- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #34914 üzenetére
Sőt, azért is büntetnek, ha a lépcsőházban lévő elektromos órák szekrényeiben bármi gyúlékonyat (pl. odapakolt papírdobozok) találnak.
A folyosókon lévő virágcserepeknek, meg állványoknak elvileg azért nem lenne szabad ott lenniük, mert a katasztrófavédelem álláspontja szerint akadályozzák a szabad menekülést tűz esetén.
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #34852 üzenetére
amikor nem itthon vagyok akkor ugy nez ki a dolog, hogy
kapom a rendes fizetesem
fizetik a repulojegyet, autoberlest, benzint, hotelt, biztositast (ezt igazabol az AMEX kartya adja)
+ van a per diem amit etkezesre es mas nem koltsegkent elszamolhato dolgokra kolthetek
A ~10Kt tehat kvazi csak a napi kajara adjak, ha innen mennek Magyarorszagra dolgozni valami miatt. Kansasben napi $36 mit kajara kolthetek.
A szbaaduszo, contractorok napidija itt is megvan $700 alapbol es innen megy felfele, de akkor meg csak otthonrol dolgozik. -
Tim82
félisten
válasz
fokukac #34842 üzenetére
Jukebox nyilván átvitt értelemben, kb. ilyen funkciója van az iPig-nek + az iPhone 2G-nek nálam. Amúgy nekem majdnem egyharmaddal kisebb konyhám van, mint neked.
A Galaxy S-ből volt 8 és 16 GB-os is (+ bővíthető microSD-vel, elvileg a 64 GB-ossal már nem tud mit kezdeni, valaki kipróbálta a PH!-s Galaxy S-tulajok közül). Nekem a 8 GB-os verzsön van, és kemény 4 GB memóriakártyával bővítettem.
Ha az iPig helyett pl. valamilyen jobban szóló BT-s hangszórót találtam volna kb. ugyanabban az árban (6k), akkor habozás nélkül azt vettem volna. Android-os kütyükhöz általában nincsen értelmes árú, kompakt méretű, tűrhetően szóló dokkolós hangszóró. A malac meg legalább jópofa.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #34827 üzenetére
Az egy szál oridzsinált
ájfónomon kívül nekem is, kivétel nélkül. Ha más nem, a memóriakártyát bennük el lehetett érni sima mass storage-módban is... Ezt meg annak idején beszámítottam egy üzletnél, tehát nem költöttem rá semmit, ráadásul kártyafüggetlen és többé-kevésbé működőképes (vacak az akksi meg a bekapcsológomb, azokat cseréltetni kellene). Meg hát szerethető kis vacak és ha már 16 GB-os, akkor szereztem mellé bagóért konyhamalacot, és egész jó kis jukebox a konyhába.
Most is Galaxy S / Cowon D2 párosom van amúgy napi használatban (igazából 2010 óta), legfeljebb néha mellettük megnézek egy másik okostelefont is, általában más oprendszerrel.
Azért nem utasítanám vissza, ha valaki meg akarna ajándékozni egy iPhone 3GS/4/4S-sel. (Az 5 nem tetszik.)
A kérdés nélkül feltett bloatware cuccokat leszámítva nem annyira rossz a Win-es iTunes sem, csak egyszerűen nem az én logikám alapján működik, vagy inkább a sajátját erőlteti, ami nekem nemgyerebe.
*
BlackSoulnak meg Dévényi Tibi bácsi küldi szeretettel. -
-
törölt tag
válasz
fokukac #34715 üzenetére
A sima magnók és minihifik esetén a fejhallgató kimenet amolyan "legyen ez is rajta" jellegű megoldás. Ez meg is látszik a minőségükön. Nincs nekik dedeikákt erősítőjük. Már egy 80ohm-os fejhallgatóval is problémájuk akadhat. Szóval nagyon szeretik, amikor a ~10kohm-os vonalbemenetre kötik őket.
Kabarénál lehet nem sokat számít a tiszta hang, de azért nem mindegy, hogy mennyi zaj és torzítás kerül így bele.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #34640 üzenetére
Az a röhej, hogy olyan release-k vannak kint belőle, hogy egy Core 2 Duo-s laptopon nézve egy még csak nem is 720p-s epizódot az MPC-HC 90% körüli prociterheléssel játszik le, a VLC meg még csak nem is képes viszonylag folyamatosan sem lejátszani. (T60 / C2D T7400 / Radeon X1400 / 3 GB RAM, a filmeket meg a dokkolóban lévő HDD-ről játszom le.)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
fokukac #34425 üzenetére
annyira bírom ezt a "+ áfa" módszert. leírják, hogy valami 100 forint, de 127-et kell fizetni. engem mocskosul nem érdekel, hogy a szolgáltatónál az én 127 forintomból "csak" 100 marad, az én zsebemből 127-et kell kifizetni.
ugyan az, mint ahogy a jól hangzó bruttó fizetés, csak a nettót kapom kézhez, ami már nem olyan szép.
nem lehetne azt, hogy a bruttó fizetésemet kapom kézhez, és a nettó árakat kell kifizetni mindenhol?
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #34331 üzenetére
Kansasben az ugyfelhez menet minden reggel veszek a benzinkuton kavet (600 ml $1.50) aminek nem rakom fel a kupakjat, igy a kocsiban mar elkezd hulni es mire berek meg lepakolok az asztalnal addigra lehet inni. Ez ugy 10-15 perc miutan megvettem a kavet.
(#34332) EQMontoya: megszokhato, itthon azert van egy nagynyomasu presszo fozo, minden delutan azon fozunk egy adagot
Kavezokban lehet kerni shotot, furan neznek olyankor az emberre (nem sokan isszak igy) de adnak
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #34309 üzenetére
De meg, hogy.
Tegnap voltam "kilakoltatni". Ismseros megkert, hogy egy oregg, 82 eve neninek segitsunk pakolni. A bank viszi a hazat es koltoznie kell mashova. 3 eve nem fizeti a felvett jelzaloghitelt. 59 eve elt a hazban meg o epitette a ferjevel. Nemtudom mi tortent, de gondolom vett fel ra valami miatt hitelt es nem tudja mar fizetni. Egyedul el (fia is mar hatvan eves), agyban teljesen rendben van, iro, mindenfele haborus csatakrol ir konyveket, csak gondolom anyira nem nepszeru mint a Szurke 50 arnyalata vagy mi.
A haz bazinagy, evek ota nem volt takaritva (alig bir menni az oreglany, ilyen gurulos tv alvannyal kozlekedik), rohadt budos volt viszont rengeteg konyve es szep berendezesi targyai vannak. Adott is nekunk kristaly poharakat, ezustnek latszo kancsokat, illetve ha meg mevan akkor ma mikor megyunk atvinni par dobozat akkor ad egy festmenyt.
Osszesegeben sajnalom a nenit, el kell mennie onnan ahol az eletet leelte es gondolom ezerszer megbanta, hogy felvett jelzalogot a hazra par eve (talan belerangatta valami okos penzugyi tanacsado valami baromsagba), de teny, hogy egyedul akkora hazat nem is lehet fenntartani. Ami erdekes, hogy van egy fia es lanya akik oda se szagoltak tegnap. -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
fokukac #34241 üzenetére
Ha az vigasztal... szerintem kicsit minden nap nőnap meg pasi nap, meg gyereknap
De most jön a vigasz..mire hazajöttem a lécsőházba a fő összekötő lefolyócső az én és az alattam lévő födémben szétcsúszott.. Mert hol kell megtoldani a fő szennyvízcsövet? Persze hogy a kb 40 centi vastag födémben...
Még jó hogy alattam történt nem az én felső födémemnél..
Most ülök és várom a vízvezeték szerelőt..
De ami frankó, az az hogy illat az van rendesen -
bobsys
veterán
válasz
fokukac #34263 üzenetére
Ez az egesz home owner association dolog egy kis kommunizmus. Az itt lakok fizetnek havi majdnem $500 azert, hogy baszogassak oket (nekunk a lakas tulajdonos fizeti) es megmondjak mit csinalhatsz. Es ennel meg vannak durvab helyek is egy ket un. gated communityben megszabjak milyen szinu es fajtaju lehet a postaladad, mikor KELL a haz falat lemosatnod, nem allhat az autot az "utcan" csak a garazsbejaron stb...
Amint lehet koltozunk sajat hazba. -
válasz
fokukac #34241 üzenetére
én vettem egy bonbont a büfében amiből megkínáltam a hölgyeket
barátnőmnek nem tudtam venni semmit, cserébe reggel elhozott kocsival, nem kelltt a villamoson a koszos csövesek között lélegeznem.
ma megyek hazafele, ha még lesz nyitva virágbolt, akkor veszek anyunak és mamának is virágot.
szerk:
olajcsere 0 huf -
BlacKSouL
addikt
-
Tim82
félisten
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #34177 üzenetére
Épp csak bekerültem IBM-hez, mecsoda komoly hely meg minden ugye. Első éjszakás műszak, új arcok meg minden, erre a főnök (egy fickó) benyomott valami Celine Dion válogatást full hangerőn a PC-n (szerencsére nem volt komolyabb eszköze hozzá), végtelen ismétlésre állítva. Míg élek nem felejtem el.
-
válasz
fokukac #34177 üzenetére
azt nem csodalom
de engem nem zavar, ha valakinek eszebe jut egy szam, azt benyomja jutubon, sose volt belole problema. aki meg huzamosabb ideig hallgat zent, ott alap, hogy bedugja a fulest.
mas: aannyi de annyi rohadt budos ember van ezen a 49es vilin, elhanyom magam :/
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #34108 üzenetére
Minden viszonyitas kerdese. 2004-ben 400 korul-felett is volt a font, mikor kijottunk jo 3 eve akkor meg 285 korul.
Az EUR-GBP max akkor erdekel epp, ha nyaralni megyek.Amugy meg ne irigykedj, olyan ritkan van, hogy nekem jo legyen, hadd legyen mar meg ez a kis oromom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest