- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
én sokszor mentem rajta végig, Szegedig.
Sokkal nyugodtabban értem oda, mint amikor az autópályán cikázok a kamionok között...
és mínusz autópályadíj, és nekem is olyan 4,5 lityó körül van olyankor a fogyasztás, ha nem kímélemCsak aztán leszoktam róla, mert oegyre szarabb volt az út, és egyre több a 60-as tábla...
-
BlacKSouL
addikt
Na, végre végre egy kevéske kis nyár.
Kár hogy épp dolgozom, így csak bámulhatok kifelé az ablakon. De tegnap jó volt, gyorsan ki is takarítottam a kocsit belül, hát nem mondom, hogy nem szakadt le rólam 2 liter víz a napon, de azért élveztem.
Lassan elkészülök mindennel a hétvégi 3 napos gigahosszúságú idei nyaralásra. Úgyhogy ne izguljatok, jön a hideg és az eső
Na melyik nap megyek le? A számok nem hazudnak...Így van, csütörtökön...
Ez ilyen... -
Tim82
félisten
Ezt senki sem állította, csak te magyarázod bele.
Az alapvetés legfeljebb annyi volt, hogy Angliához képest itthon számottevően gyakoribbak az ilyen történetek.
Nyilván ha majd Bangladessel vetjük össze Magyarországot az egészségügyi ellátás terén, Magyarország fog toronymagasan győztesen kijönni.
-
Tim82
félisten
Én éppenséggel a finoman fogalmazva nem túl steril hazai kórházakba befekvés után fellépő khm, szövődményekről beszéltem, félrediagnosztizálásról szó sem esett. Na, ez már inkább hungarikum, for the record.
Bleki sztorija is inkább ilyesmiről szólt az értelmezésemben, persze lehet, hogy rosszul értelmeztem...
-
Integra
titán
-
-
-
ngabor2
nagyúr
Az a baj, hogy túl sokan vagyunk összezsúfolva túl kis helyen. Amíg egy kb. globális katasztrófa nem csökkenti lényegesen (értsd: nagyságrendekkel) az emberek számát, addig javulás nem lesz. Hogy ez a katasztrófa természeti, biológiai vagy társadalmi lesz, azt nem tudom, de hogy lesz, az biztos.
-
tildy
nagyúr
Nagyon egyetertek. Csak sok embernek sokszor konnyebb a masikra mutogatni, akarmi is van.
Pl. nem olyan reg odahaza az egyik utcaban eldugult az ateresz az utnal. Rogton ment, hogy az onkormi a felelos. En azt mondom, reszben. Ugyanugy ahogy a havat eltakaritja az ember, a haz elott levo elfolyobol is ki kene szednie a szemetet.
-------------------------------(Akiknek meg meg van mnypjuk, azok nezzenek ra a mai hirekre... )
-
Integra
titán
tudod nehéz elfogadni, mert csak minimális emberi pozitívum, változtatni akarás kellene ahhoz, hogy legalább az utcán változzanak dolgok, hogy az emberek ne lökjék fel egymást, hogy ne dobálják el a szemetet etc... ehhez nem kell hatalom meg felső "segítség", mindekiből belülről kellene jöjjön..
más kérdés, hogy amíg az történik fent, ami történik és úgy, ahogy, addig ez fog leszivárogni az alsó rétegbe, tetőzve kilátástalansággal, elkeseredettséggel..
a tegnapi csonka anna cikk szerintem nagyon jól összefoglalja, hogy mi a baj. a hatalom felelős azért, hogy ezek a csoportok létre jönnek és valós létjogosultságuk van, amíg ez az állapot van. és ez az állapot konzerválódik, illetve rosszabb lesz még. mert a hatalom gyáva, nem érdeke, hogy jobb legyen a kis embernek. nem védi meg őket, a hatalom képviselői semmit sem látnak ezekből, ők felköltöztek a hegyre, drága környékre, magas falakkal veszik körül a drága házaikat és rendőrök mindenhol, hozzájuk nem jut el a valóság. -
fokukac
nagyúr
az is, de egyszerűen annyira lassú volt az egész, hogy arra nincsenek szavak.
Következő volt a metódus. Kért bárki egy bármit, azt kiöntötték egy múanyag pohárba (legyen az sör, üdítő, vagy víz). Majd a műanyag pohárra a kicsi kezével felerőltetett egy műanyag tetőt, majd adott egy szívószálat, és bepötyögte az apeh-kompatibilis gépbe a dolgokat. 2 perc, egy ital. Agyrém.
10 méteres sorba álltam be. Vártam 40 percet, már ott voltam 3 méterre, és egyszerűen nem jutottam közelebb.
Siralmas.ui. és közben ki volt írva, hogy borsodi, a gyorsasági csapolás világbajnoka. csak nem tudom, mihez hasonlították, a guiness-hez?
-
BlacKSouL
addikt
Akkor itt is lehetett vagy 24-25
Más:
Státusz: Dátum:
A csomag dokkolóba érkezett. 2014.06.02 - 20:14
A csomag a raktárban van. 2014.06.02 - 20:14
A csomag átirányításra került. 2014.06.03 - 07:49
A csomag járaton van. 2014.06.03 - 08:02
A csomag a raktárban van. 2014.06.03 - 09:06
A csomag járaton van. 2014.06.03 - 09:07Ez eddig mind szép. És aztán??
-
BlacKSouL
addikt
Algériában? Vagy hol volt hőség?
Itt még 30 fok se volt, az meg még mindig csak meleg, nem hőség. De amúgy rájöttem mi Magyarország jelenlegi éghajlata: "20 fok felett felhőszakadás" . Mert amint véletlenül 20 fok fölé emelkedik a hőmérséklet, azonnal lecsap valami zivatar.
Más: első nap az iskolá ..izé, munkahelyen. Szokásos, adminisztráció, bemutatkozás, miegymás. De már most 10x nyugodtabbnak tűnik többért, mint az eddigi.
-
fokukac
nagyúr
Ja, de ezt ne úgy képzeld, hogy volt igazi sövény.
Ez az I. kerület, a Battthányi tér melletti kis utca, gyakorlatilag betondzsungel, csak ki volt rakva pár növény, cserépben. Tehát szerencsétlenek így is olyan kis nyeszlettek, ezért lenyírták még jobban.
Vasárnap este fél 8-kor. -
BlacKSouL
addikt
valami nálam nem lehet okés, mert a nálam 1-2 évvel fiatalabb bandából mindenki lelépett, szerintem idő előtt, csak én pörögtem volna még tovább, de egyedül minek.
Nem akartam én ezt keverni, csak hosszú volt a délután, minden helyzetben egy adott félét ittam. jók voltak. most mondjuk nem esik jól lefeküdni, ráaádsul a kedvenc énekesnőm is meglátogattam, akitől meg olyan vagyok, mint aki karót nyelt, és egy darabkája még mmidngi bent vanhason fekvés kizárva
a pálinka víz szaké víz pálinka pálinka víz víz víz, szaké, víz víz kombót meg meghagyom a japánoknak. azok ittáék így,
na eldőlök, ma islesz nap -
BlacKSouL
addikt
aggyisten.,
2 fél ballantines brazil, 3 pohár pezsgő, 1 bacardi, 1 pina colada, 1 ír kávé de retteneterős, meg 3 heineken után most egész jól vcagyok. nem is írok többet, ez elég mára, holnapra is, de rég volt, hogy az offosok, onosok bejelentznekeztk így hajnaltájt a partiestéről,
városba nemtom mióta nem jártam így este, rendesen, ismét a hetihetesünk csak hetinyócasnak. régi idők, öregszünk.de mondjuk akkoriba n 4-re jártunk haza -
-
lenox
veterán
Bugra sokszor talal az ember workaroundot, meg nekem meg eddig mindig javitottak, ha valaminek mukodni kellett volna, max olyan volt, hogy lassabb volt valami, vagy tobb cpu terhelesbe kerult.
A nem certifikalhato, az nem tudom pontosan mit jelent. Ugy ertem nalunk vannak feature-ok, amiknek mukodni kell valamilyen modon, szoval altalaban meg lehet oldani. Ti valami third party certification-t akarnatok toluk?
-
BlacKSouL
addikt
Nem is azért írtam, csak hogy miből dolgozom és próbálom kihozni amit lehet
Amúgy hosszútávon, vagy magában nem szeretem a zellerízt, úgyhogy én nemigen ropogtatnám, így viszont simán benyelem a levelét.
Azt nemtom lehet-e kapni, nyersen, frisset szerintem max a piacon, bár az is gyanús, de soha nem is kerestem. Én nagyanyám kertjében letépdestem egy marékkal, a levelét lecsipkedtem, megszárítottam, és bezacskóztam egy konzervüvegbe. Így amikor rámtör a mariska ihatnék, akkor csak vodkát, meg paradicsomlevet kell vennem, a többi a polcon van.lenox: a só a vodkában nem fog elolvadni, én csak a vicc miatt rázom össze, de a teljes cuccban már igen. Vigyázni kell, mert én mikor nagyon hirtelen megyek neki, mindig elsózom. Azt nehéz helyrehozni. De utólag még lehet sózni, ha nem is elegáns, otthon elmegy.
Amit leírtam arányok kb. jók, de érdemes mindenből előbb kevesebbet, és próbálgatni. Az a piros tabasco szósz, amit 5 éve vettem erre a célra, még kb. a felénél tart csakDe már elment a színe. Az ereje viszont még durva mindig.
Én szeretem, ha a paradicsom markáns ízével megpróbál vetekedni a worcester, és a só meg a bors, magyarul erősen fűszeresen szeretem. -
7
addikt
Nem vagy vele egyedül. Nem mondom, hogy azonnal és teljes pontossággal felismerem, de azért többnyire egészen hamar feltűnnek az angolul beszélő magyarok. Nekem az a szembeszökő (vagy fülbe?
), hogy egészen máshogy hangsúlyozzuk a szavakat és mondatokat, mint ahogy azt más kultúrákban tapasztaltam.
-
tildy
nagyúr
Igy van.
El is mentunk ma Cambridge-be
Tenyleg gyonyoru ido volt.
Blacksoul: Lehet csak rossz tapasztalat, de nekunk a portugalok jobban bejottek, a spanyolok kevesbe. ( Mintha mediterran parizsiak lennenek)
Jahm, es megvolt az eves PDR-om, azt hiszem, ismet jon egy kis bonusz
Nolf: ha Londonban jarsz, van vagy egy - masfel liter agyaspalinkank, nem igazan fogy, az elmult masfel evben esm antialkoholista lett, szoval...
-
BlacKSouL
addikt
Én eddig kb. 5x jártam spanyolhonban, és kifejezetten kedvelem a kultúrát, az embereket, csak nem tudok spanyolul. De ha mennem kellene, akkor mindenképp oda mennék. Ott azért nincs ennyire monszun, se tundra éghajlat. Ráadásul van már kint 5 db volt osztálytársam is, Gibraltár mellett, és nem nagyon hallom őket panaszkodni. Az emberek mentalitása is tetszik, mediterrán népség, de nem annyira nagypofájúak, mint az olaszok, és nem is annyira lusták, mint a görögök.
-
aizen92
addikt
-
aizen92
addikt
én is annak a híve vagyok, amíg megtehetem hanyagolom a gyógyszert, évente max 2-szer kell bevennem fejfájás csillapítót
De ehhez lassan hozzá kell szoknunk, mert nagyon gyakoriak az utóbbi években a szélsőséges időjárási viszonyok és ez rosszabb lesz a jövőben.
Nos, ha már házi praktika, betonerős fekete tea és napi 4 liter folyadék, na ez általában elmulasztja nálam a fejfájást.
(#57070) Integra: Estéhez meg sok sikert! Go get 'em, Tiger!
-
BlacKSouL
addikt
Ha whiskey-t kérek, akkor azt szeretnék inni. Ha whiskey-t kérek jéggel, akkor meg jéggel ihatatlanná hígított alkoholos folyadékot. De azért, mert az igénytelenek, vagy az igénytelen ízű whiskey-t fogyasztók "általában" jéggel isszák, vagy mert ez a "szokás", vagy mert ezzel lehet 1 cent italt 2-3-5 centnek eladni zsúfolt helyeken, ne én írjak már részletes útmutatót minden alkalommal és helynek, hogy a normális vendéglátásban 1) vagy megkérdezik, kérek-e jeget, vagy 2) eleve nem szennyezik az italt.
Mert akkor hozzátehetném, hogy kérek egy pohár xy cabernet franc-t 17-18°C-on, stb.
De ha ilyet tapasztalok, akkor oda valószínűleg nem megyek, vagy ha muszáj, akkor megjegyzem, hogy ott részletes útmutatót kell adnom mindenhez.Persze, egyszerűbbnek tűnik, de nem mindig esik jól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- SONY LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Túra és kirándulás topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest