- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac #58230 üzenetére
oké, de akarhatnál vallásról is beszélgetni velük, pedig azt sem lehet. erre a két dologra ugyanis külön topik van. szori, ha csak te, x, y és én fórumoznánk itt, akkor nem lenne ezzel gond, de a hülye szabályzatunk sem véletlen nőtt akkorára az évek folyamán. bármit engedünk, akkor rögtön sír ezer száj, hogy na de jocóka politizálhatott itt, akkor ő is fog ott stb.
egyszerűen nem tud olyan lenni 500 ezer regisztrált taggal egy ilyen fórum, mint 10 ezerrel. no meg a netre is beengednek ma már boldog-boldogtalant, más az átlagos értelmi színvonal, mint 10 éve
-
válasz
fokukac #58216 üzenetére
politika az, amikor politizálunk. azt itt nem lehet, na. de van, ahol lehet, bár meg tudnám védeni azt az álláspontot is, hogy egy IT fórumon tilos és kész. vagy hogy miután újabban annyira kretének a törvények, hogy lassan én megyek börtönbe, ha te leírod, hogy lézerjános, azért nincs.
de a lényeg, hogy itt ne legyen, bitteplíz!
-
válasz
Integra #58183 üzenetére
nem terelek, de - lázárral ellentétben - nem szokásom csak úgy belebarmolni olyasmibe, amivel eddig nem én foglalkoztam. előbb kérdezni szoktam, hogy ki, mit, miért csinált, mielőtt véleményt tudok formálni. akkor is, ha valaki szerint a dolog triviális. én még annyira sem vagyok képben az ilyen fórumos ügyeket illetően, mint te, szóval nem döntök el most semmit
jó éjt, ne csörtézzetek egymással szerintem, semmi értelme. békében fórumozni annál inkább
-
válasz
Integra #58181 üzenetére
nem helyezem át, mert fogalmam sincs, hogy ki és miért csinálta, de gondolom megvolt rá az oka. nem nyúlok bele csak úgy a modok munkájába, mert nem vagyok napi szinten része a rendszernek, amiben működnek. de jelezd kalandornak, és biztos meglesz rá a magyarázat, amin aztán megint lehet jókat vitatkozni.
és persze áthelyezem, ha hiba történt, de nem hiszem, hogy csak úgy véletlenül átvándorolt.
-
válasz
Integra #58178 üzenetére
lyézusom, ne haragudj, de nekem erre nincs időm, végre elaludt a gyerek..
csak úgy röpködnek az általános lózungok. elbírjuk a normális kritikát, milliószor bizonyítottuk már, komplett site-okat vontunk vissza vagy variáltunk át stb. a dolog sokkal egyszerűbb: egyszerűen csak nem értünk egyet veled most ebben a kérdésben.
de nem akkora ügy ez, hogy akár csak ennyit kéne rugózni ezen, az élet megy tovább, ti is itt vagytok mind és ugyanúgy tudtok beszélgetni, ahogy az elmúlt 10 évben. mindenki végzi a dolgát a legjobb tudása szerint, ennyi. páran pedig nem vagytok elégedettek a moderátorokkal. ezzel együtt érvényesül az élni hagyni elv.
és ha már a jelenlegi hatalommal próbálsz rokonítani minket..: akkor lennénk olyanok, ha megadóztatnánk a nickjeiteket, külön szabályokat gyártanánk rátok, bíróság elé citálnánk titeket, kiplakátolnánk a fórumot, hogy több tiszteletet a moderátoroknak stb. stb. szóval, ne már, ez pláne abszurd...
-
válasz
Integra #58172 üzenetére
olyan nagyon azért ne éld bele magad ebbe a verzióba. a moderálást és a moderátorokat ne minősítgesse senki, pláne nem konkrét vagy burkolt lekezeléssel. a régi tagok ugyanúgy nem engedhetnek meg többet maguknak, mint egy újonc -- maximum a moderátor dönthet úgy, hogy többet elnéz nekik, ha amúgy produktív, amit csinálnak.
egy páran vagytok, akik ugyanezt mondták 5 évvel ezelőtt is, akkor is szar volt a fórum, a ph, a moderálás, minden. elég sok megjegyzés van már mindannyiótok adatlapján. szóval visszadobnám a labdát, inkább ti vagytok páran, akik jobban tudják, hogy hogy kéne csinálni, akik folyamatosan a határon balanszíroznak.
ha nem szóltok be egy moderátornak, nincs ügy sem. ha túlbuzgó, ne álljatok le vele kötekedni, pláne ne személyeskedni, jelezzétek higgadtan, a megfelelő csatornákon. és bizony az is elő fog fordulni, hogy csak szerintetek túlbuzgó az a mod, a többiek ránéznek a topikra és megállapítják, hogy helyesen járt el.
hát ennyi. uff!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen házat vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest