- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
Olvasgatom a vonatkozó cikkeket, de az továbbra sem világos, hogy ha nincs anyázás/gyalázkodás/sértő/vulgáris megjegyzés, akkor ki és miért perelne azért, ha leírnám, hogy Jehova. Izé, lézerblokkoló... Bár beszélünk róla, de még mindig nincs diktatúra Magyarországon, továbbra is szabad a vélemény, ha jól tudom, a közszereplőknek pedig többet kell tűrniük, mint másoknak, és a fenti ítélet is ingatlanosok kapcsán született, és nem közszereplő kapcsán.
Ami pedig a poltopicot illeti, már párszor leírtam, de a lényeg az, hogy én nem akarok politizálni. Én az itt jelenlévőkkel beszélgetek, és ebbe néha bele kell, hogy férjen a világ dolgairól való elmélkedés is, elvégre nem lehet mindig a salgótarjáni időjárásról és a p*nciról beszélni. : )
-
-
Integra
titán
akkor gondolom semmi akadálya, hogy áthelyezd a fáradt gőzbe, ahol eddig is volt a topic és ahova tartozik, ugye? előre is köszönöm
megmondom miért van ott, mert sokkal kevesebben tudják, hogy ott van. mert nincsen logika abban, hogy ott van, főleg ha elolvasod, hogy a fáradt gőz és a lokál alá mi van írva. nem véletlenül volt a fáradt gőzben a kezdetek óta. tehát igen, az a logika a legvégén mégis megvan, csak nem úgy, ahogy kellene
nem pörög úgy a topic, jobba nyomon követhető moderátori szemmel, mintha a fáradt gőzben lenne. nézd meg a kettő látogatottságát.
-
Integra
titán
legyek sunyi júdás? ugye te sem gondolod ezt.... lehet, hogy ez nálatok divat, nálam nem és soha nem is lesz. mindig is kiálltam az igazamért és ha hibáztam, akkor oda is álltam, hogy hibáztam (megtörtént már párszor, itt a fórumon is), szóval ettől kímélj meg.
az anonim felnyomó rendszeretkeről nem is beszélve. gondolom nem vagy tudatában, hogy ezzel is milyen kárt okoztatok az alapvető ember-ember közötti kommunikációban. lehet anonim felnyomogatni a másikat, ha nem tetszik valami. egy internet fórumban. szerinted ez normális?! legalább régen megtudta írni az egyik a másinak, privátban, hogy anyád köcsög. az sem volt szép, de legalább valami maradt a régi rendezzük le a dolgot hozzá állásból. mi van most? álszent képmutatás.... ha szerinted ez jó.....
kivesznek alapvető emberi értéketk, mint gerinc, becsület, adott szó. még akkor is, ha nem csíped a másikat, de ezek olyan értékek, amikért akkor is tiszteled a másikat, mert érték, amiből nem enged...
és akkor megpróbáltok megfenyegetni?ne minősítse senki a moderátorkodást és a moderátorokat? miért? kik ők? istenek? és kritizálni sem lehet, észrevételt tenni? ugye ezt te sem gondolod komolyan.... de látom, ugyanoda lyukadunk ki, amit írtam, mikor párhuzamot vontam az aktuális hatalom és a moderátori viselkedés között. és ahogy írsz, az ezt támasztja alá. sajnos a normális hangnemű kritikát sem bírjátok el. mert itt semmi olyasmi nem történt, ami bármilyen szabályba ütközött volna.
amúgy áruld el nekem, ha valaki túlbuzgó, akkor azt nem szabad leírni? ez milyen szabályt sért? a túlbuzgó egy teljesen szabadon használható szó, sosem sértett és mai napig nem sért semmilyen szabályt! mi a bajod vele? ha valkai túlbuzgó, akkor túlbuzgó, milyen szóval helyettesítsem? ez a megfelelő szó rá. ennyit sem bírtok már elviselni? miközben ráadásul teljesen jogos? hova jut ez a világ? elhallgattattok valakit a szánalmas és a túlbuzgó szó használata miatt? ja, halgattassuk el, problem solved.
értékek, emberi értékek... ha még rémlik az előző bekezdésből valami.4632 napja vagyok itt. nem kevés. te 4908. szóval mondhatom azt is, hogy szinte a kezdetek óta.
hiszed vagy sem, elég sokat láttam már, olvastam már és ismerek sok mindenkit, véleményt és gondolatot. nem tudsz manipulálni, bár tudom, hogy nem teszed és te csak a saját oldalad írod le. ezt teszem én is. én is tiszteletben tartom a tied, te is tartsd az enyémet tiszteletben.arról nem tehetek, hogy jogos észrevételt te lekelezélsnek fordítod le magadban, ez a te dolgod, nem tartozik rám. elmondom, hogy ez csak ego kérdése. majd ha komolyan kíváncsi vagy dolgokra, akkor megkérdezed, miért gondolom ezt és nem ezt a lekezelőnek minősítő álláspontot fogod képviselni. addig pedig marad nyílván ez.
arról sem tehetek, hogy határon járásnak fordítod le azt, hogy valaki egyenesen, becsülettel kiáll és elmondja a frankót.a bejegyzéseim.
nos, ennyi nap alatt szerintem, ha leosztod, rájössz magad is, hogy nem is olyan sok és bőven rendben van. arról nem is beszélve, hogy a fele konkrétan az én bejegyzéseimnek személyes bosszú. hidd el, minden ilyen alkalom az én malmomra hajtja a vizet, nem azért mert ezt akarom, hanem mert teljesen természetes és törvényszerű.azt pedig megnézem, hogyan moderáltok naponta ezernyi szánalmas szót... sajnos az írásod megint csak annyit tartalmaz: neked van igazad és más elő sem fordulhat, mert te, ti vagytok a moderátorok és kuss van mindenki másnak. semmi olyat nem írtam, amit ne vállalnék és ne lenne normális hangnemű és kellően diplomatikus vagy bármilyen szabályba ütközne. te is tudod, én is. akkor mit feszkóztok állandóan?! mire jó ez?
csak remélni tudom, hogy ezek a párbeszédek itt maradnak és majd 10 év múlva el lehet olvasni ezeket, lehet, hogy másképpen fogod már gondolni azt, amit most leírtál, lehet, hogy én is, bár nem hiszem, mivel mindig úgy és azt írok, amiért kiállok és később is vállalom, nincsen szégyenkezni valóm. remélem, hogy ezeket olvasva majd jókat tudunk röhögni sör mellett vagy netán tovább vitázni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest