- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL #36883 üzenetére
szerencsére még nem sokat volt szerencsém tapasztalni, de sosem értem, hogy egy csomó helyen a rossz levegő / meleg miatt qrvanagyot esik a produktivitás és minimális ráfordítással kiköszöbölhető lenne, akkor miért nem csinálják meg? extrém eset amikor csak be kéne pöccinteni a klímát alapjáratra
de sok minden van még amit nem értek
barcelonai tömegközlekedést nem vágja valaki?
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL #36866 üzenetére
másik böngésző azt' csá?
amúgy nemtom ryanairnél vettem jegyet úgy, hoyg vagy 15x rá ekllett keresni, mert ment a variálás, nem változott semmit (kb. 3-4 nap alatt) wizzair mondjuk pont aznap drágult, de az utána sose lett már olcsóbb, tehát az is hihető. persze lehet, hogy a fapadosoknál nincs ilyen, fene tudja
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #36755 üzenetére
Valamit mégiscsak olvashattál, hiszen a szokásos Apple-utáló érveket ismételgeted, amiket kb. minden valamennyire odavágó topikban lehet látni, amikor épp kedélyesen flémelgetnek a felek egy kicsit.
Szerintem meg nem rosszabb és nem jobb igazán a többi nagy gyártó felsőkategóriás termékeinél. A rendszert meg lehet utálni vagy szeretni, de tény, hogy meglehetősen zökkenőmentesen működik. Én Android-on is fél évente egyszer használok BT fájlátvitelt (akkor is lustaságból), szóval engem nem ráz meg a hiánya, no meg azon a minimális adatforgalmon sem szoktam parázni, amit egy fénykép emailmellékletként való elküldése/Dropbox-ba feltöltése és megosztása okoz.
Képzelem amúgy, hogy mit szólnál akkor a Blackberry-khez, ahol kábé mindenhez BIS vagy BES kell.
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #36749 üzenetére
az összes ájfón modell Mobilarénás tesztjéből telibe pontosan egyetlen egyet sem olvastam el
Pedig néha nem árt megtenni ilyeneket, mert így nem 2013-ban hiányolnál olyan feature-öket, amiket 2007-ben kellett volna.
töltsem föl fizetős epöl üzemeltetésű internetes előfizetést igénylő tárhelyekre
Az Apple nem tiltja sem a Dropbox-ot, sem a SugarSync-et meg egyéb nem-fizetős nem-epöl üzemeltetésű tárhelyeket sem. De ezek már olyan borzasztóan valid argumentek ezek a mobilinternet nélkül majdhogynem használhatatlan okostelefonok korában.
és akkor az nekem mennyire nagyon jó
Neked semennyire, de nem is vagy iPhone-tulaj, így nem téged korlátoz igazából...
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #36738 üzenetére
Az első ájfontól kezdve a BT a mobil Apple-termékeken csak hangátvitelre van korlátozva (szerintem az összes iPhone-modell Mobilarénás tesztjében elhangzott ez
). Ha jól tudom, a hivatalos indoklás valami olyasmi, hogy nem akarják, hogy kopirájtolt zenéket stb. ezen másolgassanak a júzerek. (Egyébként jailbreak-kel ez a korlátozás is feloldható.)
Mindenesetre ez nem bug, hanem feature.
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL #36574 üzenetére
Khm, civilizált helyeken az ilyesmi azért különösebb problémát nem szokott okozni. Amjg otthon melóztam, vérre menő vitáink voltak az áramszolgáltatóval, aki szerint normális, ha a nyári nagy melegben másodpercnél rövidebb áramszünetek előfordulnak (ugye ez a szolgáltatásban még mindig 99,99%-os lefedettség). Csak ez egy olyan üzemben, ahol milliárdos gépsorok mennek, hajlamos hazavágni pár frekvenciaváltót, meg csinál egy néhány órás termeléskiesést, mire minden rendszert szabályosan átnézel és újraindítasz - romlandó alapanyagnál meg ugye további problémák is felmerülnek. Ha fújt a szél, akkor természetes volt, hogy áramszünet van, hidegben megint, melegben meg pláne. Sőt, igazából a rendszer már igényelte is a pihenést, és ha semmi nem okozhatott áramszünetet, akkor csinált magának. Ugyanez az internetszolgáltatással, ahol ha két hétig semmi gond nem volt, akkor az ember már kezdhetett aggódni, hogy milyen orbitális aljasságra készünek már megint. Azon meg még mindig röhögök, amikor kiépítették a "csillagpontos rendszert", ami abból állt, hogy lecserélték az öreg, szakadt kábeltelevíziós kuaxkábelt egy nagyjából új kuaxkábelre, és le lettem ugatva, amikor megkérdeztem, hogy miért egyik háztól megy a másikhoz, miért nem minden ház kap saját bekötést, mert nekem ez így sorba kötésnek tűnik, nem csillagnak, de persze nem értek hozzá. Persze azóta is elmegy a tévé az egész utcában, ha az utca elején Mari néni pakol a padláson, úgyhogy erről ennyit. Ja, és ezen internetet is "szolgáltatnak" most már, lol.
Egyébként most hogy így végiggondoltam, tavaly július óta nem találkoztam áramszünettel, és az internetem sem szakadt még le soha... Mondjuk vizünk a konyhai blokkban most épp nincs már két hete, mert lecserélik a teljes vízvezetékrendszert (víz és szennyvíz, csövezés, mérőórák), és ez egy 14 emeletes épületnél eltart egy darabig, de erről legalább szóltak jóelőre.
p
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL #36427 üzenetére
Sokszor kiszúrnak magukkal, mert a bújkálás miatt olyan helyekre állnak, ahonnan nem tudnak normális fotókat készíteni. Konkrétan nekem volt egy olyan esetem, hogy autópálya lehajtónál elbújtak a szántóföldre, az első két képen valóban gyorsan hajtottam, de mivel messze voltak, sem az autó nem ismerhető fel, sem a helyszínt azonosítható környezeti tényezők (az autó konkrétan egy szürke foltnak látszódott, miközben egy tűzpiros Sprinterről volt szó). A harmadik képen már annyit lehetett látni, hogy egy piros autóról van szó, de rendszám még mindig nem volt kivehető, viszont itt már nem mentem gyorsan. A negyedik képen meg csak a rendszám volt lefotózva, de úgy ráközelítve, hogy semmi más nem látszott, szóval az sem ért semmit. 60ezres csekkel jött, megúsztam 5k-ból, annyiba kerül a "fellebbezés".
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL #36424 üzenetére
Ha már feldolgozták Szombathelyen és elérhetőek a fotók, akkor tud, de akkor már sok értelme nincs, pár napon belül érkezik a levél is.
Általában nem adnak pontot, a rossznyelvek szerint azért, mert a legújabb módosítások olyan durván megbonyolították a pontozó rendszert, hogy ők maguk sem tudják, hogy akkor most mennyit is kéne adni. Objektív felelősség van, szóval nem jutsz semmire a ki vezette az autót kérdéssel, persze ha nem te voltál, akkor az első körben kiküldött adatkérő lapon feltüntetheted a vezető nevét és akkor rajta próbálják meg behajtani.
Amúgy ha tényleg jön majd a csekk, küldd el a képeket meg a levelet, faterom ezzel (is) foglalkozik, az esetek nagy részében (90%) ki lehet dumálni, hihetetlen trehányul végzik a munkájukat, úgyhogy szinte mindig van mibe belekötni.
-
Tim82
félisten
-
válasz
BlacKSouL #35957 üzenetére
Megkérdezték-e ugyan tőle, hogy mi a fene van a Citromsavgyárral ?, ugyanis nagyon kapavágást se látni, és átakarják adni Szeptemberben, vagy mifene, hát no komment.
UI: Jaj hogy én miért nem mentem át oda, pedig légvonalban kb 1-1,5 km-re van innen.
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #35940 üzenetére
olvastam tegnap, eszembe is jutottál, de gondoltam, nem idegesítelek...
Feltegyem megint a kérdést, hogy mikor leszel már végre annyira mobil, hogy elmenj egy másik autóipari céghez, egy prosperáló régióba, egy hasonló állásba, mondjuk kétszer ennyi pénzért? tele van a profession.hu ilyenekkel.
Na jó, tudom, Győr és Kecskemét nem olyan jó hely, mint S.Tarján, meg nem is esik annyi hó, meg a hegyek is kisebbek... -
Thrawn
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #35842 üzenetére
Úgy, hogy telepítésről írtál, fel sem merült bennem, hogy te nem az XP-t akarod újratelepíteni, hanem valahogy a meglévő telepítésed alá akarnád tolni az AHCI drivert, ami kb. impossible mission. Vagy elvesztettem a fonalat, hogy tulajdonképpen mit is szeretnél.
Mondjuk Win 7 meg egy szóval sem volt említve.
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL #35802 üzenetére
Kijött a tavasz, itt kb minden nap lomtalanítás most. Hozzáteszem, mindenféle náció van itt, de orkokból viszonylag keveset látni. No meg itt a használt bútornak, lomnak olyan szinten nincs értéke, hogy még az orkok is elmennek mellette. Eleinte vérzett is a szívem a szétbarmolt bőrkanapék láttán, de hozzászokik az ember.
p
-
ClayMore
aktív tag
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #34979 üzenetére
én néztem ma a időképen a horvát hőtérképet, és Zadartól délre konkrétan a nyár tombolt, ilyen 15-18 fokok voltak, többek között Dubrovnikban is.
Itt meg már azt írják, hogy süvít a szél.de még most is 12 fok van, pedig 3 órája sötét van.
Yeti: A pólus centerben van egy biliárd üzlet, ott kérdezd meg.
-
Dylen
senior tag
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #34817 üzenetére
Évek óta csökken az "átmeneti" évszakok hossza és nő a két szélsőségesé. Ez a "klímaváltozás" következménye, ami ráadásul gyorsulóban van a sarkokon csökkenő fehér felület nagysága miatt. Van aki örül, pl. az ÉNY-i átjáró tartós megnyílásának, de a jegesmacik tuti nem. Sztem szoktasd magad a durvább szélsőségekhez, az eltűnő őszhöz/tavaszhoz, a légköri mozgások erősödése miatti sokkal gyorsabb lefolyású időjárás változásokhoz.
Valóban nem értem mi a a gond.
Ha esetleg szeretnél egy erdőkertet alapítani valami meghitt egyenlítői szigeten, azért szólhatnál: megyek segíteni..!
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL #34452 üzenetére
Biztos hihetetlen, de van elég bajom ezek nélkül is. Tévém nincs lassan 10 éve, rádiót mondjuk hallgathatnék a telefonon, de jobb szeretem magamnak válogatni a zenét, újságot nem is tudom mikor vettem utoljára.
Ez most valahogy teljesen kimaradt, nincs túl sok katolikus a környezetemben akitől hallhattam volna róla.
(#34455) Tim82: húha. Egyrészt halvány gőzöm sincs miről beszélsz, másrészt elképzelni sem tudom mi lehet az összefüggés a magyar belpolitika és egy pápa lemondása között.
-
EQMontoya
veterán
válasz
BlacKSouL #34427 üzenetére
És pl. szeszre a jövedéki adót, meg ugye benzinre is. Továbbá a munkáltató még a bruttódon felül is betol olyan 30%-ot a kasszába.
Múltkor számoltam, hogy ha benzint veszel, akkor összességében 77%-ot adóztál. Azért mókás, hogy a középkorban az egyházi kilencedért parasztlázadás tört ki... 20%, ó mamán.
-
degu
senior tag
válasz
BlacKSouL #34293 üzenetére
Nem akarok áttérni a dolog politikai vetületére /mert onnan ered a probléma/
egyrészt mert a topik nem erről szól,másrészt ha valakinek nem tetszik,
akkor...bannol-oszt el van döntve a kérdés.
Abban igazad van,hogy a törvényt mindenkinek be kell tartani,vagy vállalni a következményeket-függetlenül attól,hogy egyetért vele,vagy sem!
De itt eddig nem arról volt szó,hogy be kell -e tartani a törvényt,vagy sem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fűnyíró topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest