- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #60257 üzenetére
Akku tutira nem lett feltöltve ennyi idő alatt. Teljesen lemerült akkunak azért kell pár óra minimum, persze töltőtől is függ.
p
-
7
addikt
válasz
concret_hp #60255 üzenetére
8 km-es utra nem kedvezobb a bicikli?
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #60255 üzenetére
Akkor vegyél egy akkutöltőt, és dugd rá egy napra.
p
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #60253 üzenetére
Ha egy hosszabb út után is nehezebben indul, akkor vagy halott az akku, vagy más gond van. Néhány 10 km-en visszatölti.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #60251 üzenetére
Használtod minden nap?
régebbi autók indulhatnak nehezebben, ha egy ideje nem használtad,
illetve ha kevés a benzin már a tankban, akkor is egy picit később röccen be. -
válasz
concret_hp #60238 üzenetére
Igen.
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #60174 üzenetére
Az szabadon valaszthato elfoglaltsag, a korulmenyektol fuggetlenul.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #60112 üzenetére
én ennyiből két gépet is össze szoktam rakni
-
pohár
félisten
válasz
concret_hp #60108 üzenetére
nem dobna, olyan procilimited lenne, hogy ihajj
proci - vga csere már hozna javulást, de külön-külön nem -
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #60061 üzenetére
A regi fibernet visszamaradott emailcime talan
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #60085 üzenetére
jön a front, mindjárt az lesz a baj...
A Dunántúlon már csak 14 fok van, és szakad :-) -
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp #60004 üzenetére
Írj neki e-mailt vagy hívd fel telefonon. Privátokat a sokat üzengetőknek rég kivégezték..
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp #60000 üzenetére
Eladóknál?
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #60000 üzenetére
alfa156-nál pl.
-
válasz
concret_hp #59976 üzenetére
Elém főleg hétvégi bringások kanyarodnak, pedig hallani a terepgumik suhogását, de őket nem érdekli. Inkább beszélgetnek a mellettük tekerő ivócimborával.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #59983 üzenetére
de igy honnan tudjam, hogy erdekel-e?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
concret_hp #59972 üzenetére
A KRESZ azért van, hogy betartsák. Elvárható lenne, hogy aki közlekedik (tehát érvényes rá a KRESZ), az tisztában legyen a szabályokkal. És mindezt függetlenül attól, hogy kocsival, bicajjal, gyalog, motorral, metróval, vagy épp magashegyi tengeralattjáróval. Közlekedik, méghozzá ott, ahol más is szeretne közlekedni.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #59972 üzenetére
Concrete, tbs, igazából remélem komolyan teszitek fel az utolsó kérdést, mert viccnek azért elég szar. Mindent összevetve hajlamos vagyok én is arra gondolni, hogy a kerékpárosok jó részét az adrenalin hajtja, és nem a józan esze, valójában fel sem fogják, hogy mit művelnek, és itt főleg azokra az extrém sportolókra gondolok, akik jól felszerelve, méregdrága bringán, a saját felsőbbrendűségük tudatában aláznak minden egyéb közlekedőt a nagyvárosi forgalomban, és nem Margitkára, aki a CityCruiserével környezettudatosan és némi egészséges testmozgást alkalmaazva szeretne bejutni az irodába.
Végigcsinálni egy peres eljárást pedig nem hiszem, hogy ennyire vicces, ahol a kerékpáros, meg a tehetséges ügyvédje próbálja körmükszakadtáig bizonygatni, hogy a kórházi számlát igenis fizesse az autós, meg vonják be az ilyennek a jogosítványát, sőt, ültessék is le, mert milyen felelőtlenség, hogy nem néz körül, csak azért, mert zöld van neki, és különben is, ő ül a nagyobb járműben, vigyázzon ő jobban, a fene a környezetszennyező, lusta pöcs formájába, tetszik látni, tisztelt bíróság, hát milyen ember az ilyen?
Ja, amúgy tessék, épp erről beszélgetünk, átkattintok a másik topikba, és voilá.
p
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #59968 üzenetére
És ezzel most mit szeretnél mondani? Hogy nincs értelme a jogosítványnak? Vagy csak nem bírtad ki, hogy ne szólj valamit az autósokra is, mert valaki merészelt csúnyát írni a biciklis társadalomról? Mert abszolút irreleváns a telefonálók száma, amikor arról van szó, hogy a biciklis áthajt a piroson és a motorháztetőn köt ki, meg elüt a zebrán (az ráadásul egyirányú utca volt, forgalommal szembe).
Igenis, ha már ennyire aktív részesei a közlekedésnek, akkor legyen valamiféle elvárás velük szemben, pénzbeli vonzata annak, hogy ezt megtehessék. Legalább valami halovány esély lenne arra, hogy 1-2 megértené, hogy nem megyünk ész nélkül össze-vissza, hanem ránk is vonatkoznak a szabályok. Red and green. Learn the bloody fucking difference.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #59968 üzenetére
Az index(irányjelző) az egyeseknek nagyon egy üldözendő, kerülendő és tűzzel-vassal irtandó dolog lehet, én azt gyanítom egy titkos szekta tagjai ezek, akik valami összeesküvést szerveznek már jó ideje. Egyre többen vannak, és vagy ez lehet a kezdő lépés a taggá válásban, vagy ez a haladó fokozat, mindenesetre az ehhez sokszor társuló taplóság kötelező, és aki ezt is teljesíti, az már valami vezető lehet. A kikönyökölve telefonálók azok a főpapok szerintem, és az övet következetesen nem használók pedig a mágusok, akiknél be lehet kapcsolva az iddqd. Akik mindenhol 70-el mennek, azok a térítők lehetnek, megpróbálnak mindenkit átcsábítani a monoton mantrázós szemellenzős módszerre. A pályán középső sávban 100-al haladók azok a nagykövetek, akik pedig megelőznek 140-el, hogy utána lelassítsanak 110-re, de miután megelőzöd őket, visszaelőznek, majd megint lelassítanak, azok a kémek, az ellenséges szekták kifürkészésének céljaival.
Mert ugyan néha én is tudok tapló lenni sajnos, de a k.rva indexet valahogy akkor se felejtem el használni...
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #59963 üzenetére
Ja, ha most végeztél, akkor kettőkor kellett kezdened...
-
válasz
concret_hp #59906 üzenetére
Tudom, de vettem a bátorságot, mert írja, hogy 3x évesen már általában félretesznek az emberek egy lakásra, hát én meg megjegyeztem, hogy szeretnének inkább félretenni.
UI: Igaz nekem nincs olyan múltam.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #59820 üzenetére
az ész a fontos, nem a haj...
-
szente
addikt
válasz
concret_hp #59807 üzenetére
Jah, hogy van olyan is... Köszi!
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #59784 üzenetére
Kovetkeztetokeszseged bamulatba ejto
Igen, a papirforma szerint a jo fejek tejeltek, az agyhalottak pedig meg fel is hivtak a figyelmem, hogy hagytak jattot, tartsam meg. Volt par mas hasonlo asztal tegnap, mint minden nap. 15-20 pennyk csak ugy ropkodtek. Kivancsi lennek, hogy oszerintuk ezzel a penzzel mire megyek
Tavaly volt is cikk a helyi ujsagokban, hogy az emberek tobb, mint 80%anak fogalma sincs arrol, hogy szinte az osszes vendeglatos minimalbert kap a megfeszitett munkajaert.
Kukac: mar vartam Mr Pinket, egesz pontosan rad vartam, mikor ebredsz fol es linkeled be
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #59784 üzenetére
és mi van, ha nem is suttyók?
csak nem hisznek a boravalóban, csakúgy, mint Mr. Pink .
[link] -
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #59782 üzenetére
-
-
válasz
concret_hp #59753 üzenetére
Wordpad ?
-
pohár
félisten
válasz
concret_hp #59731 üzenetére
nekem is valahol ezen a környéken van a fogyasztásom
napi 3l simán megvan -
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #59731 üzenetére
nincs is vesekoved
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #59693 üzenetére
a tizedikről egy pohár? amúgy víszintes vetületet nézve ~20-25 méterrel odébb voltak.
Viszont vízzel töltött nejlonzacsi pont megtette volna
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #59524 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, tegnap nézegettük őket, aztán rendeltünk egy ilyet próbaképpen. Majd meglátjuk, hogyan válik be, de ha kétszer használja, már megért ennyi pénzt, hogy megnyugodott.
Amióta rajtam elkezdett látszani, hogy működik a torna + súlyzózás (van még hova fejlődni, még van vagy 10 ledobandó/izommá alakítandó kilóm), most ő is kitalálta, hogy neki is le kéne fogynia (ja, talán két kilót, max hármat), csak teljes állás mellett azért az nem olyan egyszerű.
p
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #59511 üzenetére
Anno 2001-2002-ben dolgoztam egy bankban, és egyszer a vezérigazgató úr extra gyorsan, azaz soron kívül szeretett volna pénzt utalni Amerikába, amit mi osztályunk tudott elintézni, mert midnen bejövő és kimenő pénz rajtunk folyt át.
Kérlek szépen, akkori árfolyamon átszámolva 42 millió Ft-nyi dollárért vásárolt bútort a tengeren túlról.
Szóval a 3 milla igazából még semmi -
válasz
concret_hp #59511 üzenetére
Steinhoff Home forgalmazza, Andante szett, én itt nézném meg először, azután itt. Mint látható, korábbi modellek elég jó kedvezménnyel vihetőek el.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp #59501 üzenetére
En annak idejen vegigultam az osszes fotelt a varosban, Natuzzibol talaltam a legkenyelmesebbet. Mondjuk 3+2 kanape, ket fotel meg 2 puff kb. 3 misi volt.
-
válasz
concret_hp #59503 üzenetére
Annyiból már nem az Ikeából vennék, bőrt. Nekünk egy teljes szett (3-2-1) bőr megállt 2xxk-ból, és még 0% THM is igénybe vehető volt.
-
válasz
concret_hp #59503 üzenetére
Szerintem az Ikeas kanapek rendben vannak nagyjabol, legalabbis amik jelentosen jobbak, azok tenyleg millios nagysagrenduek.
-
válasz
concret_hp #59501 üzenetére
Annyiban hulye a kerdes, hogy kb. ugy hangzik, mintha annyit kerdeznel, hogy 'milyen autot erdemes venni?' (nem mintha nem lenne ilyen nevu topic). A kanapek araiban nagysagrendi kulonbsegek vannak, szoval ezt kene beloni elsore.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #59484 üzenetére
És ezt Te fizeted?
Mert, ha ők fizetnének, még megérteném, miért szívatod magad, de így... -
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #59484 üzenetére
És ezért arany szobrot csinálnak rólad a célfotó alapján, ha végignyomod?
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #59474 üzenetére
-
válasz
concret_hp #59474 üzenetére
jaaa, így tiszta. mondjuk nem is tudom milyen pulzusmérős órát kapnál 18k-ért
ilyenkor gyakrabban mennek persze, vannak külön erre a célra bérelt hajók, de nem tudom mennyi a menetidejük. lehet nem jársz sokkal jobban, mintha egyből révfülöpre mennél. esetleg megnézheted a telekocsis rendszert is, nagyon sokan mennek ilyenkor autóval. vagy lemész egy nappal hamarabb és ott alszol valahol, szerintem ez a legjobb megoldás. bár a legkevésbé költséghatékony, de talán kibírható
Monti:
melyik bank? én ersténél vagyok. -
válasz
concret_hp #59471 üzenetére
hehe, az nagyobb szívás
bár a pulzusmérő nélkülit eladhatod itthon, vagy elajádékozhatod
Monti:
jajj, látszik, hogy nem érted. a szemüveghez a hozzá illő tok kell, az fontosmeg névnapjára lesz, akkor legyen már "tökéletes"
jah, és fizetésnél persze sikerült félrekattintanom, így a banki árfolyammal váltottam a $-t, ami 14$-os tételnél 500 ft-t pluszt jelentett a paypal konverziójához képest
hogy nem mentem én még csődbe, ezt nem tudom.
más:
van még itt nálam, vagy 150k-nyi fogorvosi egészségpénztári számla, amiből egyet a héten leadtam, és ma pedig visszajött, hogy rossz címre lett kiállítvamegnéztem őket, és tök random módon kétféle cím szerepel rajtuk, az ep régi és új címe. szóval a dokihoz is mehetek vissza, hogy kiállítsák még egyszer a számlákat. ez nem az én napom lesz.
-
válasz
concret_hp #59454 üzenetére
Egyelore inkabb azt feltetelezik, hogy orosz szeparatistak voltak, vagy oroszok, szerintem ki fogjak deriteni.
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #59444 üzenetére
NNG, nem titok.
Ericssonnak nagyon össze kell kapnia magát, ha ennyi embert fel akar venni, piaci átlag alatt fizetnek. GE tényleg bővít, EPAMnál meg brutál fluktuáció van, de több ember ment oda mostanság az ismerőseim közül is.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #59446 üzenetére
Ja igen, az is épül, ott 4 ház lesz egymás mellett.
Ui. Magyarország jobban teljesít, hát nem örültök???
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #59444 üzenetére
Milyen szomszéd irodaház?
Corvin projekt? -
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #59442 üzenetére
Kicsit ettől is félek, hogy ki fog durranni. Értsd: már így is erősen hiány van BP-n, nálunk is keresnek még idénre több, mint 100 embert(!), tehát vagy komoly béremelések lesznek és be fogunk húzni akár a szomszédos országokból is embereket, vagy rá fognak jönni a cégek, hogy irreálisan nehéz itt már komolyabb IT csapatot összerakni és inkább nem hoznak ide projektet. Ez utóbbi pedig hosszabb távon visszaüthet.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #59424 üzenetére
az pörög ám... amilyen marzzsal dolgozik a helyi tank-szer is..
-
törölt tag
válasz
concret_hp #59402 üzenetére
Hali.
Olyan hírportált keresek amelyik nem szenylapokbol szedi az anyagot,
a nol.hu-t ne győzöm kivárni mig betölti az öreg gépem,
esetleg ötlet, normális híroldalra?
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #59395 üzenetére
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #59393 üzenetére
Nyilván nem feleség jelöltek, de még tartom őket, futó projektek, a barát barátnőim nem posztolgatnak ilyeneket..
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #59388 üzenetére
Ennek a 20%-nak a 90%-a nő...
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #59360 üzenetére
én elhatároztam, hogy mostantól 2-es villamossal járok megint, a Jászaiig meg bemegyek kocsival. Az asszonynak meg kiadtam, hogy hévezzen inkább a Batthányiról, és jöjjön át Pestre az 1-es vilivel...
De tervben van, hogy át kell költözni a 2-es metró vonalára. Tisztább, lágyabb, szárazabb érzés.
Nem gyulladsz meg rajta, halk, gyorsabb, gyakrabban is jár, mi kell még? -
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #59356 üzenetére
és ha fél órával azelőtt gyulad ki a metró, hogy hazaindulnál?
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #59356 üzenetére
Good karma.
-
válasz
concret_hp #59322 üzenetére
rákóczi térnél megfelel?
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #59293 üzenetére
ezt most hogy kell érteni, 3 hónapig bírtad?
-
válasz
concret_hp #59267 üzenetére
Nekem se volt, de a googlí segített.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #59259 üzenetére
A WR vízálló... -
válasz
concret_hp #59262 üzenetére
L (Lenght- hosszúság)
W (weight- derékbőséget jelöli) -
válasz
L - long, R - regular, S - short
-
Winner_hun
félisten
válasz
Egyik bal, másik jobblábas.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #59248 üzenetére
2007 jan 4 - 2007 jun 22 volt a bemelegites, a mostani etap 2011 maj 21tol tart.
Idegi, fizikai, es mentalis allapotombol kiindulva most nem nem reszletezem miert dontottem igy, de napokon belul visszaterunk ra, es eleg meszemenoen ki fogom fejteni az okokat.
Viszlat: kozvetve igen, de majd mondom
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #59237 üzenetére
Hubazze, a neteller erős jutalékokkal dolgozik ám, ha nem csak shopingolni akarsz a kártyájával...
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #59230 üzenetére
nekem megy a netbank, ma kétszer is beléptem
Ja igen, és kaptam tokenjelszót is, kb. 2 perc alatt.
mondjuk zászlónak valami jelentéktelen arab ország jutott, szóval nem vagyok teljesen boldog... -
válasz
concret_hp #59225 üzenetére
Nyugaton, IT-ben a szerzodeses munkaviszony napidijai 250-750 euro kozott mozognak. Ha ennek mondjuk a felet kapja valaki ugy, hogy Mo-rol kulfoldi cegnek dolgozik be, akkor az 125-375 euro, az 40e-115e forint brutto, heti 2 napban az havi 350e-1M forint brutto. Eleg tag hatarokat irtam, de lathato, hogy a havi 500e brutto az bizonyos esetekben akkor sem elegendo, ha feleannyit keresel, mint egy kulfoldi IT-munkas (ugyanazert a meloert).
(Engem egyelore nem erint ez a problema, azert ilyen absztrakt modon adom elo. Es ezek ugye szerzodeses osszegek, nincs fizetett szabi, nincs tappenz...)
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #59225 üzenetére
Hát igen, ez is egy jó észrevétel.
Amúgy, szerintem még akkor is megéri, ha túlcsordul a 6 millión, mert csak az a fölötti részre jön be a 40%-os kulcs, tehát, ha nem egyből 10, akkor még lehet, hogy így is jobban jár, mint más vállalkozási formával.
Mondjuk nem vagyok teljesen képben, de a KATA leginkább jelképes összegnek tekinthető, én, mint alkalmazott, csak álmodok erről az adózási szintről -
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #59139 üzenetére
Ez se rossz ötlet, de kevesebbet meg minek?
Most ért ide a eső. Mennyivel nyugodtabb vagyok így, hogy nem áll kint a szabad ég alatt a kocsi, hanem szépen a garázsban pihenget tető alatt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #59091 üzenetére
És ha eléáll se veszi észre, hanem rálép? Bullshit.
-
válasz
concret_hp #58842 üzenetére
ránéztem most én is ezekre, bár sokat nem mondanak nekem, de grat, hogy végigcsináltad
ez a depó mit jelent egyébként?
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #58909 üzenetére
bringás eredményeket nézve a prókon kívül nem nagyon mentek emberek 3 órán belül a bringán
ahhoz képest nekem a moving time 3:21:50 (frissítőknél rendesen megállltam)
de a lényeg, hogy ha megyek bp 70.3-ra, akkor ezen 1 órát simán kell javítani -
válasz
Na, most nezem ezeket. Hat, elfogytal a vegere, az teny -- igy erzesre ugy tunik, hogy a bringan van mit gyurnod. A 49 perces uszas az tokjo, igazabol ha nem doglottel ki a vegere, akkor az idot akar hagyhatod is ugy, ahogy van. Amin en voltam most nemreg, ott a nyertes srac kozel egy orat uszott, de tok pihenten kezdte a bringat (es utana asszem 2:45-ot bringazott, meg 1:45-ot futott).
Hogy frissitettel? En a multkor alkalommal jo nagy vacsorat csaptam elozo nap (halat + sultkrumpli), aznap reggel palacsinta, a verseny alatt csak iso ital (+csapott mokkaskanal so minden literbe), plusz 2x250 mg magnezium-oldat meg a futas alatt banan meg sos mogyoro. Asszem 6 litert ihattam meg a versenyen, szoval tok normalis mennyiseg.
-
concret_hp
addikt
válasz
ja és nekem is feszt zabálhatnékom van tegnap este óta
nem is értem miért
-
válasz
concret_hp #58839 üzenetére
Idoket! Gratula egyebkent.
-
saelin
veterán
válasz
concret_hp #58839 üzenetére
Nem tudom , de engem összezavartak. Inkább megyek aludni és holnap reggel elolvasom.
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #58706 üzenetére
Gratula!
A rákosrendezői szakasz meg nem annyira vészes, ha mellette mész a földön, vagy a járdán, ahol kisebbek a bazaltkockák és nem is ráz annyira.
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #58695 üzenetére
Mielőtt elkezdeném akkor megnézem, még a lazítás előtt. Tudom, hogy sok, túlsúly + életvitel, bár a másodikból következik az első, de a lényeg, hogy lépni akartam még az első infarktus előtt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #58706 üzenetére
A letudva itt azt takarja, hogy el is fogadták, tehát magyarul megvan?
Akkor grat.
Más: Ha az alvó állapot és a hibernálás között az a különbség, hogy az alvó a memóriában tartja az adatokat, minimális energiaigénnyel, de áramszünetkor elszáll, a hibernálásnál pedig az aktuális memóriaképet írja ki merevlemezre, tehát onnan indítható áramszünet után is, és ezért szokták javasolni az SSD mint rendszermeghajtó esetén a hibernálás letiltását mert nagyon nagy írás/olvasás adatot kell kezelnie, akkor ha én kímélni akarom az SSD-t, de mégis használnám a hibernálás lehetőségét (mondjuk pl. UPS esetében ne kikapcsoljon, hanem hibernáljon), akkor az a kérdés, hogy át lehet-e tenni a hibernálás célmeghajtóját (gondolom a hiberfil.sys fájl célmeghajtóját) egy hagyományos HDD-re, amennyiben nem szempont a rendkívül gyors indulás, csak a pillanatnyi állapot megőrzése?
(És ez egy szép kérdőmondat lett...)
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #58625 üzenetére
Csak idő kérdése és rájönnek, hogy hogyan lehet a semmiért pénzt kérni.
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #58623 üzenetére
Nekem a minden megkezdett és kiszámlázott perc ellentéte jutott róla eszembe... 2 dodót megspóroltak neked, ha csak épp megkezdted az utolsó mérföldet.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #58589 üzenetére
Az airberlin jaraton sem kapcsoltam ki csak airplane modba tettem. Itt mar mondjak is hogy lehet ott nem mondtak be ha jol emlekszem.
-
kraftxld
félisten
válasz
concret_hp #58584 üzenetére
De, mobilt is lehet, csak itt néhány járaton bekapcsolva lehet hagyni, és simán lehet közben netezni
A képet is repülés közben töltöttem fel. -
válasz
concret_hp #58563 üzenetére
Koszi. Itt 600 m szint volt, 30 kmph-s szél és masfel kilométer murvas (!) szakasz. A legbosszantóbb a utminoseg volt, de a futás kárpótolt, nagyon kellemes, kb. 25 fokos idő volt.
-
válasz
concret_hp #58554 üzenetére
Nagy hullámok, masszív szél, jó futoido: depozassal egyutt 6:10.Elegedett vagyok.
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #58490 üzenetére
Anno mikor felmentem Pestre dolgozni en is nagyokat neztem hogy a nagymeno IT cegnel az alkalmazottak nagy resze munkaidoben fuvezik, siman rapippantottak az udvaron, meg vettek az egyetemistaktol ebedszunetben a Zoldpardonnal.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #58490 üzenetére
Van, de nem a késdobálókról van szó, itt lasszóval kell szakmunkást fogni, megfelelő papírokkal, mert nincsenek, meló meg van bőven. Persze nincs túlfizetés..
Aki van, azok között meg sokan isznak. -
Integra
titán
válasz
concret_hp #58488 üzenetére
Az..
Meg ez itt kőkemény vidék, teljesen más viszonyok vannak, ezt nagyvárosban meg nem csinálod. Óriási a kontraszt, bőven vannak itt ilyen történetek. Viccesek, főleg pesti gyerekként, de belegondolva egész elképesztő, hogy mennyire más világ ez.. Nekem hatalmas lecke és tanulság.
-
gaborbol
őstag
válasz
concret_hp #58374 üzenetére
Szerintem igazabol kettotoktol fugg. Valamint talan attol is, hogy hany evesek vagytok, mennyi tapasztalat van mogottetek, meg hogy mit akartok egymastol.
Mi is kb 6 het utan koltoztunk ossze, de volt ,hogy en voltam nala 3-4 napot folyamatosan aztan o jott at 5 napra
Pont lejart az alberlete igy hozzam koltozott, egy evre ra ossze is hazasodtunk.
Ha ugy erzed, hogy keszen allsz ra akkor tedd meg szard le ki mit gondol, ha meg ugy erzed, hogy ido kell, hogy alkalmazkodj kicsit akkoir meg varj vele. Csinaljatok ugy ahogy erzitek.
Az elso hazassagnal meg ugy voltam vele, hogy ennyit illik varni az osszekoltozessel, meg a hazassaggal annyit varni, meg ezzel meg azzal. Aztan a masodiknal mar ahogy alakul ugy lett es mukodik. -
válasz
concret_hp #58422 üzenetére
Megerdeklodom, hatha.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #58418 üzenetére
Pedig alapvetően igaza van
-
föccer
nagyúr
válasz
Legrövidebb idő? Hát, szerintem olyan 10-15 perc ismeretség. Ha egy éjszakánál tovább akar ott lakni, akkor valamivel hosszabb.
üdv, föccer
-
tildy
nagyúr
válasz
Nalunk 1 honap utan koltoztunk ossze. Vagyis inkabb Esmein hozzam
atyaeg, lassan mar 6 eve lesz.
Erre ember beszol: optimizmus -
válasz
concret_hp #58394 üzenetére
köszi a tippet, megnézem.
venember: milyen nyelveken/ről fordítasz? és mit tud egy ilyen fordítóprogram? én meg voltam róla győződve, hogy a fordítást is wordben csinálják akik ezzel foglalkoznak. biztosan lehet ehhez is plusz hasznos funkciókat fejleszteni, de magamtól hirtelen nem jut eszembe egy sem.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Én kb. 1,5 hónappal a netes megismerkedésünk után költöztem a páromhoz, azóta eltelt több, mint 3 év.
-
Integra
titán
válasz
Teljesen egyén függő..
Azt tedd amit az ösztönöd mond, amit érzel. Ami apudéknak ment, nem biztos, hogy neked menni fog. Minden út más.
Én sosem éltem senkivel, pedig szép számú nőn vagyok túl és most hétvégén sörfesztivál után megint egy új lány ágyában ébredtem, akit akkor este ismertem meg.. Kedves, aranyos, okos, önálló, saját élete van.. Tetszik, rég aludtam valaki mellett ilyen jól (másnaposságot leszámítva). Adok neki is egy esélyt, aztán meglátjuk. Én már semmi ilyenen nem kattogok. Ha olyan nő, kulcsot is kap a lakásomhoz, ha nem, megyek tovább. Vallom, hogy ha megvan a kémia, a harmónia görcs mentesen, a bizalom, akkor az együtt élés sem lesz különösebben gond. Pedig nekem aztán sok mindenben van tapasztalatom nők terén, de együttélésben nagy büdös semmi -
válasz
Most lattam egy esetet (nem bizonyít semmit):
Csajnak kb. tiz evig kb. ket randi,es semmi tobb. Aztán megismerkedett egy sráccal, egy honap utan osszekoltoztek, három hónap utan terhes lett, azota is tökéletesen boldogak.
-
parandroid
félisten
válasz
Egy nőügyekben rendkívül tapasztalt ismerősöm szerint a kapcsolat akkor kezdődik igazán, amikor már mernek a felek egymás jelenlétében szellenteni. Persze épp a kiterjedt tapasztalata miatt én fenttartással fogadtam időnként a bölcsességeit (nem tudom, hogy a magas partnerszám, vagy az egy kapcsolatban eltöltött minél hosszabb idő a sikeresség mértéke, bár neki egyszerre ment a kettő
), de ez történetesen találó.
p
-
válasz
concret_hp #58352 üzenetére
jó, hogy megkérdezed
szerintem szentgotthárdra gondolt, ahol az opelnek van (főként) motorgyára.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #58316 üzenetére
kb 200 méterre.
----------------
azok a l akások, amikbe én költöznék, most ott kezdődnek, hogy 150 k.
persze van egy csomó egyedi igényem, minthogy ne legyen forgalmas út mellett, ne közösségi térre nézzen, ne betondzsungelben legyen, legyen privacy (ne 6 méterre legyen a szembeház ablakától az én ablakom), stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PlayStation 3
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest