bikás parkban sétálunk, legutóbb pedig arra fele mentünk haza amerre te is laksz. ez ugye csak néhány utca tőlünk, de még nem jártunk arra. tényleg tuti jó környék, tetszenek ezek a közös kerttel rendelkező néhány lakásos társasházak. hiába ez a napi ~2 óra ingázás, nem költöznék el a xi. kerületből semmiképp. -
aizen92
addikt
válasz
Integra #58317 üzenetére
Ezt böngészd át!
Lementettem múltkor, azóta nem volt időnk körbejárni őket, de gondolom most jól jöhet neked -
szőröscica
addikt
válasz
Integra #58224 üzenetére
El nem tudom képzelni, hogy mire használják és miért lopták el. Nem tudok róla, hogy lenne ellenségem, vagy ilyesmi.
Interceptor volt egyébként, szóval elég rosszul esett, egy 3 fejes szett 150 rugó volt akkoriban (a negyedik fejet már nem vitték el, csak a csavarokat kilazították, de gondolom megzavarták őket). Végül nem rakattam újra fel, a maradék egy fej árválkodik az autón, használni így nem tudom. De legalább maradt 150 rugó pluszom a lakásra.
-
válasz
Integra #58183 üzenetére
nem terelek, de - lázárral ellentétben - nem szokásom csak úgy belebarmolni olyasmibe, amivel eddig nem én foglalkoztam. előbb kérdezni szoktam, hogy ki, mit, miért csinált, mielőtt véleményt tudok formálni. akkor is, ha valaki szerint a dolog triviális. én még annyira sem vagyok képben az ilyen fórumos ügyeket illetően, mint te, szóval nem döntök el most semmit
jó éjt, ne csörtézzetek egymással szerintem, semmi értelme. békében fórumozni annál inkább
-
válasz
Integra #58181 üzenetére
nem helyezem át, mert fogalmam sincs, hogy ki és miért csinálta, de gondolom megvolt rá az oka. nem nyúlok bele csak úgy a modok munkájába, mert nem vagyok napi szinten része a rendszernek, amiben működnek. de jelezd kalandornak, és biztos meglesz rá a magyarázat, amin aztán megint lehet jókat vitatkozni.
és persze áthelyezem, ha hiba történt, de nem hiszem, hogy csak úgy véletlenül átvándorolt.
-
válasz
Integra #58178 üzenetére
lyézusom, ne haragudj, de nekem erre nincs időm, végre elaludt a gyerek..
csak úgy röpködnek az általános lózungok. elbírjuk a normális kritikát, milliószor bizonyítottuk már, komplett site-okat vontunk vissza vagy variáltunk át stb. a dolog sokkal egyszerűbb: egyszerűen csak nem értünk egyet veled most ebben a kérdésben.
de nem akkora ügy ez, hogy akár csak ennyit kéne rugózni ezen, az élet megy tovább, ti is itt vagytok mind és ugyanúgy tudtok beszélgetni, ahogy az elmúlt 10 évben. mindenki végzi a dolgát a legjobb tudása szerint, ennyi. páran pedig nem vagytok elégedettek a moderátorokkal. ezzel együtt érvényesül az élni hagyni elv.
és ha már a jelenlegi hatalommal próbálsz rokonítani minket..: akkor lennénk olyanok, ha megadóztatnánk a nickjeiteket, külön szabályokat gyártanánk rátok, bíróság elé citálnánk titeket, kiplakátolnánk a fórumot, hogy több tiszteletet a moderátoroknak stb. stb. szóval, ne már, ez pláne abszurd...
-
válasz
Integra #58172 üzenetére
olyan nagyon azért ne éld bele magad ebbe a verzióba. a moderálást és a moderátorokat ne minősítgesse senki, pláne nem konkrét vagy burkolt lekezeléssel. a régi tagok ugyanúgy nem engedhetnek meg többet maguknak, mint egy újonc -- maximum a moderátor dönthet úgy, hogy többet elnéz nekik, ha amúgy produktív, amit csinálnak.
egy páran vagytok, akik ugyanezt mondták 5 évvel ezelőtt is, akkor is szar volt a fórum, a ph, a moderálás, minden. elég sok megjegyzés van már mindannyiótok adatlapján. szóval visszadobnám a labdát, inkább ti vagytok páran, akik jobban tudják, hogy hogy kéne csinálni, akik folyamatosan a határon balanszíroznak.
ha nem szóltok be egy moderátornak, nincs ügy sem. ha túlbuzgó, ne álljatok le vele kötekedni, pláne ne személyeskedni, jelezzétek higgadtan, a megfelelő csatornákon. és bizony az is elő fog fordulni, hogy csak szerintetek túlbuzgó az a mod, a többiek ránéznek a topikra és megállapítják, hogy helyesen járt el.
hát ennyi. uff!
-
-
NoLF
veterán
válasz
Integra #57973 üzenetére
Tudom, hogy nehez elfogadni. Ahogy azt is, hogy nem a mi orszagunk korul forog a vilag, masut millioszor nagyobb problemak vannak, es nagy altalanossagban az egsz bolygo nepessege egyre hulyebb.
Pedig csak kicsivel kellene a gondkodasmodjan es vilagszemleleten alakitani annak a cirka 7 milliard embernek, s maris szebb lenne a vilag...
-
válasz
Integra #57973 üzenetére
Ha eltek, dolgoztak volna az also retegekben es lenne ismeretuk rola, akkor lehet, hogy mas lenne. Nem a divatos "eljen meg 47 ezerbol o" tortenetre gondolok, hanem egy atlag minimalberes, vagy annak kornyeken kereso ember eletere valo ralatasra gondolok. Egy atlag "kisember" eletere.
-
törölt tag
válasz
Integra #57964 üzenetére
Nincs új:
A Tolvajkergetőknek a tolvajkergetok.hu oldalon kívül más internetes jelenléte nincs! A magát "Tolvajkergetők Official"-nak nevező oldal hamisítvány, és célja a kezdeményezésünk lejáratása, hiteltelenítése. Elképzelhető, hogy ezt a weboldalt is megpróbálják rövidesen feltörni, elhallgattatni, már volt erre példa. A lényeg, hogy bármit állítanak: a Tolvajkergetők nem szűnt meg, nem alakul át, és nem rúgtuk ki sem Tomcatet, sem mást.Ez van a honlapjukon.
-
-
parandroid
félisten
válasz
Integra #57941 üzenetére
Nemcsak a németekre, anno a 90-es évek végén, 2000-es évek elején a mahasz-listák eleje tele volt mindenféle xyz-slágerek magyarul kazettákkal és cédékkel, amiket középszerű magyar énekesek lefordított szöveggel felénekeltek, és mindenki zabálta a dolgot.
Működik egyébként az angoloknál (illetve amerikaiaknál) is, van aki nem is csinálja rosszul, egy időben (nem is olyan régen) rengeteg ilyen feldolgozást hallgattam, covernek hívják őket, és youtube-on, vagy spotify-on is találsz egymilliót, jót is, rosszabbat is. Jellemzően egyébként tényleg van olyan közöttük, ami jobb, mint az eredeti, illetve egy teljesen elcseszett, minden nap négyszer játszott szemetet hallgathatóvá tesz.
p
-
válasz
Integra #57686 üzenetére
Jah, erdekes egyebkent, hogy most latok egy ilyen generaciot/csoportot: 45 ev koruliek, fiatalon work hard+party hard, nagyreszuk persze nem sportolt es dohanyzott rendesen. 40-45 ev korul utott be naluk az, ami normalis esetben 60 korul: infarktusok, totalis burnout szindroma (=felsovezeto osszeesik a munkahelyen, utana 3 evig semmit nem tud dolgozni), stb.
-
bobsys
veterán
válasz
Integra #57656 üzenetére
Valami olyasmi volt. Basszus a repteri taxiban lehessen mar fizetni amexal is. Mindegy a recepcion megkertem oket, hogy holnap hetre szervezzenek egy taxit amiben lehet kartyaval is fizetni. Raadasul egy csomo taxis a repteren azt mondta nem visznek el mikor meglattak a gyerekulest a kezembe.
-
lorcsi
veterán
válasz
Integra #57589 üzenetére
igen, így van ez kitalálva...ha nem akkor lehet menni..bármennyire is tapasztalatom van a projektben déli régió szinten, vesznek fel újat és lapát..
megéri betanítani az olcsó robotokatmaradt a 30 nap ami eddig is volt..még jó, mert így max 2 hónapot szívathatnak
annyi meg pont elég, hogy másikat találjak..ha ez tényleg nagyon sz.r lenne így -
lorcsi
veterán
válasz
Integra #57586 üzenetére
igen, mellékletekkel együtt..csak pislogtam.. a korábbi talán vagy 20 oldal lehetett (plusz 15 oldal melléklet, de ezt akkor nem kellett egyenként aláírni)
szerintem nem normálisaknem elhanyagolható a tény, hogy bőven szarabbul járok...de még megvárom a következő havi fizut..
fasyrt: negatívabbat
-
válasz
Integra #57579 üzenetére
Tul sok penz van a sok iparuzesi adokbol.
Multkor meg epp tekertem felfele egy bringauton a varostol kb. 20 km-re. A bringauton nem volt keresztezodes, semmi, forgalom zero, egy 2-3 km hosszu egyenes, emelkedo szakaszrol van szo. A kozepenel epp adatokat rogzitettek a rendorok, mert aznap kijottek trafizni a lejtorol legurulo bringasokat, akik - nyilvan - gyorsabban mentek, mint 30 kmph.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #57521 üzenetére
én is.
ui. állítólag ma orbán-nap vanami egyben törülköző-nap is
Uui. tegnap általános iskolai osztálytalálkozóra mentem, ami olyan jól sikerült, hogy kb. fél 5-kor értem haza.
Ja, és a világ legpofátlanabb taxisa hozott haza. 1330-at mutatott a taxióra, kétezressel fizettem, hogy ezerötből legyen szíves, erre aszongya, hogy bocsi, most pofátlan leszek, nincs apróm, és visszaadott 230 Ft-ot. tehát 1330 helyett 1770-ért hozott haza.
Ja, és onnan indultunk, hogy ne kártyával fizessek már, mert az neki pénzbe került. Ha b+ -
föccer
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz
Integra #57119 üzenetére
hm, és árban sem vészes (már amelyik
)
ezt az Absolutot azért szeretném nagyon megkóstolni, mert csak kint kapható (meg itt-ott Európában jó drágán, még ebay-en is iszonyat ára van, 10k/üveg), ismerősöm kint volt egy évet Fort Myers-ben, és ő ivott ott, azt mondta, hogy valami iszonyat király (úgy mondta, hogy ezt sem veti meg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest